THE LAST FEW DAYS.


Hei kjære flotte, fantastiske, nydelige lesere.

 

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget siden 16.juli, men har hatt lite å skrive om/fortelle dere om. Men nå tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på den siste uka/de siste dagene. Jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å blogge oftere, kanskje et par innlegg for dag også, får se hva jeg rekker osv også. Dere må gjerne komme med ønsker om hva dere vil lese om på bloggen, det settes stor pris på :)

Siden sist har jeg slappet av mye, er så deilig med ferie hvor jeg bare kan slappe av og ta livet helt med ro. Elsker ferier! Too bad it's over soon.. Jeg har gått mye kveldsturer de siste dagene/den siste uka, og det er så deilig å komme seg ut å gå en lang og flott kveldstur hver dag, det gjør så godt for både kroppen og sjela, og man får klarnet tankene en god del også :) Så har jeg shoppet litt, som jeg allerede har vist dere. Det blir nok ikke noe mer shopping på meg mens jeg er hos mamma, tror jeg har shoppet nok :) Men det jeg har kjøpt har vært på tilbud/salg, og det liker jeg! Men pengene forsvinner når man shopper, uansett om man shopper på salg eller ikke. Men er litt gøy å kunne kjøpe seg noe nytt en gang i blant. :)


Some selfies! :)Tenkte å dele noen turbilder med dere også fra de siste kveldsturene våre :)


Disse bildene ble tatt på kveldsturen i foregårs/overigår. :)


 

Dette bildet tok jeg på kveldsturen i går! Vakkert <3I går var jeg forresten å fikset neglene i en neglesalong. Ble greit fornøyd med de, hadde på neglelakk selv når jeg kom hjem, siden hun som ordnet de ikke helt skjønte hva jeg mente. Menmen, jeg kan ta på neglelakk selv også jeg så det går fint :)  Tenkte jeg skulle vise dere resultatet litt senere i dag, og også vise dere resultatet ved bruk av øyenbrynsformer, som jeg sa jeg skulle gjøre for lenge siden, men har liksom ikke fått tid til å gjøre det. Så det kommer i et innlegg litt senere i dag :) Om dere har lyst til å se da? :)

 

Nå skal jeg slappe av litt med musikk før jeg går å steller meg :)
Håper dere alle får en super fredag :)

 

Vi snakkes!
- Julianne.

 

4 kommentarer

Tiril Sørensen

24.07.2015 kl.13:08

Så fine bilder :-) Det er ikke alltid man har tid til å oppdatere hver dag, men det går helt fint!

Ha en fortsatt fin fredag!

Julianne Trøsken

24.07.2015 kl.13:15

Tiril Sørensen: Tusen takk :) Nei, får ikke tid til å blogge hver dag, er så mye annet som skjer også, hehe :)

Takk, samme til deg! :)

Marie Gjernes

24.07.2015 kl.14:19

Så fine og koslige bilder! :)

Julianne Trøsken

24.07.2015 kl.15:50

Marie Gjernes: Åå, tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡