Langhelg ++


Hei fininger.

Etter en lang uke har jeg endelig tatt helg, og det er utrolig deilig! Å jobbe i barnehage er utrolig slitsomt, er så sliten når uka er ferdig at jeg rett og slett ikke orker noe. Det krever så utrolig av kroppen/deg å jobbe i barnehage. Nå har jeg heldigvis fri fredager, så har bare 4 dager, men blir jo sliten uansett om man jobber 5,4 eller 3 dager. Jeg elsker jobben min, jeg er virkelig i mitt rette element på jobb. Elsker barn, de er så utrolig herlige! :-)

I helgen er det tid for årets alperitt, noe som vi bruker å ha hvert år. Der folk melder seg på, og renner fra fjellet og ned til sentrum. Så var tenkt en tur å se litt på tidlig på lørdag. På kvelden skal jeg ut, være litt sosial og drikke litt.  Er så lenge siden jeg har tatt meg en skikkelig fest, så er på tide. Både å ta meg en fest, og være sosial også håper jeg at jeg treffer/blir kjent med nye mennesker. Det kommer jo folk fra alle kanter i helgen, så det kan bli spennende. :-)

Ellers så har jeg bare planer om å slappe av og nyte helgen. I morgen tenkte jeg å bruke dagen på å bake kanelsnurrer, mMmm!
Søndag vil jeg tro at jeg ikke kommer til å gjøre noe som helst, siden jeg da vil være litt redusert. Jeg blir aldri dårlig dagen derpå, har aldri kastet opp eller vært skikkelig dårlig før,  heldigvis for det. Har bare vært sliten og redusert dagen derpå, og også mandagen. Det tar på å være ute og feste. Men er jo ikke ofte jeg er på fest,, føler ikke for å drikke hver helg, men rett og slett drikke når jeg føler jeg har lyst, og det er igrunn skjeldent. Men siden det er alperittet i helgen, så skjer det litt ute på kvelden, så er derfor jeg skal ut denne helgen. Ogsåå blir det nok lenge til neste gang jeg skal ut igjen. ;-)

haha.. Google.


Nå sitter jeg med dataen i fanget, fyr i peisen og pledd på meg. Det regnet sånn når jeg gikk nedover i sted, og fryser litt ennå, og da er det ekstra godt med fyr i peisen og pledd. Tror det regner ennå, blææh.. -.-'  Men er ikke noe å få gjort noe med,,  får bare håpe det blir fint vér i helgen, eller ihvertfall på lørdagen når det er folk som skal renne på ski og tilskuere.  

Nå tenkte jeg også å ta igjen litt de nyeste episodene av seriene mine; The Originals, Pretty Little Liars & Eye Candy, siden jeg ikke har fått sett de ennå denne uken. Og i morgen er det ny episode av The Vampire Diaries, så det blir bra. :-) Tenkte å lage et innlegg en dag om disse seriene.

 


Legger ved et bilde jeg har redigert av favoritt bandet mitt Tokio Hotel♥

Forresten så har jeg fortsatt spørsmålsrunden gående, kommer til å ha den gående frem til søndag, så det er bare å fortsette å stille mer spørsmål, trenger så maange spørsmål som mulig :-) På forhånd, takk!

Jeg håper dere alle får en fin torsdagskveld videre :-)
♥Julianne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡