HVILKEN HEADER?!


♥Heihei.

Nå har jeg fått laget 3 nye headere som jeg nå vil ha en avstemning på. Den headeren som får flest stemmer skal jeg bruke :)  Synes det er gøy med avstemminger. Jeg er godt fornøyd med alle 3, så alt er opp til dere nå :)  Ha en fin kveld/natt videre!

♥Header nr 1:♥Header nr 2:♥Header nr 3:


- Julianne.

HVILKEN HEADER!?


Hei fine lesere.

Long time, no see! Beklager nok en gang for dårlig blogging, men den siste tiden har ikke blogglysten vært helt på topp, og har hatt utrolig lite å blogge om. Men i går laget jeg noen nye headere som jeg tenkte dere skulle/kunne stemme på hvilken header jeg skal bruke. Jeg er ikke perfeksjonist på å lage headere, men de er sånn midt på treet. Jeg er ihvertfall godt fornøyd med de jeg laget i går. Håper dere liker innlegget :)

♥Header nr 1:
♥Header nr 2:
♥Header nr 3:


Som dere ser så er de ikke perfekte, men de er helt ok. Er vell bare øving som skal til tenker jeg, så blir de nok meget bra til slutt :) Men hva synes dere? Hvilken likte dere best? :)

Håper dere nyter søndagen med sol og morro! :) Det gjør ihvertfall jeg.
Ønsker dere alle en riktig fin søndag videre :)
Enjoy the day!

- Julianne.

HVILKEN HEADER?


♥Hei flotte, fine lesere.

Jeg har nå laget meg to nye headere som jeg tenkte dere skulle være med å avgjøre hvilken header jeg skal bruke. Jeg er ikke den beste til å lage headere, men ligger sånn midt på treet. Er ikke så lenge siden jeg lærte meg å lage skikkelige headere. Lærte det faktisk via youtube, utrolig nok! Er så mye man kan lære via youtube, det er virkelig en god læringsskilde.  Stem i vei! Den headeren som får flest stemmer kommer jeg til å bruke.

♥Header nr1.

♥Header nr2.

-Hvilken header synes du var finest?

I morgen tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde, og kanskje svarer jeg på videoblogg men det får jeg se litt ann. Håper dere vil like det! :)
Håper dere får en fin fredag i morgen! Jeg har fri, og det er så deilig :)

♥Julianne.

Nye headeren! + vil du ha header?


♥Heisann fine mennesker.

For noen dager siden så laget jeg meg noen nye headere, men klarte ikke å bestemme meg for hvilken. Så jeg spurte dere lesere om hvilken dere synes var den fineste, og jeg må si tusen takk for alle som stemte frem headeren og den fine responsen jeg fikk på headerene mine. Dere er fantastiske! Avstemningen er nå avsluttet og headeren er byttet.

Det ble header nr 4.

Denne headeren slo header nr 3 med 1 poeng som var denne headeren:

Etter at jeg lærte meg å lage headere som dette, for det har jeg ikke kunnet tidligere, så synes jeg det har blitt utrolig gøy å leke meg med redigeringer og laging av headere. Derfor tenkte jeg at om det er noen av dere fine lesere som ønsker en ny header så lager jeg gjerne en til dere. Helt gratis!  Jeg kan ikke si jeg er lager perfekte headere, men jeg synes de blir helt greie og flotte.

Om du vil ha header, det du trenger å gjøre er å sende en mail til meg: julianneisabell_93@hotmail.com . I mailen må dere ha med:
- Bilder du vil ha med i headeren, gjerne 2 eller 3 bilder alt etter som hva du selv ønsker, og bildene må ha lik bakgrunn.
- Tekst.
-Størrelse på header.

Si ifra i kommentarfeltet om du har sendt mail :)

♥Julianne.

HVILKEN HEADER?


♥God søndag fininger.

Nå sitter jeg å drikke juice og hører litt på musikk. Jeg har laget noen headere som jeg trenger hjelp av dere til å finne ut hvilken jeg skal bruke. Så tenkte å ha en konkurranse mellom de headerne jeg har laget, og den headeren som får flest stemmer, kommer jeg til å bruke.  Så da er det bare å stemme i vei på den du synes er finest, som du likte best.  Er ganske fornøyd med alle headerene jeg har laget, og synes jeg bare får det til bedre og bedre for hver gang jeg lager headere. De er ikke perfekte, men greie nok.

♥Nr 1.

♥Nr 2.

♥Nr 3.

♥Nr 4.

♥Nr 5.

Stem i vei! :-)

Ønsker dere alle en kjempefin søndag!
♥Julianne.

Nytt design + header


♥Hei kjære fine lesere.
Jeg har nå fått ordnet meg et nytt design + ny header. Synes det er greit å forandre litt av og til. Nå har jeg ordnet meg et design som er utrolig fint og er laget av Ina . Hun har laget så mange fine design, og de burde dere virkelig ta en titt på.  Er første gang jeg har klart å lage en skikkelig header, så den er ikke 100% bra, men er fornøyd siden det er første headeren jeg har klart å lage skikkelig. Og det var ikke lett, tok meg ganske lang tid. Lærte det nå for ett par timer siden via en youtube video. Heldigvis er jeg en person som lærer nye ting fort og det er så greit iblant!  Jeg er uansett fornøyd og stolt av meg selv som klarte å lage headeren.

-Hva synes dere?
-Er dere flinke til å lage headere?

♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits