Nå har vi vasket gulvet og julepyntet treet så nå kan jula bare komme oh yeah oh yeah oh yeah.


♥God kveld.

I dag har dagen vært ganske lang. Var oppe i 7-tiden, og satte oss i bilen litt over halv åtte og turet av sted i retning Hønefoss, plukket opp broren min og dama på veien. Broren min skulle på sykehuset for en skjekk og da ble jeg med for å støtte han. Etter han var ferdig der vendte vi snuten hjemover mot Lørenskog/Fjellhamar igjen og var vell hjemme i sånn halv 3-tiden.  Fikk endelig kameraet jeg har kjøpt med broren min, og det gledes!  Det blir mye bildetaking i tidene fremover, og kommer til å bli ennå bedre bilder på bloggen som jeg faktisk tar selv. Selvfølgelig har jeg lagt ut noen bilder her som jeg har tatt selv, men de er tatt med mobilen. Men gleder meg til å lære meg å bruke kameraet, lære alle instillingene osv. Men broren min skal vise meg litt i løpet av jula :-)


Var en utrolig vakker solnedgang i kveld, så da fant jeg frem kameraet med en gang, og knipset i vei :-)

I kveld har jeg også pyntet treet. Først prøvd å brette ut alle greinene(ikke så lett), så hadde mamma på lysa og jeg hadde på resten av pynten og glitteret. Ble faktisk fint, selvom treet ser litt rart ut, og har ikke så voldsomt med pynt, men det ble som det ble. Legger ved noen bilder av det også :-)

Før lysa og pynten kom på.

Her var lysa og glitteret komt på.


Her var all pynten kommet på og litt julegaver er kommet under treet :-)  Mangler stjerne i toppen + toppen er litt rar. Men får se om vi finner stjerne i morgen :-)

- Har dere pyntet treet? :-)
Ha en fortsatt fin mandagskveld alle♥

- Julianne

 

2 kommentarer

Tina

22.12.2015 kl.00:29

Så fint dere hadde pyntet!! titt gjerne innom bloggen min:)

Julianne Trøsken

22.12.2015 kl.12:18

Tina: Tusen takk for det, koselig å høre :)
Det skal jeg gjøre ;)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡