SPØRSMÅLSRUNDE.


♥Hei flotte lesere.

Setter i gang en ny spørsmålsrunde, ettersom jeg ikke har blogget på lang stund og akkurat kommet tilbake. Jeg har også tidligere spørsmålsrunder som jeg ikke har svart på, og de spørsmålene kommer jeg til å ta med i svar-innlegget. :-) Sånn at jeg også får svart på de jeg har fått tidligere. Håper dere vil ta dere 2 min til å stille meg noen spørsmål, det vil jeg sette stor pris på om dere gidder.


I helgen skal jeg få tatt nye bilder med kameraet mitt, så jeg får laget meg ny header :-)  Så det blir som en ny start! Det er utrolig deilig å være tilbake og jeg gleder meg til hvert innlegg jeg skal skrive/poste.  Forresten kan dere også legge igjen i kommentarfeltet, i tillegg til spørsålene om hva dere vil ha her på bloggen, om dere har noen ønsker om tema eller noe dere vil jeg skal blogge om. Så det er bare å komme med forslag, det settes pris på! :-) Spørsmålsrunden varer til søndag kveld! :-)

Ha en super onsdag videre!
♥Julianne.

En kommentar

Sølvi Birgitte Wærness

07.09.2016 kl.17:28

Hva har du gjort da du hadde bloggpause?

Hvordan var selvtillitskurset? Hva gjorde du/dere på kurset?

Skal du svare på video?

Spiller du pokemon go? Hvorfor?Hvorfor ikke? Hva synes det om spillet?

Hva skal du gjøre i helgen?

Hva hater du mest?

Skriv en ny kommentarHei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡