LANGHELG.


♥Hei mine kjære flotte lesere.

Nå har jeg endelig tatt helg, og det er så deilig! Og det har vært så deilig å ha bare 3 dager på jobb denne uka, så vært ei kort og rolig uke. Men så blir det 4 dager på jobb i ukene fremover mot sommerferie. Skal jobbe hele juni før det blir ferie, og det gleder jeg meg til. Skal bli deilig med 4 uker ferie. Har allerede planlagt litt hva jeg skal i sommer. Tenkte meg først en tur til Bergen, før jeg skal til mamma. Bortsett ifra det så skal jeg nok bare slappe av og nyte ferien og slikke mye sol. Men så skal jeg begynne å spare til en lengre tur neste år, da har jeg så lyst til en stor utenlands by en eller annen plass, men det må jeg spare til, men det får jeg nok til. Har så lyst på ei sparebøsse, sånn at jeg til slutt har så mye at jeg kan reise på en tur sammen med ei venninne eller noe. Men denne sommeren blir jeg nok bare å feriere i Norge. Håper på en flott og fantastisk sommer i år, med mye sol så jeg kan få litt brunfarge på kroppen. Gleder meg til sommer, ferie, bading, sol, grilling, is, milkshake, smoothies, shopping og mye mye mer!

Nå har jeg helg frem til mandag, da er det jobb igjen. Er så deilig at jeg har fri hver fredag. Så fridagen min i morgen går med til shopping uti byen(Amfi-Moa) sammen med ei venninne, og det blir sikkert kjekt. Så da vil det nok komme et innkjøpsinnlegg utpå kvelden i morgen. Ellers har jeg ikke planlagt noe spesielt for helgen, muligens bare slappe av, eventuelt gå litt turer om det blir fint vær. Men kjenner jeg Stranda rett så blir det helt sikkert regn, men håper på et nogelunde bra vær så jeg kan få gått meg en tur eller to. Er så deilig å få gått noen turer iblant, men orker ikke å gå tur i pissregn, det er ikke noe gøy. Må ihvertfall ha oppholdsvær før jeg kan gå noe tur. Hehe :)


#Selfie..

-Har dere noen planer for helgen?
-Skal dere reise noen plass på ferie?

Ønsker dere alle en strålende flott helg!
♥Julianne.

5 kommentarer

sammegreia

28.05.2015 kl.15:23

Kos deg masse! Ha en superflott torsdag videre;)

Hadde satt stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Julianne Trøsken

28.05.2015 kl.15:24

sammegreia: Det skal jeg! :) Takk i lige måde :)
Det skal jeg selvfølgelig gjøre :)

siljesolstad93

28.05.2015 kl.15:52

deilig :)skal på jobb i morra jeg da:D

Julianne Trøsken

28.05.2015 kl.15:55

siljesolstad93: Ja:) Men i morgen blir det helg på deg også ;)

siljesolstad93

28.05.2015 kl.17:09

ja :D

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡