Birthdaygirl


♥Heihei.

I dag har jeg bursdag, og fyller hele 23 år!! Tiden går så utrolig fort.  Jeg føler meg ikke ett år eldre heller, føler meg akkurat det samme som i går. Litt rart man ikke føler seg ett år. Men det er vell kanskje like greit å ikke føle seg noe gamlere.  I dag har jeg hatt fri fra jobb, og det var utrolig deilig. Så da har jeg hatt dagen på å ordne og fikse ting til helgen. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, kose meg og spise litt kake :)  Så blir det storfeiring på lørdag, så det blir nok bra! :D


Satt samen en collage med bilder av meg som lita og bilder av meg sånn som jeg er nå. Jeg har jo forandret meg litt med årene, men ikke så mye :)

- Når har du bursdag?:)
- Synes dere jeg har forandret meg?

Ha en fin onsdag alle sammen!
- Julianne.

2016 + Mine nyttårsforsett!


♥Heihei.

Tenk at vi allerede er i 2016 og snart ferdig med første dagen av dette nye året. Det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går. Er bare en poff og ett smell så er vi inne i ett nytt år. Jeg er så klar for å starte det nye året for fullt og skape nye minner sammen med de jeg er mest glad i. Kanskje jeg finner kjærligheten dette året også, who knows?! Det hadde vært utrolig koselig med en kjæreste, helt klart. Hadde ikke hatt noe imot det i det hele tatt, tihi :-D Jeg håper dette året byr på mye glede, kjærlighet, nye vennskap ++. 

I går feiret vi nyttårsaften hos ei venninne av mamma & Håkon, der var også sønnen hennes og dama hans + hunden vår Mira. Kunne ikke la henne være alene hjemme i går så hun måtte være med. Var en ganske koselig kveld. Jeg drakk litt boble/bruserende vin, hehe. Vi reiste vell hjem i sånn 3 tiden, kom hjem og spiste noe restemat fra dagen før, før vi fant sengen. Og jeg må si det var utrolig deilig å legge seg i går etter en lang men fin dag. :-)

Nå i kveld har vi vært hos moren til Håkon og spist middag. Ribbe med pølser, medisterkaker, poteter, saus, grønnsaker og is og kromkaker til dessert. Det var utrolig godt! Nå er det heldigvis slutt på all denne julematen. Men har så lyst på en pinnekjøttmiddag til før jeg reiser hjem på mandag, men tror alle butikkene er tomme for pinnekjøtt nå, desverre! Menmen, går fort til neste jul tenker jeg!    Nå sitter vi bare her hjemme i sofaen og slapper av, deilig å bare slappe av og ta livet med ro i dag :-)

google.

Jeg har tenkt meg ut/lagt meg noen nyttårsforsett/mål for 2016 som jeg gjerne vil dele med alle dere. Dere har sikkert lest 100 slike innlegg i hele dag. Men jeg vil likevel dele mine med dere, uansett hvor lei dere kanskje er av å lese om nyttårsforsett. Jeg håper jeg klarer og nå ihvertfall noen av målene for dette året.

Uansett, her er dem:

♥ Spare mer penger til reiser, bil og billappen.

♥ Gå ned i vekt!! Trene minst 3 dager i uken (til og begynne med ihvertfall) og spise mer sunt! DETTE SKAL JEG KLARE!!

♥ Være mer sosial.

♥ Få bedre selvtillit og ha mer troen på meg selv.

♥ Bli kjent med nye mennesker.

♥ Finne kjærligheten(?). Hehe, lov å håpe at jeg kanskje finner kjærligheten i løpet av dette året.

 

Jeg håper dere alle hadde ei fin nyttårsfeiring sammen venner og familie, og at dere får et innholdsrikt og morsomt år.
GODT NYTT ÅR!♥


♥Meg & Mira.- Julianne.

 

NEW MONTH, NEW MEMORIES - WELCOME AUTUMN.


♥God fredag alle.  Nå tenkte jeg det var på tide med et nytt innlegg siden det er en stund siden forrige innlegg. Beklager så mye at det har vært en stund siden sist, og jeg sier hver gang at jeg skal bli enda bedre på å blogge oftere, men når motivasjonen og blogglysten ikke er på topp, så er det ikke så lett å få blogget. Har følt at jeg ikke har hatt noe spesielt å blogge om den siste tiden. Men jeg håper at blogglysten og motivasjonen snart er på topp igjen, så jeg holder bloggen mer aktiv. Men nå tenkte jeg ihvertfall å komme med et innlegg. :-)

Vi har nå startet på en ny måned, og høsten er igang for fullt. Jeg synes tiden går så utrolig fort og det er heller ikke så lenge til det er jul. Av og til synes jeg det går altfor fort, føler månedene bare flyr avgårde, er rart vi rekker å gjøre det vi gjør på den korte tiden, hehe. Oktober er en ganske fin måned, alle de flotte høstfargene på trærne og på bakken, fine kvelder foran peisen med en kopp kakao, spillkvelder/hyggekvelder med venner og ikke minst så har vi jo Halloween denne måneden, og jeg håper at i år skal jeg få feiret halloween, kle meg ut å feste med vennene mine. Jeg gleder meg til å lage nye minner sammen med vennene mine. :-)


Håper dere alle får en fin fredagskveld :-)

♥Julianne.

MY FAVORITE SERIES


Hei alle. Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig de siste dagene, men har vært så mye og har ikke rukket å få blogget. og har ikke blogget pga dårlig internett. Men akkurat nå er jeg hos bestemor, og rekker å blogge et lite innlegg før jeg skal hjem. Så nå tenkte jeg at jeg skulle blogge et lite innlegg om noen av mine favoritt serier. Jeg har kanskje blogget om det før, men gjør det igjen jeg, om det er ok :)

 

♥PRETTY LITTLE LIARS.
Dette er desidert min store favoritt! Pretty Little Liars er noen av de beste seriene som har blitt laget. Jeg bare elsker denne serien!♥ Mine absolutt favoritter i denne serien er Spencer/Troian, Hanna/Ashley, Toby/Keegan, Caleb/Tyler & Emily/Shay. I kveld er det summer finale av Pretty Little Liars i USA, og i morgen når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg laste ned episoden med en gang og se så fort som overhode mulig. Hehe♥ THE BEST!


♥TEEN WOLF.

Utrolig bra serie med varulver og andre monstre. Denne er også utrolig spennende og er nå på sin 5 sesong, og til nå har denne sesongen vært helt kanon bra, og det blir bare mer og mer spennende for hver episode, og de holder spenningen gjennom hele episoden, du klarer ikke å sette på pause for å gå på do eller noe. Hehe! Har du ikke sett Teen Wolf, anbefaler jeg deg å se! :)

♥ORANGE IS THE NEW BLACK.

Orange is the new black begynte jeg på 2 måneder før sommeren, og har til nå sett de 2 første sesongene, og har i kveld lastet ned sesong 3 som jeg gleder meg til å se. Dette er en vanvittig bra serie. I denne serien følger vi kvinner som er blitt satt i et kvinnefengsel, for noe de har gjort, som stoff og annet. Jeg var faktisk veldig usikker på om jeg skulle starte på den, men for å si det sånn så angrer jeg ikke på at jeg startet å følge med på den! :D

♥GOSSIP GIRL.

Beste gossip dramaet som er laget! Så mye drama på en serie finner du ikke i noen andre serier. Mye sladder, utroskap, tragedier og drama! Jeg kan tenke meg at mange av dere har sett denne serien som består av 6 sesonger. Favorittene mine er Blair/Leighton, Chuck/Ed & Jenny/Taylor♥

♥THE ORIGINALS.

Dette er den beste vampyr/varulv/hekse serien som eksisterer! Denne serien er 20 ganger bedre enn The Vampire Diaries! The Originals er så utrolig mye mer spennende og det skjer ting hele tiden. Noe jeg synes TVD har tapt seg mye på, den er blitt så langdryg og faktisk litt kjedelig. Ikke ta det feil, jeg liker TVD også, men ikke like mye som før. Denne har så og si tatt over! Når jeg ser på denne serien klarer jeg ikke å ta øynene vekk fra skjermen, rett og slett! Denne serien består av 2 sesonger så langt, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften til sesong 3 kommer, noe som jeg håper at den vil starte i løpet av høsten :D♥ Min store favoritt er Klaus/Joseph, my love, always! :*  Anbefaler denne på det sterkeste til dere som ikke har sett den :)

Så dette var altså mine store favoritter når det kommer til serie. Jeg tenkte at neste innlegg skal det handle om favoritt filmene mine, om dere vil det og synes det er greit.  Håper innlegget faller i smak. :)

- Hva er dine favoritt serier og er det noen av disse du liker/følger med på?
Ha en super onsdag i morgen, håper morgendagen bringer sol og varme og glede :)

- Julianne.

AUGUST + HOMESWEETHOME


Tenk at vi allerede har startet på en my måned. Det går så utrolig fort at jeg knapt rekker å skifte sokker før det er en ny måned. Ny måned, nye muligheter. Jeg håper denne måneden vil by på mye glede og morsomheter og spenning. August kan være en fin måned med mye fint vær, men August kan også være grå og trist. Jeg håper at August vil by på mye sol og blå himmel. For som jeg vet så har det nesten bare regnet der hvor jeg kommer fra, har vært en eller annen soldag, men det har ikke vært mange. Jeg kan være glad jeg har vært på østlandet hvor det har vært ganske bra vær. Får bare håper og krysse fingrene for det beste! Gleder meg til ny måned med jobb, venner og morsomheter. Jeg har iallefall tenkt at jeg skal bli ennå mer sosial i helgene, for jeg er ofte veldig usosial i helgene og sitter for meg selv. Denne måneden håper jeg blir annerledes, at jeg er ute med venner i helgene og har det gøy sammen med dem :)

 I kveld resier jeg med nattbussen hjem etter 4 fantastiske uker i Lørenskog/på østlandet sammen med familien og venner. Jeg har ikke lyst å reise hjem, men samtidig skal det bli veldig godt å komme hjem til leiligheten min, kaninen og ikke minst sengen min. Også skal det blir greit og godt å komme igang med jobb igjen etter 4 uker ferie. Disse 4 ukene har gått så utrolig fort, men har jo rukket mye i løpet av de 4 ukene jeg har vært her. Har truffet venner jeg ikke hadde sett på mange å hundre år, noe som har vært kjempe koselig. Jeg rakk også en hel dag på Tusenfryd før jeg vender nesa hjemover, og det var utrolig gøy. Elsker tivoli, karuseller osv. Jeg tar alt, er ikke redd for noen karuseller.

 

Tusenfryd (y)   haha, jeg blir så lekker på slike bilder altså, huffameg! x) Meg & godeste Jeanette<3

 

Bussen reiser kl. 22:00 fra Oslo i kveld og er hjemme kvart på 8 i morgen tidlig. Og kjenner jeg meg selv riktig så blir det nok litt soving med en gang jeg kommer hjem, før jeg skal handle litt mat og få henta hjem kaninen min. Savner han så mye, så skal bli deilig å få han hjem. Han har vært på ''ferie'' hos bestefaren min disse ukene jeg har vært borte. Så blir godt å komme hjem til han og vennene mine :)  Begynner også å jobbe igjen på tirsdag, og det blir nok bra!

 

Lillegulle<3

 

 

- Har du lenge igjen av ferien din?
- Hva har du gjort i ferien?

 

Håper dere alle får en kjempe flott søndag!:)
Vi snakkes!

 

- Julianne.

SOMMERFERIE + TATTOO


Hei kjære flotte fantastiske lesere.

 

Nå er det endelig sommerferie, og det er så fantastisk deilig! Tok ferie på torsdag kl. 12, helt greit det. Skal nyte de neste 4 ukene så til de grader. Jeg feiret ferien med Hellesyltdager med tivoli, alkohol og morro sammen med mange herlige folk. Lørdagskvelden vart meget bra, og senga på hotellrommet vart også meget godkjent. Jeg og venninna mi hadde ordnet oss et hotellrom for natten, synes det var så greit så vi slapp å stresse med å komme oss hjem på et hvis, selvom vi hadde sikkert ordnet noe. Så vi vorset på hotellrommet før vi gikk ut å tok oss noen cider/smirnoff og ventet på at flere Strandara( altså kjentfolk fra Stranda) skulle dukke opp. Kjempe bra kveld! Søndagen sov vi forbi frokosten på hotellet, våknet ett kvarter før frokosten var ferdig og da var det ikke noe vits igrunn, så vi sto opp, stelte oss og våknet før vi skjekket ut av hotellet og skjekket ut tivoliet og boder en siste gang før vi vendte nesen hjem igjen. Kom hjem i 3 tiden, fikk kjørt kaninen min bort til bestefar for han skal være der mens jeg er vekke, og gikk i senga å la meg noen timer. Var så sliten og trøtt etter lite søvn lørdagsnatta. Pakket og ryddet litt i leiligheten en stund etter jeg våknet og fikk lastet ned mer musikk til ipoden :)

I går gikk dagen med til reising så og si hele dagen. Bussen gikk i 7tiden tidlig morgenen, så var oppe hele søndagsnatta så jeg ikke skulle forsove meg. Tok bussen til Stryn, og måtte vente trekvarter på neste buss videre mot Gardermoen/Oslo. Var endelig fremme på Gardermoen 17.30 hvor mamam sto og ventet på meg. Tok en stund før jeg fant henne, men vi fant hverandre til slutt. Fikk så Hamburger til middag, namnam. La meg så i halv 1 tiden, og det var så deilig å få lagt seg i går kveld og sov meget godt i natt etter nesten ikke noe søvn på et helt døgn, sov litt på bussen, men det var en time om gangen. Jeg er iallefall glad for at jeg har kommet til mamma, Håkon & Mira. Skal kose meg masse sammen med familien og venner i sommer og håper på mye sol i sommer så jeg kan få farge på den bleike kroppen min :) Hehe!


Også vurderer jeg veldig å få tatovering mens jeg er her hos mamma. Har lenge hatt lyst på tatovering, men aldri fått tid eller råa til å ta. Men håper jeg får til i løpet av ferien og har også bestemt meg for hvilken tatovering jeg vil ha. Eneste er at jeg ikke helt har bestemt meg for hvor den skal være. Det står mellom skulderen, hofta og ankelen, men det finner jeg ut av til slutt. Dette blir isåfall mi første tatovering, og det kan bli kjempe spennende :)

Dette er tatoveringen jeg skal ha :) Og tenker at den kanskje blir finest på skulderen, men får se hva jeg finner ut!

 

Vi snakkes/blogges senere!:)
- Skal dere noe spesielt i ferien?
- Hva synes dere om tatoveringen?

 

GOD SOMMER ALLE! :)
- Julianne.

 

LONG TIME, NO SEE + NYTT DESIGN&HEADER.


Hei fine lesere.

 

Beklager så meget for at det har vært lite blogging de siste ukene, men har vært ganske opptatt og ikke fått så mye tid til å blogge. Men tenkte jeg skulle blogge litt om hva som har skjedd siden sist. Det blir mye blogging i sommerferien ihvertfall.

De siste ukene har jeg jobbet, vært litt sammen med venner og gått fjellturer. Nå jobber jeg halv dag, fra 8-12 frem til ferien. Og det er faktisk utrolig deilig å bare jobbe fire timer mandag-torsdag. Jeg har så mye mer overskudd nå til å gjøre ting etter jobb enn før, og det er ganske greit! Får tid til å gjøre mye mer hjemme, og til å gå turer og trene.

Her er et bilde fra fjellturen/skogsturen til Skøtungene(som det heter) på fredag.
Jeg har nå bare 8 dager igjen å jobbe før jeg endelig kan ta sommerferie i 4 uker, og det ser jeg så frem til. Og ferien skal nytes fullt ut sammen med familie og venner. Jeg reiser til mamma mandag 6.juli og blir nok der i ett par uker ihvertfall, og det gleder jeg meg til. Også vurdere jeg en ukestur til Bergen i løpet av ferien, men aner ennå ikke når det blir, så det er noe jeg må begynne å finne ut og planlegge.

 

Nytt design & header.

Jeg har igjen ordnet meg nytt design og ny header. Jeg synes dette designet var ganske fint og laget også en ny header som jeg igrunn ble veldig fornøyd med. Føler jeg bare blir flinkere og flinkere til å lage headere og synes også jeg synes også det er morro å lage headere.Helgen.

Denne helgen har vært ganske rolig og fin. Startet som sagt helgen med en skogstur/trimmtur til skøtungene sammen med støttekontakten min. Synes det er så deilig å komme seg ut å gå i naturen. Vi har så fin natur her i Norge, og skjønner ikke at vi ikke bruker naturen vår mer. Etter trimmturen måtte jeg handle litt før jeg skulle hjem. Måtte handle inn til kaka jeg skulle lage og litt anna diverse. Gikk ganske kjapt i dusjen når jeg kom hjem før jeg startet med å bake kake. Mens kaken sto i ovnen så støvsugde og vasket jeg over stuegulvet og kjøkkengulvet. En kjapp helgevask! Resten av fredagen gikk til avslappning og kos med kaninen min! :)

Olebrumkake! Namnamnam! :)

I går slappet jeg av hele dagen, gjorde absolutt ingenting. Satt bare å så på Pretty Little Liars og koste meg med det. Fikk besøk av bestevenninna mi Anja på kvelden i går, og det var så koselig. For det er ikke ofte hun kommer å besøker meg, er stortsett jeg som besøker henne. Så var veldig koselig at hun ville komme å besøke meg. Vi koste oss med frukt & kake og pratet om alt og ingenting. Så deilig å kunne ha henne litt for meg selv, for det skjer ikke så ofte! :)  Etter at hun hadde vært på besøk, så jeg mer Pretty Little Liars og koste meg med kaninen min. Som var overraskende kosete, er ikke ofte han vil kose så mye som det han gjorde i går, koselig! :)

Min fineste! <3

I dag har det vært en helt nydelig dag. Sommeren har endelig kommet hit til Stranda/sunnmøre også, og det er så deilig! Det har så og sei vært vindstille og veldig varmt. Så i dag har jeg spist is og drukket en Milkshake, det er lov når det er så varmt! :) Sola skinner faktisk ennå, og himmelen er helt lyseblå, med veldig lite skyer. Så deilig! :) Nå er jeg hos bestemor, så det er derfor jeg kan få blogget litt nå, siden her er det så mye bedre nett enn jeg har hjemme. Skal være her til i morgen tidlig, da skal jeg ta bussen hjem og på jobb kl. 8! Måtte bli sånn i dag siden Jan reiste til Stryn i stad og kommer ikke hjem før i morgen, så derfor må jeg være her i natt. Men det går jo greit det! :)
Litt bilder fra denne nydelige dagen! <3


Nå skal jeg se om jeg får sett VG-lista 2015 på nettet, siden jeg ikke fikk sett i går :) Så vi får snakkes siden! Kanskje det kommer et lite mote-innlegg litt senere, det får jeg se litt ann :)

-Hva synes du om det nye designet og den nye headeren?
-Hvordan har deres helg vært?

Julianne. 

 

FJELLTUR 30.05.2015


♥Hei.

I går våknet jeg til sol og blå himmel og 15 varmegrader, så herlig. Så sa til meg selv at i dag må jeg komme meg ut å gå fjelltur eller noe. Kunne ikke sitte inne i fineværet, det går absolutt ikke ann. Så jeg fikk med meg ei venninne og hunden hennes med på en liten fjelltur til Heimarhaugane som det heter der. Det var utrolig tungt å komme seg opp, for det gikk bare oppover og oppover + det var veldig vått, men samtidig var det utrolig deilig å bevege seg ut i den fine naturen vi har her i Norge. Flott og vakker natur, og det er herlig å gå å kjenne lukten av grantrærne og høre fuglekvitter. Vi skulle egentlig opp på Dregetua, litt lenger opp enn Heimarhaugane, men der var en del snø ennå, så vi snudde og gikk ned igjen når vi kom opp til Heimarhaugane. Holdt også på å ikke finne veien nedatt, alt ser jo utrolig likt ut i skogen. Men vi fant veien nedatt, og kom hos helskinnet nedatt til bilen. Når jeg kom hjem igjen gikk jeg rett i dusjen siden jeg var så svett og skitten før jeg fant meg noe å spise. Jeg blir alltid så sulten når jeg har gått fjelltur og slikt. Og så ble det bare avslappning med serier og musikk, var så sliten at det var deilig å bare slappe av. Men følte at jeg fortjente å slappe av etter en lang fjelltur. Også er jeg bittelitt stolt av meg selv som klarte å komme meg opp, for det er utrolig bratt, men jaggu så gjorde jeg det og da er det vell lov å være litt stolt av seg selv. Hadde selvfølgelig musikk på ene øret, litt motivasjonsmusikk og det hjalp veldig på. Det gjorde alt så mye lettere. Venninnen min er også en smule raskere enn meg, så da var det veldig godt å ha litt musikk på øret. Men det gjorde ingenting at hun var raskere enn meg, for vi går jo i vårt eget tempo. Jeg er bare stolt av meg selv som klarte å komme meg opp. Så det kommer absolutt til å bli flere fjellturer fremover, siden jeg nå har fått meg skikkelig turjakke, må jeg jo få brukt den masse. Har bestemt meg for at jeg skal gå ned litt i vekt, og turer er visst den beste treningen, sier de. Så mange turer blir det, også sammen med støttekontakten min forhåpentligvis.  Jeg tok noen bilder i går, men de vart tatt med snapchat, og glemte å lagre bildene før jeg sendte de, så måtte ta screenshot av bildene etter jeg hadde sendt de, så tallet oppi hjørnet og teksten vises, men håper ikke det gjør noe likevell.


♥Det er så flott utsikt når du kommer opp på toppen.


♥Flotte bygda mi.


♥Ut på tur, aldri sur. Jeg blir alltid glad av å gå turer.

Det var absolutt en kjempeflott tur og håper det blir mange flere fjellturer utover sommeren. For det er så deilig å komme seg ut å gå tur, det gjør godt for kroppen og sjelen. Og som sagt så sier mange at turer er den beste treningen når du skal gå ned i vekt.
I dag regner det, så blir vell ikke noe tur i dag, men håper på en tur i morgen etter jeg er ferdig på jobb :)

-Liker du å gå turer/fjellturer?
-Hva gjorde dere i går?

Ønsker dere alle en flott søndag!
♥Julianne.

LONG TIME, NO SEE.


♥Heisann.

Det er en god stund siden jeg har blogget, og beklager det så mye. Jeg har på en måte hatt en liten pause fra bloggingen de sister par ukene, og det er utrolig deilig av og til og ta litt pause fra blogging. Også grunnen til pausen er også for at jeg ikke skal bruke opp alt å blogge om på en gang, for da sitter jeg der plutselig en dag og ikke har noe å blogge om fordi jeg har brukt opp alt. Så det nytter å ha en liten bloggpause innimellom. Jeg tenkte jeg skulle blogge litt om det som har skjedd den siste tiden, ikke at det har skjedd så veldig mye på de ukene jeg har vært borte fra bloggen, men tenkte å oppdatere dere litt likevel.

Fredag for to helger siden var jeg på russerevy med ei venninne. De hadde fått til mye bra, og hadde mye humor og parodierte lærerne(noe som var det morsomste). Det var faktisk første gangen jeg har vært på russerevy eller revy i det hele tatt. Har ikke fått til å dratt tidligere av sikkert mange grunner. Ellers den helgen gjorde jeg ikke noe særlig annet enn å slappe av.

Lørdag 18.april var jeg i bursdagsfest hos en kompis som fylte 23 år 16.april. Han er også samboer med bestevenninna mi. Det var en utrolig bra kveld, med drikkeleker, musikk og sang. Vi sang også bursdagssang for bursdagsbarnet. Bursdagssangen fra Kaptein Sabeltann. Når klokken ble rundt 23, for guttene ut og vi jentene fortsatte festen hos ei venninne, som var utrolig koselig. En meget bra avsluttning på en flott kveld!

Et bilde av meg og min bedre halvdel fra festen. :) Selfie hører med♥

Forrige helg gjorde jeg ikke så mye annet enn å slappet av. Var en tur hos bestevenninna mi lørdagskvelden, hvor vi spilte forskjellige kortspill og brettspill. Kjempekoselig! Det er virkelig sosialt, også er det gøy. Og det er så greit å være sosial uten å måtte drikke, for er bedre å være sosial uten å drikke enn å drikke. Det blir sosialt på en helt annen måte. Var uansett en morsom og koselig kveld sammen med 3 herlige jenter.

(google) Dette var et av spillene vi spilte, Alias. Som var utrolig gøy og ikke minst stressende. Er ikke lett å skulle forklare så mange ord som mulig på tid, og da blir du helt stresset. Men var gøy selvom det var stressende! Dette anbefales :)

I morgen tenkte jeg meg en tur til byen(Ålesund, moa) og shoppe litt. Må se om jeg finner meg noen nye joggesko blant annet og kanskje litt nye vår/sommerklær :) Håper jeg finner noe fint! Og at der er litt salg. ELSKER salg! Det er noe av det beste jeg vet, salg! På lørdag tenkte jeg & Sunniva at vi skal sta å grille eller noe, for er meldt så fint vær i helgen, og da er det jo perfekt å grille. Kjøpe med seg engangsgrill og det du vil grille og bare kose seg og nyte sola. Man må bare nyte sola mens vi har ho her, vet aldri hvor lenge ho blir og da må man bare benytte seg sjansen mens man kan. Ellers blir det bare å slappe av tenker jeg, har ikke lagt så mange andre planer enn det foreløpig. :)

Legger ved dette selfie-bildet. Er utrolig hvor populært det har blitt med selfie, mange av oss tar selfie hver dag, mens noen bare av og til. Men vi tar alltid selfie om vi er ute på noe, er på fest osv. Det hører alltid med! :) Det også for å bevare minner osv. Fin måte å skape minner på!

Det blir nok et innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem fra shopping i morgen, er gøy å vise dere hva jeg eventuelt kjøper. Også skal jeg prøve å få til et nytt Antrekk VS Antrekk innlegg litt senere, men lover ingenting. Men isåfall så kommer det også i morgen :) Om dere vil det?

-Planer for helgen dere da?
Ha en fin torsdagskveld alle!
♥Julianne.

FRISØREN-RESULTAT


♥Hei herlige mennesker.

I dag er det fredag og helg, så utrolig deilig! Og det er en veldig fin dag, sola skinner og himmelen er blå, fantastisk. Etter mange dager med regn er det deilig at sola endelig titter frem, og er meldt sol hele helgen, herlig! I dag har jeg vært til frisøren og ordnet håret, kjempe deilig å få gjort noe igjen. Følte håret mitt var blitt så stygt eller ikke stygt men blast eller hva jeg skal kalle det. Så det ble hårfarging og litt klipp. Klipte ikke så mye, siden det er ikke så veldig lenge siden jeg klipte det sist, men klipte det litt for å få litt form på håret mitt. Jeg ble kjempe fornøyd! De er så utrolig flinke oppå den frisørsalongen jeg bruker å ordne håret, og har alltid blitt fornøyd etter jeg har vært der. Resultatet blir alltid veldig bra. Jeg tok noen bilder som jeg gjerne ville vise dere. Bildene er ikke så veldig bra, men du ser likevel litt hvordan det blei.

  Before:

After:


Det er ikke de beste bildene. Ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Men det er ganske mørkt under og oppå, også er det rødt på resten av håret. Fantastisk deilig med ny farge i håret, føler seg så mye bedre etter du har vært hos friøsren. Man føler seg som en ny person etterpå.

Kommer et innlegg til litt senere i dag, tenkte jeg skulle ha et antrekk vs antrekk innlegg.
- Liker du slike innlegg eller er ikke det noe særlig?
- Hva synes dere om håret?

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg! Håper dere får et nydelig vær i helgen.
♥Julianne.

50 Spørsmål


♥Heisann fininger.

Jeg har sett at det er mange som har hatt 50 Spørsmål innlegg på bloggen sin, noe jeg synes er gøy å lese. Så derfor tenkte jeg å ha et slikt innlegg også. Har vurdert det lenge nå, og det kan være gøy å prøve det ut. Og på den måten får dere jo finne ut litt om meg som dere kanskje ikke visste. Jeg synes slike innlegg er like morsomt som spørsmålsrunder, er jo så og si nesten det samme. Hope you like it!

1. Hvor gammel er du om fem år? - 27 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? - Kaninen min.

3. Hvor høy er du? - 170 ca.

4. Hvilken film så du sist? - The Fault In Our Stars & The Notebook.

5. Hvem ringte du sist? - Mamma'n min♥

6. Hvem ringte deg sist? - Telefonselger, i går..

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? - Det var en melding fra trumf, om mitt nye passord til mine sider på trumf.no

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? - Jeg foretrekker å sende sms. Men av og til kan det jo ta tid før personen ser meldingen, og får jeg ikke svar på en lang stund etter jeg har sendt en melding så ringer jeg.

9. Hva er ditt favorittsted? - Jeg har egentlig ikke et spesielt favoritt sted. Liker meg der jeg kan se flotte solnedganger fra, som ved en sjø, ett vann eller på en utkikksplass.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? - Langt ute på landet, der det omtrent ikke er noen, bare ett par små hus eller garder.

11. Når så du moren din sist? - Har ikke sett mamma'n min siden jula. Savner henne!♥

12. Hvilken øyefarge har du? - Jeg har hassel øyenfarge. Altså enten så er de veldig grønne, eller så er de brune med masse grønt i eller så er de grønne med veldig masse brunt i. Øynene mine skifter farger hele tiden. Haha! Tror ikke helt øynene mine klarer å velge 1 farge. De var helt brune når jeg var lita, men etterhvert som jeg ble eldre, ble det mer og mer grønt i de.
Noe sånt som dette, bare at mine er litt mer grønne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? - En stjerne skinner i natt, Sonjas julesang til julestjernen, Silent Night, Himmel på jord, All I Want For Christmas ++.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? - Min mamma og pappa gikk fra hverandre når jeg var rundt 2-3 år gammel. Mamma er samboer og forlovet med Håkon(min stefar), de bor i Lørenskog. Og Pappa er gift med Katrine(min stemor, beste stemoren jeg har hatt), de bor i Skien.

15. Når våknet du i dag? - Klokken 10.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? - Jeg aner ikke. Er vanskelig å si! Men kanskje jeg har flyttet til en ny by, som Trondheim eller Bergen eller kanskje en plass utenfor Oslo. Det kommer litt ann på hvor jeg finner meg kjæreste osv, og om jeg blir lei av Stranda. Eller så blir jeg kanskje boende på Stranda for resten av livet. Jeg håper at om 10 år så er jeg kanskje gift og har fått kanskje 2 barn.

17. Hva skremte deg om natten som barn? - Skrikmasken! eller masker i det hele tatt. Når jeg var lita så ble jeg så skremt av noen gutter som var mye mye eldre enn meg, som hadde gjemt seg bak en busk og hoppet fram og skremte både meg og en venn som jeg fulgte hjem, de hadde slike skrikmasker på seg, aldri vært så redd i hele mitt liv, tror jeg, og det var selvfølgelig på halloween, men jeg var jo ikke så gammel, kanskje 9-10 år elns. De synes sikkert det var gøy, men ikke jeg, for jeg turte ikke å gå hjem etterpå, selvom huset mitt lå like bortenfor huset til vennen min.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? - Det var nok en eller annen video på facebook. Husker ikke hva klipp det var.

19. Hva er din beste egenskap? - At jeg er veldig omsorgsfull og bryr meg om de rundt meg.

20. Hva er din verste egenskap? - Jeg biter ofte negler, spesielt viss jeg er nervøs for noe.

21. Sover du med eller uten klær om natten? - Om vinteren sover jeg i pysjbukse og t-skjorte. Om sommeren sover jeg enten i soveshorts og en singlet eller truse og singlet.

22. Hvor mange puter har du i sengen? - Har en stor pute, ganske stor pute. Ligner litt på sånne store puter de har på hotell. Den er utrolig god!

23. Hva er det rareste du har spist? - Snegler.  Jupp, jeg var på leir når jeg gikk i 7.klasse og da fikk vi smake sånne små snegler, de var jo kokt selvfølgelig. Faktisk så var det ikke så ille, bare veldig rart.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? - Bærbar.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller barføtt. Sokker og tøffler om vinteren(inne) og ofte barføtt om sommeren når det er varmt og sommersko.

26. Hvilken hører du på akkurat nå? - Wiz Khalifa ft Charlie Puth - See you again♥ En av verdens fineste sanger!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? - Saftis, kroneis med sjokolade & Sandwich.

28. Hviken dessert er din favoritt? - Brownies og is!

29. Den største premien du har vunnet? - Trolig 25 kr på flaxlodd. Haha!

30. Liker du kaffe? Nei, det gjør jeg ikke. Fysj!

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Hadde ingen favoritt lærer på videregående egentlig. Men hadde en favoritt lærer på folkehøyskolen og ungdomsskolen. Men sier ikke navnet på de på bloggen!

33. Kan du spille poker? - Nope!

34. Hva har du spist i dag? - Ostebaguett/rundstykke med brunost. Så blir det pastagryte til middag, beste jeg vet!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? - Aner ikke! Ingen.. Er ikke så veldig inn på historisk/historie osv. Kommer ikke på noen akkurat nå.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? - Hører skjeldent på radio. Men hører jeg på radio er det storstett P4 eller Nrk mp3.

37. Vil du ha barn? - Ja, absolutt! Vil ha 2-3 barn.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? - Engelsk, og bittelitt tysk(men det er ikke mye), litt spansk som hei, jente, gutt og telle til 10.

39. Sover du på en spesiell side? - Jeg sover stortsett midt i senga. Er så heldig at jeg har dobbeltseng helt for meg selv.

40. Foretrekker du havet eller basseng? - Havet! Så deilig å varmt, hvertfall i varme strøk.

41. Hva bruker du helst penger på? - Klær, interiør, reiser/opplevelser og ting jeg har bruk for osv.

42. Eier du dyrebare smykker? - Ja! Er redd for å miste alt jeg har av smykker osv.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? - Home and Away, Hotel Cæsar, The Voice, Norske Talenter og spenningsserier.

44. Hva skal du gjøre i helgen? - Det er jo bare tirsdag, så har ikke planlagt noe ennå. Og bruker stortsett ikke å planlegge helgen i forveien, jeg tar det bare som det kommer.

45. Kan du stå på slalåm? - Ja! Det er kjempe gøy. Er ikke ofte jeg står på slalom eller ski i det hele tatt, men når jeg først står på ski eller slalom så synes jeg det er gøy.

46. Hvordan imponerer man deg? - Den personen må være ekte og ikke falsk. Den personen må være snill og imøtekommende. Den personen må kunne noen gode vitser/replikker elns. Den personen må være litt morsom, elsker å le!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? - Marimba.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg er utrolig sjenert. Men når jeg først blir kjent med noen så er jeg ikke lenger sjenert.
2. Jeg blir fort lei meg, så er veldig følsom.
3. Jeg har alltid hatet kroppen min, siden jeg var 10-11 år og kom i puberteten. Sakte men sikkert så begynner jeg å akseptere den og hvem jeg er. Vil selvfølgelig gå litt ned i vekt ennå, men begynner å akseptere meg som jeg er.
4. Jeg går aldri noe sted uten mobilen. Har den ofte med på do også, sitter å spiller når jeg er på do, haha!
5. Jeg er totalt hektet på Pretty Little Liars! Tenker på serien hele tiden. Prøver hele tiden å finne ut hvem -A er og finne ut mysterier. Beste serien som finnes!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? - Kubbelysene mine, som står på stuebordet.

50. Er du sosial? - Ja, men samtidig også nei. Elsker å være sosial, men elsker også å være helt alene noen ganger. Jeg prøver stadig å bli mer sosial, for er ikke helt sunt og sperre seg inne eller være for seg selv hele tiden. Er stortsett bare sosial i helgene, i ukedagene rekker jeg ikke å være med noen.


Legger ved et bilde av meg selv, fra photoshooten på lørdag.

Ønsker dere alle en nydelig tirsdag. Vi snakkes senere!
♥Julianne.

THE LAST FEW DAYS


♥Hei alle sammen. Jeg har ikke blogget på en stund, men tok en liten bloggpause, for at jeg ikke skal gå tom for idéer til hva jeg kan blogge om. Jeg tenkte at jeg skulle fortelle litt om hvordan de siste dagene har vært.  Det er jo ennå påskeferie, og det er helt fantastisk. Jeg får sove lengre, jeg har bedre tid til å finne på ting med vennene mine og mye mer. Men samtidig er det litt rart at jeg har ferie, ettersom jeg er så vandt med å stå opp tidlig for å gå på jobb, og dagene blir litt lange faktisk. Men godt er det uansett da!  Jeg har de siste dagene stortsett bare slappet av, og det er godt å bare slappe av litt også.

Tirsdag - Jeg gjorde ikke så veldig mye på tirsdag, jeg våknet i sånn 1 tiden ca, og sto opp og laget meg litt frokost før jeg hoppet i dusjen og ordnet meg for en ny dag. Når klokken ble sånn kvart over 7 startet jeg å gå opp alle bakkene for å besøke bestevenninna mi. Vi snakket masse før vi satt på en film - Fast & Furious 5, som jeg sikkert har sett 1000 ganger før, men blir aldri lei de filmene. Det var en kjempe koselig kveld, ettersom jeg ikke hadde sett bestevenninna mi på en stund, så det var utrolig deilig å endelig se henne igjen. Kjempe kveld!♥

Onsdag - Jeg sto opp i halv 12 tiden og gjorde de samme rutinene som tirsdagen bortsett fra at jeg ikke dusjet, for det gjør jeg ikke hver dag. Møtte venninna mi på matbutikken for å handle inn mat som vi skulle lage til. Det ble lasagne med salat og baguetter, det var kjempe godt etterfulgt av fruktsalat til dessert. Etter vi hadde spist, så vi filmen Into the blue med Paul Walker & Jessica Alba blant annet. Det var en bra film!  Kjempe koselig kveld♥

Skjærtorsdag - I går slappet jeg av store deler av dagen sammen med kaninen min. Frem til jeg skulle på kino å se Fast & Furious 7 som jeg må si er den beste filmen av dem alle, rett og slett. Så fantastisk! Men samtidig så ufattelig trist, må innrømme at jeg gråt litt! Var ikke så lett å holde tårene tilbake. Men fy søren for en film! Den anbefales sterkt å se. Jeg kan ikke vente med å få lastet den ned sånn at jeg kan se den igjen og igjen. Hadde så lyst å se den igjen med en gang kinoen var ferdig! Det var fullsatt kinosal, noe som er veldig uvanlig her jeg bor, men disse filmene er så populære at det er kanskje ikke rart at det ble fullt! Fantastisk!   Paul Walker - Always in my heart♥  

Synes dette bildet var så vakkert! The Fast Familia♥

Langfredag - Herregud, dette har vært en lang dag, om det ligger i navnet aner jeg ikke. Men jeg føler at klokken har gått så utrolig sakte. I dag har jeg bare slappet av med filmer/serier og kaninen min. En rolig og fin dag! Har heldigvis ikke snødd i dag som det gjorde i går. Trenger ikke mer snø nå, nå vil jeg ha sol, blomstrer og grønt gress. Holder i dag på å se Teen Wolf sesong 3A(Altså første delen av sesong 3). Fantastisk serie, blir aldri lei! Gud, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett denne serien oppatt og oppatt, men det er ikke lite for å si det sånn. Jeg håper dere har en flott langfredag :)

Min bestevenn - Bill♥

Jeg håper dere alle får en kjempefin påske videre, om dere er på hytta eller hjemme. Håper dere alle koser dere i påsken! Jeg vil også minne dere på at jeg fortsatt har spørsmålsrunde på bloggen. Jeg hadde satt stor pris på flere spørsmål fra dere lesere. Håper jeg har såpass mange spørsmål til søndag at jeg kan legge ut svarene på bloggen. Så det er bare å spør i vei!

-Hva har dere gjort så langt i påska?
♥Julianne.

Wouh, what a saturday night!


God søndag fininger. Nå er jeg ferdig å rydde og vaske leiligheten til bestemor(de er hjemme om ett par timer) i en skikkelig hangover, når jeg var ferdig med all vaskingen gikk jeg i dusjen og da følte jeg meg mye bedre, så nå sitter jeg bare her å slapper av med litt musikk.

I går var den beste kvelden på lenge, har ikke hatt det så artig på fest på så lenge jeg kan huske. For et liv, helt konge! Mange bra folk og masse liv. Var på fest hos en kompis i Sykkylven og vi var vell til sammen over 30 stk, så det var både fullt og trangt, men fyfaen så gøy det var likevel! Jo mer folk, jo bedre. Angrer ikke et sekund på at jeg dro på festen, vurderte ei stund i går om jeg skulle droppe det siden jeg har vært ute 2 helger på rad, men det ble til at jeg for på festen og det er jeg så glad for, selvom jeg i dag sitter med en liten hangover, men det går jo over, så vil nok overleve det dinne gongen også. I går fikk vi servert jellyshots, og jeg tror jeg spiste 5 stk i tillegg til at jeg drakk sprit. Så jeg var i god form i går for å si det sånn, hehe! Var mange kjente der, men så ble jeg også kjent med nye personer og det er alltid gøy. Kvelden vart veldig vellykka. Tror han som hadde festen i går har mye å rydde i dag, men sånn er det når du har fest og det kommer over 30 stk. Haha! Finfin kveld.


Et bilde av meg før festen.

Skal bare slappe av resten av dagen og gjøre minst mulig kjenner jeg, så det blir deilig! Godt det er påskeferie og jeg ikke skal på jobb i morgen. Og det er helt topp med ferie!  Jeg håper dere alle hadde en fantastisk lørdag i går.

-Hva gjorde dere i går?
♥Julianne.

MAMMA 43 ÅR + PÅSKEFERIE


♥Hei kjære flotte lesere. I går tok jeg endelig påskeferie og det skal bli så utrolig deilig med litt ferie nå, kjenner jeg er dødssliten så denne ferien skal nytest fullt ut, skal bare slappe av og kose meg masse. Har ikke lagt noen planer for ferien men er mulig at mamma,Håkon(samboeren til mamma) broren min, Benita(kjæresten til bror) & Mira, hunden. Det hadde vært så koselig om de hadde kommet en tur, er så lenge siden jeg har sett dem. Har ikke sett dem siden jul, og det er over 4 mnd siden nå. Håper de får til å komme en tur! Hadde vært godt å se dem igjen. Jeg tar egentlig uken som det kommer. Jeg er ikke en person som må planlegge alt til punkt og prikke, jeg er en person som tar det som det kommer. Planlegger aldri langt fram i tid, for ting kan skje og plutselig kan du ikke osv. Jeg er mer spontan, og hvis det skjer noe så tar jeg det der og da. Det blir ei flott ferieuke, og har lenge sett frem til ferien. Siden jeg jobber i barnehage er det ikke alltid det blir ferie sånn i påske osv. Men siden det ikke var så mange barn som hadde behov for barnehageplass i påsken, så stenger vi hele barnehagen og får ferie alle sammen. Deilig!

I dag har min kjære fine mamma bursdag. Hun fyller hele 43 år men ser ikke en dag eldre ut enn 30. Mamma er fantastisk, og fortjener derfor en bursdagshilsen her på bloggen.  Gratulerer så utrolig masse med dagen finaste mamma'n min. Jeg håper du har hatt en fantastisk dag så langt og at den fortsetter like fantastisk resten av kvelden. Håper du koser deg masse sammen med din kjære & Mira. Skulle ønske jeg var der og feiret deg i dag, men det er jo ikke så enkelt med tanke på avstanden mellom oss. Så derfor håper jeg dere kommer i påsken, sånn at vi kan feire deg da. Du er fantastisk, mamma'n min! Savner deg utrolig masse! Beste mammaen i verden!  Jeg er utrolig glad i deg, mamma♥ Stor bursdagsklem fra meg til deg!

Finaste mamma'n min♥

Minner dere på spørsmålsrunden jeg har gående, er bare å komme med mange flere spørsmål. Da blir jeg kjempeglad! :) Håper dere alle har en fantastisk fredagskveld. Kose dere! 

-Har dere planer for påskeferien?
♥Julianne.

 

10 TING SOM GJØR MEG GLAD


♥Hei og god mandagskveld fininger.
I går skrev jeg et innlegg om de 10 tingene som irriterer meg mest. I dag tenkte jeg at jeg skulle gjøre det omvendt og blogge om de 10 tingene som gjør meg glad. Jeg har selvfølgelig mer enn 10 ting, men for at det ikke skal bli et veldig langt innlegg så velger jeg å ta med bare 10 ting. Kan jo bli veldig kjedelig for dere å lese innlegget hvis det blir for langt, blir det ikke?   Men jeg håper dere liker innlegget :)

10 ting som gjør meg glad:

♥Å le! Det å le er helt fantastisk. Jeg må hver en dag finne noe å le av, enten det er en komedie eller stand-up komiker eller en veldig morsom serie som får meg til å le. Jeg tror det er viktig å le mye, gjerne le så mye at du ikke får puste! Alle har godt av hverdager med mye latter og morsomheter.

♥Musikk.  Musikk er noe av det jeg elsker aller mest her i verden. Musikk er så utrolig viktig for meg! Jeg kunne aldri klart meg uten musikken. Musikk får meg alltid til å føle meg bedre, og får meg alltid i bedre humør på dårlige dager. Er jo i perioder jeg er så langt nede av depresjoner, og da hjelper det alltid å sette på musikk.

♥Sjokolade. Jeg er altfor glad i sjokolade! Det er nesten sånn at jeg må ha hvertfall 1 sjokoladebit hver dag. Jeg prøver jo ikke å gjøre det, men synes det er så godt. Også får det opp litt energien mer, så jeg får litt sukker i kroppen hver dag.

♥Å være sosial. Jeg elsker å være sosial, men samtidig så elsker jeg også å være usosial til tider. Ja, det er alltid gøy å være sammen med andre å være sosial. Men noen ganger så er det bare utrolig godt å bare være helt alene, uten noen rundt deg. Det er utrolig deilig!  Men det å være sosial er absolutt viktig. Og jeg har aldri vært særlig flink til å være sosial, men jeg jobber med det og det kommer seg, og nå har jeg bare begynt å elske å være sosial mer.

♥Massage. Det er noe av det beste du kan få, virkelig! Det å ligge på ryggen å få massasje er helt fantastisk, og man føler seg så bra etterpå. Man føler seg som et helt nytt menneske etter en massage.   Jeg får altfor lite massage, og skulle virkelig ønske jeg hadde en kjæreste som kunne massere meg når jeg måtte ville det. Er dere ikke enig? :)

♥Dyr. Jeg har siden jeg var lita jente vokst opp med dyr. Opptil flere katter, kaniner og til og med fugler! Min barndom var aldri uten dyr. Det er så utrolig koselig å ha et kjæledyr som du kan kose med, prate med og ja til og med dele dine innerste hemmeligheter med. For dyr kan du jo virkelig stole på, du kan stole mer på dyr enn på mennesker. Dyr er fantastiske!♥

♥Å sove! Åh, elsker virkelig å sove. Men hvem gjør vell ikke det? Hehe :)

♥Å reise. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting og land og kulturer. Synes det er så spennende å reise! Du får sett utrolig mye også er det jo gøy å reise. Jeg har ikke reist så veldig mye, men litt. Og en vakker dag så skal jeg reise og reise og reise, lenge! Er så mange plasser/land jeg har lyst til å reise til og oppleve.

♥Sene sommerkvelder! og sommeren sjenerelt. Men det å kunne sitte oppe og sitte ute til langt på kveld om sommeren er så fantastisk! Du kan sitte til langt over midnatt, for da er det fortsatt så god temperatur ute. Så sagt det ikke regner da!  Nei, sitte ute på sene sommerkvelder sammen med venner, høre på musikk og slarve litt er helt herlig. 

♥Solnedganger & soloppganger. Det er så utrolig vakkert! Og hver gang jeg ser et magisk øyeblikk med enten soloppgang eller solnedgang så må jeg alltid ut å knipse bildet. Når det er så vakkert som det er. Ja, av og til er det også bare helt magisk og da må man bare ha bildet av det, er dere ikke enig? :)


Et bilde jeg selv tok i fjor sommer. Er ikke det beste bildet, men er så vakkert♥

Det er så utrolig mye som gjør meg glad, og dette er bare noen få av dem. Men kanskje de tingene som gjør meg mest glad osv! Jeg håper dere fant dette innlegget interresant. Jeg aner ikke om dette er noe interresant for dere eller om jeg i det hele tatt skriver bra innlegg. Men jeg gjør mitt aller beste, også får jeg bare håpe at det faller i smak!   Dere må ha en kjempefin kveld videre, og ei fortreffelig natt :)

-Hvilke ting er det som gjør dere glad?
-Hva skal til for å gjøre dere glad?

Good night everyone and sweet dreams!
♥Julianne.

10 TING SOM IRRITERER MEG


♥God kveld flotte mennesker.
Jeg blir så utrolig glad når dere leser/følger bloggen min, synes det er utrolig koselig med alle kommentarene jeg får. Det gjør at jeg vil blogge videre, det er på grunn av dere lesere at jeg klarer å fortsette med blogging. Hadde jeg ikke hatt noen lesere eller fått noen respons på innleggene mine så hadde jeg faktisk sluttet helt å blogge. Så tusen millioner takk til alle dere som leser bloggen min. Dere er fantastiske♥

Jeg tenkte at jeg skulle dele med dere 10 ting som irriterer meg. Tenkte det kunne være greit å blogge om på en søndagskveld. Har sett noen gjøre det før, så da tenkte jeg at det også kunne være litt morsomt for meg å lage et slikt innlegg. Hope you like it!

10 ting som irriterer meg:

♥Folk som konstant klager! Ja, det er lov å klage litt. Men det som irriterer meg er at mange klager over absolutt ALT, og jeg blir helt gal av det. Ingenting er bra nok! Folk skal virkelig være glad for at de har en familie, har et godt liv, får mat på bordet osv. Tenk på de som ikke har noenting, de klager ALDRI!

♥Folk som alltid har trutmunn eller duckface på hvert et selfiebildet. Gawd! Why?  Ja, er noen ganger jeg har trutmunn-bilder jeg også, men ikke hele tiden og ikke på hvert eneste bilde. 

♥Folk som tror de vet best hele tiden, om alt og alle. Folk som tror de alltid har rett om personer, ting osv.

♥Folk som dømmer noen før de i det hele tatt har blitt kjent med dem. Og de som dømmer andre for ting de har gjort i fortiden, som alltid skal ta opp alt galt andre har gjort. Hvorfor kan ikke alle bare prøve å se fremover, i stedefor å konstant gå tilbake til fortiden. Alle har en fortid som de kanskje ikke er så stolte av, men som prøver alt de kan for å gjøre det mye bedre i fremtiden.

♥At uansett hva jeg gjør så går jeg aldri ned i vekt. Jeg går hele tiden opp i vekt. Og det er sykt irriterende. Jeg er nok sikkert ikke den eneste som har det sånn. Jeg legger på meg av den minste ting, og jeg blir helt gal av det. Gjør alt jeg kan for å gå ned i vekt, men går bare opp!

♥Drama-queens. De som alltid skal lage noe drama, og som alltid lager drama utav ingenting. 

♥Lukten av ostepop. Det smaker så godt, men lukter jo så utrolig vondt. Det er irriterende! Hvorfor kan det ikke lukte like godt som det smaker? haha!

♥En teit sang som en alltid får på hjernen som du absolutt ikke vil ha på hjernen som du kanskje misliker veldig eller egentlig hater sangen. Det er irriterende det!

♥At helgen alltid går så forferdelig fort! Skulle ønske at helgen varte mye lenger. Tenk hvor mye vi kunne fått gjort hvis helgen ikke gikk så fort og varte mye lenger!? Det er mange ting det! Hehe.

♥Og sist men ikke minst: At jeg aldri har klart å gått skikkelig på langrenn. Jeg serriøst suger ræva på langrenn! Og det har jeg alltid irritert meg over, at jeg ikke klarer å stå i en laang bakke uten å dette på rompa. Hadde det ikke vært for det, så hadde jeg kanskje likt å gå på langrenn den dag i dag, men jeg serriøst hater det. Liker bedre slalom.  hehe!

Dette er noen av de tingene som irriterer meg aller mest! Kan ikke få sagt hvor mye jeg irriterer meg over disse tingene. Og kanskje er jeg ikke den eneste som irriterer seg over disse tingene ovenfor her. Kanskje kjenner du deg igjen i punktene, og irriterer deg over det samme som meg eller kanskje du irriterer deg over helt andre ting. Nå er det ikke lenge til det er sovetid, tenker jeg. Ny jobbuke venter før det blir påskeferie! Åh, som jeg gleder meg til litt over en uke med ferie, skal bli så deilig nå. Kjenner jeg er ekstremt sliten for tiden. Så kommer også mamma, broren min og familyen på besøk, og bestemor & bestefar(Jan) kommer hjem fra Thailand neste helg. Så det blir bra! :)

-Hvilke ting irriterer du deg over?
Ha ei fortreffelig natt, sove godt alle sammen! Håper dere alle får ei super ny uke :)

♥Julianne.

Mine favoritt bloggere


Hei fininger.
Wiihuu, endelig er det fredag og helg! Vell, jeg er så heldig at jeg får ta helg på torsdager. Har fri fra jobb hver fredag og det er sinnsykt deilig og ha den fridagen hvor jeg kan sove så lenge jeg vil og ikke gjøre noenting. Jeg starter denne herlige fredagen med ett innlegg om mine favoritt bloggere.  Hope you like it!


♥Styleconnection.

For en fantastisk blogg! Og Kristin er bare så utrolig kul. Bloggen hennes er kul, fargerik og inneholder masse humor. Rett og slett annerledes enn andre blogger, noe jeg synes er veldig bra. For føler mange blogger er ganske like, og da er det så gøy med bloggere som skiller seg ut. Hun tørr å være seg selv 100%, og driter i om hun driter seg litt ut. Denne dama har bein i nesa! Hun er min store inspirasjon til blogging og ikke minst klesstil. Har du ikke besøkt bloggen henens ennå, så bør du absolutt gjøre det. Anbefaler denne aller sterkest. Hun er bare rå!

 

♥Mammatilmichelle.


Dette er desidert den beste mammabloggen, synes jeg da! Hun er så åpen og ærlig om alt. Bloggen er om hennes liv som 2 barnsmor. Hun er en utrolig tøff jente. Hun har bevist så godt at 14-15 åringer kan ta like godt vare på barn som voksne damer. Jeg har lest denne bloggen i mange år, og blir bare mer og mer glad i bloggen. Hun får også mye dritt/stygge kommentarer på det at hun har 2 barn og bare er 18 år, men likevell så er hun så sterk og klarer og holde seg oppe og tar godt vare på barna sine. Hun er en utrolig god mor, ser all hennes kjærlighet gjennom bloggen, hvor glad hun er i barna sine vises så utrolig godt. Fantastisk mammablogg!

 

♥Komikerfrue.

Dette er den morsomste bloggen jeg har vært borti. Inneholder så utrolig mye humor, at du rett og slett ler deg gjennom innleggene. Hun er en fantastisk blogger, og som gir mye av seg selv. Er utrolig flink med negledesign osv, og en utrolig god mor til sine barn. Denne bloggen må du rett og slett bare stikke innom, spesielt om du vil ha mye humor i hverdagen, for det er noe du får på denne bloggen. Finnes ikke noen morsomere blogg enn denne.  Hun er også folkets favoritt, så det er så tydelig at denne bloggen er bra, også blogger hun jo veldig bra og oppdaterer veldig mye. Ta en titt.

 

♥Sophie Elise.

Denne jenta har bein i nesa! Hun er på topplisten over bloggere i norge, så denne bloggen har nok mange av dere vært innom allerede. Men denne bloggen er bare gull. Hun er utrolig ærlig. Hun har også fått mye dritt/stygge kommentarer, men likevell klarer hun å være sterk og klarer å blogge uansett hvor mye dritt hun får. Det er det stor respekt av! Hun er en utrolig søt jente. Hun skriver om alt mulig. Hun oppdaterer ofte, og innleggene er ganske bra, hun skriver utrolig godt. Denne bloggen er bare tipptopp!

(Trykk på bildene for å komme til bloggene).
Dette var mine desidert favoritter. Jeg leser disse bloggene hver dag, og digger de bare mer og mer. Fantastiske bloggere alle 4. Jeg leser utrolig mange blogger, og mange blogger er veldig bra, men disse er soleklare favoritter og skårer aller høyest på listen. De er utrolig inspirerende for meg, det er disse som inspirerer meg til å blogge, som jeg faktisk ser veldig opp til! De er fantastiske. Har du les alle disse, så er jo det greit, men de du ikke har lest håper jeg du stikker innom. Sliter du med hva du skal blogge om, er det bare å stikke innom disse bloggene og du får inspirasjon med en gang, og plutselig har du mye å blogge om. Selvfølgelig, du skal jo ikke kopiere, men rett og slett bare få litt inspirasjon. 

Jeg avslutter dette innlegget nå. Men kommer ett innlegg til litt senere i dag, skal i hvertfall prøve å få det til. Håper du likte innlegget. Og håper dere får en fantastisk helg.  Vi blogges!

♥Julianne.

Land jeg vil besøke


Hei fininger.
Jeg fikk lyst til å skrive ett innlegg om land jeg har veldig veldig lyst til å besøke, som står høyest på ønskelisten atm. Vet ikke om det faller i smak, men jeg prøver og ser hvordan det blir. Håper det ikke blir et kjedelig hvertfall.


♥Australia.
Australia står aller høyest på listen. Australia er et utrolig vakkert land, hvertfall av det jeg har sett på tv. Har alltid følgt med på Home and Away som er en australsk-serie. Også tipper jeg de har vanvittig god mat der nede. + de har så mange kule og fine dyr. Australia har vært høyt på listen i mange mange år. Folk som har vært der har sagt at det er helt fantastisk der. Og det har jeg aldri tvilt ett sekund på. Vinner jeg i lotto en gang i fremtiden, så er Australia det første landet jeg kommer til å reise til. Og selvfølgelig om jeg en gang reiser dit, så hååper jeg at jeg treffer noen av skuespillerne i Home and Away, det hadde vært så kult!

 

♥USA.
Har også alltid drømt om å dra til USA. Oppleve masse kult og spennende. Er nok utrolig mye å gjøre i USA, er vell aldri ett kjedelig øyeblikk der. Vil besøke blant annet California/Hollywood, San Francisco, Florida, New York & Las Vegas. Las Vegas må være den kuleste byen i USA, byen som aldri sover(er det ikke det de sier), eller hvertfall en av de kuleste byene. En vakker dag skal jeg på en skikkelig ferie til USA sammen med venninner og bare ha det kjempe kult og oppleve alle disse plassene, være borte lenge!  Så en vakker dag skal drømmen min om å besøke USA gå i oppfyllelse. Det blir garantert helt fantastisk! Krysser og håper det ikke blir lenge til det skjer. Og selvfølgelig når jeg er der at jeg møter mange kjendiser, noe som er veldig sannsynlig, hehe.

 

♥Frankrike/Paris.
Paris, kjærlighetens by! Og håper selvfølgelig at jeg drar dit med kjæresten(når jeg en dag får en kjæreste), men også sammen med gode venninner. Shoppe masse klær, spise god mat, oppleve disneyland, sightseeing og mye mye mer. Tror Frankrike er et veldig spennende land, med garantert mye kultur og diverse. Og skal også prøve å lære litt fransk før jeg eventuelt reiser dit,, er jo ikke alle i Frankrike som snakker engelsk, så kan jo være litt lurt og hvertfall kunne litt fransk. Har hørt at fransk er vanskelig å lære, men får da bare gjøre det beste utav det, hehe.♥Japan&Kina.
Japan&Kina virker som to utrolig kule land. Mye å se og oppleve, få spise maaassee nudler(haha) og sikkert masse annet god mat. Men er nok ganske dyrt dit, men å drømme er gratis. Vinner jeg i lotto en gang er disse 2 av landene jeg absolutt skal til. Jeg skal definitivt spare masse penger til reise, sånn at jeg en vakker dag kan reise til alle stedene jeg ønsker. Hadde vært utrolig kult å oppleve både Japan & Kina. Ei uke i Japan og ei uke i Kina hadde jo vært knall, EN dag, EN dag!


Dette er bare noen av de landa jeg vil reise til/besøke. Har mange flere land jeg kunne tenke meg å reise til. Men tar ikke med flere land i dette innlegget, for da blir innlegget for langt og kanskje kjedelig. Så de andre landene får komme i ett annet innlegg om jeg føler for det en dag. Men disse landene er de som står høyest på ønskelisten. Håper jeg en dag får oppleve hvertfall 2 av landene. Krysser fingrer for det!

-Hvilke land har du lyst til å besøke?
-Er det interresant med slike innlegg?

Gratulerer med kvinnedagen alle jenter/damer forresten! Håper dere alle har hatt en fin dag.
Skal blogge masse til neste helg, lover. Skal prøve å lage en liste over ting jeg kan blogge om neste helg sånn at jeg kan forberede meg litt.
God natt alle sammen, sweet dreams!

♥Julianne.

HAPPY VALENTINE'S DAY!


Hei dere.

Da var vi kommet til årets valentine's day. Den dagen i året hvor alle kjærestepar gi hverandre gaver og gjør sånne romantiske ting som de kanskje ikke gjør så mye ellers i året. Valentine's day er jo amerikansk, og jeg har aldri skjønt hvorfor vi feirer det, men sånn har det jo egentlig bare blitt da.  Jeg har alltid hatet denne dagen, har egentlig ikke hatt noe sans for denne dagen, kanskje fordi jeg aldri har hatt kjæreste på valentins dagen som gjør at jeg ikke liker dagen. Har aldri hatt noen å feire dagen med, så det har alltid vært en kjedelig dag for meg. Alle går ut å spiser med kjæresten, eller går på kino eller gjør noe romantisk hjemme, mens jeg da har sittet hjemme og kjedet meg.  Får jeg kjæreste en gang, så kan det hende jeg vil like dagen, eller om jeg kanskje fortsatt ikke er noe glad i den, det får jo tiden vise. But right now, I hate it!


Google.

Dagen i dag blir det avslappning på høyt nivå, før jeg skal på filmkveld opp med bestevenninna mi. Har ikke tenkt å gjøre noe før jeg skal opp dit. Er så godt å bare slappe av, og ikke gjøre noenting.  Det blir koselig med filmkveld ihvertfall, gleder meg til å se henne igjen, er en liten stund siden sist, så det skal bli godt å få litt kvalitetstid med hun igjen.


<3Bestevenninna mi og meg.   Dette bilde er tatt for lenge siden, på en fest i fjor tror jeg!    -LOVEYOU!

Ønsker dere alle en riktig god lørdag og valentine's day, uansett hvordan du tilbringer/feirer den. :)
Og fortsatt, god helg!

-Hvordan skal du tilbringe valentins dagen? Skal du feire den sammen med noen?:)
♥Julianne.

WELCOME TO MY NEW BLOG.


Hei.

Jeg vil gjerne ønske dere alle velkommen til min nye blogg. Jeg blogget tidligere på julianneisabell93.blogg.no , men slettet den og laget en ny blogg. Jeg har slitt så utrolig mye med blogg lysten i lang tid nå, og var igrunn ganske lei den gamle. Så tenkte jeg at kanskje en splitter ny blogg ville gjøre susen, at det da ville bli interresant å blogge igjen, starte helt på nytt på en måte. Så får vi se da om det hjelper noe særlig! 

Jeg har endelig tatt helg, og det var utrolig deilig! Jeg har fri hver fredag, og det er så digg med langhelg hver helg, det gjør meg absolutt ingenting. Jeg jobber i barnehage og er ganske sliten når torsdagen er der, så den fridagen gjør godt, hvor jeg kan sove ekstra lenge, og ikke stresse med noe. Men i morgen hadde jeg tenkt meg til byen ( altså Ålesund ), tenkte meg en tur på Amfi Moa og shoppe litt nye klær og kanskje noen flere småting til leiligheten. Jeg trenger absolutt noen flere bukser, har funnet ut at jeg nesten ikke har noen bukser igjen, og det går jo ikke. Så håper det ennå er litt salg på noen av butikkene, så jeg kanskje kan finne noen billige bukser, for bukser er ikke akkurat billig. Hehe!  Så da blir det kanskje et innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem i morgen :)  Jeg håper dere liker bloggen min, og at dere vil følge den videre :)

Meg da,, haha!

Om det er noe dere vil lese om på bloggen, så er det bare å si fra. :) Jeg tar gjerne imot tips til hva jeg kan blogge om. :)
Håper dere får en kjempefin torsdagskveld alle sammen!

God helg!
♥Julianne.

Ny blogg!


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits