NEW MONTH, NEW MEMORIES - WELCOME AUTUMN.


♥God fredag alle.  Nå tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg siden det er en stund siden forrige innlegg. Beklager så mye at det har vært en stund siden sist, og jeg sier hver gang at jeg skal bli enda bedre på å blogge oftere, men når motivasjonen og blogglysten ikke er på topp, så er det ikke så lett å få blogget. Har følt at jeg ikke har hatt noe spesielt å blogge om den siste tiden. Men jeg håper at blogglysten og motivasjonen snart er på topp igjen, så jeg holder bloggen mer aktiv. Men nå tenkte jeg ihvertfall å komme med et innlegg. :-)

Vi har nå startet på en ny måned, og høsten er igang for fullt. Jeg synes tiden går så utrolig fort og det er heller ikke så lenge til det er jul. Av og til synes jeg det går altfor fort, føler månedene bare flyr avgårde, er rart vi rekker å gjøre det vi gjør på den korte tiden, hehe. Oktober er en ganske fin måned, alle de flotte høstfargene på trærne og på bakken, fine kvelder foran peisen med en kopp kakao, spillkvelder/hyggekvelder med venner og ikke minst så har vi jo Halloween denne måneden, og jeg håper at i år skal jeg få feiret halloween, kle meg ut å feste med vennene mine. Jeg gleder meg til å lage nye minner sammen med vennene mine. :-)


Håper dere alle får en fin fredagskveld :-)

♥Julianne.

5 kommentarer

missmommy.blogg.no

02.10.2015 kl.18:37

Ja tenk at det er oktober allerede:) det er din måned og jeg håper du nyter den fine høsten:) flotte bilder og koselig blogg du har :)ha en god kveld!

Julianne Trøsken

02.10.2015 kl.18:44

missmommy.blogg.no: Ja, det går fort :) Åå, tusen takk, så hyggelig :) Og det samme til deg :)

Åå, tusen takk! Ha en fin kveld :)

missmommy.blogg.no

02.10.2015 kl.19:26

Tusen hjertelig :)

M

02.10.2015 kl.19:32

Så fin blogg du har !

Julianne Trøsken

02.10.2015 kl.21:23

M: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡