The Selfie Queen Is Back


♥Heisann og hoppsann!

Nå har jeg endelig vært ute å truffet bestejenta, gud så deilig det var å se henne igjen! Har savnet henne utrolig mye i ferien at det er helt sykt. Vi hadde først en liten lunsj-date på en café/resturant, deretter dro vi på en ny café og kjøpte oss kakao(jeg) og brownies(kaloribombe deluxe). Og når vi var ferdig der gikk vi å så litt rundt i de få butikkene vi har her. Blant annet var jeg en tur innom dyrebutikken og fikk tak i mat, høy, spoon og godbiter til kaninen min. Så var jeg innom en annen butikk og kjøpte en ny svart BH, for det følte jeg at jeg trengte, ettersom jeg har INGEN svarte BH'er, og jeg synes ofte det er finest under kjoler osv. Også har jeg faktisk også kjøpt meg garn og strikkepinner. Hadde jeg ALDRI trudd jeg noengang skulle gjøre. Så nå skal jeg og bestejenta begynne å strikke panneband. Jeg har jo selvfølgelig strikket før, men ALDRI klart å legge maskene selv, så det skal Sunniva hjelpe meg med, tihi :-)  Nå sitter jeg i leiligheten til bestemor og chiller å hører på musikk.

Og som overskriften skriver så er jeg virkelig en selfie queen, haha! Jeg er sikkert ikke alene om det. Men nå er jeg i gang for fullt med nye selfier. Og har tatt en hel hau i dag, hoho. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er bare sykt avhengig av å ta selfier. Det er som en sykdom det her, en slags selfiesykdom som jeg kaller det. Sikkert flere enn meg som har den sykdommen! Men de dagene jeg føler meg fin og bra er de dagene jeg tar selfie på selfie omtrent hele dagen, haha x)  Mamma sier jeg burde bli modell, at jeg burde jobbe som modell, for hun er sikker på at jeg hadde gjort det knall bra som modell. Men jeg vet rett og slett ikke. Nå kan jeg jo bare stå modell for meg selv med mitt nye kamera, så, hehe :-) Men hadde jo faktisk vært morro å være modell for en dag, det hadde jo igrunnen vært noe. Kanskje det er noe for meg, kanskje ikke. Men man vet jo ikke før man har prøvd det ut. Men får nå bare se hva som skjer..

Her er et selfie fra i dag:


? Hva har dere gjort i dag?
? Har dere noen planer for helgen?

Ha en super fredag alle! :-)
- Julianne.

2 kommentarer

Jenny

08.01.2016 kl.16:18

Har faktisk hørt selfie er en sykdom haha! Pent bilde da:) her blir det rolig idag! Ha en fin kveld:)

Julianne Trøsken

08.01.2016 kl.16:20

Jenny: haha, jupp! x)
Tusen takk for det :)

Er jo ganske fint å bare ta det rolig også :)
Takk i lige måde :))

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡