FJELLTUR 30.05.2015


♥Hei.

I går våknet jeg til sol og blå himmel og 15 varmegrader, så herlig. Så sa til meg selv at i dag må jeg komme meg ut å gå fjelltur eller noe. Kunne ikke sitte inne i fineværet, det går absolutt ikke ann. Så jeg fikk med meg ei venninne og hunden hennes med på en liten fjelltur til Heimarhaugane som det heter der. Det var utrolig tungt å komme seg opp, for det gikk bare oppover og oppover + det var veldig vått, men samtidig var det utrolig deilig å bevege seg ut i den fine naturen vi har her i Norge. Flott og vakker natur, og det er herlig å gå å kjenne lukten av grantrærne og høre fuglekvitter. Vi skulle egentlig opp på Dregetua, litt lenger opp enn Heimarhaugane, men der var en del snø ennå, så vi snudde og gikk ned igjen når vi kom opp til Heimarhaugane. Holdt også på å ikke finne veien nedatt, alt ser jo utrolig likt ut i skogen. Men vi fant veien nedatt, og kom hos helskinnet nedatt til bilen. Når jeg kom hjem igjen gikk jeg rett i dusjen siden jeg var så svett og skitten før jeg fant meg noe å spise. Jeg blir alltid så sulten når jeg har gått fjelltur og slikt. Og så ble det bare avslappning med serier og musikk, var så sliten at det var deilig å bare slappe av. Men følte at jeg fortjente å slappe av etter en lang fjelltur. Også er jeg bittelitt stolt av meg selv som klarte å komme meg opp, for det er utrolig bratt, men jaggu så gjorde jeg det og da er det vell lov å være litt stolt av seg selv. Hadde selvfølgelig musikk på ene øret, litt motivasjonsmusikk og det hjalp veldig på. Det gjorde alt så mye lettere. Venninnen min er også en smule raskere enn meg, så da var det veldig godt å ha litt musikk på øret. Men det gjorde ingenting at hun var raskere enn meg, for vi går jo i vårt eget tempo. Jeg er bare stolt av meg selv som klarte å komme meg opp. Så det kommer absolutt til å bli flere fjellturer fremover, siden jeg nå har fått meg skikkelig turjakke, må jeg jo få brukt den masse. Har bestemt meg for at jeg skal gå ned litt i vekt, og turer er visst den beste treningen, sier de. Så mange turer blir det, også sammen med støttekontakten min forhåpentligvis.  Jeg tok noen bilder i går, men de vart tatt med snapchat, og glemte å lagre bildene før jeg sendte de, så måtte ta screenshot av bildene etter jeg hadde sendt de, så tallet oppi hjørnet og teksten vises, men håper ikke det gjør noe likevell.


♥Det er så flott utsikt når du kommer opp på toppen.


♥Flotte bygda mi.


♥Ut på tur, aldri sur. Jeg blir alltid glad av å gå turer.

Det var absolutt en kjempeflott tur og håper det blir mange flere fjellturer utover sommeren. For det er så deilig å komme seg ut å gå tur, det gjør godt for kroppen og sjelen. Og som sagt så sier mange at turer er den beste treningen når du skal gå ned i vekt.
I dag regner det, så blir vell ikke noe tur i dag, men håper på en tur i morgen etter jeg er ferdig på jobb :)

-Liker du å gå turer/fjellturer?
-Hva gjorde dere i går?

Ønsker dere alle en flott søndag!
♥Julianne.

INNKJØP 29.05.2015


♥Hei kjære gode lesere.

Jeg skulle egentlig skrive dette innlegget i går kveld, men ble ikke sånn likevell. Jeg er på besøk hos bestemor i helgen, og i går kom det så mye besøk hit, så rakk ikke å blogge noe. Så derfor kommer innlegget nå. Men det håper jeg går greit. Jeg kjøpte ikke så mye i går, bare noen småting. Here we go!


♥Skinnjakke fra Kappahl, 300,-


♥Turjakke fra Sport Outlet, 1000,-


♥En søt singlet fra Cubus, 79,-


♥Ankelsokker fra Kappahl, 99,-


♥Kosebukse fra Cubus, 199,-  Utrolig behagelig å ha på. Står Kiss and tell på rompa :)


♥Søt vennskapsord/ramme fra Kremmerhuset, 50,-


♥3 plastpermer fra Nille, 10,- pr stk.

Av alt jeg kjøpte i går er jeg mest fornøyd med skinnjakken og turjakken. Men er ganske overrasket over at jeg ikke kjøpte mer, for jeg bruker som regel det. Men da slapp jeg ihvertfall å svi av veldig mye peng. Hehe :)

-Hva synes dere om innkjøpene?
-Har dere shoppet noe i det siste?

Ønsker dere en flott lørdag videre!:)
♥Julianne.

LANGHELG.


♥Hei mine kjære flotte lesere.

Nå har jeg endelig tatt helg, og det er så deilig! Og det har vært så deilig å ha bare 3 dager på jobb denne uka, så vært ei kort og rolig uke. Men så blir det 4 dager på jobb i ukene fremover mot sommerferie. Skal jobbe hele juni før det blir ferie, og det gleder jeg meg til. Skal bli deilig med 4 uker ferie. Har allerede planlagt litt hva jeg skal i sommer. Tenkte meg først en tur til Bergen, før jeg skal til mamma. Bortsett ifra det så skal jeg nok bare slappe av og nyte ferien og slikke mye sol. Men så skal jeg begynne å spare til en lengre tur neste år, da har jeg så lyst til en stor utenlands by en eller annen plass, men det må jeg spare til, men det får jeg nok til. Har så lyst på ei sparebøsse, sånn at jeg til slutt har så mye at jeg kan reise på en tur sammen med ei venninne eller noe. Men denne sommeren blir jeg nok bare å feriere i Norge. Håper på en flott og fantastisk sommer i år, med mye sol så jeg kan få litt brunfarge på kroppen. Gleder meg til sommer, ferie, bading, sol, grilling, is, milkshake, smoothies, shopping og mye mye mer!

Nå har jeg helg frem til mandag, da er det jobb igjen. Er så deilig at jeg har fri hver fredag. Så fridagen min i morgen går med til shopping uti byen(Amfi-Moa) sammen med ei venninne, og det blir sikkert kjekt. Så da vil det nok komme et innkjøpsinnlegg utpå kvelden i morgen. Ellers har jeg ikke planlagt noe spesielt for helgen, muligens bare slappe av, eventuelt gå litt turer om det blir fint vær. Men kjenner jeg Stranda rett så blir det helt sikkert regn, men håper på et nogelunde bra vær så jeg kan få gått meg en tur eller to. Er så deilig å få gått noen turer iblant, men orker ikke å gå tur i pissregn, det er ikke noe gøy. Må ihvertfall ha oppholdsvær før jeg kan gå noe tur. Hehe :)


#Selfie..

-Har dere noen planer for helgen?
-Skal dere reise noen plass på ferie?

Ønsker dere alle en strålende flott helg!
♥Julianne.

This Weekend Have Been Great.


♥Hei kjære flotte lesere.

Jeg nyter siste fridagen min, før det blir jobb igjen. Heldigvis har jeg bare 3 dager på jobb før det er helg igjen. Jeg er så heldig som har fri hver fredag, og det er utrolig deilig. Jeg skal også bare begynne å jobbe halv dag, 8-12. Da får jeg tid til mye mer enn om jeg jobber til 16. Jeg synes det blir så lange dager på jobb og mange timer, og uansett hvor glad jeg er i jobben min, så blir det rett og slett for mye for meg og jobbe 8 timer 4 dager i uka. Så har nå fått ordnet det slik at jeg jobber halv dag. Nå som jeg også kommer i gang med psykologer osv, så kan det være greit å jobbe halv dag.

Det har vært en rolig pinsehelg. Har ikke gjort så mye annet enn å slappe av, rett og slett. Og det er deilig å bare slappe av i helgene i blant og ikke farte rundt hele dagene/kveldene. På fredagen for jeg ned til bestemor & Jan, så på The Voice & Senkveld og koste meg med en Breezer. Lørdag var jeg & Sunniva først på café, jeg kjøpte meg en kakao og hun noe kaffigreier. Etter vi hadde drukket opp, for vi på Biffhjørnet(restaurant) og spiste litt god lunsj, og satt der i noen timer før jeg for bort att til bestemor. Senere på dagen/kvelden spiste Taco og så på Eurovision Song Contest og koste meg med et par Smirnoff Ice. Det har vært en flott og rolig pinsehelg. Håper dere har hatt en like flott helg som meg, og kost dere med hva enn dere har funnet på. Og at dere nyter siste siste fridagen deres.

-Hvordan har deres helg vært?
♥Julianne.

MY FAVORITE SONGS AT THE MOMENT.


♥God søndagskveld fine lesere.

Det er så utrolig deilig at jeg har ennå en fridag igjen, elsker fridager og langhelger. Tirsdag er det tilbake til jobb, så i morgen skal jeg nyte siste fridagen. Jeg tenkte at jeg skulle lage et innlegg om de sangene/den musikken jeg hører mest på for tiden, et lite musikkinnlegg. Jeg elsker musikk, og må høre litt musikk hver dag. Musikk er en stor del av meg og betyr så mye. Musikken har alltid vært der for meg i tunge stunder. Har jeg hatt det tøft så setter jeg på litt musikk, og ting blir plutselig mye bedre. Og litt musikk på bloggen kan jo blomstre opp bloggen litt. Det tror iallefall jeg!  But, here we go.

♥Taylor Swift - Bad Blood.

♥Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See you again.


♥OMI - Cheerleader.


♥Jason Derulo - Want You To Want Me/I Want You To Want Me MASHUP(Andie Case).


♥Loona - Bailando.


♥Martin Tungevaag - Samsara.


♥Mørland & Debrah Scarlett - A Monster Like Me.


♥Guy Sebastian - Tonight Again.


♥Victoria Justice - Freak The Freak Out.


-Liker dere noen av disse sangene?
-Hva/hvilken musikk liker dere/hører dere mye på?

Ha en super fridag i morgen alle, nyt den!
♥Julianne.NYE FAVORITTER FRA NELLY.


♥Hei kjære fine lesere.

Må igjen beklage den dårlige bloggingen min den siste tiden, men har daffet litt av. Men det er mye pga at jeg har så dårlig nett hjemme og får ikke muligheten til å blogge i ukedagene. Men når jeg er på besøk hos bestemor & Jan så kan jeg få blogget litt, men det er i såfall i helgene. Så det får bare blir som det blir.  Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av mine nye favoritter hos Nelly.com , jeg synes de har så mye fint, og jeg finner ALLTID noe jeg liker, hver gang jeg er innom.  So here we go!

 
♥KJOLE>HER                                                           ♥KJOLE>HER                                        ♥JAKKE>HER


♥SHORTS>HER                                                   ♥JEANS>HER                                               ♥TOPP>HER


♥TOPP>HER                                                           ♥KJOLE>HER                                          ♥KJOLE>HER


♥KJOLE>HER                                                     ♥JUMPSUIT>HER                                     ♥JEANS>HER


♥KJOLE>HER                                                        ♥TOPP>HER                                           ♥TOPP>HER     


♥DRESSJAKKE/BLAZER>HER                              ♥JAKKE>HER                                 ♥KJOLE>HER


♥TOPP>HER                                                          ♥JUMPSUIT>HER                           ♥SKINNJAKKE>HER


♥SHORTS>HER                                                        ♥SHORTS>HER                               ♥JAKKE>HER

 

Åh, de har så mye fint at jeg bare sitter og sikler etter å få det hjem. Men det koster jo en del og bestille også, så har ikke alltid råd til å kjøpe noe. Har ikke kjøpt noen av disse, ville bare vise noen av mine favoritter akkurat nå. Og det siste året så har jeg blitt ekstremt glad i klær med blomster på, er så fint synes jeg. Før så kunne jeg ikke en gang se på topper som hadde blomster på, men nå ser jeg etter og kjøper stadig vekk klær med blomster på. Så er helt klart at smaken forandrer seg med årene.

-Hva synes dere? Hva synes du var finest?
-Shopper du/dere mye online, i stedet for å gå i butikken å kjøpe?

Ha en super pinseaften videre!
♥Julianne.

 

GÅRSDAGENS INNKJØP - 08.05.15


♥Hei kjære flotte lesere.

I går var jeg en tur på Amfi Moa i Ålesund og shoppet litt nytt. Skulle egentlig legge ut innkjøpene i går kveld, men orket ikke likevel, så tenkte å vise dere nå. Jeg er så fornøyd med alt jeg har kjøpt. Fant så mye fint! Og har jo også fått oppgradert litt i klesskapet til sommeren, og som jeg kan bruke nå også selvfølgelig. Det er ikke ofte jeg er på moa og shopper, for det koster jo en del å handle nye klær, men heldigvis var det litt salg, og det liker vi jo. Så handlet en god del, og svidde av en god del. Men når jeg ikke er der så ofte, så er det greit å bruke litt peng, synes jeg. Uansett, her er det jeg kjøpte.

♥Cubus:

♥BikBok:

♥Skopunkten:


♥Nille:

Kubbelys: 19,90,- pr stk. , Duftlys i glass: 39,90,- , Telys/duftlys: 39,90,-


Bordklokke/kalender: 149,-


Skåler med stjerne på: 34,90,- pr stk. Kjøpte 2 stk med blå stjerner på og 2 med baige stjerner på.

Gamestop:

Jewel Time 24,79,- , Aztec Adventures 24,79,- , Angry Birds 83,37,-

Jeg er kjempe fornøyd med alt. Elsker shopping, og ikke minst salg!
I kveld skal jeg på vors hos en kompis, og da tenkte jeg å bruke den ene blomstertoppen :)

Ha en flott lørdagskveld alle!
-Hva synes du om innkjøpene mine?
-Har du shoppet noe den siste tiden?

♥Julianne.

LONG TIME, NO SEE.


♥Heisann.

Det er en god stund siden jeg har blogget, og beklager det så mye. Jeg har på en måte hatt en liten pause fra bloggingen de sister par ukene, og det er utrolig deilig av og til og ta litt pause fra blogging. Også grunnen til pausen er også for at jeg ikke skal bruke opp alt å blogge om på en gang, for da sitter jeg der plutselig en dag og ikke har noe å blogge om fordi jeg har brukt opp alt. Så det nytter å ha en liten bloggpause innimellom. Jeg tenkte jeg skulle blogge litt om det som har skjedd den siste tiden, ikke at det har skjedd så veldig mye på de ukene jeg har vært borte fra bloggen, men tenkte å oppdatere dere litt likevel.

Fredag for to helger siden var jeg på russerevy med ei venninne. De hadde fått til mye bra, og hadde mye humor og parodierte lærerne(noe som var det morsomste). Det var faktisk første gangen jeg har vært på russerevy eller revy i det hele tatt. Har ikke fått til å dratt tidligere av sikkert mange grunner. Ellers den helgen gjorde jeg ikke noe særlig annet enn å slappe av.

Lørdag 18.april var jeg i bursdagsfest hos en kompis som fylte 23 år 16.april. Han er også samboer med bestevenninna mi. Det var en utrolig bra kveld, med drikkeleker, musikk og sang. Vi sang også bursdagssang for bursdagsbarnet. Bursdagssangen fra Kaptein Sabeltann. Når klokken ble rundt 23, for guttene ut og vi jentene fortsatte festen hos ei venninne, som var utrolig koselig. En meget bra avsluttning på en flott kveld!

Et bilde av meg og min bedre halvdel fra festen. :) Selfie hører med♥

Forrige helg gjorde jeg ikke så mye annet enn å slappet av. Var en tur hos bestevenninna mi lørdagskvelden, hvor vi spilte forskjellige kortspill og brettspill. Kjempekoselig! Det er virkelig sosialt, også er det gøy. Og det er så greit å være sosial uten å måtte drikke, for er bedre å være sosial uten å drikke enn å drikke. Det blir sosialt på en helt annen måte. Var uansett en morsom og koselig kveld sammen med 3 herlige jenter.

(google) Dette var et av spillene vi spilte, Alias. Som var utrolig gøy og ikke minst stressende. Er ikke lett å skulle forklare så mange ord som mulig på tid, og da blir du helt stresset. Men var gøy selvom det var stressende! Dette anbefales :)

I morgen tenkte jeg meg en tur til byen(Ålesund, moa) og shoppe litt. Må se om jeg finner meg noen nye joggesko blant annet og kanskje litt nye vår/sommerklær :) Håper jeg finner noe fint! Og at der er litt salg. ELSKER salg! Det er noe av det beste jeg vet, salg! På lørdag tenkte jeg & Sunniva at vi skal sta å grille eller noe, for er meldt så fint vær i helgen, og da er det jo perfekt å grille. Kjøpe med seg engangsgrill og det du vil grille og bare kose seg og nyte sola. Man må bare nyte sola mens vi har ho her, vet aldri hvor lenge ho blir og da må man bare benytte seg sjansen mens man kan. Ellers blir det bare å slappe av tenker jeg, har ikke lagt så mange andre planer enn det foreløpig. :)

Legger ved dette selfie-bildet. Er utrolig hvor populært det har blitt med selfie, mange av oss tar selfie hver dag, mens noen bare av og til. Men vi tar alltid selfie om vi er ute på noe, er på fest osv. Det hører alltid med! :) Det også for å bevare minner osv. Fin måte å skape minner på!

Det blir nok et innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem fra shopping i morgen, er gøy å vise dere hva jeg eventuelt kjøper. Også skal jeg prøve å få til et nytt Antrekk VS Antrekk innlegg litt senere, men lover ingenting. Men isåfall så kommer det også i morgen :) Om dere vil det?

-Planer for helgen dere da?
Ha en fin torsdagskveld alle!
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits