This Weekend Has Been Really Great


God morgen fine mennesker.
I dag er jeg hjemme fra jobb pga. vond mage og hodepine. Håper å være på jobb igjen i morgen. Nå er det lenge siden jeg har blogget noe om helgene eller hverdagene mine, har bare hatt andre innlegg. Så nå blir det ett innlegg om hvordan denne helgen har vært. Hope you like it!


Selfie.
                                                                                                                                     .

Fredag: På fredager har jeg fri, og det er så utrolig deilig, så jeg er så heldig å ha langhelg hver helg. Men uansett om jeg hadde fri på fredag våknet jeg likevel av meg selv i 10-tiden. Jeg vet ikke hva det er, men jeg var totalt b-menneske før og kunne gjerne sove til 4-5. Men nå så våkner jeg alltid mellom 10-12. Klarer jeg å sove til 12 er jo det et mirakel. Kanskje det er slik fordi jeg startet å jobbe i barnehage og har måttet opp tidlig, aner ikke! Men nok om det. Fredagen gjorde jeg omtrent ingenting. Jeg satt ved dataen en stund, blogget osv før jeg gikk en tur i dusjen før jeg skulle ut ett ærend. Det har jo vært så fint vær i helgen, så kunne liksom ikke sitte inne hele dagen, hehe. Når kvelden kom spiste jeg noe mat og så på The Voice-Norges beste stemme etterfulgt av Senkveld. Herrelig, det er så utrolig mange flinke der ute at jeg er rett imponert. Ellers var det bare en avslappende fredagskveld med tv-kos og blogging. 

Lørdag: Våknet til akkurat samme tid som på fredag. Noe som til tider irriterer meg noe sykt. Men har bare blitt sånn, så må vell bare leve med det. Får jo gjort mer utav dagen enn om jeg skulle våknet i 4 tiden som jeg brukte før. Jeg sto opp, og satte meg ned ved dataen for å blogge et lite innlegg. Synes jeg har blitt mye flinkere til å blogge nå enn før når jeg hadde gamle bloggen. Det hjalp faktisk veldig å lage ny blogg, fikk plutselig mye å skrive om, hehe. Etter at jeg hadde blogget ett innlegg gikk jeg over gulvene med støvsugeren, tok oppvasken og tok en dusj. Siden venninna mi Sunniva skulle komme utpå kvelden. Sunniva kom ca. halv 10, vi spiste godt mat som var løvstek/løvbiff, potetskiver, salat og peppersaus, det var så utrolig godt og så på MGP. Er så skuffa over MGP i år. De som vant skulle ikke ha vunnet spør du meg. Var en forferdelig kjedelig sang. Ville egentlig at Jenny eller Erlend skulle vinne, men neeeida! haha. Etter at MGP var ferdig gikk vi bort på et utested som heter Biffhjørnet og tok en drink, før vi dro bort på Hotellet og tok en drink til. Så vi gikk i grunnen fram og tilbake mellom biffhjørnet og hotellet, for å skjekke ut hvor det var liv. Var flest folk på hotellet! Var en kjempekjekk kveld sammen med gode venner.  

google.

Søndag: Sunniva fikk lov til å overnatte hos meg, så hun skulle slippe å gå hjem eller ta taxi hjem, det koster så mye. Jeg våknet av meg selv i halv 11-tiden, og orket ikke å gå og legge meg igjen. Sunniva våknet like etter meg. Etter en stund gikk vi bort på et sted som heter Sienna å spiste en pizza, den var så god. FastFood er den beste maten dagen derpå. Sunniva dro hjem etter at vi hadde vært å spist, så når hun dro så gikk jeg å la meg noen timer til, for fikk plutselig et svimmel-anfall som var utrolig ekkelt. Det gikk heldigvis over, var grusomt! Resten av søndagen gikk med å se Teen Wolf again. Var en rimelig avslappet søndag, men man orker jo ikke mye dagen derpå.  Det har vært en helt super helg!

Neste helg skal jeg på Vassendgutane på hotellet og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det tror jeg blir en konge kveld sammen med mange fine mennesker. Vassendgutane laga så utrolig masse liv og får skikkelig opp stemningen, så det blir bra! Da forsvinner det nok en del penger, desverre. Billetten er allerede kjøpt, så det er ikke noe mer å tenke på. Eneste jeg skal ha ute da er drinker, og de koster 98,- stk. Så det går litt penger da altså! Men er skjeldent jeg er ute, så er lov å ha det morro en gang i blant. Her er en liten youtube av guttene om dere ikke vet hvem det er.

 

Håper dere alle får en knall fin mandag
-Hva har dere gjort i helgen?

♥Julianne.

2 kommentarer

Tine Fiskaa Håvak

16.03.2015 kl.12:39

Et godt tips mot vond mage og hodepine, som ofte kommer av at du spiser noe du ikke tåler, er å drikke aloe vera :) jeg har lenge slitt med magekramper og hodepine fordi kosten min ikke har vært bra for meg. Etter at jeg begynte å drikke aloe vera, har disse problemene så og si vært lik 0!

Julianne Trøsken

19.03.2015 kl.21:35

Tine Fiskaa Håvak: Tusen takk for tips! :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡