NORGE ER I FINALEN!


♥God fredagskveld flotte mennesker.

Jeg har nettopp sett semifinale-kampen mellom Norge & Romania! Herrejemenin for en vanvittig nervepirrende og spennende kamp. Fikk virkelig kjent på pulsen i kveld, wow! Det er helt utrolig fantastisk at vi er kommet til finalen, det var utrolig deilig med seieren i dag. Og det var også utrolig viktig å vinne i dag for å komme til finalen, og heldigvis og takk gud for Herrem på slutten og satte inn det siste målet, og det trengte vi! Det er så sykt digg :-D  Er så glad nå! Og nå ser jeg virkelig frem til finalen på søndag mot Nederland. Blir nok en rimelig spennende kamp det også. Men satser på at vi tar gullet med oss hjem i år, da blir det ihvertfall en deilig julefeiring om vi kommer hjem med gull! Det vil smake godt med gull♥ 

På søndag reiser jo jeg til mamma, så da må jeg faktisk se handballkampen på bussen, men det skal nok gå greit! Må bare prøve å ikke rope og hoie så mye som jeg gjorde i dag, for da kan jo folk bli skremt, hehe x)   Jeg skjønner det ikke, jeg blir så utrolig engasjert når det er handballkamp, og jeg ser bare på handballjentene og ikke herrene, jeg synes det er utrolig kjedelig å se på når herrene spiller. Men handball er den eneste sporten jeg engasjerer meg i, og det var ikke før for en del år siden at jeg fikk interressen av å se handball på TV. Før så jeg ikke på noe sport i det hele tatt. Men nå må jeg bare se når handballjentene spiller EM, VM og OL og alt som er :-) Det blir ikke jul uten å få sett VM og EM osv. :-)  

Nå er jeg helt gåend av hele kampen, kroppen er helt ødelagt, så blir nok ikke sene kvelden i kveld! ;-)


I kveld mener jeg banens/kveldens beste spiller/spillere er Heidi Løke, Camilla Herrem & Stine Bredal Oftedal.♥

 

- Flere enn meg som så handballkampen i kveld?
- Hvem mener du ble kveldens beste spiller/spillere i kveld?

Ha en flott fredagskveld videre alle sammen! :-)

- Julianne.

 

2 kommentarer

siljesliv93

19.12.2015 kl.11:00

Jeg og min svigerbror heter det vel så på hånball kampen hos mamma og de i går :D

Julianne Trøsken

19.12.2015 kl.19:55

siljesliv93: Åja :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡