The Weekend


Hei fininger.

Beklager at det ikke har blitt noe særlig blogging i helgen, men helgen har gått så utrolig fort og har ikke fått noe særlig tid til å blogge, har vært veldig opptatt.
Men tenkte at jeg nå kunne blogge litt om helgen, siden jeg har litt tid nå før jeg tar kvelden.


Fredag:

Jeg har jo fri fredager, så jeg kan sove litt lenger. Men jeg måtte ha på alarm til kl.11 siden jeg skulle til teraupeuten min og skulle dusje osv før jeg skulle dit. Men våknet en time før alarmen, så da hadde jeg jo ennå bedre tid til å fikse meg. Når jeg var ferdig hos terapeuten min gikk jeg bort igjen i leiligheten til bestemor, hvor jeg av og til bor i helgene, da er jeg nærme butikker osv. Er jeg hjemme i helgen så er det ikke bare å stikke på butikken hvis jeg plutselig får lyst på noe godt eller har glemt å kjøpe inn noe, siden leiligheten min ligger et godt stykke unna sentrum og matvarebutikker så er ikke det så enkelt, med tanke på at jeg verken har bil eller lappen.
Etter jeg kom bort igjen i leiligheten, spiste jeg litt mat før jeg satt meg ned med dataen på fanget og bare slappet av. Skulle til å lage kanelsnurrer i sånn 6.tiden, men da lurte venninnen min Sunniva på om jeg ikke ville være med å gå en tur før jeg da skulle bake. Og det kunne jeg jo selvfølgelig. Alltid godt å gå en tur, få litt luft og ikke minst ut å bevege seg, så en ikke stivner helt, hehe.  Så vi gikk jo tur, hun hadde også med seg hunden sin. Vi gikk i en times tid, når vi nesten var kommet opp til henne for hun kunne kjøre meg hjem og jeg skulle låne doen, så jeg at Anja hadde prøvd å ringe meg. Ringte henne opp igjen, og lurte på om jeg ikke kunne komme ned til henne en tur, og feste litt. Så i stedefor å dra hjem å bake som jeg egentlig hadde tenkt så dro jeg da på vors eller en liten fest, var ikke så mange der, men en liten fin gjeng. Drakk litt vin, og en god drink somj jeg fikk smake. Var kjempekjekt og sosialt og veldig koselig. Kom hjem i sånn halv 2 tiden, så la meg ganske fort når jeg kom hjem.  Konge kveld, virkelig! Og var så utrolig gøy å være på fest sammen med bestejenta igjen, var så lenge siden sist :-)

Meg♥Anja.                                                                                                                     Meg♥Anja♥Emilie.

Lørdag:

Lørdagen våknet jeg når klokken var sånn ca. 10. Kjempe kjedelig at jeg ikke fikk til å sove lenger. Men jeg har blitt totalt A-menneske siden jeg begynte å jobbe i barnehage. Uansett om jeg kanskje legger meg i 2-3 tiden i helgene, så våkner jeg likevell tidlig. Av og til er det litt irriterende, men får jo selvfølgelig mer ut av dagen og får gjort mye mer.  Men jeg sto jo opp, satt en stund på facebook og skjekket alle sosiale medier før jeg startet med å bake disse kanelsnurrene eller skillingsboller som det egentlig heter. Jeg fikk i hop deigen, og satte den litt til heving før jeg bakte ut bollene, så måtte jo også skillingsbollene også heve en liten stund før jeg satte dem i ovnen. Så gikk i dusjen så jeg var ferdig med det, siden jeg skulle på fest også den kvelden. Fikk stekt ferdig bollene før Sunniva kom å hentet meg for vi skulle opp til henne og sminke oss, ordne hår osv før vi skulle på vors hos ei som heter Alexandra. Ankom der i sånn halv 9 tiden, og vorset frem til klokken ble 10 da drosjen kom å hentet hos for å kjøre oss ned på hotellet. Var ganske greit å komme ned tidlig siden det fort ble ganske så fullt.  Var en helt utrolig kjekk kveld, hvor jeg møtte på mange kjente. :-)  En ting er i hvertfall sikkert, og det er at det blir ikke så lenge til neste fest, for min del. Hehe!

Har desverre ikke bilde av resultatet, men de ble kjempe store og gode. :-)


Meg♥Sunniva.


Robin, Sunniva & meg. :-)

For en helg det har vært, laget nye minner med noen av de beste folka jeg kjenner og som ALLTID lager liv og som gjør at det ALLTID blir vellykket.
Jeg skal helt klart begynne å være med mer ut, være mer sosial, trenger det! :-)  Alle, det her må gjentas snart. :-D

-Hvordan har din helg vært?
♥Julianne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡