MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS


Hei alle. I kveld var jeg på kino med Sunniva å så Maze runner: ildprøven, film nr 2 i serien. Og for å si det slik så ble jeg overhodet ikke skuffet, det var verdt ventetiden på et år for å si det sånn. Denne var utrolig bra, helt fantastisk. Så utrolig spennende, så spennende at jeg glemte å drikke brusen min og det jeg hadde kjøpt. Det var spennende fra start til slutt, ikke et eneste kjedelig øyeblikk!  Film nr 1 var også utrolig bra, men jeg synes denne var hakke bedre, faktisk. I følge aviser osv og de som har anmeldt og gitt terningkast har tydeligvis ikke peiling på film, for de terningkastene de har gitt stemmer overhodet ikke. Og de har ikke peiling på hva som fenger ungdommen/ung voksne. For å si det sånn så bryr jeg meg fint lite om terningkastene anmelderene gir hver en film de ser, det viktigste er jo hva vi synes selv. Vi skal ikke gå etter terningkaster når det kommer til film. En film kan gjerne få en 2'er, men når du selv ser den så gir du et enda bedre terningkast selv.


Jeg selv gir denne filmen en sekser. Jeg synes den var utrolig fantastisk bra at jeg fortsatt sitter med hjertet i halsen ennå og det er det ikke ofte jeg gjør etter jeg har sett en film på kino. Alle har selvsagt sine meninger. Kanskje du/dere får en annen mening enn meg om dere skal se denne. Men uansett så anbefaler jeg denne meget sterkt.  Nå må jeg/vi vell vente enda 1 år på ny og siste film/filmen i denne bokserien, og det er utrolig kjipt, men året satser jeg på går utrolig fort og kan nesten ikke vente på neste film. :-)  Og gleder meg til å få lastet ned denne på dataen, så jeg kan se den når jeg vil og hvor mye jeg vil. Også bare elsker jeg at Dylan O'brien er med! Han er en av mine favoritt skuespillere, en av de skuespillerne jeg elsker mest og ser opp til. Han er et av mine forbilder. Han er en så utrolig fantastisk skuespiller at jeg tror faktisk han kan spille hvilken som helst karakter i hvilken som helst film, virkelig!  Har så lyst å møte han en eller annen gang, og håper jeg en dag får muligheten til det, for det hadde vært fantastisk!   Dylan i mitt hjerte♥
HOTHOTHOT♥

- Har du sett filmen/skal du se filmen? :-)
Ønsker dere alle en flott ny uke :-)

- Julianne.

 

8 kommentarer

whatarewedoing

20.09.2015 kl.23:40

Jeg har gledet meg til den filmen leeeenge! Skal se den snart :)) Vis den er like bra som du sier, gleder jeg meg enda mer :))))

malbia

21.09.2015 kl.00:02

Ja, jeg har sett filmen, å mener også den er verdt opp i mot fem eller seks.

Liker designet ditt! Du får ha en fin morgendag, siden klokken nå har slått tolv!

- Bianca fra *malbia.blogg.no

Julianne Trøsken

21.09.2015 kl.02:08

whatarewedoing: Den er dødsbra, tror ikke du blir skuffet ;)

Julianne Trøsken

21.09.2015 kl.02:08

malbia: :D Åå, tusen takk for det :)
Takk i lige måde :)

Lisa Lillemoen

21.09.2015 kl.12:44

Jeg så den i går, og er helt enig med deg. Helt klart verdt ventetiden. Gleder meg allerede til neste del :-)

whatarewedoing

21.09.2015 kl.14:40

Stoler på deg da :))

Julianne Trøsken

21.09.2015 kl.18:54

Lisa Lillemoen: :D
Wii, jaaa! :D Håper neste del blir like bra som denne :D

Julianne Trøsken

21.09.2015 kl.18:55

whatarewedoing: :D

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡