MY FAVORITE SERIES


Hei alle. Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig de siste dagene, men har vært så mye og har ikke rukket å få blogget. og har ikke blogget pga dårlig internett. Men akkurat nå er jeg hos bestemor, og rekker å blogge et lite innlegg før jeg skal hjem. Så nå tenkte jeg at jeg skulle blogge et lite innlegg om noen av mine favoritt serier. Jeg har kanskje blogget om det før, men gjør det igjen jeg, om det er ok :)

 

♥PRETTY LITTLE LIARS.
Dette er desidert min store favoritt! Pretty Little Liars er noen av de beste seriene som har blitt laget. Jeg bare elsker denne serien!♥ Mine absolutt favoritter i denne serien er Spencer/Troian, Hanna/Ashley, Toby/Keegan, Caleb/Tyler & Emily/Shay. I kveld er det summer finale av Pretty Little Liars i USA, og i morgen når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg laste ned episoden med en gang og se så fort som overhode mulig. Hehe♥ THE BEST!


♥TEEN WOLF.

Utrolig bra serie med varulver og andre monstre. Denne er også utrolig spennende og er nå på sin 5 sesong, og til nå har denne sesongen vært helt kanon bra, og det blir bare mer og mer spennende for hver episode, og de holder spenningen gjennom hele episoden, du klarer ikke å sette på pause for å gå på do eller noe. Hehe! Har du ikke sett Teen Wolf, anbefaler jeg deg å se! :)

♥ORANGE IS THE NEW BLACK.

Orange is the new black begynte jeg på 2 måneder før sommeren, og har til nå sett de 2 første sesongene, og har i kveld lastet ned sesong 3 som jeg gleder meg til å se. Dette er en vanvittig bra serie. I denne serien følger vi kvinner som er blitt satt i et kvinnefengsel, for noe de har gjort, som stoff og annet. Jeg var faktisk veldig usikker på om jeg skulle starte på den, men for å si det sånn så angrer jeg ikke på at jeg startet å følge med på den! :D

♥GOSSIP GIRL.

Beste gossip dramaet som er laget! Så mye drama på en serie finner du ikke i noen andre serier. Mye sladder, utroskap, tragedier og drama! Jeg kan tenke meg at mange av dere har sett denne serien som består av 6 sesonger. Favorittene mine er Blair/Leighton, Chuck/Ed & Jenny/Taylor♥

♥THE ORIGINALS.

Dette er den beste vampyr/varulv/hekse serien som eksisterer! Denne serien er 20 ganger bedre enn The Vampire Diaries! The Originals er så utrolig mye mer spennende og det skjer ting hele tiden. Noe jeg synes TVD har tapt seg mye på, den er blitt så langdryg og faktisk litt kjedelig. Ikke ta det feil, jeg liker TVD også, men ikke like mye som før. Denne har så og si tatt over! Når jeg ser på denne serien klarer jeg ikke å ta øynene vekk fra skjermen, rett og slett! Denne serien består av 2 sesonger så langt, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften til sesong 3 kommer, noe som jeg håper at den vil starte i løpet av høsten :D♥ Min store favoritt er Klaus/Joseph, my love, always! :*  Anbefaler denne på det sterkeste til dere som ikke har sett den :)

Så dette var altså mine store favoritter når det kommer til serie. Jeg tenkte at neste innlegg skal det handle om favoritt filmene mine, om dere vil det og synes det er greit.  Håper innlegget faller i smak. :)

- Hva er dine favoritt serier og er det noen av disse du liker/følger med på?
Ha en super onsdag i morgen, håper morgendagen bringer sol og varme og glede :)

- Julianne.

4 kommentarer

Anette

11.08.2015 kl.23:40

Elsker PLL! Gleder emg veldig til å finne ut hvem A er i morgen:)

Ha en riktig fin onsdag <3

Yteen

11.08.2015 kl.23:45

ÅÅh, elsker PLL, Gossip Girl og THE ORIGINALS.!

Gjerne se min beste serieliste også: http://yteen.blogg.no/1437763600_my_top_tvseries_of_al.html

:D

klem

Julianne Trøsken

12.08.2015 kl.12:19

Anette: Åh, jeg også! :D Har ventet helt siden første episode på å få vite hvem A er, så det blir spennende å få vite, også skal det bli fantastisk å endelig få svar på alle spørsmålene jeg har :)

Takk det samme <3

Julianne Trøsken

12.08.2015 kl.12:20

Yteen: Ja, det er vanvittig bra serier alle 3 :D
Ja, den skal jeg selvfølgelig skjekke ut :)

Klems :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡