This Weekend Have Been Great.


♥Hei kjære flotte lesere.

Jeg nyter siste fridagen min, før det blir jobb igjen. Heldigvis har jeg bare 3 dager på jobb før det er helg igjen. Jeg er så heldig som har fri hver fredag, og det er utrolig deilig. Jeg skal også bare begynne å jobbe halv dag, 8-12. Da får jeg tid til mye mer enn om jeg jobber til 16. Jeg synes det blir så lange dager på jobb og mange timer, og uansett hvor glad jeg er i jobben min, så blir det rett og slett for mye for meg og jobbe 8 timer 4 dager i uka. Så har nå fått ordnet det slik at jeg jobber halv dag. Nå som jeg også kommer i gang med psykologer osv, så kan det være greit å jobbe halv dag.

Det har vært en rolig pinsehelg. Har ikke gjort så mye annet enn å slappe av, rett og slett. Og det er deilig å bare slappe av i helgene i blant og ikke farte rundt hele dagene/kveldene. På fredagen for jeg ned til bestemor & Jan, så på The Voice & Senkveld og koste meg med en Breezer. Lørdag var jeg & Sunniva først på café, jeg kjøpte meg en kakao og hun noe kaffigreier. Etter vi hadde drukket opp, for vi på Biffhjørnet(restaurant) og spiste litt god lunsj, og satt der i noen timer før jeg for bort att til bestemor. Senere på dagen/kvelden spiste Taco og så på Eurovision Song Contest og koste meg med et par Smirnoff Ice. Det har vært en flott og rolig pinsehelg. Håper dere har hatt en like flott helg som meg, og kost dere med hva enn dere har funnet på. Og at dere nyter siste siste fridagen deres.

-Hvordan har deres helg vært?
♥Julianne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡