Birthdaygirl


♥Heihei.

I dag har jeg bursdag, og fyller hele 23 år!! Tiden går så utrolig fort.  Jeg føler meg ikke ett år eldre heller, føler meg akkurat det samme som i går. Litt rart man ikke føler seg ett år. Men det er vell kanskje like greit å ikke føle seg noe gamlere.  I dag har jeg hatt fri fra jobb, og det var utrolig deilig. Så da har jeg hatt dagen på å ordne og fikse ting til helgen. Resten av dagen skal jeg bare slappe av, kose meg og spise litt kake :)  Så blir det storfeiring på lørdag, så det blir nok bra! :D


Satt samen en collage med bilder av meg som lita og bilder av meg sånn som jeg er nå. Jeg har jo forandret meg litt med årene, men ikke så mye :)

- Når har du bursdag?:)
- Synes dere jeg har forandret meg?

Ha en fin onsdag alle sammen!
- Julianne.

Spørsmålsrunde


♥Heihei.

Siden det er søndag i dag og det er en ganske slapp dag og jeg har alltid lite å blogge om på søndager, jeg aner ikke hvorfor. Men derfor tenkte jeg at jeg skulle starte en spørsmålsrunde. Jeg elsker spørsmålsrunder. Så hadde vært gøy med en runde nå.  Kanskje jeg prøver meg på å svare på video, men kan ikke love noe. Jeg hater min egen stemme på video, så er ikke sikkert det blir. Men kanskje!   Jeg håper dere orker å ta dere litt tid til å stille meg noen spørsmål. Slik at jeg har litt å svare på. :) Dere kan spørre om alt mellom himmel og jord, jeg svarer på alt! :)  Gleder meg allerede til spørsmålene deres. Så spør i vei!Svarer på spørsmålene om 1 ukes tid ca :)
Håper dere alle får en fin søndag videre!

- Julianne.

The Selfie Queen Is Back


♥Heisann og hoppsann!

Nå har jeg endelig vært ute å truffet bestejenta, gud så deilig det var å se henne igjen! Har savnet henne utrolig mye i ferien at det er helt sykt. Vi hadde først en liten lunsj-date på en café/resturant, deretter dro vi på en ny café og kjøpte oss kakao(jeg) og brownies(kaloribombe deluxe). Og når vi var ferdig der gikk vi å så litt rundt i de få butikkene vi har her. Blant annet var jeg en tur innom dyrebutikken og fikk tak i mat, høy, spoon og godbiter til kaninen min. Så var jeg innom en annen butikk og kjøpte en ny svart BH, for det følte jeg at jeg trengte, ettersom jeg har INGEN svarte BH'er, og jeg synes ofte det er finest under kjoler osv. Også har jeg faktisk også kjøpt meg garn og strikkepinner. Hadde jeg ALDRI trudd jeg noengang skulle gjøre. Så nå skal jeg og bestejenta begynne å strikke panneband. Jeg har jo selvfølgelig strikket før, men ALDRI klart å legge maskene selv, så det skal Sunniva hjelpe meg med, tihi :-)  Nå sitter jeg i leiligheten til bestemor og chiller å hører på musikk.

Og som overskriften skriver så er jeg virkelig en selfie queen, haha! Jeg er sikkert ikke alene om det. Men nå er jeg i gang for fullt med nye selfier. Og har tatt en hel hau i dag, hoho. Jeg vet ikke hva det er, men jeg er bare sykt avhengig av å ta selfier. Det er som en sykdom det her, en slags selfiesykdom som jeg kaller det. Sikkert flere enn meg som har den sykdommen! Men de dagene jeg føler meg fin og bra er de dagene jeg tar selfie på selfie omtrent hele dagen, haha x)  Mamma sier jeg burde bli modell, at jeg burde jobbe som modell, for hun er sikker på at jeg hadde gjort det knall bra som modell. Men jeg vet rett og slett ikke. Nå kan jeg jo bare stå modell for meg selv med mitt nye kamera, så, hehe :-) Men hadde jo faktisk vært morro å være modell for en dag, det hadde jo igrunnen vært noe. Kanskje det er noe for meg, kanskje ikke. Men man vet jo ikke før man har prøvd det ut. Men får nå bare se hva som skjer..

Her er et selfie fra i dag:


? Hva har dere gjort i dag?
? Har dere noen planer for helgen?

Ha en super fredag alle! :-)
- Julianne.

Home Sweet Home.


♥Heihei dere.

Vi er allerede kommet til 8.januar og det betyr også ennå et steg nærmere bursdagen min. Det er bare hele 12 dager igjen til jeg fyller 23 år, wihu! Tiden går utrolig fort, føles ut som det var i går at jeg fylte 22, haha. Årene bare flyr avgårde! Men er ikke noe å få gjort med det.
Mandag kveld i 9-tiden var jeg endelig hjemme etter en lang busstur. Var utrolig deilig å komme inn døren her hjemme og sette meg ned og slappe av. Føler ikke at jeg får slappet av så mye på bussen alltid, og blir så sliten av å reise med buss, er jo trossalt 10 timer å reise med buss så er kanskje ikke rart at jeg er så sliten når jeg kommer frem. Nå er jeg også så heldig at bussen stopper rett nedom der jeg bor, så er bare et lite stykke bort fra der bussen stopper og opp en bakke så er jeg hjemme. Det er veldig deilig! Når jeg kom inn døren hjemme synes jeg det var utrolig kaldt, kanskje var det ekstra kaldt fordi jeg var både sliten og trøtt. Så jeg skrudde opp varmen på varmeovnen, og laget meg rett og slett tomatsuppe, for å prøve å få i meg varmen. Når klokken ble sånn 22.00 gikk jeg og la meg, for var så sliten og fant ut det var like greit å bare legge seg, var ikke noe å sitte oppe etter heller.

Også var det jo bare fantastisk å komme hjem til kaninen min Bill. Har savnet han så mye i julen, så var deilig å komme hjem til han igjen. Hater å reise fra han slik! Han har ikke vært alene altså, husverten har passet på han :-) 


Lille babyen min♥

Nå er det faktisk allerede helg for meg, og denne helgen starter med lunsj-date med bestejenta i morgen som jeg ikke har sett siden jeg dro på juleferie, så skal bli fantastisk å se henne igjen! Har savnet henne utrolig mye♥  Så blir nok en utrolig gjensynsglede i morgen :-)


Legger ved et bilde av meg & bestejentami Sunniva♥ Dette bilde er fra photoshooten vi hadde i august, som var en utrolig fin og morsom dag! :-)

 

Men nå skal jeg gå å se nyeste episoden av Teen Wolf før jeg finner sengen! Har gledet meg en evighet til fortsettelsen av sesong 5.♥
Jeg håper dere alle får en super helg!

- Julianne.

2016 + Mine nyttårsforsett!


♥Heihei.

Tenk at vi allerede er i 2016 og snart ferdig med første dagen av dette nye året. Det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går. Er bare en poff og ett smell så er vi inne i ett nytt år. Jeg er så klar for å starte det nye året for fullt og skape nye minner sammen med de jeg er mest glad i. Kanskje jeg finner kjærligheten dette året også, who knows?! Det hadde vært utrolig koselig med en kjæreste, helt klart. Hadde ikke hatt noe imot det i det hele tatt, tihi :-D Jeg håper dette året byr på mye glede, kjærlighet, nye vennskap ++. 

I går feiret vi nyttårsaften hos ei venninne av mamma & Håkon, der var også sønnen hennes og dama hans + hunden vår Mira. Kunne ikke la henne være alene hjemme i går så hun måtte være med. Var en ganske koselig kveld. Jeg drakk litt boble/bruserende vin, hehe. Vi reiste vell hjem i sånn 3 tiden, kom hjem og spiste noe restemat fra dagen før, før vi fant sengen. Og jeg må si det var utrolig deilig å legge seg i går etter en lang men fin dag. :-)

Nå i kveld har vi vært hos moren til Håkon og spist middag. Ribbe med pølser, medisterkaker, poteter, saus, grønnsaker og is og kromkaker til dessert. Det var utrolig godt! Nå er det heldigvis slutt på all denne julematen. Men har så lyst på en pinnekjøttmiddag til før jeg reiser hjem på mandag, men tror alle butikkene er tomme for pinnekjøtt nå, desverre! Menmen, går fort til neste jul tenker jeg!    Nå sitter vi bare her hjemme i sofaen og slapper av, deilig å bare slappe av og ta livet med ro i dag :-)

google.

Jeg har tenkt meg ut/lagt meg noen nyttårsforsett/mål for 2016 som jeg gjerne vil dele med alle dere. Dere har sikkert lest 100 slike innlegg i hele dag. Men jeg vil likevel dele mine med dere, uansett hvor lei dere kanskje er av å lese om nyttårsforsett. Jeg håper jeg klarer og nå ihvertfall noen av målene for dette året.

Uansett, her er dem:

♥ Spare mer penger til reiser, bil og billappen.

♥ Gå ned i vekt!! Trene minst 3 dager i uken (til og begynne med ihvertfall) og spise mer sunt! DETTE SKAL JEG KLARE!!

♥ Være mer sosial.

♥ Få bedre selvtillit og ha mer troen på meg selv.

♥ Bli kjent med nye mennesker.

♥ Finne kjærligheten(?). Hehe, lov å håpe at jeg kanskje finner kjærligheten i løpet av dette året.

 

Jeg håper dere alle hadde ei fin nyttårsfeiring sammen venner og familie, og at dere får et innholdsrikt og morsomt år.
GODT NYTT ÅR!♥


♥Meg & Mira.- Julianne.

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits