December - Happiest time of the year!


♥Hei alle flotte mennesker.

Det er blitt en stund siden sist nå, og det beklager jeg. Men jeg har hatt en god og lang bloggpause nå. Og nå kjenner jeg at jeg er klar for å begynne å blogge igjen, at jeg begynner å få igjen blogglysten. Jeg må faktisk si at jeg har savnet litt å blogget, samtidig som det var deilig med en liten pause fra hele bloggen. Men nå tenkte jeg å begynne å blogge igjen og jeg kjenner at mens jeg sitter her å skriver blir jeg glad inni meg. Er jo ganske morro å blogge og få positiv feedback.

Nå har vi allerede kommet langt ut i desember og det er bare hele 9 dager igjen til julaften. Tiden går så utrolig fort, og plutselig er år 2015 over og vi starter på et nytt og spennende år. Og jeg kan ikke vente med å se hva 2016 bringer. Jeg håper 2016 bringer utrolig mye glede og kjærlighet, at 2016 skal bli et mye bedre år totalt enn året vi har hatt. Jeg føler at dette året har vært utrolig mye nedturer for meg, føler at dette ikke har vært mitt år og håper dermed at år 2016 skal bli mitt år med mer oppturer enn nedturer. Blir uansett spennende å se hvor det nye året fører meg henn, hva som vil skje osv.


Desember er helt klart min favoritt måned. Koseligste tiden på året er førjulstiden og resten av julen. Så mange koselige forberedelser, julehandel, innpakking av julegaver og fin julepynt og lys i heimene. Og det jeg gleder meg aller mest til hvert år er pinnekjøtt, det er det beste jeg vet! Synd en kun får det i julen, skulle fått hatt tilgang til det hele året rundt, hehe.

Jeg er nå så og si ferdig med julegavene, har bare igjen 2 gaver å kjøpe før jeg reiser på juleferie, noe jeg gjør allerede til helgen, reiser nok på juleferie enten på lørdag eller søndag. Blir så deilig med ferie og komme seg vekk og tilbringe julen sammen med min kjære mamma, samboeren hennes, broren min og ikke minst hunden Mira. Blir så utrolig bra å se dem igjen, savner dem masse!!♥ Og da blir jeg der hele julen, så det blir veldig bra.


Kommer garantert mange innlegg i løpet av julen. Skal få blogget så mye som mulig, om ikke hver dag men isåfall annen hver dag :)
Håper dere alle får noen kjempefine dager nå før julaften og at juletiden deres blir perfekt!

Julianne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡