THE WEEKEND + FJELLTUR 28.06.2015


Hei fine lesere.

Tenkte jeg skulle blogge et lite innlegg nå mens jeg ennå er på besøk med bestemor, før jeg skal hjem. Siden jeg ikke får blogget noe særlig hjemme, så gjør jeg det når jeg er på besøk hos bestemor. I sommer skal jeg blogge mye, og holde dere oppdatert om hvordan ferien min er/blir. For når jeg kommer til mamma, har jeg kjempe bra nett hele tiden. Nå har jeg bare 3 arbeidsdager igjen så tar jeg endelig ferie, og det skal bli utrolig deilig med ferie nå! Skal bli så deilig å få slappet av sammen med familien min og venner. Håper på mye sol i ferien, i år skal jeg få farge, tihi! Reiser til mamma på mandag, tidlig morgon med buss. Skal ha med meg Hellesyltdagene før jeg reiser på ferie. Så blir det nok en liten ukestur til Bergen siste ferieuka mi, for å treffe venninner der :) Det blir bra!

The Weekend.

Denne helgen har vært ganske rolig og fredelig. Fikk forresten overraskelsesbesøk av mamma og lillebroren min forrige mandag, og ante ingenting. Det var utrolig koselig! De reiste hjem fredagen, noe som var litt trist, og vart jo litt tomt og stusselig når dem reiste hjem. Men jeg ser dem jo snart igjen, så det går nå bra :) Vi koste oss masse de dagene dem var her iallefall! Så fikk jeg besøk av ei god venninne senere på kvelden, det var også utrolig koselig. Vi pratet, spiste litt godis og hadde det veldig koselig. Lørdag gjorde jeg igrunn veldig lite, så Pretty Little Liars så og si hele dagen, hehe! Totalt hektet på den serien der! De som ikke har sett den, jeg anbefaler på det sterkeste å se den, du kommer garantert til å bli hektet. :)

I går ble det nok en fjelltur. Det er så deilig å komme seg ut å bevege seg i skog og mark. Vi har så flott natur her i Norge. Spesielt her jeg bor. Høye fjell og flotte fjorder, her er rett og slett vakkert! :) I går ble det trimmtur til Lievarden, og det var en fantastisk fin tur og det føltes så godt når jeg kom hjem. Du får en sånn skikkelig god følelse inni deg når du har klart å fullføre noe, eller vært ute å beveget deg/trimmet. Jeg har blitt ekstremt glad i å gå fjellturer og andre turer, er så godt for både kropp og sjel. Og man får ikke minst klarnet tankene litt også får man frisk luft i tillegg. Og ingenting er bedre enn fjell luft. Jeg sover så godt til natta når jeg har gått en lang og god fjelltur på dagen :) Har hatt en veldig fin helg. Neste helg braker det løs med Hellesyltdagene, og det gleder jeg meg til. Er så lenge siden jeg har vært ute å vært sosial sammen med vennene mine, så det blir ekstremt bra, håper jeg iallefall! :)

Her er noen bilder fra fjellturen i går:Selfie på toppen hører med!Overse valkene mine, er de jeg skal ha bort! ;)

-Hva har dere gjort i helgen?
-Går du mye fjellturer/turer?
-Har dere noen spesielle planer i ferien?

Ha en fin mandagskveld videre! :)
- Julianne.

 

 

 

10 kommentarer

Pia

29.06.2015 kl.21:50

Fin blogg du har ! Gjerne besøk min og sjekk ut mitt Nyeste innlegg !

Julianne Trøsken

29.06.2015 kl.21:51

maniskeliv: Tusen takk :)
Det skal jeg gjøre :)

Monica

29.06.2015 kl.22:30

Herlig! Vakker natur vi har :-D

Sentrumjenta

29.06.2015 kl.22:38

Flotte bilder :D <3

himmelellerhelvete

30.06.2015 kl.01:05

det så koselig ut! klem

martesh

30.06.2015 kl.14:31

Wow, sikkert en utrolig fin tur!

Julianne Trøsken

01.07.2015 kl.15:40

Monica: Ja, vi har det! :) Synd vi ikke bruker den mer enn vi gjør ;)

Julianne Trøsken

01.07.2015 kl.15:40

sentrumjenta: Tusen takk :D

Julianne Trøsken

01.07.2015 kl.15:41

himmelellerhelvete: Det var det også! :) Klem tilbake ^^

Julianne Trøsken

01.07.2015 kl.15:41

martesh: Det var en super flott tur, helt klart! :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡