MITT STORE FORBILDE!


Jeg har mange forbilder, folk jeg ser opp til. Men en person jeg virkelig ser opp til, og som jeg ser på som mitt store idol og forbilde er Demi Lovato. Jeg virkelig elsker denne dama. Hun er en stor inspirasjon for så utrolig mange unge jenter, og ikke bare jenter men også gutter. Hun er en fantastisk dame på alle mulige måter, og jeg klarer faktisk ikke å sette ord på hvor fantastisk hun er eller hvor mye hun faktisk betyr for meg. Er kanskje litt teit å si at hun betyr ekstremt mye for meg, men for meg så betyr hun så utrolig mye for meg i hverdagen, uansett om jeg ikke kjenner henne, så betyr hun mye.

 Jeg har alltid sett ned på meg selv, kritisert meg for alt mulig, fra jeg kom i puberteten. Jeg var så og si aldri fornøyd med noe på kroppen min. Jeg rett og slett hatet meg selv. De siste par årene har det roet seg veldig, jeg sier ikke til meg selv lenger om hvor stygg jeg er, hvor feit jeg er osv. Og grunnen til det er Demi! Hun har rett og slett vist meg at vi er faktisk verdt mer enn vi tror, og at vi er god nok akkurat som vi er. Hun får meg til å se annerledes på meg selv, og fått meg til å tro på meg selv, at jeg er god nok akkurat som jeg er og kan klare akkurat det jeg vil.

Demi er den beste artisten som finnes. Hun lager utrolig bra musikk, som virkelig når gjennom til folk, som folk kjenner seg igjen i. Hun inspirerer med sangene sine og alle ord og setninger/quotes til fansen, og andre unge jenter og gutter. Hennes musikk får meg gjennom hver dag. Har jeg en grå dag, som jeg ganske ofte har, så setter jeg på musikken hennes og ting blir så mye lettere og bedre, og føler meg så mye bedre. Musikken gjør meg alltid glad og i godt humør. Og ikke minst, Demi gjør meg så glad, så lykkelig og får meg til å se lysere på ting.  Hun har jo hatt sine problem hun også. Hun har vært gjennom mobbing akkurat sånn som meg, hun har hatt spiseforstyrrelser og mer, men hun reiser seg opp og står på beina samme hvor tøft hun har/hatt det, det er noe jeg virkelig beundrer, for det er ikke alltid like lett. Og det inspirerer meg ekstremt mye.

  

For en fantastisk dame, artist, forbilde og idol! Jeg har ikke ord, og jeg er ganske sikker på at hun inspirerer og er et stort forbilde for mange unge, og kanskje også voksne. Jeg ønsker så inderlig og en dag møte henne, og takke henne for alle de gode ordene som har hjulpet meg og fått meg gjennom alt og den fantastiske musikken og få sagt hvor mye hun betyr for meg og hvor mye jeg elsker henne. Jeg håper ønsket går i oppfyllelse en vakker dag, for det hadde vært fantastisk! :)
JEG ELSKER DEG, DEMI! <3

 

- Hvem er ditt forbilde?
- Liker du/er du fan av Demi?

 

Ha en flott onsdag videre alle sammen!
Vi snakkes! :)

 

- Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits