Wouh, what a saturday night!


God søndag fininger. Nå er jeg ferdig å rydde og vaske leiligheten til bestemor(de er hjemme om ett par timer) i en skikkelig hangover, når jeg var ferdig med all vaskingen gikk jeg i dusjen og da følte jeg meg mye bedre, så nå sitter jeg bare her å slapper av med litt musikk.

I går var den beste kvelden på lenge, har ikke hatt det så artig på fest på så lenge jeg kan huske. For et liv, helt konge! Mange bra folk og masse liv. Var på fest hos en kompis i Sykkylven og vi var vell til sammen over 30 stk, så det var både fullt og trangt, men fyfaen så gøy det var likevel! Jo mer folk, jo bedre. Angrer ikke et sekund på at jeg dro på festen, vurderte ei stund i går om jeg skulle droppe det siden jeg har vært ute 2 helger på rad, men det ble til at jeg for på festen og det er jeg så glad for, selvom jeg i dag sitter med en liten hangover, men det går jo over, så vil nok overleve det dinne gongen også. I går fikk vi servert jellyshots, og jeg tror jeg spiste 5 stk i tillegg til at jeg drakk sprit. Så jeg var i god form i går for å si det sånn, hehe! Var mange kjente der, men så ble jeg også kjent med nye personer og det er alltid gøy. Kvelden vart veldig vellykka. Tror han som hadde festen i går har mye å rydde i dag, men sånn er det når du har fest og det kommer over 30 stk. Haha! Finfin kveld.


Et bilde av meg før festen.

Skal bare slappe av resten av dagen og gjøre minst mulig kjenner jeg, så det blir deilig! Godt det er påskeferie og jeg ikke skal på jobb i morgen. Og det er helt topp med ferie!  Jeg håper dere alle hadde en fantastisk lørdag i går.

-Hva gjorde dere i går?
♥Julianne.

MAMMA 43 ÅR + PÅSKEFERIE


♥Hei kjære flotte lesere. I går tok jeg endelig påskeferie og det skal bli så utrolig deilig med litt ferie nå, kjenner jeg er dødssliten så denne ferien skal nytest fullt ut, skal bare slappe av og kose meg masse. Har ikke lagt noen planer for ferien men er mulig at mamma,Håkon(samboeren til mamma) broren min, Benita(kjæresten til bror) & Mira, hunden. Det hadde vært så koselig om de hadde kommet en tur, er så lenge siden jeg har sett dem. Har ikke sett dem siden jul, og det er over 4 mnd siden nå. Håper de får til å komme en tur! Hadde vært godt å se dem igjen. Jeg tar egentlig uken som det kommer. Jeg er ikke en person som må planlegge alt til punkt og prikke, jeg er en person som tar det som det kommer. Planlegger aldri langt fram i tid, for ting kan skje og plutselig kan du ikke osv. Jeg er mer spontan, og hvis det skjer noe så tar jeg det der og da. Det blir ei flott ferieuke, og har lenge sett frem til ferien. Siden jeg jobber i barnehage er det ikke alltid det blir ferie sånn i påske osv. Men siden det ikke var så mange barn som hadde behov for barnehageplass i påsken, så stenger vi hele barnehagen og får ferie alle sammen. Deilig!

I dag har min kjære fine mamma bursdag. Hun fyller hele 43 år men ser ikke en dag eldre ut enn 30. Mamma er fantastisk, og fortjener derfor en bursdagshilsen her på bloggen.  Gratulerer så utrolig masse med dagen finaste mamma'n min. Jeg håper du har hatt en fantastisk dag så langt og at den fortsetter like fantastisk resten av kvelden. Håper du koser deg masse sammen med din kjære & Mira. Skulle ønske jeg var der og feiret deg i dag, men det er jo ikke så enkelt med tanke på avstanden mellom oss. Så derfor håper jeg dere kommer i påsken, sånn at vi kan feire deg da. Du er fantastisk, mamma'n min! Savner deg utrolig masse! Beste mammaen i verden!  Jeg er utrolig glad i deg, mamma♥ Stor bursdagsklem fra meg til deg!

Finaste mamma'n min♥

Minner dere på spørsmålsrunden jeg har gående, er bare å komme med mange flere spørsmål. Da blir jeg kjempeglad! :) Håper dere alle har en fantastisk fredagskveld. Kose dere! 

-Har dere planer for påskeferien?
♥Julianne.

 

Spørsmålsrunde


♥God ettermiddag fininger.
Nå tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Synes alltid det er gøy med spørsmålsrunder. Jeg hadde ett innlegg for en liten stund siden hvor jeg skrev litt ting om meg selv, men likevell så blir det litt annerledes med en spørsmålsrunde. Kanskje ikke alle har lest det innlegget, eller kanskje vil vite noe mer osv. Da er jo en spørsmålsrunde supert, er det ikke?    Dere kan spørre om hva som helst, hva enn dere lurer på. Jeg svarer på alt og jeg svarer 100% ærlig på alle spørsmål. Jeg setter stor pris på om dere vil ta dere tid til å stille meg ett par spørsmål, da blir jeg kjempe glad.   Spørsmålsrunden kommer til å vare til over helgen, svarer på spørsmålene enten på søndag eller mandag, får se når jeg rekker. 


Spør i vei.
På forhånd, tusen takk! :) 

♥Julianne.

Nytt design + header


♥Hei kjære fine lesere.
Jeg har nå fått ordnet meg et nytt design + ny header. Synes det er greit å forandre litt av og til. Nå har jeg ordnet meg et design som er utrolig fint og er laget av Ina . Hun har laget så mange fine design, og de burde dere virkelig ta en titt på.  Er første gang jeg har klart å lage en skikkelig header, så den er ikke 100% bra, men er fornøyd siden det er første headeren jeg har klart å lage skikkelig. Og det var ikke lett, tok meg ganske lang tid. Lærte det nå for ett par timer siden via en youtube video. Heldigvis er jeg en person som lærer nye ting fort og det er så greit iblant!  Jeg er uansett fornøyd og stolt av meg selv som klarte å lage headeren.

-Hva synes dere?
-Er dere flinke til å lage headere?

♥Julianne.

10 TING SOM GJØR MEG GLAD


♥Hei og god mandagskveld fininger.
I går skrev jeg et innlegg om de 10 tingene som irriterer meg mest. I dag tenkte jeg at jeg skulle gjøre det omvendt og blogge om de 10 tingene som gjør meg glad. Jeg har selvfølgelig mer enn 10 ting, men for at det ikke skal bli et veldig langt innlegg så velger jeg å ta med bare 10 ting. Kan jo bli veldig kjedelig for dere å lese innlegget hvis det blir for langt, blir det ikke?   Men jeg håper dere liker innlegget :)

10 ting som gjør meg glad:

♥Å le! Det å le er helt fantastisk. Jeg må hver en dag finne noe å le av, enten det er en komedie eller stand-up komiker eller en veldig morsom serie som får meg til å le. Jeg tror det er viktig å le mye, gjerne le så mye at du ikke får puste! Alle har godt av hverdager med mye latter og morsomheter.

♥Musikk.  Musikk er noe av det jeg elsker aller mest her i verden. Musikk er så utrolig viktig for meg! Jeg kunne aldri klart meg uten musikken. Musikk får meg alltid til å føle meg bedre, og får meg alltid i bedre humør på dårlige dager. Er jo i perioder jeg er så langt nede av depresjoner, og da hjelper det alltid å sette på musikk.

♥Sjokolade. Jeg er altfor glad i sjokolade! Det er nesten sånn at jeg må ha hvertfall 1 sjokoladebit hver dag. Jeg prøver jo ikke å gjøre det, men synes det er så godt. Også får det opp litt energien mer, så jeg får litt sukker i kroppen hver dag.

♥Å være sosial. Jeg elsker å være sosial, men samtidig så elsker jeg også å være usosial til tider. Ja, det er alltid gøy å være sammen med andre å være sosial. Men noen ganger så er det bare utrolig godt å bare være helt alene, uten noen rundt deg. Det er utrolig deilig!  Men det å være sosial er absolutt viktig. Og jeg har aldri vært særlig flink til å være sosial, men jeg jobber med det og det kommer seg, og nå har jeg bare begynt å elske å være sosial mer.

♥Massage. Det er noe av det beste du kan få, virkelig! Det å ligge på ryggen å få massasje er helt fantastisk, og man føler seg så bra etterpå. Man føler seg som et helt nytt menneske etter en massage.   Jeg får altfor lite massage, og skulle virkelig ønske jeg hadde en kjæreste som kunne massere meg når jeg måtte ville det. Er dere ikke enig? :)

♥Dyr. Jeg har siden jeg var lita jente vokst opp med dyr. Opptil flere katter, kaniner og til og med fugler! Min barndom var aldri uten dyr. Det er så utrolig koselig å ha et kjæledyr som du kan kose med, prate med og ja til og med dele dine innerste hemmeligheter med. For dyr kan du jo virkelig stole på, du kan stole mer på dyr enn på mennesker. Dyr er fantastiske!♥

♥Å sove! Åh, elsker virkelig å sove. Men hvem gjør vell ikke det? Hehe :)

♥Å reise. Jeg elsker å reise og oppleve nye ting og land og kulturer. Synes det er så spennende å reise! Du får sett utrolig mye også er det jo gøy å reise. Jeg har ikke reist så veldig mye, men litt. Og en vakker dag så skal jeg reise og reise og reise, lenge! Er så mange plasser/land jeg har lyst til å reise til og oppleve.

♥Sene sommerkvelder! og sommeren sjenerelt. Men det å kunne sitte oppe og sitte ute til langt på kveld om sommeren er så fantastisk! Du kan sitte til langt over midnatt, for da er det fortsatt så god temperatur ute. Så sagt det ikke regner da!  Nei, sitte ute på sene sommerkvelder sammen med venner, høre på musikk og slarve litt er helt herlig. 

♥Solnedganger & soloppganger. Det er så utrolig vakkert! Og hver gang jeg ser et magisk øyeblikk med enten soloppgang eller solnedgang så må jeg alltid ut å knipse bildet. Når det er så vakkert som det er. Ja, av og til er det også bare helt magisk og da må man bare ha bildet av det, er dere ikke enig? :)


Et bilde jeg selv tok i fjor sommer. Er ikke det beste bildet, men er så vakkert♥

Det er så utrolig mye som gjør meg glad, og dette er bare noen få av dem. Men kanskje de tingene som gjør meg mest glad osv! Jeg håper dere fant dette innlegget interresant. Jeg aner ikke om dette er noe interresant for dere eller om jeg i det hele tatt skriver bra innlegg. Men jeg gjør mitt aller beste, også får jeg bare håpe at det faller i smak!   Dere må ha en kjempefin kveld videre, og ei fortreffelig natt :)

-Hvilke ting er det som gjør dere glad?
-Hva skal til for å gjøre dere glad?

Good night everyone and sweet dreams!
♥Julianne.

10 TING SOM IRRITERER MEG


♥God kveld flotte mennesker.
Jeg blir så utrolig glad når dere leser/følger bloggen min, synes det er utrolig koselig med alle kommentarene jeg får. Det gjør at jeg vil blogge videre, det er på grunn av dere lesere at jeg klarer å fortsette med blogging. Hadde jeg ikke hatt noen lesere eller fått noen respons på innleggene mine så hadde jeg faktisk sluttet helt å blogge. Så tusen millioner takk til alle dere som leser bloggen min. Dere er fantastiske♥

Jeg tenkte at jeg skulle dele med dere 10 ting som irriterer meg. Tenkte det kunne være greit å blogge om på en søndagskveld. Har sett noen gjøre det før, så da tenkte jeg at det også kunne være litt morsomt for meg å lage et slikt innlegg. Hope you like it!

10 ting som irriterer meg:

♥Folk som konstant klager! Ja, det er lov å klage litt. Men det som irriterer meg er at mange klager over absolutt ALT, og jeg blir helt gal av det. Ingenting er bra nok! Folk skal virkelig være glad for at de har en familie, har et godt liv, får mat på bordet osv. Tenk på de som ikke har noenting, de klager ALDRI!

♥Folk som alltid har trutmunn eller duckface på hvert et selfiebildet. Gawd! Why?  Ja, er noen ganger jeg har trutmunn-bilder jeg også, men ikke hele tiden og ikke på hvert eneste bilde. 

♥Folk som tror de vet best hele tiden, om alt og alle. Folk som tror de alltid har rett om personer, ting osv.

♥Folk som dømmer noen før de i det hele tatt har blitt kjent med dem. Og de som dømmer andre for ting de har gjort i fortiden, som alltid skal ta opp alt galt andre har gjort. Hvorfor kan ikke alle bare prøve å se fremover, i stedefor å konstant gå tilbake til fortiden. Alle har en fortid som de kanskje ikke er så stolte av, men som prøver alt de kan for å gjøre det mye bedre i fremtiden.

♥At uansett hva jeg gjør så går jeg aldri ned i vekt. Jeg går hele tiden opp i vekt. Og det er sykt irriterende. Jeg er nok sikkert ikke den eneste som har det sånn. Jeg legger på meg av den minste ting, og jeg blir helt gal av det. Gjør alt jeg kan for å gå ned i vekt, men går bare opp!

♥Drama-queens. De som alltid skal lage noe drama, og som alltid lager drama utav ingenting. 

♥Lukten av ostepop. Det smaker så godt, men lukter jo så utrolig vondt. Det er irriterende! Hvorfor kan det ikke lukte like godt som det smaker? haha!

♥En teit sang som en alltid får på hjernen som du absolutt ikke vil ha på hjernen som du kanskje misliker veldig eller egentlig hater sangen. Det er irriterende det!

♥At helgen alltid går så forferdelig fort! Skulle ønske at helgen varte mye lenger. Tenk hvor mye vi kunne fått gjort hvis helgen ikke gikk så fort og varte mye lenger!? Det er mange ting det! Hehe.

♥Og sist men ikke minst: At jeg aldri har klart å gått skikkelig på langrenn. Jeg serriøst suger ræva på langrenn! Og det har jeg alltid irritert meg over, at jeg ikke klarer å stå i en laang bakke uten å dette på rompa. Hadde det ikke vært for det, så hadde jeg kanskje likt å gå på langrenn den dag i dag, men jeg serriøst hater det. Liker bedre slalom.  hehe!

Dette er noen av de tingene som irriterer meg aller mest! Kan ikke få sagt hvor mye jeg irriterer meg over disse tingene. Og kanskje er jeg ikke den eneste som irriterer seg over disse tingene ovenfor her. Kanskje kjenner du deg igjen i punktene, og irriterer deg over det samme som meg eller kanskje du irriterer deg over helt andre ting. Nå er det ikke lenge til det er sovetid, tenker jeg. Ny jobbuke venter før det blir påskeferie! Åh, som jeg gleder meg til litt over en uke med ferie, skal bli så deilig nå. Kjenner jeg er ekstremt sliten for tiden. Så kommer også mamma, broren min og familyen på besøk, og bestemor & bestefar(Jan) kommer hjem fra Thailand neste helg. Så det blir bra! :)

-Hvilke ting irriterer du deg over?
Ha ei fortreffelig natt, sove godt alle sammen! Håper dere alle får ei super ny uke :)

♥Julianne.

Yesterday Was Fun


♥God søndag fine lesere.
Som jeg nevnte i blogginnlegget i går så skulle jeg altså på Vassendgutane på Stranda Hotel, og det ble jo til det. Formen var jo heller ikke helt på topp, men det var før jeg begynte å drikke. Og etterhvert så følte jeg meg ikke dårlig i det hele tatt, og det var jeg jo selvfølgelig glad for. Er kjedelig å gå ut når du bare sitter å snufser og snyter deg hele tiden, men det gikk bra.  Sunniva kom ned til meg i sånn 7-tiden, så vi satt hos meg og så litt på tv, hørte litt på musikk og pratet, det var koselig. Når klokken ble sånn halv 11, så bestemte vi oss for å råne litt rundt før vi skulle hente 2 stk. Kvelden var super og jeg stor koste meg hele kvelden. Helt til slutt før vi dro hjem osv, så bestemte vi oss for å råne litt igjen, heh! Nei, Sunniva var edru, sånn at jeg har fått sagt det med en gang. Traff jo på masse kjentfolk, det var jo stappfullt, så det var folk overalt. Men er gøy når det er slike arrangement på Stranda, siden det ikke skjer noenting ellers, her er jo egentlig dødskjedelig i helgene. Så av og til slår de på stor tromma. :)

I dag er faktisk formen utrolig bra. Er ikke fyllesyk, og forkjølelsen min er borte. Heldigvis for det. Har gått hele uka med forkjølelse og det er så kjedelig. Jeg tror kanskje det kan ha vært litt allergi også, i tillegg til forkjølelse. Så før jeg begynte å drikke så tok jeg en allergitablett(Zyrtec) og kjente fort jeg ble ganske frisk, så vet ikke. Jeg har jo pollenallergi, men det er jo for tidlig ennå. Så kan jo være jeg er allergisk mot noe annet, som jeg ikke vet om. Får se om det vise noe på blodprøvene jeg tok på fredag.

I dag skal jeg bare slappe av, se på filmer/serier og bare kose meg og lade opp til jobb igjen i morgen. Synes helgen går altfor fort, den skulle gått så mye saktere. Synes jo også at ukene flyr fort, så det går jo alltid fort til helg igjen. Og jeg tar jo helg torsdager, så det er jo meget deilig. Håper på ei bra uke på jobb, uten forkjølelse :)Håper dere får en fin søndag alle sammen :)
-Hva gjorde du i går?

♥Julianne.

Mine topp 5 filmer


God fredagskveld fininger.
Det er endelig helg igjen, og det er så utrolig deilig! Jeg er ikke helt i form, er snufsete og har den hodepinen hele dagen lang. Men jeg har vært flink å vært på jobb likevel, så lenge jeg ikke har feber, går det jo greit. Jeg tenkte at jeg skulle blogge om mine topp 5 filmer. Har utrolig mange filmer som jeg elsker, men plukker ut 5 av de. Sånn at det ikke blir så veldig mange filmer i ett innlegg, for da blir det så veldig langt, og kan bli veldig kjedelig for dere lesere å lese. Så, hope you like it!

 

The Fault In Our Stars.

Dette her må være den fineste filmen jeg noen gang har sett! Har sett denne et par ganger nå, og jeg gråter hver eneste gang. Den er så fin! Og skuespillerne som er med er jo fantastiske, elsker begge to. De matcher så utrolig bra, og har den perfekte kjemien, og det er så utrolig viktig i slike filmer som dette, synes jeg! Og følge denne kjærlighetsshistorien er bare fantastisk. Jeg rekner med at dere alle har sett denne nå. Hvis du ikke har det, så har du virkelig gått glipp av noe! Fantastisk♥

 

The Fast&Furious Saga.

Her klarer jeg faktisk ikke å plukke ut en av dem, så samler alle i en, holdt jeg på å si. For disse filmene er så bra at det ikke går ann å velge! Men av alle sammen er nok 5 eller 6 den beste filmen til nå. Må være tidenes beste bilfilmer, du finner ikke bedre! For en flott gjeng vi møter i disse filmene, en fantastisk familie. Jeg gleder meg så vanvittig mye til Furious7 at jeg holder på å dø! Jeg tror den kommer til å bli konge. Det som er litt trist er jo at Paul er død, så det blir utrolig rart å se og så vite at han er død. Men det blir uansett vanvittig bra! My favorites♥

 

The Best Of Me.

For en utrolig fin og romantisk film! Er du en som elsker romantiske filmer, og gode kjærlighetshistorier er denne filmen noe jeg virkelig anbefaler. Kanskje noen av dere allerede har sett denne, men hvis ikke så råder jeg dere til å se den snart. Kjempefin film, inneholder mye kjærlighet og en god del drama. Men det er det som gjør at dette er en god film, en blanding av alt. Og de som spiller i denne filmen er utrolig fine, og spiller utmerket godt! I just love it♥

 

The Maze Runner.

For en vanvittig bra film! Og som jeg gleder meg til film nummer 2. Denne filmen er spennende fra første stund, og holder på spenningen helt til siste slutt. Du sitter å biter negler og er helt der oppe gjennom hele filmen for du er så spent på hvordan det ender, og om det går bra. Jeg gleder meg så til å følge med på denne reisen videre. Grunnen til at dette er en av mine favoritt filmer er fordi Dylan O'Brien som er en av mine favoritt skuespillere spiller hovedrollen. Den gutten kan spille hva som helst, og passer perfekt til rollen som Thomas akkurat som han er perfekt til rollen om Stiles i Teen Wolf. Han kan være med i hva som helst, for han er en vanvittig god skuespiller. Også er han jo utrolig fin, og ikke minst sexy! I hvertfall i mine øyne.  Elsker du spenningsfylte filmer så er dette den rette filmen for deg. Tipper mange allerede har sett den. Woouh♥

 

Love, Rosie.

Nok en kjærlighetsfilm, men jeg er en person som elsker slike filmer, som har en litt dramatisk begynnelse, men alltid ender godt. Filmer hvor de til slutt får den de elsker. Er faktisk ikke så fryktelig lenge siden jeg så denne filmen, og anbefaler den sterkt. Bare at Lily Collins er med gjør det jo bare ennå bedre, og ofc Sam Claflin som er utrolig fin, heh!  Nydelig kjærlighetshistorie, virkelig. Den er så verdt å se!  Så vidt jeg husker så var det innimellom at jeg gråt, for den var så fin. VIRKELIG VAKKERT♥

Noen av dere har kanskje sett alle disse filmene, men eventuelt om det er noen av filmene du ikke har sett så burde du virkelig se dem. Dette er 5 av mine favoritt filmer, og som jeg nevnte over så har jeg så veldig mange favoritt filmer, men siden jeg da måtte velge 5, så var det disse som havnet øverst på listen.

I morgen skal jeg på konsert med Vassendgutane på Stranda Hotel, og forhåpentligvis så er jeg mye bedre til i morgen slik at kvelden kan bli konge. Er kjedelig om jeg fortsatt er like tett i morgen. Men siden jeg tross alt har betalt 350,- for denne billetten må jeg neste stikke en tur, og blir jeg veldig dårlig utpå kvelden så er det jo bare å gå hjem. Men det blir nok bra når jeg får i meg ett par drammer i morgen, hehe. Det hjelper alltid!   

Jeg ønsker dere alle en fantastisk flott helg!
-Hvilke filmer er dine favoritter?
-Har dere planer for helgen?

♥Julianne.

This Weekend Has Been Really Great


God morgen fine mennesker.
I dag er jeg hjemme fra jobb pga. vond mage og hodepine. Håper å være på jobb igjen i morgen. Nå er det lenge siden jeg har blogget noe om helgene eller hverdagene mine, har bare hatt andre innlegg. Så nå blir det ett innlegg om hvordan denne helgen har vært. Hope you like it!


Selfie.
                                                                                                                                     .

Fredag: På fredager har jeg fri, og det er så utrolig deilig, så jeg er så heldig å ha langhelg hver helg. Men uansett om jeg hadde fri på fredag våknet jeg likevel av meg selv i 10-tiden. Jeg vet ikke hva det er, men jeg var totalt b-menneske før og kunne gjerne sove til 4-5. Men nå så våkner jeg alltid mellom 10-12. Klarer jeg å sove til 12 er jo det et mirakel. Kanskje det er slik fordi jeg startet å jobbe i barnehage og har måttet opp tidlig, aner ikke! Men nok om det. Fredagen gjorde jeg omtrent ingenting. Jeg satt ved dataen en stund, blogget osv før jeg gikk en tur i dusjen før jeg skulle ut ett ærend. Det har jo vært så fint vær i helgen, så kunne liksom ikke sitte inne hele dagen, hehe. Når kvelden kom spiste jeg noe mat og så på The Voice-Norges beste stemme etterfulgt av Senkveld. Herrelig, det er så utrolig mange flinke der ute at jeg er rett imponert. Ellers var det bare en avslappende fredagskveld med tv-kos og blogging. 

Lørdag: Våknet til akkurat samme tid som på fredag. Noe som til tider irriterer meg noe sykt. Men har bare blitt sånn, så må vell bare leve med det. Får jo gjort mer utav dagen enn om jeg skulle våknet i 4 tiden som jeg brukte før. Jeg sto opp, og satte meg ned ved dataen for å blogge et lite innlegg. Synes jeg har blitt mye flinkere til å blogge nå enn før når jeg hadde gamle bloggen. Det hjalp faktisk veldig å lage ny blogg, fikk plutselig mye å skrive om, hehe. Etter at jeg hadde blogget ett innlegg gikk jeg over gulvene med støvsugeren, tok oppvasken og tok en dusj. Siden venninna mi Sunniva skulle komme utpå kvelden. Sunniva kom ca. halv 10, vi spiste godt mat som var løvstek/løvbiff, potetskiver, salat og peppersaus, det var så utrolig godt og så på MGP. Er så skuffa over MGP i år. De som vant skulle ikke ha vunnet spør du meg. Var en forferdelig kjedelig sang. Ville egentlig at Jenny eller Erlend skulle vinne, men neeeida! haha. Etter at MGP var ferdig gikk vi bort på et utested som heter Biffhjørnet og tok en drink, før vi dro bort på Hotellet og tok en drink til. Så vi gikk i grunnen fram og tilbake mellom biffhjørnet og hotellet, for å skjekke ut hvor det var liv. Var flest folk på hotellet! Var en kjempekjekk kveld sammen med gode venner.  

google.

Søndag: Sunniva fikk lov til å overnatte hos meg, så hun skulle slippe å gå hjem eller ta taxi hjem, det koster så mye. Jeg våknet av meg selv i halv 11-tiden, og orket ikke å gå og legge meg igjen. Sunniva våknet like etter meg. Etter en stund gikk vi bort på et sted som heter Sienna å spiste en pizza, den var så god. FastFood er den beste maten dagen derpå. Sunniva dro hjem etter at vi hadde vært å spist, så når hun dro så gikk jeg å la meg noen timer til, for fikk plutselig et svimmel-anfall som var utrolig ekkelt. Det gikk heldigvis over, var grusomt! Resten av søndagen gikk med å se Teen Wolf again. Var en rimelig avslappet søndag, men man orker jo ikke mye dagen derpå.  Det har vært en helt super helg!

Neste helg skal jeg på Vassendgutane på hotellet og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det tror jeg blir en konge kveld sammen med mange fine mennesker. Vassendgutane laga så utrolig masse liv og får skikkelig opp stemningen, så det blir bra! Da forsvinner det nok en del penger, desverre. Billetten er allerede kjøpt, så det er ikke noe mer å tenke på. Eneste jeg skal ha ute da er drinker, og de koster 98,- stk. Så det går litt penger da altså! Men er skjeldent jeg er ute, så er lov å ha det morro en gang i blant. Her er en liten youtube av guttene om dere ikke vet hvem det er.

 

Håper dere alle får en knall fin mandag
-Hva har dere gjort i helgen?

♥Julianne.

Mine topp 5 kvinnelige skuespillere.


Hei fine lesere.
Da var søndagen her igjen, den store film/serie dagen og dagen derpå. Tenkte at innlegget i dag skulle være topp 5 kvinnelige skuespillere, siden jeg hadde mannlige på fredagen, så blir det kvinnelige nå. Blir nok kanskje flere innlegg i løpet av dagen, får se hva jeg orker. Hope you guys like it!


 

♥Troian Bellisario.

Jeg må bare få si at Troian må være en av de beste skuespillerne vi har over hele verden. Hun er så talentfull. Hun spiller Spencer Hastings i Pretty Little Liars og er min store favoritt av alle. Hun er så profesjonell og virkelig god. Også ser hun jo alltid stunning ut, virkelig! Hun har hele pakka; talent, personlighet og utseendet. Jeg håper det blir mye å se av henne i fremtiden, for hun vil og er allerde en vanvittig god skuespiller, men alle skuespillere kan jo bli ennå bedre. Hun er den beste!

 

♥Shailene Woodly.

Wow, bare wow! Denne jenta er magisk. Elsker henne i både The fault in our stars, Divergent og nå snart Insurgent. Hun er en fantastisk skuespiller. Og ser meget bra ut. Hun må være noe av det beste verden har og by på. Så utrolig bra er hun at jeg har nesten ikke ord for det. Fantastisk jente! Gleder meg sånn til å se Insurgent, og reisen hennes videre. Hun er rett og slett nydelig!

 

♥Kristen Stewart.

De kunne ikke funnet en bedre skuespiller enn Kristen til å spille Bella Swan i Twilight, den rollen kler hun så utrolig godt. Hun er en veldig sjenert person, noe som gjør at jeg rett og slett elsker henne. Hun bruker mye av sjenertheten sin i rollene sine, noe som gjør det veldig vakkert å se på. Også ser hun jo fantastisk ut! Hun er virkelig på vei til å bli en stor skuespiller og et forbildet for mange som kanskje også har lyst til å bli skuespiller. En stor inspirasjonskilde! Jeg bare forguder og elsker henne.

 

♥Emma Watson.

Bedre til å spille Hermine i HP finner du ikke, og det gjelder også andre roller. Bedre finner du rett og slett ikke. Barndommen min gikk mye i Harry Potter, så har tross alt vokst opp med denne fantastiske jenta, fra Harry Potter startet, da var jeg 11 år om jeg husker riktig. Herrelig, det begynner å bli lenge siden første HP filmen kom ut. Elsker Harry Potter og vil alltid gjøre det. Har ikke sett henne i så mange andre filmer enn HP, men håper å snart få sett noen av de andre filmene hun er med i. Emma er jo også mitt favoritt navn, og det har det vært siden jeg var 11-12 år, jeg har alltid villet at om jeg en gang får en jente så skal hun hete Emma Sofie. Navnet er jo nydelig! Og Emma Watson er en helt nydelig person. You rock girl!

 

♥Candice Accola.

Candice er en stor skjønnhet! Og som virkelig har tatt meg med storm. Altså, hadde jeg vært interressert i jenter, hadde jeg lett falt for Candice. For ei nydelig jente! Og ikke minst en vanvittig god skuespiller, danser og sanger. Stemmen hennes er helt nydelig. Rollen som Caroline Forbes passer henne så utrolig bra, hun spiller den rollen utrolig bra og hun er min store favoritt i Vampire Diaries, jeg rett og slett elsker henne. Et stort forbildet for meg, og topper listen min meget høyt. Hun er nok kanskje min number 1.  Fantastiske Candice!

 

De ligger ikke i noen rekkefølge, sånn at jeg har fått sagt det. Hehe! Alle disse skuespillerne ligger høyest på listen over alle skuespillere. De er store forbilder alle sammen. Jeg håper på å se mye av disse 5 i fremtiden, de kommer alle til å bli store skuespillere og kommer til å ta hele verden med storm, noe de allerede har gjort, men kommer til å ta verden med storm ennå mer enn nå. Fantastiske alle 5 :)

-Liker dere noen av disse 5?
-Hvem er dine topp 5?

Ha en flott søndag alle ihop!
♥Julianne.

KJOLEFAVORITTER - MOTEHUS


Hei fine mennesker.
I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt kjoler fra motehus. De har også veldig mye fint. Men nelly er nok best uansett. Men siden jeg hadde nelly-innlegg forrige gang, så blir det motehus i dag. Hope you like it!


Kjole 1.                                                       Kjole 2.                                         Kjole 3


Kjole 4.                                                    Kjole 5.                                                 Kjole 6.


Kjole 7.                                                    Kjole 8.                                                     Kjole 9.


Kjole 10.                                                     Kjole 11.                                                                 Kjole 12.


Kjole 13.                                                       Kjole 14.                                           Kjole 15.


Kjole 16.                                                    Kjole 17.                                                            Kjole 18.


Kjole 19.                                                           Kjole 20.                                                    Kjole 21.

 Det gikk ikke å legge ved lenkene, desverre! Men håper det går bra likevell :)

Dette var de fineste kjolene jeg fant på motehus i dag. Nydelige kjoler, og har så veldig lyst på alle sammen, hehe, men det går jo ikke helt. Håper jeg en dag vil være eier av noen av disse kjolene. Jeg håper innlegget faller i smak hos mange av dere, og elsker all den responsen jeg har fått på innleggene mine den siste tiden. Dere er så hyggelige og fantastiske.  Håper dere alle får en super lørdag i sola, må kose dere mye.

-Hvilke synes du var finest?
♥Julianne.

Mine topp 5 mannlige skuespillere


God fredagskveld fininger.
Jeg tenkte å starte med topp 5 innlegg her på bloggen og i dag blir det topp 5 over mannlige skuespillere som jeg liker veldig godt. Synes det alltid gøy å prøve å blogge noe nytt, som jeg ikke har blogget så mye om før. På gamle bloggen blogget jeg egentlig bare om hverdagen min.. Og det følte jeg ble litt kjedelig. Så laget da ny blogg, hvor jeg kunne starte på nytt, og blogge noe nytt. Så jeg håper dette faller i smak hos mange av dere. So let's start!


 

♥Joseph Morgan.

Joseph er britisk, og bare det gjør jo alt mye bedre. Den aksenten han har er bare helt nydelig. Sett bort i fra det så er han en utrolig god skuespiller. Han er kanskje mest kjent som Klaus Mikaelson i The Vampire Diaries & The Originals, og det var der jeg først oppdaget denne fantastiske mannen. Han tar hele skjermen med storm, og gjør det så utrolig bra. Han er desverre gift, om han ikke hadde vært det så hadde jeg lett datet han. Jeg bare elsker han så utrolig mye, og drømmer om og en gang møte denne fantastiske mannen i fremtiden, det hadde vært fantastisk.

 

♥Dylan O'Brien.

Dylan er fantastisk på alle mulige måter! Han er kanskje mest kjent fra serien Teen Wolf og The Maze Runner. Han har også spilt i The First Time sammen med hans nåværende kjæreste Britt Robertson. Men det var først i Teen Wolf jeg oppdaget denne gutten her, som Stiles Stilinski. Han er utrolig morsom, og spiller alle rollene sine utrolig godt og kan med hånden på hjertet si at du rett og slett sikler når du ser han på skjermen. Så utrolig deilig!! haha. Jeg tror han kan spille hva som helst, for han har virkelig et stort talent for skuespill. Han har også vært en del på youtube, og jeg har sett litt av det, og det er så morsomt!  Jeg gleder meg sånn til The Maze Runner 2 og Teen Wolf season 5, er så spent på hva som skjer denne gangen. For en stjerne! Love love love him.

 

♥Ansel Elgort.

Wow, bare wow!  Han er vell best kjent fra The Fault In Our Stars, Divergent og nå snart Insurgent. Jeg liker han mest i TFIOS. Han spiller så fantastisk, også er han jo så kjekk å se på. Kan ikke ta øynene vekk fra han! Jeg gråter hver gang jeg ser TFIOS, hver eneste gang, den er så fantastisk fin. Jeg håper vi kommer til å se mye til han i fremtiden, for jeg tror virkelig han kan bli noe stort. Fantastisk, fantastisk og atter en gang fantastisk!

 

♥Keegan Allen.

OMG! Hjerteinfarkt alarm. Keegan er nok best kjent fra Pretty Little Liars som Toby Cavanaugh. Bare du ser på han så smelter du. Den sinnsykt deilige kroppen. Men så er han også en veldig god skuespiller, og veldig flink fotograf og han er veldig musikalsk. De blå øynene hans skjærer rett gjennom deg og tar det med storm. Jeg bare digger hele han og hans talent! Håper å få se mye til han i fremtiden, i flere filmer og serier. Han er min favoritt av alle karene i PLL av så mange grunner. Han er bare helt utrolig! Og tar han av seg t-skjorten er jeg solgt, hehe.

 

♥Paul Walker.

Rest in peace! Denne mannen var en utrolig fantastisk skuespiller som jeg har følgt i Fast&Furious oppgjennom årene. Og kjenner det blir utrolig rart og se furious7 og vite at han egentlig er død. Men gleder meg også til den nye furious filmen, tror den blir fantastisk. Får hvertfall gåsehud når jeg ser traileren. Er så trist at en så utrolig god skuespiller, mann og far er borte. Men han er en engel i himmelen som ser ned på oss, og garantert passer på familien, og ikke minst datteren sin. Jeg gråt når jeg fikk vite at han var død. Jeg har også tenkt til å se de andre filmene han er med i, for har bare sett han i furious filmene. For en fantastisk mann som jeg hedrer hver dag. Han vil for alltid være en av mine favoritt skuespillere.  Miss you!

Alle disse 5 karene er utrolig digge! Jeg sikler og smelter på en gang. Disse mennene skårer aller høyest på min liste over mannlige skuespillere. Har selvfølgelig flere favoritter, men dette var mine topp 5. Jeg håper dere likte innlegget og at dere vil at jeg skal fortsette med topp 5 innlegg på bloggen. Blir så glad når jeg får god respons på innleggene mine, det gjør at jeg vil fortsette og blogge. Dere lesere er fantastiske,, dere er gull!

Ha en fortsatt nydelig fredagskveld dere, og god helg!
♥Julianne.

 

Mine favoritt bloggere


Hei fininger.
Wiihuu, endelig er det fredag og helg! Vell, jeg er så heldig at jeg får ta helg på torsdager. Har fri fra jobb hver fredag og det er sinnsykt deilig og ha den fridagen hvor jeg kan sove så lenge jeg vil og ikke gjøre noenting. Jeg starter denne herlige fredagen med ett innlegg om mine favoritt bloggere.  Hope you like it!


♥Styleconnection.

For en fantastisk blogg! Og Kristin er bare så utrolig kul. Bloggen hennes er kul, fargerik og inneholder masse humor. Rett og slett annerledes enn andre blogger, noe jeg synes er veldig bra. For føler mange blogger er ganske like, og da er det så gøy med bloggere som skiller seg ut. Hun tørr å være seg selv 100%, og driter i om hun driter seg litt ut. Denne dama har bein i nesa! Hun er min store inspirasjon til blogging og ikke minst klesstil. Har du ikke besøkt bloggen henens ennå, så bør du absolutt gjøre det. Anbefaler denne aller sterkest. Hun er bare rå!

 

♥Mammatilmichelle.


Dette er desidert den beste mammabloggen, synes jeg da! Hun er så åpen og ærlig om alt. Bloggen er om hennes liv som 2 barnsmor. Hun er en utrolig tøff jente. Hun har bevist så godt at 14-15 åringer kan ta like godt vare på barn som voksne damer. Jeg har lest denne bloggen i mange år, og blir bare mer og mer glad i bloggen. Hun får også mye dritt/stygge kommentarer på det at hun har 2 barn og bare er 18 år, men likevell så er hun så sterk og klarer og holde seg oppe og tar godt vare på barna sine. Hun er en utrolig god mor, ser all hennes kjærlighet gjennom bloggen, hvor glad hun er i barna sine vises så utrolig godt. Fantastisk mammablogg!

 

♥Komikerfrue.

Dette er den morsomste bloggen jeg har vært borti. Inneholder så utrolig mye humor, at du rett og slett ler deg gjennom innleggene. Hun er en fantastisk blogger, og som gir mye av seg selv. Er utrolig flink med negledesign osv, og en utrolig god mor til sine barn. Denne bloggen må du rett og slett bare stikke innom, spesielt om du vil ha mye humor i hverdagen, for det er noe du får på denne bloggen. Finnes ikke noen morsomere blogg enn denne.  Hun er også folkets favoritt, så det er så tydelig at denne bloggen er bra, også blogger hun jo veldig bra og oppdaterer veldig mye. Ta en titt.

 

♥Sophie Elise.

Denne jenta har bein i nesa! Hun er på topplisten over bloggere i norge, så denne bloggen har nok mange av dere vært innom allerede. Men denne bloggen er bare gull. Hun er utrolig ærlig. Hun har også fått mye dritt/stygge kommentarer, men likevell klarer hun å være sterk og klarer å blogge uansett hvor mye dritt hun får. Det er det stor respekt av! Hun er en utrolig søt jente. Hun skriver om alt mulig. Hun oppdaterer ofte, og innleggene er ganske bra, hun skriver utrolig godt. Denne bloggen er bare tipptopp!

(Trykk på bildene for å komme til bloggene).
Dette var mine desidert favoritter. Jeg leser disse bloggene hver dag, og digger de bare mer og mer. Fantastiske bloggere alle 4. Jeg leser utrolig mange blogger, og mange blogger er veldig bra, men disse er soleklare favoritter og skårer aller høyest på listen. De er utrolig inspirerende for meg, det er disse som inspirerer meg til å blogge, som jeg faktisk ser veldig opp til! De er fantastiske. Har du les alle disse, så er jo det greit, men de du ikke har lest håper jeg du stikker innom. Sliter du med hva du skal blogge om, er det bare å stikke innom disse bloggene og du får inspirasjon med en gang, og plutselig har du mye å blogge om. Selvfølgelig, du skal jo ikke kopiere, men rett og slett bare få litt inspirasjon. 

Jeg avslutter dette innlegget nå. Men kommer ett innlegg til litt senere i dag, skal i hvertfall prøve å få det til. Håper du likte innlegget. Og håper dere får en fantastisk helg.  Vi blogges!

♥Julianne.

Things you don't know about me


Hei fininger.
Jeg tenkte å dele litt med dere om ting om meg, som dere kanskje ikke visste fra før. Siden spørsmålsrunden denne gangen heller ikke gikk noe særlig bra, gjør jeg det på denne måten i stedefor. Jeg håper det ikke er for kjedelig for dere. Men jeg prøver dette og ser hvordan det går. Hope you like it!


 

♥Jeg er en utrolig sjenert person. Har alltid vært det. Så jeg er ikke flink til å bli kjent med nye mennesker. Jeg har blitt mye bedre til det enn hva jeg gjorde før. Nå prøver jeg i hvertfall å prate litt med nye mennesker, og prøver å bli kjent med dem.

♥Jeg har egentlig kjempe krusete hår, altså skikkelige krøller. Men tok anti-permanent en gang for å prøve, og etter det fikk jeg aldri de samme krøllene tilbake. Heldigvis! Hatet håret mitt før. Fikk ikke børstet gjennom håret den gangen, og brukte flere timer hos frisøren hver gang jeg var der, for de måtte i hvertfall bruke en time på å bare børste det ut. Haha!
Like this..

♥Jeg har verdens søteste kanin, som heter Bill.

♥Jeg kan være både utadvendt og innadvendt. Jeg elsker å være sosial, men jeg elsker også å være helt alene.

♥Jeg har aldri hatt kjæreste. Har vært forelsket, men ALDRI fått disse guttene. Håper den rette dukker opp snart.

♥ Jeg elsker å sove(men hvem gjør vell ikke det). Senga er min bestevenn!

♥Jeg har ALDRI hatt noe særlig forhold til pappaen min.  2 av de stefarene jeg har hatt, så har jeg sett mer på dem som en far enn en stefar.

♥Jeg ELSKER iste med fersken, det er min soleklare favoritt. Totalt avhengig!

♥Jeg ble mobbet i de 3 siste årene på barneskolen OG de 3 årene på ungdomsskolen, som jeg nevnte i innlegget om mobbing.

♥Jeg har 3 brødre; 17, 8 og 6 år. En bror hos mamma, og 2 hos pappa. Har alltid ønsket meg ei lillesøster, men det fikk jeg aldri.

♥Som lita var jeg egentlig veldig tynn(alle er kanskje tynn som barn), men når jeg kom i puberteten så fikk jeg mer hofter og former osv.

♥Jeg ønsker å trene og gå ned i vekt, men finner ikke motivasjon nok til å starte. Går mye turer, men det er ikke nok. Håper jeg kan starte å trene på treningssenteret snart. Har satt meg et ganske stort mål på vektnedgang og diverse.

♥Jeg har aldri vært redd for edderkopper, har bare syntes de var ekle, men aldri vært redd dem.

♥Demi Lovato er mitt store forbildet. Hun er så sterk, og det gjør meg også sterk. Hun og musikken hennes hjelper alltid på dårlige dager. Hun er bare så ekte! Hun mener virkelig alt hun sier. Og det treffer meg hver gang hun kommer med nye sitat eller noe annet. 

♥Jeg har 2(egentlig 3) piercinger. 1 i navelen og 1 i nesen. Hadde 1 i tunga også, men mistet den så det grodde igjen før jeg fikk puttet inn en ny piercing, dessverre. Savner den :/

♥Jeg biter negler, men bare når jeg er veldig nervøs for noe, eller før jeg skal gjøre noe stort elns.

♥Jeg gikk på folkehøyskole i 2010-2011,, beste året i mitt liv. Så fantastisk! Anbefaler alle å ta ett år på folkehøyskole, virkelig.

♥Jeg er 1.70-72 høy. Så er ikke så veldig høy, men litt.

♥Er allergisk mot pollen og høy.

♥Favoritt maten min er pasta.

♥Elsker sjokolade!!

♥Solo & Urge er min favoritt brus.

♥Når jeg en gang kjøper meg hus, skal det være blått med hvite karmer.

♥Jeg kan gå dagesvis uten sminke. Det er sinnsykt deilig!

♥Jeg har deppresive tanker dag ut og dag inn. Noen dager er bedre enn andre, de dagen jeg har det bra er jeg i godt humør, er glad og sosial. De dagene jeg er langt nede så er jeg trist, lei, blir fort irritert og ikke noe sosial og vil bare vekk. Er ganske slitsomt at det går opp og ned hele tiden. Nå prøver jeg og få noe hjelp med det! Disse tankene osv er pga. mobbing, ingen forhold til faren min og mye mer.  Jeg er utrolig flink til å spille glad, for å ikke vise at jeg egentlig er trist. Så det er ikke mange som merker det. Bare de nærmeste.

♥Jeg elsker mobilen min, sykt avhengig! Må ha den med overalt.

♥Musikk og sang er min terapi til alt! 

♥Våren & sommeren er mine favoritt årstider.

♥Pretty Little Liars, Eye Candy, Teen Wolf & The Originals er mine soleklare favoritt serier.

♥Jeg vet allerede hva barna mine skal hete, når jeg en dag får barn. Hehe!

♥Jeg vil gjerne gifte meg en dag!

♥Jeg har vært i London, Spania, Tyskland, Tsjekkia, Mallorca & Riga.

♥Jeg spilte fotball og litt handball når jeg var mindre.

♥Jeg elsker skrekkfilmer! Elsker å kjippe meg og bli litt redd. Haha!

♥Elsker store gensere! De er så sinnsykt deilige!

♥Jeg har nå bodd i min egen leilighet i 12 mnd og det er helt fantastisk å bo for meg selv. Og trives kjempe godt i leiligheten jeg leier. Har ikke fått alt helt i orden ennå. Har ennå en del som jeg har tenkt å få opp på veggen.


Tatt i dag..

Det var en del ting om meg. Så tenker jeg stopper her før det blir for langt og kjedelig. Haha! Jeg håper innlegget faller i smak. Jeg håper å få blogget mye i helgen, er jo veldig gøy å blogge, må bare finne ut hva jeg kan blogge om i helgen. Om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om, så er det bare å komme med det. Tar gjerne imot tips! Kanskje jeg blogger ett innlegg til litt senere i kveld, får se. :)

Ha en super torsdag videre alle sammen!
♥Julianne.

 

MOBBING


Hei fantastiske mennesker.
Jeg tenkte å snakke/blogge om mobbing i dag. Jeg vet det er mange innlegg om mobbing, men dette er et utrolig viktig tema, som jeg virkelig ønsker å skrive om/ta opp.

Mobbing er noe av det værste jeg vet om. Når jeg hører/leser om mennesker som blir mobbet blir jeg så utrolig sint. Tenk at noen kan være så grusomme og mobbe andre. Mobbing har det nok alltid vært mye av, men jeg føler at mobbingen bare blir værre og værre. Det er grusomt! Mobbing kan gjøre så utrolig mye med en person, det ødelegger rett og slett folk totalt. For noen er det så ille at de faktisk tar selvmord fordi de ikke orker mer, og det er bare helt forferdelig.

Mobbing kan være så mye, både fysisk og psykisk. Mobbing foregår i skolen, på skoleveien, på nett og ja til og med på jobb. Mobbing foregår overalt, i hele verden! Er så mange som blir mobbet og ingen fortjener å bli mobbet eller bli snakket stygt til. For tiden er det utrolig mye nettmobbing, og det blir det bare mer og mer av, for på nett kan de være anonyme og skjule seg, og det er like ille som at en person mobber deg face2face, det sårer like mye. 

Det er så mange måter mobbing foregår på. Av og til samler de seg i gjenger og rett og slett går imot en person. Noen er voldelige og rett og slett angriper en person fysisk. Noen bruker ord som mobbing, og angriper en person psykisk. Begge deler er like ille! Og jeg føler dette bare blir værre og værre. Folk blir mobbet for hvordan de ser ut, hvordan de kler seg, hvordan kropp de har osv. Jeg føler at mye av mobbingen er fokusert på kropp, vekt og hvordan en ser ut. Noe som ødelegger selvtilliten til folk, totalt! All mobbing fører til at folk mister selvtilliten. Noen har kanskje ikke så mye selvtillit fra før, men å bli mobbet gjør det ikke noe bedre. Noen har veldig god selvtillit, men selvtilliten deres blir totalt ødelagt når de blir mobbet. Det er ganske ille å rett og slett knuse selvtilliten til mennesker, og jeg skjønner ikke at folk klarer å gjøre noe så grusomt mot en person.

Mobbing er et utrolig sårt tema for meg å snakke om, når jeg selv har blitt mobbet med ord og utestenging. Det er derfor dette er et så utrolig viktig tema for meg, i tillegg til at det er veldig sårt. Jeg vet hvordan folk føler når de blir mobbet, siden jeg selv har vært der. Jeg har ALLTID hatt veldig lav selvtillit fra jeg var i tennårene, men det å ha blitt mobbet gjorde at selvtilliten sank dobbelt så mye ned enn hva den var. Det gjorde alt mye værre for meg. Jeg fikk så mange kommentarer på kroppen min og hvordan jeg så ut, at det rett og slett ødela meg totalt, og sliter ennå med de sårene den dag i dag. Mobbing vil aldri kunne forsvinne helt, det vil alltid sitte igjen sår innvendig. Jeg fikk så mange kommentarer, at jeg rett og slett omtrent sluttet å spise. Jeg spiste ett måltid om dagen,, noe som absolutt ikke var bra i det hele tatt. Men jeg hadde hørt så mange ganger om hvor feit og stor jeg var, og at jeg burde slanke meg osv at jeg rett og slett ikke ville ha noe mat. Jeg er fortsatt den dag i dag ikke noe særlig flink til å spise nok mat, ofte er det bare 1-2 måltider om dagen, og det er ikke nok. Jeg prøver å bli flinkere, og det går i perioder hvor jeg er flink til å spise ofte og lite, men så kommer det perioder hvor jeg knapt spiser. Det er rett og slett farlig å sulte seg, og skummelt. Så jeg prøver å skjerpe meg alt jeg kan.

Jeg hadde heldigvis ei venninne på ungdomsskolen som var der for meg og støttet meg. Hadde det ikke vært for henne tror jeg faktisk ikke at jeg hadde vært her i dag. Hennes støtte har vært fantastisk å ha, og jeg vet jeg alltid kan regne med henne.  Så tenker jeg på de som kanskje ikke har noen å støtte seg til, som kanskje har alle imot seg, og kanskje ikke har noen venner som er der for dem, og det er grusomt, og de tyr ofte til selvmord. For det å ha noen å støtte seg til i en slik situasjon som mobbing, er utrolig viktig. Er så viktig at man har et nettverk, er så viktig at man har venner som bryr seg midt opp i alt. Jeg håper at dere andre som blir mobbet har EN person som alltid er der og støtter deg. For det er så viktig!

Jeg har utrolig lyst til å prøve å hjelpe andre som blir mobbet. For det er lettere for folk å hjelpe andre som blir mobbet når du selv har blitt mobbet, for da er det mye lettere å forstå situasjonen. Jeg ønsker å hjelpe, og vil så gjerne at dere kommer til meg om dere skulle trenge noen å snakke med meg. Det er bare å sende meg melding, og jeg skal prøve så godt jeg kan å hjelpe til.  Og jeg har så lyst til å stoppe mobbing, men jeg tror at uansett hva en prøver på, så vil aldri mobbing helt forsvinne, tror jeg. Jeg HÅPER en dag at vi sammen kan stoppe mobbing, og få mobbing til å forsvinne.

Jeg håper dere liker innlegget. Jeg prøvde å skrive så godt og bra som jeg kunne. Dette innlegget var tøft for meg å skrive, og alt dette kommer fra hjerte, og jeg håper at dette innlegget vil nå ut til folk. At jeg ønsker å hjelpe deg om du blir mobbet. Kom til meg. I'm here!

-Hva synes du om innlegget?
-Skal jeg lage flere slike innlegg om temaer som jeg brenner for og som er viktige?

Ha en strålende fin mandag alle sammen!
♥Julianne.

Land jeg vil besøke


Hei fininger.
Jeg fikk lyst til å skrive ett innlegg om land jeg har veldig veldig lyst til å besøke, som står høyest på ønskelisten atm. Vet ikke om det faller i smak, men jeg prøver og ser hvordan det blir. Håper det ikke blir et kjedelig hvertfall.


♥Australia.
Australia står aller høyest på listen. Australia er et utrolig vakkert land, hvertfall av det jeg har sett på tv. Har alltid følgt med på Home and Away som er en australsk-serie. Også tipper jeg de har vanvittig god mat der nede. + de har så mange kule og fine dyr. Australia har vært høyt på listen i mange mange år. Folk som har vært der har sagt at det er helt fantastisk der. Og det har jeg aldri tvilt ett sekund på. Vinner jeg i lotto en gang i fremtiden, så er Australia det første landet jeg kommer til å reise til. Og selvfølgelig om jeg en gang reiser dit, så hååper jeg at jeg treffer noen av skuespillerne i Home and Away, det hadde vært så kult!

 

♥USA.
Har også alltid drømt om å dra til USA. Oppleve masse kult og spennende. Er nok utrolig mye å gjøre i USA, er vell aldri ett kjedelig øyeblikk der. Vil besøke blant annet California/Hollywood, San Francisco, Florida, New York & Las Vegas. Las Vegas må være den kuleste byen i USA, byen som aldri sover(er det ikke det de sier), eller hvertfall en av de kuleste byene. En vakker dag skal jeg på en skikkelig ferie til USA sammen med venninner og bare ha det kjempe kult og oppleve alle disse plassene, være borte lenge!  Så en vakker dag skal drømmen min om å besøke USA gå i oppfyllelse. Det blir garantert helt fantastisk! Krysser og håper det ikke blir lenge til det skjer. Og selvfølgelig når jeg er der at jeg møter mange kjendiser, noe som er veldig sannsynlig, hehe.

 

♥Frankrike/Paris.
Paris, kjærlighetens by! Og håper selvfølgelig at jeg drar dit med kjæresten(når jeg en dag får en kjæreste), men også sammen med gode venninner. Shoppe masse klær, spise god mat, oppleve disneyland, sightseeing og mye mye mer. Tror Frankrike er et veldig spennende land, med garantert mye kultur og diverse. Og skal også prøve å lære litt fransk før jeg eventuelt reiser dit,, er jo ikke alle i Frankrike som snakker engelsk, så kan jo være litt lurt og hvertfall kunne litt fransk. Har hørt at fransk er vanskelig å lære, men får da bare gjøre det beste utav det, hehe.♥Japan&Kina.
Japan&Kina virker som to utrolig kule land. Mye å se og oppleve, få spise maaassee nudler(haha) og sikkert masse annet god mat. Men er nok ganske dyrt dit, men å drømme er gratis. Vinner jeg i lotto en gang er disse 2 av landene jeg absolutt skal til. Jeg skal definitivt spare masse penger til reise, sånn at jeg en vakker dag kan reise til alle stedene jeg ønsker. Hadde vært utrolig kult å oppleve både Japan & Kina. Ei uke i Japan og ei uke i Kina hadde jo vært knall, EN dag, EN dag!


Dette er bare noen av de landa jeg vil reise til/besøke. Har mange flere land jeg kunne tenke meg å reise til. Men tar ikke med flere land i dette innlegget, for da blir innlegget for langt og kanskje kjedelig. Så de andre landene får komme i ett annet innlegg om jeg føler for det en dag. Men disse landene er de som står høyest på ønskelisten. Håper jeg en dag får oppleve hvertfall 2 av landene. Krysser fingrer for det!

-Hvilke land har du lyst til å besøke?
-Er det interresant med slike innlegg?

Gratulerer med kvinnedagen alle jenter/damer forresten! Håper dere alle har hatt en fin dag.
Skal blogge masse til neste helg, lover. Skal prøve å lage en liste over ting jeg kan blogge om neste helg sånn at jeg kan forberede meg litt.
God natt alle sammen, sweet dreams!

♥Julianne.

NELLY FAVORITTER.


Hei fininger.
Jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen av mine favoritter fra nelly.com , de har så utrolig mye fine klær. Håper dere liker innlegget :)

 
Kjole<Her>                                                                    Kjole<Her>                                       Jakke<Her>  

 
  Kjole<Her>                                                      Kjole<Her>                                     Genser<Her>                                                       


                  Jakke<Her>                                                     Jakke<Her>                                           Kjole<Her>                                                                                                                 

  
 Jakke<Her>                                                                    Sko<Her>                                            Veske/lommebok<Her>


Bukse<Her>                                                                Sko<Her>                                                     Sko<Her>


Genser<Her>                                                              Kjole<Her>                                                 Skjorte<Her


Skjørt<Her>                                                                 Kjole<Her>                                              Genser<Her>


Skjørt<Her>

De har så utrolig mye fint, jeg har ikke ord. Elsker å sitte på nelly.com å se på klær, sko og diverse. Har lyst på så utrolig mye av det de har, men dette var noen av mine favoritter av alt de har. Jeg har selvfølgelig mange flere favoritter, men de kan jeg heller lage et annet innlegg på, så det ikke blir for mye på ett innlegg. Jeg håper innlegget faller i smak. Tenkte at jeg skulle ha mye mer mote på bloggen min fremover, litt gøy å gjøre noe nytt nå når jeg har ordnet denne nye bloggen. :)

-Hva synes dere om klærne?
-Skal jeg ha flere slike innlegg?

Ha en strålende natt alle sammen :)
♥Julianne.

SERIEANBEFALINGER


Hei fininger.
Jeg tenkte at jeg skulle anbefale dere noen serier, som jeg ser på i dette innlegget. Hadde lenge tenkt å gjøre det på den gamle bloggen min, men ble aldri gjort. Nå som jeg har laget ny blogg, så tenkte jeg at jeg endelig skulle få til et slikt innlegg. Jeg håper dere liker innlegg som dette.


Pretty Little Liars:
Dette er en helt utrolig bra serie. En drama, mystery-thriller serie. Den handler om 4 jenter; Aria(Lucy Hale), Emily(Shay Mitchell), Spencer(Troian Bellisario) & Hanna(Ashley Benson) En sommer hvor ''lederen'' deres Alison(Sasha Pieterse) som fikk ihop denne gjengen forsvinner og blir borte. Så finner de henne, død! Denne serien baseres på at de prøve å finne ut hva som hendte med venninnen, hvem som gjorde det og hvorfor. De blir stalket av en person som er anonym og kaller seg -A. De får tekstmeldinger og truer jentene med at han/hun skal avsløre alle deres hemmeligheter til alle.  Dette er en serie du blir helt oppslukt av, en serie du rett og slett ikke kan sette på pause for å gå på do, en serie du ikke kan ta øynene vekk fra. Noe skjer hele tiden, og man må se helt fra starten av for å forstå eller skjønne, men det skjønner dere sikkert, sånn er det vell med alle serier. Jeg anbefaler denne serien sterkt, den er virkelig verdt å se. For en serie!  Denne serien er nå i sesong 5.

Min favoritt av jentene er Spencer(Troian Bellisario).

 

The Originals:
Denne serien vet jeg ikke om jeg klarer å sette ord på hvor mye jeg elsker denne serien! Serien om vampyrer, varulver, hekser og helt normale mennesker.
Her følger vi den originale vampyr familien Mikaelson, hvor de kommer hjem til New Orleans og absolutt alt er forandret fra de bodde der for mange år siden. Vampyrene i byen styrer byen, har regler, hekser som bryter regler får straff(blir drept) og varulvene er jaget bort fra byen. I denne serien og byen skjer det noe hele tiden, og da mener jeg virkelig hele tiden, aldri et kjedelig øyeblikk med den serien her, det skal jeg love dere! Jeg er stor fan av vampyrer, og elsker alt som har med vampyrer og gjøre. Blir helt oppslukt! For å ikke snakke om alle de heite karene som er med, fytti! Woouh :D   For dere som er like fan av vampyrer som meg så er dette virkelig en serie for deg, som du absolutt bør få med deg. Denne serien er nå i sesong 2, og det er bekreftet en sesong 3, wiihuu!

Joseph Morgan(Klaus) in my heart forever♥

 

Teen Wolf:
Teen Wolf er en ren varulvserie hvor det befinner seg varulver, folk som jakter på varulver, banshee's og helt vanlige mennesker også. Denne serien handler om Scott McCall(Tyler Posey), en tennåring som en kveld er ute i skogen med bestekompisen Stiles(Dylan O'brien) for å finne et lik. Og blir så bitt av en varulv som vil forandre livet hans fullstendig og baseres på hans liv som varulv og se han vokse og bli A true alpha. Og han forelsker seg i den nye jenta på skolen Allison Argent(Crystal Reed).  Dette er en typisk ungdomsserie, men de fleste kan se denne også de som er over 18 også. Dette er en serie for de som elsker overnaturlige ting eller supernatural ting. Det er en veldig bra serie og veldig spennende. De møter alltid på hindringer, men de står sammen og bekjemper alle hindringer osv. Jeg anbefaler den sterkt, jeg har sett sesong 1-2-3 og 4 opptil flere ganger, og blir aldri lei. Er alltid gøy å se tilbake til sesong 1 for å se hvor mye de har forandret seg på de 4 årene. Nå er de godt i gang med å spille inn sesong 5 som kommer til sommeren og jeg gleder meg helt vilt, har ikke ord! :)   Ta en titt på serien, og jeg kan garantere at de fleste vil like denne.

Det er kommet noen nye inn i serien og noen er vekk. Men det er jo sånn det er med serier! Har ikke noen spesiell favoritt i denne serien, elsker alle!♥

 

Gossip Girl:
Dette er en ren drama serie hvor det skjer drama hele tiden og da mener jeg hele tiden. Alltid noe drama som skjer. Denne serien er om en anonym person som bare kaller seg Gossip Girl som får inn alle slags tips fra folk rundt om i Manhatten(New York) og poster de anonyme og bare det skaper drama. Folk setter ut rykter om andre og det blir publisert, hemmeligheter blir avslørt og mye mer. Dette er en serie for de som elsker drama og gossip! Er ikke lenge siden jeg startet å se denne, jeg er ferdig med alle 6 sesongene nå, og har også sett opp igjen litt fra tidligere sesonger, helt fra starten av. Er det serier jeg virkelig liker så ser jeg de gjerne oppatt opptil flere ganger.  For en serie, for et drama! :D

Blair(Leighton Meester) og Jenny(Taylor Momsen) er mine favoritter i denne serien.

 

Eye Candy:
Dette er en thriller serie som for ikke så lenge siden startet, så den er helt ny og er kanskje ikke mange som har fått med seg denne ennå. Denne serien er om hackeren Lindy(Victoria Justice som er hovedpersonen) som mister lillesøsteren sin(ble kidnappet). Dette er om at hun prøver å finne lillesøsteren sin og hjelpe politiet med drap osv. Hun hacker seg inn på det som er, og har også en kompis som hjelper henne med dette. Denne serien er super spennende, jeg sitter å biter negler når jeg ser på den. Dette er nok ikke en serie for de aller yngste, men kanskje fra 14-15 år og oppover. Det er mye drap i denne serien, alltid nye drap i hver episode og uløste gåter som de prøver å løse. Jeg håper det blir mange sesonger av denne serien. Serien er kun kommet til episode 6, og den går på MTV men du får også lastet ned episoden dager etter den vises på tv. Denne er virkelig verdt å ta en titt på, spesielt for deg som digger thrillere. Og Victoria Justice er jo en helt fantastisk skuespiller og spiller så utrolig bra også får man sett noen utrolig fine menn, haha ;) Fantastisk serie!

The Vampire Diaries:
Vampyrserien som sikkert de fleste har fått med seg og sett. Dette er også en utrolig bra vampyrserie. Her er det også vampyrer, varulver, hekser, vampirehunters og helt vanlige mennesker. En av de bedre supernatural seriene som har eksistert. Jeg har elsket Vampire Diaries siden starten og er fortsatt stor fan. Gleder meg alltid til en ny episode. Men i denne serien kan det også være noen kjedelige øyeblikk(synes jeg da), er ikke alltid det skjer noe eller er ikke alltid de som produserer har god nok fantasi, og noe kan bli veldig kjedelig når de som regel alltid spoler tilbake til gamle tider. Men som regel så er episodene ganske bra. Jeg tror jeg leste at det blir en sesong 7 hvertfall, så får vi se hva de gjør utav den sesongen. Jeg håper sesong 7 blir ennå bedre enn sesong 6, som holder på nå. Håper at i sesong 7 så blir det så spennende at du ikke klarer å ta øynene vekk eller sette på pause for å gå på do. Jeg elsker serier hvor jeg blir helt paralysert, oppslukt og ikke en gang klarer å spise noe mat for det er så spennende, det er sånne serier som det jeg liker. Så jeg krysser for at sesong 7 blir tidenes beste sesong, hehe :) 

Caroline(Candice Accola) er min store favoritt i serien, elsker henne! For ei dame/jente og for en skuespiller.♥

Dette er helt klart mine favoritter som jeg er stor stor fan og de seriene jeg abefaler på det sterkeste. Blir aldri lei disse seriene her, som oppsluker meg og tar meg med storm. Men av disse seriene står helt klart Pretty Little Liars, The Originals & Eye Candy høyest og som jeg elsker mest. Jeg håper dere likte dette innlegget og vil ta en titt på den serien eller de seriene du ikke har sett ennå, kanskje har du sett alle, det vet jeg ikke, men det er jo opp til dere.

Det kommer et innlegg til senere i dag, har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal blogge om av å vise dere noen av mine favoritter fra nelly eller om jeg skal blogge om noe helt annet. Tiden vil vise :)

-Ser du noen av disse seriene?
-Er det noen du kommer til å se som du ikke har sett ennå?
-Hva er deres favoritt serier?

Ha en flott søndag videre :)
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits