AUGUST + HOMESWEETHOME


Tenk at vi allerede har startet på en my måned. Det går så utrolig fort at jeg knapt rekker å skifte sokker før det er en ny måned. Ny måned, nye muligheter. Jeg håper denne måneden vil by på mye glede og morsomheter og spenning. August kan være en fin måned med mye fint vær, men August kan også være grå og trist. Jeg håper at August vil by på mye sol og blå himmel. For som jeg vet så har det nesten bare regnet der hvor jeg kommer fra, har vært en eller annen soldag, men det har ikke vært mange. Jeg kan være glad jeg har vært på østlandet hvor det har vært ganske bra vær. Får bare håper og krysse fingrene for det beste! Gleder meg til ny måned med jobb, venner og morsomheter. Jeg har iallefall tenkt at jeg skal bli ennå mer sosial i helgene, for jeg er ofte veldig usosial i helgene og sitter for meg selv. Denne måneden håper jeg blir annerledes, at jeg er ute med venner i helgene og har det gøy sammen med dem :)

 I kveld resier jeg med nattbussen hjem etter 4 fantastiske uker i Lørenskog/på østlandet sammen med familien og venner. Jeg har ikke lyst å reise hjem, men samtidig skal det bli veldig godt å komme hjem til leiligheten min, kaninen og ikke minst sengen min. Også skal det blir greit og godt å komme igang med jobb igjen etter 4 uker ferie. Disse 4 ukene har gått så utrolig fort, men har jo rukket mye i løpet av de 4 ukene jeg har vært her. Har truffet venner jeg ikke hadde sett på mange å hundre år, noe som har vært kjempe koselig. Jeg rakk også en hel dag på Tusenfryd før jeg vender nesa hjemover, og det var utrolig gøy. Elsker tivoli, karuseller osv. Jeg tar alt, er ikke redd for noen karuseller.

 

Tusenfryd (y)   haha, jeg blir så lekker på slike bilder altså, huffameg! x) Meg & godeste Jeanette<3

 

Bussen reiser kl. 22:00 fra Oslo i kveld og er hjemme kvart på 8 i morgen tidlig. Og kjenner jeg meg selv riktig så blir det nok litt soving med en gang jeg kommer hjem, før jeg skal handle litt mat og få henta hjem kaninen min. Savner han så mye, så skal bli deilig å få han hjem. Han har vært på ''ferie'' hos bestefaren min disse ukene jeg har vært borte. Så blir godt å komme hjem til han og vennene mine :)  Begynner også å jobbe igjen på tirsdag, og det blir nok bra!

 

Lillegulle<3

 

 

- Har du lenge igjen av ferien din?
- Hva har du gjort i ferien?

 

Håper dere alle får en kjempe flott søndag!:)
Vi snakkes!

 

- Julianne.

9 kommentarer

siljesolstad93

02.08.2015 kl.13:32

ha en fin søndag vidre:D

Ann-Christin

02.08.2015 kl.14:36

Så utrolig søt kanin :D Ha en fin dag videre :D Ta en titt innom bloggen min http://nouw.com/annchristin :D Har en rabattkode, som er helt rå!

Anette

02.08.2015 kl.17:27

for en skjønn kanin!

Ha en riktig fin kveld <3

nmfg

02.08.2015 kl.18:03

August kom alt for fort!

For en nydelig kanin :)

RebeccaHasselgard

03.08.2015 kl.21:48

Jeg har jobbet hele ferien hittil, men har litt fri i august, så det skal nytes! :D

Julianne Trøsken

04.08.2015 kl.22:11

Ann: Tusen takk :)

Julianne Trøsken

04.08.2015 kl.22:12

Anette: Åå, tusen takk :)

Julianne Trøsken

04.08.2015 kl.22:13

nmfg: Ja, tiden går alt for fort ;)

Tusen takk :)

Julianne Trøsken

04.08.2015 kl.22:14

RebeccaHasselgard: Åå, du får nyte fridagene godt når de kommer :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡