LAST FRIDAY NIGHT + SPØRSMÅLSRUNDE


Hei fine lesere. Er igjen en liten stund siden jeg blogget sist, men er sånn det blir av og til. Spesielt når jeg har dårlig nett hjemme og lite å blogge om. Men jeg prøver å bli bedre og flinkere til å blogge oftere.  Men nå tenkte jeg å blogge et lite innlegg. Håper dere liker innlegget :)

Fredag 28.08 startet jeg med å stå opp og våkne litt før jeg heiv meg rundt å begynte å vaske og ordne litt før jeg hoppet i dusjen, laget middag og sminket meg og ordnet meg til kvelden. Jeg hadde vorspiel og hadde invitert noen venner, og det ble en vellykket kveld med gode venner og god stemning. Håper de koste seg like mye som meg. I 11-12 tiden for vi en tur ut på bygda/byen, ned på hotellet, hvor det skulle skje denne kvelden. For meg så var dette den beste kvelden jeg har hatt på lenge, når det kommer til fest osv. For jeg fester utrolig skjeldent, men har tenkt at jeg skal prøve å bli mer sosial i helgene, om jeg ikke skal drikke at jeg går ut å treffer folk likevel. Synes det fort kan bli kjedelig å sitte hjemme 2 helger på rad for eksempel uten å møte folk eller gjøre noenting. Så fremover blir det mye mer sosialt i helgene, får jeg håpe. At jeg finner på noe, møter venner og har det gøy. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra fredagskvelden, fikk jo tatt noen :)

Meg ♥ Maria ♥ Sunniva ♥


Ikke alle som fulgte med, men fikk de med på bilde likevell ;-)   Johannes - Joakim - Robin - Sondre - Sunniva - Maria - Meg. :-)

For en flott gjeng altså! :-)   Johannes - Joakim - Robin - Sunniva - Maria - meg - Frank-Ove. ;-)


Meg & besteeemii ♥


Åjadda x)

For en kveld det var! En vellykka kveld, det er iallefall helt sikkert :-)  Må gjentas snart, og håper det skjer fortare enn jeg aner det! :-)


Forresten så har jeg fortsatt spørsmålsrunden gående, og ønsker meg ennå flere spørsmål :-) Kommer også til å ta med spørsmålene fra forrige spørsmålsrunder som jeg ikke har lagt ut ennå også :-)  Jeg blir kjempeglad om dere vil stille meg noen flere spørsmål, det setter jeg stor pris på! Spør om det du vil, jeg svarer på alt :-)

Ønsker dere alle en super søndag videre!
Håper dere har hatt en super helg alle :)

- Julianne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡