ANTREKK VS ANTREKK.


♥God fredagskveld alle.

Jeg har nå satt sammen to antrekk som jeg tenkte dere kunne stemme på hvilket antrekk dere liker best, som dere synes er finest/tøffeste. Begge antrekkene er veldig vårlige/sommerlige antrekk, siden det nå nærmer seg vår og sommer så passer jo det ganske bra, eller hva? Jeg er ikke flink til å sette sammen kollasj og heller ikke sette sammen antrekk, men jeg prøvde så godt jeg kunne hvertfall. Håper dere liker innlegget og at det faller i smak :)

Dette antrekket.VS.


Dette antrekket.

 

-Hvilket antrekk likte du best?
Håper dere alle har en kjempefin fredag. Nå er det snart tid for The Voice her i stua hos bestemor før jeg skal hjem igjen.
♥Julianne.

 

FRISØREN-RESULTAT


♥Hei herlige mennesker.

I dag er det fredag og helg, så utrolig deilig! Og det er en veldig fin dag, sola skinner og himmelen er blå, fantastisk. Etter mange dager med regn er det deilig at sola endelig titter frem, og er meldt sol hele helgen, herlig! I dag har jeg vært til frisøren og ordnet håret, kjempe deilig å få gjort noe igjen. Følte håret mitt var blitt så stygt eller ikke stygt men blast eller hva jeg skal kalle det. Så det ble hårfarging og litt klipp. Klipte ikke så mye, siden det er ikke så veldig lenge siden jeg klipte det sist, men klipte det litt for å få litt form på håret mitt. Jeg ble kjempe fornøyd! De er så utrolig flinke oppå den frisørsalongen jeg bruker å ordne håret, og har alltid blitt fornøyd etter jeg har vært der. Resultatet blir alltid veldig bra. Jeg tok noen bilder som jeg gjerne ville vise dere. Bildene er ikke så veldig bra, men du ser likevel litt hvordan det blei.

  Before:

After:


Det er ikke de beste bildene. Ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Men det er ganske mørkt under og oppå, også er det rødt på resten av håret. Fantastisk deilig med ny farge i håret, føler seg så mye bedre etter du har vært hos friøsren. Man føler seg som en ny person etterpå.

Kommer et innlegg til litt senere i dag, tenkte jeg skulle ha et antrekk vs antrekk innlegg.
- Liker du slike innlegg eller er ikke det noe særlig?
- Hva synes dere om håret?

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg! Håper dere får et nydelig vær i helgen.
♥Julianne.

Nye headeren! + vil du ha header?


♥Heisann fine mennesker.

For noen dager siden så laget jeg meg noen nye headere, men klarte ikke å bestemme meg for hvilken. Så jeg spurte dere lesere om hvilken dere synes var den fineste, og jeg må si tusen takk for alle som stemte frem headeren og den fine responsen jeg fikk på headerene mine. Dere er fantastiske! Avstemningen er nå avsluttet og headeren er byttet.

Det ble header nr 4.

Denne headeren slo header nr 3 med 1 poeng som var denne headeren:

Etter at jeg lærte meg å lage headere som dette, for det har jeg ikke kunnet tidligere, så synes jeg det har blitt utrolig gøy å leke meg med redigeringer og laging av headere. Derfor tenkte jeg at om det er noen av dere fine lesere som ønsker en ny header så lager jeg gjerne en til dere. Helt gratis!  Jeg kan ikke si jeg er lager perfekte headere, men jeg synes de blir helt greie og flotte.

Om du vil ha header, det du trenger å gjøre er å sende en mail til meg: julianneisabell_93@hotmail.com . I mailen må dere ha med:
- Bilder du vil ha med i headeren, gjerne 2 eller 3 bilder alt etter som hva du selv ønsker, og bildene må ha lik bakgrunn.
- Tekst.
-Størrelse på header.

Si ifra i kommentarfeltet om du har sendt mail :)

♥Julianne.

50 Spørsmål


♥Heisann fininger.

Jeg har sett at det er mange som har hatt 50 Spørsmål innlegg på bloggen sin, noe jeg synes er gøy å lese. Så derfor tenkte jeg å ha et slikt innlegg også. Har vurdert det lenge nå, og det kan være gøy å prøve det ut. Og på den måten får dere jo finne ut litt om meg som dere kanskje ikke visste. Jeg synes slike innlegg er like morsomt som spørsmålsrunder, er jo så og si nesten det samme. Hope you like it!

1. Hvor gammel er du om fem år? - 27 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? - Kaninen min.

3. Hvor høy er du? - 170 ca.

4. Hvilken film så du sist? - The Fault In Our Stars & The Notebook.

5. Hvem ringte du sist? - Mamma'n min♥

6. Hvem ringte deg sist? - Telefonselger, i går..

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? - Det var en melding fra trumf, om mitt nye passord til mine sider på trumf.no

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? - Jeg foretrekker å sende sms. Men av og til kan det jo ta tid før personen ser meldingen, og får jeg ikke svar på en lang stund etter jeg har sendt en melding så ringer jeg.

9. Hva er ditt favorittsted? - Jeg har egentlig ikke et spesielt favoritt sted. Liker meg der jeg kan se flotte solnedganger fra, som ved en sjø, ett vann eller på en utkikksplass.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? - Langt ute på landet, der det omtrent ikke er noen, bare ett par små hus eller garder.

11. Når så du moren din sist? - Har ikke sett mamma'n min siden jula. Savner henne!♥

12. Hvilken øyefarge har du? - Jeg har hassel øyenfarge. Altså enten så er de veldig grønne, eller så er de brune med masse grønt i eller så er de grønne med veldig masse brunt i. Øynene mine skifter farger hele tiden. Haha! Tror ikke helt øynene mine klarer å velge 1 farge. De var helt brune når jeg var lita, men etterhvert som jeg ble eldre, ble det mer og mer grønt i de.
Noe sånt som dette, bare at mine er litt mer grønne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? - En stjerne skinner i natt, Sonjas julesang til julestjernen, Silent Night, Himmel på jord, All I Want For Christmas ++.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? - Min mamma og pappa gikk fra hverandre når jeg var rundt 2-3 år gammel. Mamma er samboer og forlovet med Håkon(min stefar), de bor i Lørenskog. Og Pappa er gift med Katrine(min stemor, beste stemoren jeg har hatt), de bor i Skien.

15. Når våknet du i dag? - Klokken 10.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? - Jeg aner ikke. Er vanskelig å si! Men kanskje jeg har flyttet til en ny by, som Trondheim eller Bergen eller kanskje en plass utenfor Oslo. Det kommer litt ann på hvor jeg finner meg kjæreste osv, og om jeg blir lei av Stranda. Eller så blir jeg kanskje boende på Stranda for resten av livet. Jeg håper at om 10 år så er jeg kanskje gift og har fått kanskje 2 barn.

17. Hva skremte deg om natten som barn? - Skrikmasken! eller masker i det hele tatt. Når jeg var lita så ble jeg så skremt av noen gutter som var mye mye eldre enn meg, som hadde gjemt seg bak en busk og hoppet fram og skremte både meg og en venn som jeg fulgte hjem, de hadde slike skrikmasker på seg, aldri vært så redd i hele mitt liv, tror jeg, og det var selvfølgelig på halloween, men jeg var jo ikke så gammel, kanskje 9-10 år elns. De synes sikkert det var gøy, men ikke jeg, for jeg turte ikke å gå hjem etterpå, selvom huset mitt lå like bortenfor huset til vennen min.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? - Det var nok en eller annen video på facebook. Husker ikke hva klipp det var.

19. Hva er din beste egenskap? - At jeg er veldig omsorgsfull og bryr meg om de rundt meg.

20. Hva er din verste egenskap? - Jeg biter ofte negler, spesielt viss jeg er nervøs for noe.

21. Sover du med eller uten klær om natten? - Om vinteren sover jeg i pysjbukse og t-skjorte. Om sommeren sover jeg enten i soveshorts og en singlet eller truse og singlet.

22. Hvor mange puter har du i sengen? - Har en stor pute, ganske stor pute. Ligner litt på sånne store puter de har på hotell. Den er utrolig god!

23. Hva er det rareste du har spist? - Snegler.  Jupp, jeg var på leir når jeg gikk i 7.klasse og da fikk vi smake sånne små snegler, de var jo kokt selvfølgelig. Faktisk så var det ikke så ille, bare veldig rart.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? - Bærbar.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller barføtt. Sokker og tøffler om vinteren(inne) og ofte barføtt om sommeren når det er varmt og sommersko.

26. Hvilken hører du på akkurat nå? - Wiz Khalifa ft Charlie Puth - See you again♥ En av verdens fineste sanger!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? - Saftis, kroneis med sjokolade & Sandwich.

28. Hviken dessert er din favoritt? - Brownies og is!

29. Den største premien du har vunnet? - Trolig 25 kr på flaxlodd. Haha!

30. Liker du kaffe? Nei, det gjør jeg ikke. Fysj!

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Hadde ingen favoritt lærer på videregående egentlig. Men hadde en favoritt lærer på folkehøyskolen og ungdomsskolen. Men sier ikke navnet på de på bloggen!

33. Kan du spille poker? - Nope!

34. Hva har du spist i dag? - Ostebaguett/rundstykke med brunost. Så blir det pastagryte til middag, beste jeg vet!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? - Aner ikke! Ingen.. Er ikke så veldig inn på historisk/historie osv. Kommer ikke på noen akkurat nå.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? - Hører skjeldent på radio. Men hører jeg på radio er det storstett P4 eller Nrk mp3.

37. Vil du ha barn? - Ja, absolutt! Vil ha 2-3 barn.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? - Engelsk, og bittelitt tysk(men det er ikke mye), litt spansk som hei, jente, gutt og telle til 10.

39. Sover du på en spesiell side? - Jeg sover stortsett midt i senga. Er så heldig at jeg har dobbeltseng helt for meg selv.

40. Foretrekker du havet eller basseng? - Havet! Så deilig å varmt, hvertfall i varme strøk.

41. Hva bruker du helst penger på? - Klær, interiør, reiser/opplevelser og ting jeg har bruk for osv.

42. Eier du dyrebare smykker? - Ja! Er redd for å miste alt jeg har av smykker osv.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? - Home and Away, Hotel Cæsar, The Voice, Norske Talenter og spenningsserier.

44. Hva skal du gjøre i helgen? - Det er jo bare tirsdag, så har ikke planlagt noe ennå. Og bruker stortsett ikke å planlegge helgen i forveien, jeg tar det bare som det kommer.

45. Kan du stå på slalåm? - Ja! Det er kjempe gøy. Er ikke ofte jeg står på slalom eller ski i det hele tatt, men når jeg først står på ski eller slalom så synes jeg det er gøy.

46. Hvordan imponerer man deg? - Den personen må være ekte og ikke falsk. Den personen må være snill og imøtekommende. Den personen må kunne noen gode vitser/replikker elns. Den personen må være litt morsom, elsker å le!

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? - Marimba.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg er utrolig sjenert. Men når jeg først blir kjent med noen så er jeg ikke lenger sjenert.
2. Jeg blir fort lei meg, så er veldig følsom.
3. Jeg har alltid hatet kroppen min, siden jeg var 10-11 år og kom i puberteten. Sakte men sikkert så begynner jeg å akseptere den og hvem jeg er. Vil selvfølgelig gå litt ned i vekt ennå, men begynner å akseptere meg som jeg er.
4. Jeg går aldri noe sted uten mobilen. Har den ofte med på do også, sitter å spiller når jeg er på do, haha!
5. Jeg er totalt hektet på Pretty Little Liars! Tenker på serien hele tiden. Prøver hele tiden å finne ut hvem -A er og finne ut mysterier. Beste serien som finnes!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? - Kubbelysene mine, som står på stuebordet.

50. Er du sosial? - Ja, men samtidig også nei. Elsker å være sosial, men elsker også å være helt alene noen ganger. Jeg prøver stadig å bli mer sosial, for er ikke helt sunt og sperre seg inne eller være for seg selv hele tiden. Er stortsett bare sosial i helgene, i ukedagene rekker jeg ikke å være med noen.


Legger ved et bilde av meg selv, fra photoshooten på lørdag.

Ønsker dere alle en nydelig tirsdag. Vi snakkes senere!
♥Julianne.

HVILKEN HEADER?


♥God søndag fininger.

Nå sitter jeg å drikke juice og hører litt på musikk. Jeg har laget noen headere som jeg trenger hjelp av dere til å finne ut hvilken jeg skal bruke. Så tenkte å ha en konkurranse mellom de headerne jeg har laget, og den headeren som får flest stemmer, kommer jeg til å bruke.  Så da er det bare å stemme i vei på den du synes er finest, som du likte best.  Er ganske fornøyd med alle headerene jeg har laget, og synes jeg bare får det til bedre og bedre for hver gang jeg lager headere. De er ikke perfekte, men greie nok.

♥Nr 1.

♥Nr 2.

♥Nr 3.

♥Nr 4.

♥Nr 5.

Stem i vei! :-)

Ønsker dere alle en kjempefin søndag!
♥Julianne.

PHOTOSHOOT 11.04.15


♥God lørdagskveld alle.

I dag har det vært en ganske bra dag. Våknet i 10 tiden, noe som var irriterende fordi jeg hadde så lyst til å sove lengre. Når jeg sto opp så jeg Twilight - Breaking Dawn par 1 før jeg hoppet i dusjen og ordnet meg før jeg skulle opp til venninna mi Sunniva. Vi fant ut at vi skulle ta noen bilder, ha en liten photoshoot, så da ble det til det. Og det var faktisk veldig gøy. Det regnet litt når vi startet å ta bilder, men regnet ga seg og vi fikk mange fine bilder, heldigvis! Ble ganske fornøyd med mange av bildene, som jeg tenkte jeg skulle vise dere nå. Blir nok en ny header etterhvert også!

Det var noen av bildene vi tok i dag :) Kjempefornøyd!

-Hva synes dere om bildene?
-Synes du det er gøy med photoshoot?

Ha en strålende lørdagskveld videre alle sammen!
♥Julianne.

FAVORITTER - NELLY DEL 2


♥Hei fininger.

I dag tenkte jeg og vise dere resten av noen av mine favoritt klær fra nelly. Jeg elsker å lage slike innlegg, og elsker også å lese slike innlegg på andres blogger. Mote er alltid gøy. Og det er ikke vanskelig å finne seg noe å like på nelly, for der finner du noe med en gang du går inn på siden omtrent. De har alltid masse fine klær, sko osv som du bare får lyst på med en gang. Og en dag skal jeg virkelig shoppe fra nelly. Tenkte at jeg skulle handle litt på nelly når det nærmer seg mer sommer.  Jeg håper innlegget faller i smak.

♥Favorites:

      
♥TOPP>HER                                                  ♥JAKKE>HER                                                 ♥TANKTOPP>HER

  
♥KJOLE>HER                                                   ♥KJOLE>HER                                      ♥TUNIKA/TOPP>HER


♥KJOLE>HER                                              ♥BUKSE>HER                                          ♥JAKKE>HER


♥JAKKE>HER                                            ♥BLUSE/SKJORTE>HER                          ♥SHORTS>HER


♥SKO>HER                                                    ♥KJOLE>HER                                         ♥GENSER>HER


♥KJOLE>HER                                              ♥JAKKE>HER                                          ♥SKO>HER


♥JAKKE>HER                                               ♥SKO>HER                                              ♥KJOLE>HER


♥SKO>HER                                                 ♥KJOLE>HER                                             ♥SHORTS>HER


♥KJOLE>HER                                             ♥KJOLE>HER                                           ♥KJOLE>HER

 

-Hva likte dere best?
-Hvilken nettbutikk handler du mest på?

Også må jeg minne dere på spørsmålsrunden. Jeg trenger sårt noen flere spørsmål før jeg legger ut svarene, så håper dere også vil ta dere tid til å stille meg noen spørsmål, da blir jeg evig takknemlig :)  Jeg håper dere får en fin onsdag videre!

♥Julianne.

FAVORITTER - NELLY DEL 1


♥Hei fine dere. 

Jeg tenkte at jeg skulle vise dere noen av mine nye favoritter fra nelly.com! Jeg må virkelig si at nelly er den beste nettbutikken å handle klær, sko osv på. De har så utrolig mye fint, og får stadig inn nye klær, sko, smykker osv. Også er det faktisk ikke så forferdelig dyrt heller. Selvfølgelig, noe av det koster en del, men ikke alt. Og nå som det er salg, så har de utrolig fine tilbud. Gå inn å ta en titt dere også, kanskje dere finner dere noe nytt og fint og oppgradere kleskapet med. Jeg deler det opp i 2 deler, slik at jeg viser dere resten av favorittene mine enten i morgen eller mandag. Jeg synes det egentlig er en fin måte å gjøre på, spesielt når det er så mye jeg vil vise dere. :)

♥Favorites:

 
 ♥Kjole>Her                                                                ♥Jakke>Her

  
♥Bikini>Her                                                                           ♥Kjole>Her

 


♥Jeans>Her                                                                      ♥Jakke>Her

 

 
♥Kjole>Her                                                                          ♥Sko>Her

 

 
♥Sko>Her                                                                                        ♥Genser>Her

 

 
♥Kjole>Her                                                                                  ♥Bikini>Her

 

 
♥Skjørt>Her                                                                                   ♥Shorts>Her

 

 
♥Shorts>Her                                                                           ♥Kjole>Her

 

 
♥Sko>Her                                                                         ♥Shorts>Her

 

 
♥Shorts>Her                                                                        ♥Jakke>Her

 


♥Jakke>Her

 

-Hvilke av disse likte du best?
Jeg håper dere alle har en kjempefin påskeaften og koser dere! Jeg koser meg sammen med kaninen min♥ Håper dere får en fin kveld videre sammen med familie og venner. Vi blogges!
♥Julianne.

THE LAST FEW DAYS


♥Hei alle sammen. Jeg har ikke blogget på en stund, men tok en liten bloggpause, for at jeg ikke skal gå tom for idéer til hva jeg kan blogge om. Jeg tenkte at jeg skulle fortelle litt om hvordan de siste dagene har vært.  Det er jo ennå påskeferie, og det er helt fantastisk. Jeg får sove lengre, jeg har bedre tid til å finne på ting med vennene mine og mye mer. Men samtidig er det litt rart at jeg har ferie, ettersom jeg er så vandt med å stå opp tidlig for å gå på jobb, og dagene blir litt lange faktisk. Men godt er det uansett da!  Jeg har de siste dagene stortsett bare slappet av, og det er godt å bare slappe av litt også.

Tirsdag - Jeg gjorde ikke så veldig mye på tirsdag, jeg våknet i sånn 1 tiden ca, og sto opp og laget meg litt frokost før jeg hoppet i dusjen og ordnet meg for en ny dag. Når klokken ble sånn kvart over 7 startet jeg å gå opp alle bakkene for å besøke bestevenninna mi. Vi snakket masse før vi satt på en film - Fast & Furious 5, som jeg sikkert har sett 1000 ganger før, men blir aldri lei de filmene. Det var en kjempe koselig kveld, ettersom jeg ikke hadde sett bestevenninna mi på en stund, så det var utrolig deilig å endelig se henne igjen. Kjempe kveld!♥

Onsdag - Jeg sto opp i halv 12 tiden og gjorde de samme rutinene som tirsdagen bortsett fra at jeg ikke dusjet, for det gjør jeg ikke hver dag. Møtte venninna mi på matbutikken for å handle inn mat som vi skulle lage til. Det ble lasagne med salat og baguetter, det var kjempe godt etterfulgt av fruktsalat til dessert. Etter vi hadde spist, så vi filmen Into the blue med Paul Walker & Jessica Alba blant annet. Det var en bra film!  Kjempe koselig kveld♥

Skjærtorsdag - I går slappet jeg av store deler av dagen sammen med kaninen min. Frem til jeg skulle på kino å se Fast & Furious 7 som jeg må si er den beste filmen av dem alle, rett og slett. Så fantastisk! Men samtidig så ufattelig trist, må innrømme at jeg gråt litt! Var ikke så lett å holde tårene tilbake. Men fy søren for en film! Den anbefales sterkt å se. Jeg kan ikke vente med å få lastet den ned sånn at jeg kan se den igjen og igjen. Hadde så lyst å se den igjen med en gang kinoen var ferdig! Det var fullsatt kinosal, noe som er veldig uvanlig her jeg bor, men disse filmene er så populære at det er kanskje ikke rart at det ble fullt! Fantastisk!   Paul Walker - Always in my heart♥  

Synes dette bildet var så vakkert! The Fast Familia♥

Langfredag - Herregud, dette har vært en lang dag, om det ligger i navnet aner jeg ikke. Men jeg føler at klokken har gått så utrolig sakte. I dag har jeg bare slappet av med filmer/serier og kaninen min. En rolig og fin dag! Har heldigvis ikke snødd i dag som det gjorde i går. Trenger ikke mer snø nå, nå vil jeg ha sol, blomstrer og grønt gress. Holder i dag på å se Teen Wolf sesong 3A(Altså første delen av sesong 3). Fantastisk serie, blir aldri lei! Gud, vet ikke hvor mange ganger jeg har sett denne serien oppatt og oppatt, men det er ikke lite for å si det sånn. Jeg håper dere har en flott langfredag :)

Min bestevenn - Bill♥

Jeg håper dere alle får en kjempefin påske videre, om dere er på hytta eller hjemme. Håper dere alle koser dere i påsken! Jeg vil også minne dere på at jeg fortsatt har spørsmålsrunde på bloggen. Jeg hadde satt stor pris på flere spørsmål fra dere lesere. Håper jeg har såpass mange spørsmål til søndag at jeg kan legge ut svarene på bloggen. Så det er bare å spør i vei!

-Hva har dere gjort så langt i påska?
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits