2016 + Mine nyttårsforsett!


♥Heihei.

Tenk at vi allerede er i 2016 og snart ferdig med første dagen av dette nye året. Det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går. Er bare en poff og ett smell så er vi inne i ett nytt år. Jeg er så klar for å starte det nye året for fullt og skape nye minner sammen med de jeg er mest glad i. Kanskje jeg finner kjærligheten dette året også, who knows?! Det hadde vært utrolig koselig med en kjæreste, helt klart. Hadde ikke hatt noe imot det i det hele tatt, tihi :-D Jeg håper dette året byr på mye glede, kjærlighet, nye vennskap ++. 

I går feiret vi nyttårsaften hos ei venninne av mamma & Håkon, der var også sønnen hennes og dama hans + hunden vår Mira. Kunne ikke la henne være alene hjemme i går så hun måtte være med. Var en ganske koselig kveld. Jeg drakk litt boble/bruserende vin, hehe. Vi reiste vell hjem i sånn 3 tiden, kom hjem og spiste noe restemat fra dagen før, før vi fant sengen. Og jeg må si det var utrolig deilig å legge seg i går etter en lang men fin dag. :-)

Nå i kveld har vi vært hos moren til Håkon og spist middag. Ribbe med pølser, medisterkaker, poteter, saus, grønnsaker og is og kromkaker til dessert. Det var utrolig godt! Nå er det heldigvis slutt på all denne julematen. Men har så lyst på en pinnekjøttmiddag til før jeg reiser hjem på mandag, men tror alle butikkene er tomme for pinnekjøtt nå, desverre! Menmen, går fort til neste jul tenker jeg!    Nå sitter vi bare her hjemme i sofaen og slapper av, deilig å bare slappe av og ta livet med ro i dag :-)

google.

Jeg har tenkt meg ut/lagt meg noen nyttårsforsett/mål for 2016 som jeg gjerne vil dele med alle dere. Dere har sikkert lest 100 slike innlegg i hele dag. Men jeg vil likevel dele mine med dere, uansett hvor lei dere kanskje er av å lese om nyttårsforsett. Jeg håper jeg klarer og nå ihvertfall noen av målene for dette året.

Uansett, her er dem:

♥ Spare mer penger til reiser, bil og billappen.

♥ Gå ned i vekt!! Trene minst 3 dager i uken (til og begynne med ihvertfall) og spise mer sunt! DETTE SKAL JEG KLARE!!

♥ Være mer sosial.

♥ Få bedre selvtillit og ha mer troen på meg selv.

♥ Bli kjent med nye mennesker.

♥ Finne kjærligheten(?). Hehe, lov å håpe at jeg kanskje finner kjærligheten i løpet av dette året.

 

Jeg håper dere alle hadde ei fin nyttårsfeiring sammen venner og familie, og at dere får et innholdsrikt og morsomt år.
GODT NYTT ÅR!♥


♥Meg & Mira.- Julianne.

 

10 kommentarer

Marie Oma

02.01.2016 kl.00:08

Fine bilder. Lykketil med målene! :D

Julianne Trøsken

02.01.2016 kl.00:50

Marie Oma: Tusen takk! :)) Kommer nok til å skrive om vektnedgangen og treningen på bloggen, kan være kjekt å dokumentere for andre i tillegg det kan være kjekt for meg :)

Martine Osen

02.01.2016 kl.11:10

Fine nyttårsforsetter :))

Hege Kristin

02.01.2016 kl.13:17

godt nyttår!

reliine

02.01.2016 kl.13:38

fine nyttårs forsett - mine er så å si de samme:) godt nyttår

Julianne Trøsken

02.01.2016 kl.14:32

Martine Osen: Tusen takk :))

Julianne Trøsken

02.01.2016 kl.14:32

Hege Kristin: Godt nyttår til deg også :)

Julianne Trøsken

02.01.2016 kl.14:32

reliine: Tusen takk :)) Godt nyttår!

Iselin Renée

02.01.2016 kl.17:21

Godt nyttår :)

Julianne Trøsken

03.01.2016 kl.01:40

Iselin Renée: Godt nyttår!:))

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡