WEEKEND


Etter en kort uke(3 dager) etter ferien er det endelig helg igjen. Gikk jaggu fort! Så deilig å ha kort uke etter ferien, men neste uke er det tilbake til 4 dager :) Er fantastisk deilig å være tilbake på jobb. Jeg elsker jobben min og trives så godt, så var deilig å begynne på igjen etter ferien.

Denne helgen blir ganske rolig, jeg må pakke ut etter ferien & vaske og rydde leiligheten litt. Også blir det en tur på Sienna(fastfood resturant) med Sunniva, også blir det en tur opp til Anjagull på lørdag. Har jo ikke sett dem på 4/5 uker, så skal bli deilig å se dem igjen :) Ellers har jeg absolutt ingen planer for helgen, tenker å ta det rolig. Så får jeg heller se om det blir noe liv neste helg :)

Meg & lillegull<3

I kveld har jeg bare tatt livet med ro. Gikk å la meg en liten stund etter jeg var ferdig på jobb i dag. Sliter så med tannværk om nettene at jeg holder på å bli gal. For å si det sånn så blir det ikke mye søvn på meg om nettene, så da må jeg ta igjen litt når jeg da er ferdig på jobb. Etter det har jeg bare hatt en rolig kveld med lillegulle og sett noen filmer, det vil si 3 filmer(tihi). Nå blir det straks dusjen før det blir natta, må uheldigvis opp tidlig i morgen også, blæh -.-' menmen, det får bare gå, kan sove litt ekstra på lørdag og søndag i hvertfall :)  Jeg håper dere alle har hatt en fin torsdagskveld! :)  Skal prøve å få blogget ihvertfall 1 innlegg om dagen fremover, sånn at jeg holder bloggen mer aktiv enn hva jeg gjør nå. Så håper at jeg skal kunne klare det, men med ganske dårlig nett hjemme kan jeg ikke love noe, men skal alltids prøve :) God natt alle, drøm søtt! :)

Verdens beste gull<3

 

- Julianne.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡