The Weekend


Hei fininger.

Beklager at det ikke har blitt noe særlig blogging i helgen, men helgen har gått så utrolig fort og har ikke fått noe særlig tid til å blogge, har vært veldig opptatt.
Men tenkte at jeg nå kunne blogge litt om helgen, siden jeg har litt tid nå før jeg tar kvelden.


Fredag:

Jeg har jo fri fredager, så jeg kan sove litt lenger. Men jeg måtte ha på alarm til kl.11 siden jeg skulle til teraupeuten min og skulle dusje osv før jeg skulle dit. Men våknet en time før alarmen, så da hadde jeg jo ennå bedre tid til å fikse meg. Når jeg var ferdig hos terapeuten min gikk jeg bort igjen i leiligheten til bestemor, hvor jeg av og til bor i helgene, da er jeg nærme butikker osv. Er jeg hjemme i helgen så er det ikke bare å stikke på butikken hvis jeg plutselig får lyst på noe godt eller har glemt å kjøpe inn noe, siden leiligheten min ligger et godt stykke unna sentrum og matvarebutikker så er ikke det så enkelt, med tanke på at jeg verken har bil eller lappen.
Etter jeg kom bort igjen i leiligheten, spiste jeg litt mat før jeg satt meg ned med dataen på fanget og bare slappet av. Skulle til å lage kanelsnurrer i sånn 6.tiden, men da lurte venninnen min Sunniva på om jeg ikke ville være med å gå en tur før jeg da skulle bake. Og det kunne jeg jo selvfølgelig. Alltid godt å gå en tur, få litt luft og ikke minst ut å bevege seg, så en ikke stivner helt, hehe.  Så vi gikk jo tur, hun hadde også med seg hunden sin. Vi gikk i en times tid, når vi nesten var kommet opp til henne for hun kunne kjøre meg hjem og jeg skulle låne doen, så jeg at Anja hadde prøvd å ringe meg. Ringte henne opp igjen, og lurte på om jeg ikke kunne komme ned til henne en tur, og feste litt. Så i stedefor å dra hjem å bake som jeg egentlig hadde tenkt så dro jeg da på vors eller en liten fest, var ikke så mange der, men en liten fin gjeng. Drakk litt vin, og en god drink somj jeg fikk smake. Var kjempekjekt og sosialt og veldig koselig. Kom hjem i sånn halv 2 tiden, så la meg ganske fort når jeg kom hjem.  Konge kveld, virkelig! Og var så utrolig gøy å være på fest sammen med bestejenta igjen, var så lenge siden sist :-)

Meg♥Anja.                                                                                                                     Meg♥Anja♥Emilie.

Lørdag:

Lørdagen våknet jeg når klokken var sånn ca. 10. Kjempe kjedelig at jeg ikke fikk til å sove lenger. Men jeg har blitt totalt A-menneske siden jeg begynte å jobbe i barnehage. Uansett om jeg kanskje legger meg i 2-3 tiden i helgene, så våkner jeg likevell tidlig. Av og til er det litt irriterende, men får jo selvfølgelig mer ut av dagen og får gjort mye mer.  Men jeg sto jo opp, satt en stund på facebook og skjekket alle sosiale medier før jeg startet med å bake disse kanelsnurrene eller skillingsboller som det egentlig heter. Jeg fikk i hop deigen, og satte den litt til heving før jeg bakte ut bollene, så måtte jo også skillingsbollene også heve en liten stund før jeg satte dem i ovnen. Så gikk i dusjen så jeg var ferdig med det, siden jeg skulle på fest også den kvelden. Fikk stekt ferdig bollene før Sunniva kom å hentet meg for vi skulle opp til henne og sminke oss, ordne hår osv før vi skulle på vors hos ei som heter Alexandra. Ankom der i sånn halv 9 tiden, og vorset frem til klokken ble 10 da drosjen kom å hentet hos for å kjøre oss ned på hotellet. Var ganske greit å komme ned tidlig siden det fort ble ganske så fullt.  Var en helt utrolig kjekk kveld, hvor jeg møtte på mange kjente. :-)  En ting er i hvertfall sikkert, og det er at det blir ikke så lenge til neste fest, for min del. Hehe!

Har desverre ikke bilde av resultatet, men de ble kjempe store og gode. :-)


Meg♥Sunniva.


Robin, Sunniva & meg. :-)

For en helg det har vært, laget nye minner med noen av de beste folka jeg kjenner og som ALLTID lager liv og som gjør at det ALLTID blir vellykket.
Jeg skal helt klart begynne å være med mer ut, være mer sosial, trenger det! :-)  Alle, det her må gjentas snart. :-D

-Hvordan har din helg vært?
♥Julianne.

Langhelg ++


Hei fininger.

Etter en lang uke har jeg endelig tatt helg, og det er utrolig deilig! Å jobbe i barnehage er utrolig slitsomt, er så sliten når uka er ferdig at jeg rett og slett ikke orker noe. Det krever så utrolig av kroppen/deg å jobbe i barnehage. Nå har jeg heldigvis fri fredager, så har bare 4 dager, men blir jo sliten uansett om man jobber 5,4 eller 3 dager. Jeg elsker jobben min, jeg er virkelig i mitt rette element på jobb. Elsker barn, de er så utrolig herlige! :-)

I helgen er det tid for årets alperitt, noe som vi bruker å ha hvert år. Der folk melder seg på, og renner fra fjellet og ned til sentrum. Så var tenkt en tur å se litt på tidlig på lørdag. På kvelden skal jeg ut, være litt sosial og drikke litt.  Er så lenge siden jeg har tatt meg en skikkelig fest, så er på tide. Både å ta meg en fest, og være sosial også håper jeg at jeg treffer/blir kjent med nye mennesker. Det kommer jo folk fra alle kanter i helgen, så det kan bli spennende. :-)

Ellers så har jeg bare planer om å slappe av og nyte helgen. I morgen tenkte jeg å bruke dagen på å bake kanelsnurrer, mMmm!
Søndag vil jeg tro at jeg ikke kommer til å gjøre noe som helst, siden jeg da vil være litt redusert. Jeg blir aldri dårlig dagen derpå, har aldri kastet opp eller vært skikkelig dårlig før,  heldigvis for det. Har bare vært sliten og redusert dagen derpå, og også mandagen. Det tar på å være ute og feste. Men er jo ikke ofte jeg er på fest,, føler ikke for å drikke hver helg, men rett og slett drikke når jeg føler jeg har lyst, og det er igrunn skjeldent. Men siden det er alperittet i helgen, så skjer det litt ute på kvelden, så er derfor jeg skal ut denne helgen. Ogsåå blir det nok lenge til neste gang jeg skal ut igjen. ;-)

haha.. Google.


Nå sitter jeg med dataen i fanget, fyr i peisen og pledd på meg. Det regnet sånn når jeg gikk nedover i sted, og fryser litt ennå, og da er det ekstra godt med fyr i peisen og pledd. Tror det regner ennå, blææh.. -.-'  Men er ikke noe å få gjort noe med,,  får bare håpe det blir fint vér i helgen, eller ihvertfall på lørdagen når det er folk som skal renne på ski og tilskuere.  

Nå tenkte jeg også å ta igjen litt de nyeste episodene av seriene mine; The Originals, Pretty Little Liars & Eye Candy, siden jeg ikke har fått sett de ennå denne uken. Og i morgen er det ny episode av The Vampire Diaries, så det blir bra. :-) Tenkte å lage et innlegg en dag om disse seriene.

 


Legger ved et bilde jeg har redigert av favoritt bandet mitt Tokio Hotel♥

Forresten så har jeg fortsatt spørsmålsrunden gående, kommer til å ha den gående frem til søndag, så det er bare å fortsette å stille mer spørsmål, trenger så maange spørsmål som mulig :-) På forhånd, takk!

Jeg håper dere alle får en fin torsdagskveld videre :-)
♥Julianne.

HAPPY VALENTINE'S DAY!


Hei dere.

Da var vi kommet til årets valentine's day. Den dagen i året hvor alle kjærestepar gi hverandre gaver og gjør sånne romantiske ting som de kanskje ikke gjør så mye ellers i året. Valentine's day er jo amerikansk, og jeg har aldri skjønt hvorfor vi feirer det, men sånn har det jo egentlig bare blitt da.  Jeg har alltid hatet denne dagen, har egentlig ikke hatt noe sans for denne dagen, kanskje fordi jeg aldri har hatt kjæreste på valentins dagen som gjør at jeg ikke liker dagen. Har aldri hatt noen å feire dagen med, så det har alltid vært en kjedelig dag for meg. Alle går ut å spiser med kjæresten, eller går på kino eller gjør noe romantisk hjemme, mens jeg da har sittet hjemme og kjedet meg.  Får jeg kjæreste en gang, så kan det hende jeg vil like dagen, eller om jeg kanskje fortsatt ikke er noe glad i den, det får jo tiden vise. But right now, I hate it!


Google.

Dagen i dag blir det avslappning på høyt nivå, før jeg skal på filmkveld opp med bestevenninna mi. Har ikke tenkt å gjøre noe før jeg skal opp dit. Er så godt å bare slappe av, og ikke gjøre noenting.  Det blir koselig med filmkveld ihvertfall, gleder meg til å se henne igjen, er en liten stund siden sist, så det skal bli godt å få litt kvalitetstid med hun igjen.


<3Bestevenninna mi og meg.   Dette bilde er tatt for lenge siden, på en fest i fjor tror jeg!    -LOVEYOU!

Ønsker dere alle en riktig god lørdag og valentine's day, uansett hvordan du tilbringer/feirer den. :)
Og fortsatt, god helg!

-Hvordan skal du tilbringe valentins dagen? Skal du feire den sammen med noen?:)
♥Julianne.

DAGENS INNKJØP 13.02.15


Hei dere.

I dag ble det en tur på Amfi Moa i Ålesund/Spjelkavik for å shoppe litt. Flott å tilbringe litt shopping på fridagen min, og jeg er ganske fornøyd med det jeg fikk kjøpt. Heldig som jeg var så var det fortsatt litt salg ennå, så det passet meg utmerket. Er utrolig lenge siden sist jeg shoppet, så det var deilig å endelig gjøre det igjen, oppgradere litt i klesskapet.

Cubus:

199,-  Kjøpte to stk av denne buksa.


199,-


149,-


158,- til sammen.

Bik Bok:

199,-


99,-

Vero Moda:

149,-

Coop Obs:

149,-


Frysebokser 39,-


3 stk kubbelys, 44,70,- .  Glittersteiner, 39,-

Og til slutt:

Mascara 149,- , 2 stk eyelinere, 129,- pr stk fra Cubus.  Neglelakker fra Bik Bok, 19,- tilbud!

Jeg er stor fornøyd! :) Nå er det tid for litt mat og Mitt dansecrew på tv2 og full avslapping resten av kvelden. :)
Håper dere alle får en super fredagskveld!

-Hva synes dere om innkjøpene?:)
♥Julianne.

 

 

WELCOME TO MY NEW BLOG.


Hei.

Jeg vil gjerne ønske dere alle velkommen til min nye blogg. Jeg blogget tidligere på julianneisabell93.blogg.no , men slettet den og laget en ny blogg. Jeg har slitt så utrolig mye med blogg lysten i lang tid nå, og var igrunn ganske lei den gamle. Så tenkte jeg at kanskje en splitter ny blogg ville gjøre susen, at det da ville bli interresant å blogge igjen, starte helt på nytt på en måte. Så får vi se da om det hjelper noe særlig! 

Jeg har endelig tatt helg, og det var utrolig deilig! Jeg har fri hver fredag, og det er så digg med langhelg hver helg, det gjør meg absolutt ingenting. Jeg jobber i barnehage og er ganske sliten når torsdagen er der, så den fridagen gjør godt, hvor jeg kan sove ekstra lenge, og ikke stresse med noe. Men i morgen hadde jeg tenkt meg til byen ( altså Ålesund ), tenkte meg en tur på Amfi Moa og shoppe litt nye klær og kanskje noen flere småting til leiligheten. Jeg trenger absolutt noen flere bukser, har funnet ut at jeg nesten ikke har noen bukser igjen, og det går jo ikke. Så håper det ennå er litt salg på noen av butikkene, så jeg kanskje kan finne noen billige bukser, for bukser er ikke akkurat billig. Hehe!  Så da blir det kanskje et innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem i morgen :)  Jeg håper dere liker bloggen min, og at dere vil følge den videre :)

Meg da,, haha!

Om det er noe dere vil lese om på bloggen, så er det bare å si fra. :) Jeg tar gjerne imot tips til hva jeg kan blogge om. :)
Håper dere får en kjempefin torsdagskveld alle sammen!

God helg!
♥Julianne.

Ny blogg!


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits