I'M BACK.


♥Hei alle sammen.

Herrefred, nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget noe. Har ikke blogget siden januar, siste innlegget jeg skrev før jeg tok en litt for lang pause(kanskje?) var på bursdagen min, og det er jo hele 8 måneder siden. Haha! Men herlighet, tiden går jo så utrolig fort også. Jeg følte vell kanskje for å ta en pause, ettersom jeg sliter med både angst og depresjoner, så er det ikke særlig fristende å blogge om glade ting. Men nå går ting mye mye bedre, så da tenkte jeg at jeg endelig skulle begynne å blogge igjen. Kan jo være litt hyggelig, eller hva sier dere? 

Og jeg ser også at jeg skal få laget ny header og byttet bildet også, siden jeg har hatt dette designet og denne headeren i 8 måneder. Det skal jeg faktisk prøve å få gjort i løpet av uken.

Siden sist har det skjedd en god del, faktisk.  Jeg har vært på selvtillitskurs, og fått mye hjelp til å komme meg opp på beina og få bedre selvtillit. Har hatt 2 damer fra ambulant team på hjemmebesøk stort sett 1 gang i uken det siste året. Jeg er nå ferdig med det også, og får mer hjelp fra psykiatrien, så det lover godt. Jeg har fått så god hjelp, så nå har jeg det fantastisk bra, i hvertfall at the moment. Det går jo opp og ned, og har noen ganger en ganske lang og tung periode hvor jeg nesten ikke viser meg for folk og bare låser meg inne, noe som selvfølgelig ikke er helt bra når du ligger helt på bunnen og egentlig bare ikke vil mer. Men nå får jeg god hjelp, så nå skal det nok ordne seg. Skulle egentlig fått hjelp for mange herrens år siden, men har aldri fått noe tilbud om hjelp tidligere, ingen som har sett alvoret i det før i de 2 siste årene. Men nå skal alt bli bra! :-) Jeg ser fremover og tenker positivt så vil nok dette gå bra, tenker jeg.

Jeg har også flyttet i ny leilighet siden sist, noe jeg er strålende fornøyd med. Jeg har nå flyttet i en ny og mye større leilighet enn hva jeg hadde. Og kunne ikke vært mer fornøyd. Nå har jeg fått 2 soverom, og mye større plass og det er så utrolig deilig, så nå kan jeg ha besøk av familie når som helst, uten at de måtte finne seg plasser og sove. Jeg tenker jeg kommer med ett innlegg senere med bilder fra den nye leiligheten, om det kunne vært noe for dere å lese. Hva sier dere til det? :-) 
Jeg har også blitt mer sosial, og er mer ute med venner nå enn hva jeg har vært før. Jeg er heller ikke så sjenert og beskjeden lenger, noe som faktisk er litt deilig. At jeg nå kan fare på fest og det ikke er noe problem om det er nye og ukjente folk der, for nå tørr jeg faktisk å prate med nye mennesker og bli kjent med nye mennesker. Før kunne det være et helv... å prate og bli kjent med nye mennesker. Men nå går det som en lek, og det er så fantastisk deilig! :-)Nå tenker jeg at jeg har blogget nok i dette innlegget. Men jeg vil komme til å komme med et innlegg igjen i morgen, det er et løfte. Også blir det sikkert en ny spørsmålsrunde i løpet av uken, siden jeg ikke har vært noe flink til å svare på spørsmålsrunden tidligere. Men det skal jeg nå :-)

Ha en super-slapp søndag videre, alle sammen!
♥Julianne.

The Selfie Queen Is Back


♥Heisann og hoppsann!

Nå har jeg endelig vært ute å truffet bestejenta, gud så deilig det var å se henne igjen! Har savnet henne utrolig mye i ferien at det er helt sykt. Vi hadde først en liten lunsj-date på en café/resturant, deretter dro vi på en ny café og kjøpte oss kakao(jeg) og brownies(kaloribombe deluxe). Og når vi var ferdig der gikk vi å så litt rundt i de få butikkene vi har her. Blant annet var jeg en tur innom dyrebutikken og fikk tak i mat, høy, spoon og godbiter til kaninen min. Så var jeg innom en annen butikk og kjøpte en ny svart BH, for det følte jeg at jeg trengte, ettersom jeg har INGEN svarte BH'er, og jeg synes ofte det er finest under kjoler osv. Også har jeg faktisk også kjøpt meg garn og strikkepinner. Hadde jeg ALDRI trudd jeg noengang skulle gjøre. Så nå skal jeg og bestejenta begynne å strikke panneband. Jeg har jo selvfølgelig strikket før, men ALDRI klart å legge maskene selv, så det skal Sunniva hjelpe meg med, tihi :-)  Nå sitter jeg i leiligheten til bestemor og chiller å hører på musikk.

Og som overskriften skriver så er jeg virkelig en selfie queen, haha! Jeg er sikkert ikke alene om det. Men nå er jeg i gang for fullt med nye selfier. Og har tatt en hel hau i dag, hoho. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er bare sykt avhengig av å ta selfier. Det er som en sykdom det her, en slags selfiesykdom som jeg kaller det. Sikkert flere enn meg som har den sykdommen! Men de dagene jeg føler meg fin og bra er de dagene jeg tar selfie på selfie omtrent hele dagen, haha x)  Mamma sier jeg burde bli modell, at jeg burde jobbe som modell, for hun er sikker på at jeg hadde gjort det knall bra som modell. Men jeg vet rett og slett ikke. Nå kan jeg jo bare stå modell for meg selv med mitt nye kamera, så, hehe :-) Men hadde jo faktisk vært morro å være modell for en dag, det hadde jo igrunnen vært noe. Kanskje det er noe for meg, kanskje ikke. Men man vet jo ikke før man har prøvd det ut. Men får nå bare se hva som skjer..

Her er et selfie fra i dag:


? Hva har dere gjort i dag?
? Har dere noen planer for helgen?

Ha en super fredag alle! :-)
- Julianne.

Home Sweet Home.


♥Heihei dere.

Vi er allerede kommet til 8.januar og det betyr også ennå et steg nærmere bursdagen min. Det er bare hele 12 dager igjen til jeg fyller 23 år, wihu! Tiden går utrolig fort, føles ut som det var i går at jeg fylte 22, haha. Årene bare flyr avgårde! Men er ikke noe å få gjort med det.
Mandag kveld i 9-tiden var jeg endelig hjemme etter en lang busstur. Var utrolig deilig å komme inn døren her hjemme og sette meg ned og slappe av. Føler ikke at jeg får slappet av så mye på bussen alltid, og blir så sliten av å reise med buss, er jo trossalt 10 timer å reise med buss så er kanskje ikke rart at jeg er så sliten når jeg kommer frem. Nå er jeg også så heldig at bussen stopper rett nedom der jeg bor, så er bare et lite stykke bort fra der bussen stopper og opp en bakke så er jeg hjemme. Det er veldig deilig! Når jeg kom inn døren hjemme synes jeg det var utrolig kaldt, kanskje var det ekstra kaldt fordi jeg var både sliten og trøtt. Så jeg skrudde opp varmen på varmeovnen, og laget meg rett og slett tomatsuppe, for å prøve å få i meg varmen. Når klokken ble sånn 22.00 gikk jeg og la meg, for var så sliten og fant ut det var like greit å bare legge seg, var ikke noe å sitte oppe etter heller.

Også var det jo bare fantastisk å komme hjem til kaninen min Bill. Har savnet han så mye i julen, så var deilig å komme hjem til han igjen. Hater å reise fra han slik! Han har ikke vært alene altså, husverten har passet på han :-) 


Lille babyen min♥

Nå er det faktisk allerede helg for meg, og denne helgen starter med lunsj-date med bestejenta i morgen som jeg ikke har sett siden jeg dro på juleferie, så skal bli fantastisk å se henne igjen! Har savnet henne utrolig mye♥  Så blir nok en utrolig gjensynsglede i morgen :-)


Legger ved et bilde av meg & bestejentami Sunniva♥ Dette bilde er fra photoshooten vi hadde i august, som var en utrolig fin og morsom dag! :-)

 

Men nå skal jeg gå å se nyeste episoden av Teen Wolf før jeg finner sengen! Har gledet meg en evighet til fortsettelsen av sesong 5.♥
Jeg håper dere alle får en super helg!

- Julianne.

HANDBALLKAMP PÅ BUSSEN.


♥God søndag alle.

Nå sitter jeg på bussen på vei til mamma'n min på juleferie, og nå skal det bli utrolig deilig med ferie kjenner jeg. Og gleder meg til å se alle sammen igjen, blir mega bra. Vi skal virkelig kose oss masse hele julen!  Jeg har en lang busstur forann meg, er ikke på Gardermoen før 22.30, men blir deilig å komme frem i kveld :-) Synd det er så utrolig kaldt på bussen, ish -.-'    I dag blir det å se handballkampen(finalen) Norge - Nederland på bussen. Den skal jeg se uansett hva. Og jeg må virkelig prøve å ikke hoie, rope og banne i dag, får heller gjøre det inni meg i stedet x)   Blir en meget spennende kamp i kveld, håper Norge virkelig vinner og tar med seg gullet hjem til Norge :-)

HEIA NORGE!♥


- Skal dere se finalen i kveld? :-)
- Skal dere på noe juleferie i år? :-)

- Julianne.

NORGE ER I FINALEN!


♥God fredagskveld flotte mennesker.

Jeg har nettopp sett semifinale-kampen mellom Norge & Romania! Herrejemenin for en vanvittig nervepirrende og spennende kamp. Fikk virkelig kjent på pulsen i kveld, wow! Det er helt utrolig fantastisk at vi er kommet til finalen, det var utrolig deilig med seieren i dag. Og det var også utrolig viktig å vinne i dag for å komme til finalen, og heldigvis og takk gud for Herrem på slutten og satte inn det siste målet, og det trengte vi! Det er så sykt digg :-D  Er så glad nå! Og nå ser jeg virkelig frem til finalen på søndag mot Nederland. Blir nok en rimelig spennende kamp det også. Men satser på at vi tar gullet med oss hjem i år, da blir det ihvertfall en deilig julefeiring om vi kommer hjem med gull! Det vil smake godt med gull♥ 

På søndag reiser jo jeg til mamma, så da må jeg faktisk se handballkampen på bussen, men det skal nok gå greit! Må bare prøve å ikke rope og hoie så mye som jeg gjorde i dag, for da kan jo folk bli skremt, hehe x)   Jeg skjønner det ikke, jeg blir så utrolig engasjert når det er handballkamp, og jeg ser bare på handballjentene og ikke herrene, jeg synes det er utrolig kjedelig å se på når herrene spiller. Men handball er den eneste sporten jeg engasjerer meg i, og det var ikke før for en del år siden at jeg fikk interressen av å se handball på TV. Før så jeg ikke på noe sport i det hele tatt. Men nå må jeg bare se når handballjentene spiller EM, VM og OL og alt som er :-) Det blir ikke jul uten å få sett VM og EM osv. :-)  

Nå er jeg helt gåend av hele kampen, kroppen er helt ødelagt, så blir nok ikke sene kvelden i kveld! ;-)


I kveld mener jeg banens/kveldens beste spiller/spillere er Heidi Løke, Camilla Herrem & Stine Bredal Oftedal.♥

 

- Flere enn meg som så handballkampen i kveld?
- Hvem mener du ble kveldens beste spiller/spillere i kveld?

Ha en flott fredagskveld videre alle sammen! :-)

- Julianne.

 

MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS


Hei alle. I kveld var jeg på kino med Sunniva å så Maze runner: ildprøven, film nr 2 i serien. Og for å si det slik så ble jeg overhodet ikke skuffet, det var verdt ventetiden på et år for å si det sånn. Denne var utrolig bra, helt fantastisk. Så utrolig spennende, så spennende at jeg glemte å drikke brusen min og det jeg hadde kjøpt. Det var spennende fra start til slutt, ikke et eneste kjedelig øyeblikk!  Film nr 1 var også utrolig bra, men jeg synes denne var hakke bedre, faktisk. I følge aviser osv og de som har anmeldt og gitt terningkast har tydeligvis ikke peiling på film, for de terningkastene de har gitt stemmer overhodet ikke. Og de har ikke peiling på hva som fenger ungdommen/ung voksne. For å si det sånn så bryr jeg meg fint lite om terningkastene anmelderene gir hver en film de ser, det viktigste er jo hva vi synes selv. Vi skal ikke gå etter terningkaster når det kommer til film. En film kan gjerne få en 2'er, men når du selv ser den så gir du et enda bedre terningkast selv.


Jeg selv gir denne filmen en sekser. Jeg synes den var utrolig fantastisk bra at jeg fortsatt sitter med hjertet i halsen ennå og det er det ikke ofte jeg gjør etter jeg har sett en film på kino. Alle har selvsagt sine meninger. Kanskje du/dere får en annen mening enn meg om dere skal se denne. Men uansett så anbefaler jeg denne meget sterkt.  Nå må jeg/vi vell vente enda 1 år på ny og siste film/filmen i denne bokserien, og det er utrolig kjipt, men året satser jeg på går utrolig fort og kan nesten ikke vente på neste film. :-)  Og gleder meg til å få lastet ned denne på dataen, så jeg kan se den når jeg vil og hvor mye jeg vil. Også bare elsker jeg at Dylan O'brien er med! Han er en av mine favoritt skuespillere, en av de skuespillerne jeg elsker mest og ser opp til. Han er et av mine forbilder. Han er en så utrolig fantastisk skuespiller at jeg tror faktisk han kan spille hvilken som helst karakter i hvilken som helst film, virkelig!  Har så lyst å møte han en eller annen gang, og håper jeg en dag får muligheten til det, for det hadde vært fantastisk!   Dylan i mitt hjerte♥
HOTHOTHOT♥

- Har du sett filmen/skal du se filmen? :-)
Ønsker dere alle en flott ny uke :-)

- Julianne.

 

ANTIBIOTIKAKUR, IS, HOSTESAFT ++


Hei fine flotte lesere. Nå har jeg vært syk i over en uke, og begynner å bli passe lei nå. Men i dag var det nok så jeg for til legen for en skjekk, måtte ta et stikk i fingeren og fikk målt feber osv. Fikk så antibiotika som jeg skal gå på i en uke og nå håper jeg virkelig jeg blir bra igjen, for det er så utrolig kjedelig å være syk. Jeg har vell en form for betennelse i halsen/kroppen, CRP'en min var altfor høy så jadda. Så var jeg opp på apoteket å fikk hentet ut medisinen og fikk kjøpt meg hostesaft og halspastiller. Så nå skal jeg vell bli frisk tenker, håper jeg ihvertfall. Håper dere alle er friske og raske og ikke ligger syke sånn som meg og at dere har en flott onsdag :-)

My life right now..  Yeye, overlever vell dette også ;-)

 

Ha en super dag videre :-)
- Julianne.

THE LAST FEW DAYS.


Hei kjære flotte, fantastiske, nydelige lesere.

 

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget siden 16.juli, men har hatt lite å skrive om/fortelle dere om. Men nå tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på den siste uka/de siste dagene. Jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å blogge oftere, kanskje et par innlegg for dag også, får se hva jeg rekker osv også. Dere må gjerne komme med ønsker om hva dere vil lese om på bloggen, det settes stor pris på :)

Siden sist har jeg slappet av mye, er så deilig med ferie hvor jeg bare kan slappe av og ta livet helt med ro. Elsker ferier! Too bad it's over soon.. Jeg har gått mye kveldsturer de siste dagene/den siste uka, og det er så deilig å komme seg ut å gå en lang og flott kveldstur hver dag, det gjør så godt for både kroppen og sjela, og man får klarnet tankene en god del også :) Så har jeg shoppet litt, som jeg allerede har vist dere. Det blir nok ikke noe mer shopping på meg mens jeg er hos mamma, tror jeg har shoppet nok :) Men det jeg har kjøpt har vært på tilbud/salg, og det liker jeg! Men pengene forsvinner når man shopper, uansett om man shopper på salg eller ikke. Men er litt gøy å kunne kjøpe seg noe nytt en gang i blant. :)


Some selfies! :)Tenkte å dele noen turbilder med dere også fra de siste kveldsturene våre :)


Disse bildene ble tatt på kveldsturen i foregårs/overigår. :)


 

Dette bildet tok jeg på kveldsturen i går! Vakkert <3I går var jeg forresten å fikset neglene i en neglesalong. Ble greit fornøyd med de, hadde på neglelakk selv når jeg kom hjem, siden hun som ordnet de ikke helt skjønte hva jeg mente. Menmen, jeg kan ta på neglelakk selv også jeg så det går fint :)  Tenkte jeg skulle vise dere resultatet litt senere i dag, og også vise dere resultatet ved bruk av øyenbrynsformer, som jeg sa jeg skulle gjøre for lenge siden, men har liksom ikke fått tid til å gjøre det. Så det kommer i et innlegg litt senere i dag :) Om dere har lyst til å se da? :)

 

Nå skal jeg slappe av litt med musikk før jeg går å steller meg :)
Håper dere alle får en super fredag :)

 

Vi snakkes!
- Julianne.

 

WELCOME JUNE.


♥Hei kjære flotte fantastiske lesere.

Tenk, nå er vi allerede kommet til Juni, og det er nå sommeren starter. Månedene går så utrolig fort at jeg knapt rekker å blunke før det er en ny måned. Første sommer måneden er i gang, men er likevell ikke mye sommer ute. Regner, regner og regner! Så utrolig kjedelig. Jeg vil ha sol og sommer. Synes det har vært nok regn denne mai måneden, fysj. Men håper sola kommer snart og blir leeenge!  Var så utrolig vått og kaldt når vi var ute i barnehagen i dag, brr. Var ferdig på jobb kl. 12, så nå sitter jeg å slapper av og prøver å få i meg varmen igjen og skal snart se den nye episoden av Pretty Little Liars som hadde sommerpremier i USA i går. Åh, som jeg gleder meg til å se. Er så utrolig herlig at PLL vil gå hele sommeren. Gleder meg til å få vite hvem -A/Charles er!! Verdens beste serie!

June, please be good!

 

Nå fremover skal jeg virkelig prøve å få blogget mer, også i ukedagene, ihvertfall når internetten vil sammarbeide. Sånn at det ikke går så lenge mellom hver gang jeg blogger. Sånn at jeg oppdaterer ihvertfall annen hver dag. Hva tror dere om det? 

I morgen kl. 12 tar jeg ENDELIG helg igjen, og det skal bli så deilig. Tror jeg bare skal slappe av denne helgen også, og kanskje gå en tur viss været tillater det. Er så deilig å få komme seg ut å gå en tur. Det gjør så godt for både kropp og sjel.  Jeg har også sykt lyst til å begynne på treningssenteret her, men koster veldig mye for medlemsskap, så jeg må vente til neste lønning iallefall før jeg kan kjøpe meg medlemsskap. Men det skal jeg virkelig få til snart! Så jeg kan trene litt når jeg er ferdig på jobb. Nå jobber jeg bare halv dag, og da er det jo perfekt å kunne få trent fra 12 og utover. Det er iallefall noe jeg skal prøve å få til, absolutt! Har så godt av det. Nå har jeg bestemt meg for å gå ned en del i vekt, og da må jeg trene og spise sunt. Skal kutte ut godteri, iallefall i ukedagene, det er det slutt på nå! :) Er ikke sunt for kroppen med masse godterier. Får jeg et sånt søtsug så tar jeg meg heller et eple eller et knekkebrød eller noe sånt. Det er mye mye bedre enn sjokolade og potetgull! ;) Har ikke bestemt meg for hvor mye jeg vil gå ned ennå, men skal vege meg nå i helgen og se hvor mye jeg veier og så finne ut hvor mye jeg skal gå ned. :)

Selfiee.. Hehe, tror jeg lider av et selfie-syndrom. For jeg tar selfie hele tiden x) haha!

 

Nå skal jeg ta å få sett PLL! Er så spent at det kribler i hele meg. Jeg håper dere har en super onsdag, uansett vær!
Vi snakkes igjen ganske snart!

♥Julianne.

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits