WELCOME 2016.


♥Heihei.

Nå går vi mot slutten av 2015 og mot et helt nytt år med mange nye muligheter. Dette er siste dagen i 2015, og jeg må si at tiden virkelig går fort, er bare en poff og et smell så er vi igang med ett nytt år, plutselig er året omme igjen. Føles igrunn som at 2015 startet i går. Ett år går utrolig fort! 

2015 har gitt meg mye glede, nye venner, leiliget ++. Men 2015 har ikke bare vært rosenrødt for meg, har vært mye opp og ned med alt. Men sånn er det vell stortsett for de fleste, at året ikke er en dans på roser hele tiden. Men har også utrolig mange fine minner sammen med mine fantastiske venner og min fantastiske familie, og de tar jeg med meg inn i det nye året, i tillegg til at jeg er klar for å lage nye flotte utrolige minner sammen med de jeg er mest glad i, i det nye året. :) 

Jeg ser frem mot det nye året, mot nye gleder, kjærlighet(håper jeg), nye vennskap og går inn i det nye året med hevet hode og klar for å ta i noen tak for å få et mye bedre liv, og er ganske optimistisk og positiv på at det nye året kanskje blir ett av de beste i mitt liv så langt. 

I det nye året håper jeg at jeg får reist en del, mer enn året som har vært, at jeg får jobbet med å få ennå bedre selvtillit, at jeg skal bli mye sunnere og trene mer og gå ned i vekt, at jeg klarer å begynne å spare til reiser, bil og billappen osv, at jeg finner kjærligheten og får nye vennskap. Jeg har stor tro på at 2016 skal bli et meget bra år, og er positiv til det. Håper å få livet mitt plantet på jorden, at jeg kan leve livet mitt uten at jeg skal gå rundt å være deprimert hele tiden og bli kvitt de negative tankene i hode mitt fra fortiden, at jeg skal få samlet de sammen, og pakket de mer bort, sånn at jeg virkelig kan leve livet mitt sånn jeg vil.  Håper 2016 blir mitt år! :)Håper dere alle får ei fin nyttårsfeiring i kveld :-)
Godt nyttår, vi snakkes igjen i 2016.♥

- Julianne.

6 kommentarer

Marita S. Krangnes

31.12.2015 kl.16:03

Godt nyttår Julianne :-)

RebeccaHasselgard

31.12.2015 kl.17:07

Godt nyttår til deg og dine! :)

Julianne Trøsken

01.01.2016 kl.00:56

Marita S. Krangnes: Godt nyttår :))

Julianne Trøsken

01.01.2016 kl.00:57

RebeccaHasselgard: Godt nyttår :))

siribokoholiker

01.01.2016 kl.16:17

Ja, det er både opp og nedturer gjennom året, men man fokuserer vel mest på det positive mot slutten av det :p Jeg og typen fikk oss også leilighet dette året, og vi reiste til USA. Sistnevnte var magisk, og vil dit gjerne igjen en dag :D

- Siri

Julianne Trøsken

01.01.2016 kl.23:18

siribokoholiker: Ja, og både oppturer og nedturer blir det hvert år, men må bare tenke tilbake på det positive man har opplevd i 2015 :))

Gratulerer med leilighet ;)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡