JULAFTEN + JULEGAVER 2015


♥God 1.juledag alle flotte mennesker.

Julaften i går var utrolig fin. Våknet i halv 10 tiden og tok en dusj før frokost. Frokosten var kjempe koselig, og vi spiste lenge mens Tre nøtter til Askepott etterfulgt av Reisen til julestjernen som alltid er en tradisjon hos meg hvert eneste år. Blir/får ikke julestemning uten å se det. Selvom det ikke ble så altfor mye julestemning i år, siden det ikke er noe snø, så fikk jeg litt etter å ha sett tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Etter alt jeg skulle se var ferdig var det på tide å begynne å sminke og ordne seg til kvelden.  I år var vi opp til moren til Håkon(som er samboeren til mamma) for å spise julematen, og pakke opp noen gaver som var der oppe. Etter å ha vært der oppe en stund reiste vi ned igjen for å pakke opp resten av julegavene. Og jeg er så fornøyd med alt jeg fikk, kunne ikke vært mer fornøyd. Ble ganske seint i går, la meg ikke før halv 3, men er jo sånn det blir på julaften at det gjerne blir litt seint :-)


Juletreet med litt pakker under. :-)
Prøvde å ta bilder av meg selv med selvutløser med mitt nye kamera, men ble ikke så veldig vellykket, må nok trene og øve mer på det. Men disse 2 bildene ble de beste av alle jeg tok. Kjolen er forresten lilla og ikke blå som det vises på bildet oppe. :-)

Her er julegavene 2015:

♥Living home vase/krukke og kjøkkenhåndler fra Solbjørg(moren til Håkon).


♥Gavekort fra Sunniva på en valgfri dag på SPA sammen med verdens beste venninne Sunniva! Hun er bare best, ble helt satt ut og så utrolig glad. Beste gaven jeg har fått på evigheter! Så nå gleder jeg meg til å tilbringe en hel dag på SPA sammen med henne!♥


♥Blender & hårføner fra mamma. Noe jeg virkelig ønsket meg, og ble utrolig glad for at jeg fikk det! :-)

♥Ulltrøye og neglelakker fra Håkon.

♥Fargeleggingsbok fra Kornelia(jeg er fadder på henne).

♥Butter creams + cozy socks fra venninna mi Anja. Sokkene var utrolig varme og gode og er allerede tatt i bruk :-)

 

Det var igrunn det + jeg fikk 500,- med farmor og 500,- med bestefar + en gave fra bestemor & Jan som jeg var med å kjøpte selv som var Moods of Norway sokker, pannebånd & ullstilongs. :-)   Jeg er meget fornøyd! Og utrolig fornøyd med hele kvelden. Pinnekjøttet smakte helt himmelsk og kunne spist meg ihjel på det, hehe :-)

- Hadde dere en fin julefeiring i går?
- Hva fikk dere til jul og fikk dere det dere ønsket dere? :-)

 

Ha en fortsatt fin 1.juledag alle sammen :-)
- Julianne.

 

 

10 kommentarer

tvv

25.12.2015 kl.23:02

Utrolig vakker du i kjolen :) og masse fint du har fått. Jeg hadde en fin og rolig julaften m mann og barn, pakker fikk jeg og mannen kubbelyser, rødvin, sjokolade, whittard sjokoladepulver. Av mannen fikk jeg polar m400 treningsklokke ;) og han fikk drill :p og litt andre ting.

Helene

25.12.2015 kl.23:28

Utrolig masse fint, og ikke minst kjempefin kjole! :-)

kinesinterior

25.12.2015 kl.23:54

Hørtes ut som en koselig julefeiring! :) ååh, du fikk mye fint! skulle gjerne hatt en sånn vase og en dag på spa selv!! Der var du jammen heldig:) Ettersom jeg bor på østlandet, så spiste vi saftig og god ribbe :)) og vi(samboeren og jeg) fikk utrolig mye fint! Elsker julen:)

Håper du får en fin jul videre :))

hmls

26.12.2015 kl.02:05

Så mye fint du fikk☀️

Julianne Trøsken

26.12.2015 kl.16:12

Tone: Tusen takk! :)
Høres ut som du hadde en fin kveld også, og fått masse fint selv :)

Julianne Trøsken

26.12.2015 kl.16:12

Helene: Tusen takk! :)

Julianne Trøsken

26.12.2015 kl.16:16

kinesinterior: Det var en kjempe koselig julefeiring :) Tusen takk, må si jeg er meget fornøyd. Og SPA-gaven er nok den beste gaven jeg fikk denne julen, for er det noe jeg virkelig trenger så er det en dag på SPA :D

Er på østlandet selv i ferien hos mamma, men vi spiser alltid pinnekjøtt på julaften, det er en tradisjon vi alltid har hatt :) Elsker julen selv :)

Takk i lige måde :))

Julianne Trøsken

26.12.2015 kl.16:16

hmls: Tusen takk, er meget fornøyd :))

Heidi

26.12.2015 kl.23:32

Fikk alt vi ønsket oss. Elsker julen. Ikkje pga gavene, men pågrunn av samholdet og stemningen.

Julianne Trøsken

28.12.2015 kl.20:29

Heidi: Så bra! :)
Samme her :D Det viktigste e faktisk å tilbringe den fine tida ilag med familien <3

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡