THE WEEKEND.


♥Hei på dere.

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan helgen min har vært. Og for å si det slik, så har det vært ei veldig rolig helg, og det er så deilig. Jeg planlegger aldri helgene, jeg tar ting som det skjer, tar det på sparket. Jeg har aldri vært en person som planlegger i forveien. Er så greit å bare ta det som det kommer, og finne ut hva man skal gjøre underveis. Men nok om det, hehe!

♥Fredag: Hadde siste samtalen med terapeuten min(som jeg har snakket litt med en del ganger) denne fredagen. Hun skal snart ut i permisjon, siden hun er gravid, så derfor vi måtte avslutte nå. Men det går jo greit! Nå får jeg hjelp fra flere, så da tenker jeg det holder med de jeg har nå. Etter møtet/samtalen var ferdig møtte jeg støttekontakten min på Biffhjørnet(restaurant/café) for å spise litt lunsj. Hun kjørte meg hjem etterpå så jeg skulle få hente turskoene mine og treningsklærne mine hjemme. Samtidig som jeg fikk hentet det jeg skulle, så hjalp hun meg og klippe klørne til kaninen min, noe som var veldig greit at hun hjalp til med. Er mye enklere å klippe når man er 2, for da kan den ene holde og den andre klippe. Så hun holdt og jeg klippet. Så han ble en stk glad kanin etterpå. Selvom han hater det, så er han så glad når det er gjort. Det må bare gjøres, om han vil eller ei, hehe!Bildet ble tatt på fredag, så teksten er fra da! :p

I 6 tiden plukket venninnen min Sunniva meg opp, siden vi skulle ut på en trimmtur. Det var en veldig flott tur til Skøtungene(som det heter der). Det er så utrolig deilig å komme seg ut å bevege kroppen, man får så god samvittighet etterpå. Og det gjør godt for både kropp og sjel. Og det er den beste trimmen/treningen du kan få, faktisk! De sier at fjellturer og vanlige turer er de beste måtene å gå ned i vekt på. Har jeg ihvertfall hørt! Så det kommer til å bli mange turer fremover, og i sommerferien osv. Og til høsten skal jeg få kjøpt meg medlemsskap på treningssenteret her. Jeg gidder ikke å kjøpe nå, siden det ikke er så lenge til sommerferien, for jeg kommer ikke til å være hjemme, og da er det ikke vits! Så det får jeg se om jeg får ordnet når jeg kommer hjem fra ferie. :)     Uansett så var det en kjempe flott trimmtur. Jeg var så sliten etterpå at jeg gikk å la meg i 11-tiden. Men var deilig å legge seg sliten, faktisk, man sover så mye bedre da om man er veldig sliten. I hvertfall jeg!


Her var jeg komt opp på toppen! Og da måtte jeg ha en selfie på toppen.


Flott utsikt på toppen! Åh, for en flott plass jeg bor på♥


Møtte på et cruisship på vei tilbake!


Her var vi komt ned igjen til bilen, og jeg satte meg ned på veien for å tøye ut og måtte ha et fullført-selfie!

I går var det en veldig rolig lørdag, hvor jeg bare slappet av og koste meg. På kvelden gikk jeg en tur opp til bestevenninna mi! Bestemor&Jan var i går på hotellet på noe greier der, så da fant jeg ut i stedet for å sitte i leiligheta alene, så gikk jeg opp til bestevenninna mi. Det var kjempe koselig!  Vi snakket og så på filmen Divirgent. Den filmen er utrolig bra, og må bare få til å se film nr 2 snart! I halv 1 tiden ruslet jeg hjem igjen og la meg i 1-halv 2 tiden. Flott lørdagskveld med den aller beste!♥

Har desverre ikke noen bilder fra i går. Jeg er så dårlig på å ta bilder osv av meg og venner. Men jeg legger med disse bildene av meg selv x)

I dag blir det bare en rolig dag inne med filmer/serier, blogging, pledd og musikk, siden det bare regner ute. Hadde lyst til å gå en ny fjelltur i dag, men ser ut som det ikke blir i dag i hvertfall, når jeg ser hvor mye det regner og at det har regnet i ett sett nå de siste timene. Så blir nok bare innedag i dag, så kanskje jeg kan få til en tur i morgen, lov å håpe! :) Men i følge værmeldingene så skal det regne hele uken, og det er noe dritt. Spesielt når jeg har tenkt å trimme masse! Typisk det..

Jeg håper dere alle har hatt en super flott helg, og at dere har kost dere mye i helgen! :) Og at dere får en ny flott uke.
-Hva har dere gjort i helgen?:)

Btw, husk spørsmålsrunden! Jeg har den gående til neste helg :)
♥Julianne.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡