Home Sweet Home.


♥Heihei dere.

Vi er allerede kommet til 8.januar og det betyr også ennå et steg nærmere bursdagen min. Det er bare hele 12 dager igjen til jeg fyller 23 år, wihu! Tiden går utrolig fort, føles ut som det var i går at jeg fylte 22, haha. Årene bare flyr avgårde! Men er ikke noe å få gjort med det.
Mandag kveld i 9-tiden var jeg endelig hjemme etter en lang busstur. Var utrolig deilig å komme inn døren her hjemme og sette meg ned og slappe av. Føler ikke at jeg får slappet av så mye på bussen alltid, og blir så sliten av å reise med buss, er jo trossalt 10 timer å reise med buss så er kanskje ikke rart at jeg er så sliten når jeg kommer frem. Nå er jeg også så heldig at bussen stopper rett nedom der jeg bor, så er bare et lite stykke bort fra der bussen stopper og opp en bakke så er jeg hjemme. Det er veldig deilig! Når jeg kom inn døren hjemme synes jeg det var utrolig kaldt, kanskje var det ekstra kaldt fordi jeg var både sliten og trøtt. Så jeg skrudde opp varmen på varmeovnen, og laget meg rett og slett tomatsuppe, for å prøve å få i meg varmen. Når klokken ble sånn 22.00 gikk jeg og la meg, for var så sliten og fant ut det var like greit å bare legge seg, var ikke noe å sitte oppe etter heller.

Også var det jo bare fantastisk å komme hjem til kaninen min Bill. Har savnet han så mye i julen, så var deilig å komme hjem til han igjen. Hater å reise fra han slik! Han har ikke vært alene altså, husverten har passet på han :-) 


Lille babyen min♥

Nå er det faktisk allerede helg for meg, og denne helgen starter med lunsj-date med bestejenta i morgen som jeg ikke har sett siden jeg dro på juleferie, så skal bli fantastisk å se henne igjen! Har savnet henne utrolig mye♥  Så blir nok en utrolig gjensynsglede i morgen :-)


Legger ved et bilde av meg & bestejentami Sunniva♥ Dette bilde er fra photoshooten vi hadde i august, som var en utrolig fin og morsom dag! :-)

 

Men nå skal jeg gå å se nyeste episoden av Teen Wolf før jeg finner sengen! Har gledet meg en evighet til fortsettelsen av sesong 5.♥
Jeg håper dere alle får en super helg!

- Julianne.

4 kommentarer

fru lund

08.01.2016 kl.02:01

Ha en nydelig helg når den tid kommer :-)

xmylife

08.01.2016 kl.15:40

i helgen skal jeg gjøre litt rent i leiligheten og bestille London tur i morra ( Lørdag) og slappe helt av bare!

Julianne Trøsken

08.01.2016 kl.15:55

fru lund: Tusen takk, og i lige måde :-)

Julianne Trøsken

08.01.2016 kl.15:55

xmylife: Åja, hørtes jo ut som ei grei helg det ;-)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡