I'M BACK.


♥Hei alle sammen.

Herrefred, nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget noe. Har ikke blogget siden januar, siste innlegget jeg skrev før jeg tok en litt for lang pause(kanskje?) var på bursdagen min, og det er jo hele 8 måneder siden. Haha! Men herlighet, tiden går jo så utrolig fort også. Jeg følte vell kanskje for å ta en pause, ettersom jeg sliter med både angst og depresjoner, så er det ikke særlig fristende å blogge om glade ting. Men nå går ting mye mye bedre, så da tenkte jeg at jeg endelig skulle begynne å blogge igjen. Kan jo være litt hyggelig, eller hva sier dere? 

Og jeg ser også at jeg skal få laget ny header og byttet bildet også, siden jeg har hatt dette designet og denne headeren i 8 måneder. Det skal jeg faktisk prøve å få gjort i løpet av uken.

Siden sist har det skjedd en god del, faktisk.  Jeg har vært på selvtillitskurs, og fått mye hjelp til å komme meg opp på beina og få bedre selvtillit. Har hatt 2 damer fra ambulant team på hjemmebesøk stort sett 1 gang i uken det siste året. Jeg er nå ferdig med det også, og får mer hjelp fra psykiatrien, så det lover godt. Jeg har fått så god hjelp, så nå har jeg det fantastisk bra, i hvertfall at the moment. Det går jo opp og ned, og har noen ganger en ganske lang og tung periode hvor jeg nesten ikke viser meg for folk og bare låser meg inne, noe som selvfølgelig ikke er helt bra når du ligger helt på bunnen og egentlig bare ikke vil mer. Men nå får jeg god hjelp, så nå skal det nok ordne seg. Skulle egentlig fått hjelp for mange herrens år siden, men har aldri fått noe tilbud om hjelp tidligere, ingen som har sett alvoret i det før i de 2 siste årene. Men nå skal alt bli bra! :-) Jeg ser fremover og tenker positivt så vil nok dette gå bra, tenker jeg.

Jeg har også flyttet i ny leilighet siden sist, noe jeg er strålende fornøyd med. Jeg har nå flyttet i en ny og mye større leilighet enn hva jeg hadde. Og kunne ikke vært mer fornøyd. Nå har jeg fått 2 soverom, og mye større plass og det er så utrolig deilig, så nå kan jeg ha besøk av familie når som helst, uten at de måtte finne seg plasser og sove. Jeg tenker jeg kommer med ett innlegg senere med bilder fra den nye leiligheten, om det kunne vært noe for dere å lese. Hva sier dere til det? :-) 
Jeg har også blitt mer sosial, og er mer ute med venner nå enn hva jeg har vært før. Jeg er heller ikke så sjenert og beskjeden lenger, noe som faktisk er litt deilig. At jeg nå kan fare på fest og det ikke er noe problem om det er nye og ukjente folk der, for nå tørr jeg faktisk å prate med nye mennesker og bli kjent med nye mennesker. Før kunne det være et helv... å prate og bli kjent med nye mennesker. Men nå går det som en lek, og det er så fantastisk deilig! :-)Nå tenker jeg at jeg har blogget nok i dette innlegget. Men jeg vil komme til å komme med et innlegg igjen i morgen, det er et løfte. Også blir det sikkert en ny spørsmålsrunde i løpet av uken, siden jeg ikke har vært noe flink til å svare på spørsmålsrunden tidligere. Men det skal jeg nå :-)

Ha en super-slapp søndag videre, alle sammen!
♥Julianne.

8 kommentarer

lisarorvik

04.09.2016 kl.16:34

Så koselig at du er tilbake :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)

Julianne Trøsken

05.09.2016 kl.00:26

lisarorvik: Åå, så hyggelig å høre! :) Det skal jeg få skjekke ut :)

siljetuften

04.09.2016 kl.16:59

på tide at du kommer tilbake :D hehe

Julianne Trøsken

05.09.2016 kl.00:26

siljetuften: hehe, ja sant! :D

Heidi

05.09.2016 kl.15:18

Eg heier på deg, vennen :) Virkelig stolt av den jobben du har gjort. Og selv om eg ikke har sagt noe til deg så har eg merket en forandring uten at eg har kunna sagt hvilke endring.

Men eg vil at du skal vite at døra mi er alltid åpen om du skulle trenge meg. Eg har vært gjennom mye av det samme helvete som du går igjennom.

STÅ PÅ!!!

Julianne Trøsken

05.09.2016 kl.18:14

Heidi: Tusen takk, snuppa! <3 Betyr masse!

Sølvi Birgitte Wærness

07.09.2016 kl.17:23

Velkommen til bake igjen ;) Jeg har laget meg en ny blogg (igjen) :P

Jeg og har hatt en litt lang bloggpause :)

Julianne Trøsken

08.09.2016 kl.13:11

Sølvi Birgitte Wærness: Takk for det! :) Og velkommen tilbake du og :-)
Veldig greit med noen pauser innimellom :)

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡