MITT STORE FORBILDE!


Jeg har mange forbilder, folk jeg ser opp til. Men en person jeg virkelig ser opp til, og som jeg ser på som mitt store idol og forbilde er Demi Lovato. Jeg virkelig elsker denne dama. Hun er en stor inspirasjon for så utrolig mange unge jenter, og ikke bare jenter men også gutter. Hun er en fantastisk dame på alle mulige måter, og jeg klarer faktisk ikke å sette ord på hvor fantastisk hun er eller hvor mye hun faktisk betyr for meg. Er kanskje litt teit å si at hun betyr ekstremt mye for meg, men for meg så betyr hun så utrolig mye for meg i hverdagen, uansett om jeg ikke kjenner henne, så betyr hun mye.

 Jeg har alltid sett ned på meg selv, kritisert meg for alt mulig, fra jeg kom i puberteten. Jeg var så og si aldri fornøyd med noe på kroppen min. Jeg rett og slett hatet meg selv. De siste par årene har det roet seg veldig, jeg sier ikke til meg selv lenger om hvor stygg jeg er, hvor feit jeg er osv. Og grunnen til det er Demi! Hun har rett og slett vist meg at vi er faktisk verdt mer enn vi tror, og at vi er god nok akkurat som vi er. Hun får meg til å se annerledes på meg selv, og fått meg til å tro på meg selv, at jeg er god nok akkurat som jeg er og kan klare akkurat det jeg vil.

Demi er den beste artisten som finnes. Hun lager utrolig bra musikk, som virkelig når gjennom til folk, som folk kjenner seg igjen i. Hun inspirerer med sangene sine og alle ord og setninger/quotes til fansen, og andre unge jenter og gutter. Hennes musikk får meg gjennom hver dag. Har jeg en grå dag, som jeg ganske ofte har, så setter jeg på musikken hennes og ting blir så mye lettere og bedre, og føler meg så mye bedre. Musikken gjør meg alltid glad og i godt humør. Og ikke minst, Demi gjør meg så glad, så lykkelig og får meg til å se lysere på ting.  Hun har jo hatt sine problem hun også. Hun har vært gjennom mobbing akkurat sånn som meg, hun har hatt spiseforstyrrelser og mer, men hun reiser seg opp og står på beina samme hvor tøft hun har/hatt det, det er noe jeg virkelig beundrer, for det er ikke alltid like lett. Og det inspirerer meg ekstremt mye.

  

For en fantastisk dame, artist, forbilde og idol! Jeg har ikke ord, og jeg er ganske sikker på at hun inspirerer og er et stort forbilde for mange unge, og kanskje også voksne. Jeg ønsker så inderlig og en dag møte henne, og takke henne for alle de gode ordene som har hjulpet meg og fått meg gjennom alt og den fantastiske musikken og få sagt hvor mye hun betyr for meg og hvor mye jeg elsker henne. Jeg håper ønsket går i oppfyllelse en vakker dag, for det hadde vært fantastisk! :)
JEG ELSKER DEG, DEMI! <3

 

- Hvem er ditt forbilde?
- Liker du/er du fan av Demi?

 

Ha en flott onsdag videre alle sammen!
Vi snakkes! :)

 

- Julianne.

THE LAST FEW DAYS.


Hei kjære flotte, fantastiske, nydelige lesere.

 

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget siden 16.juli, men har hatt lite å skrive om/fortelle dere om. Men nå tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på den siste uka/de siste dagene. Jeg skal virkelig prøve å bli flinkere til å blogge oftere, kanskje et par innlegg for dag også, får se hva jeg rekker osv også. Dere må gjerne komme med ønsker om hva dere vil lese om på bloggen, det settes stor pris på :)

Siden sist har jeg slappet av mye, er så deilig med ferie hvor jeg bare kan slappe av og ta livet helt med ro. Elsker ferier! Too bad it's over soon.. Jeg har gått mye kveldsturer de siste dagene/den siste uka, og det er så deilig å komme seg ut å gå en lang og flott kveldstur hver dag, det gjør så godt for både kroppen og sjela, og man får klarnet tankene en god del også :) Så har jeg shoppet litt, som jeg allerede har vist dere. Det blir nok ikke noe mer shopping på meg mens jeg er hos mamma, tror jeg har shoppet nok :) Men det jeg har kjøpt har vært på tilbud/salg, og det liker jeg! Men pengene forsvinner når man shopper, uansett om man shopper på salg eller ikke. Men er litt gøy å kunne kjøpe seg noe nytt en gang i blant. :)


Some selfies! :)Tenkte å dele noen turbilder med dere også fra de siste kveldsturene våre :)


Disse bildene ble tatt på kveldsturen i foregårs/overigår. :)


 

Dette bildet tok jeg på kveldsturen i går! Vakkert <3I går var jeg forresten å fikset neglene i en neglesalong. Ble greit fornøyd med de, hadde på neglelakk selv når jeg kom hjem, siden hun som ordnet de ikke helt skjønte hva jeg mente. Menmen, jeg kan ta på neglelakk selv også jeg så det går fint :)  Tenkte jeg skulle vise dere resultatet litt senere i dag, og også vise dere resultatet ved bruk av øyenbrynsformer, som jeg sa jeg skulle gjøre for lenge siden, men har liksom ikke fått tid til å gjøre det. Så det kommer i et innlegg litt senere i dag :) Om dere har lyst til å se da? :)

 

Nå skal jeg slappe av litt med musikk før jeg går å steller meg :)
Håper dere alle får en super fredag :)

 

Vi snakkes!
- Julianne.

 

INNKJØP 16.07.15


Heisann mine kjære lesere!

 

I dag var jeg til Oslo og møtte to venninner som jeg gikk på folkehøyskolen med som jeg ikke hadde sett på mange år. Blir ofte sånn når jeg bor der jeg bor, og de bor hvor de bor. Var i hvertfall kjempe koselig å se dem igjen, og har hatt en flott dag i Oslo med nydelig vær :) Mens jeg var i Oslo kjøpte jeg jo selvfølgelig litt, må jo nesten det når jeg først er i Oslo! Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. :) 

 

 


-Snekkerbukse/shorts fra BikBok, 149,-


 


-Shorts 79,-  2 topper 59,- pr stk fra Cubus.

 


-Drømmefanger 129,- , Smykke/øredobber 99,- , Ring 62,-  Husker ikke hva butikken heter.

 

Det var alt jeg kjøpte i dag. Mitt kuleste/råeste innkjøp i dag må nok være snekkerbuksen/shortsen :D Dritkul!

 

- Hva synes dere?:)
- Har dere shoppet noe i det siste?:)
- Er dere glad i å shoppe?:)

 

Håper dere alle har hatt en super fin torsdag!:)
Vi snakkes!

 

- Julianne.

INSPIRATION/INSPO.


Hei kjære flotte lesere.

 

Jeg tenkte at jeg skulle starte med noen inspirasjonsinnlegg på bloggen min. For å prøve noe nytt, er gøy å variere litt og prøve ut nye ting å blogge om. Tenkte at jeg skulle starte så smått i dag med å vise dere noe av min inspirasjon eller inspo. Ser det er mange bloggere som gjør det, og det er ikke sånn at jeg gjør det fordi alle andre gjør det, men fordi jeg selv vil og vil prøve ut noe nytt. Dette også for å få ennå flere lesere på bloggen min. Jeg håper dere liker innlegget!My inspiration!:) Skal lage noen slike innlegg om dette en gang i blant, ikke hele tiden med av og til og når jeg føler for å dele litt inspirasjon med dere lesere :) Håper det faller i smak!


- Hva inspirerer deg?
- Lager du inspirasjonsinnlegg på bloggen din noenganger?


Ha en strålende fin mandagskveld videre!:)
Vi snakkes!

- Julianne.


 

INNKJØP 08.07.15


Hei flotte lesere.

 

I dag var jeg en liten tur på Metro-senteret, et kjøpesenter ikke så langt unna der hvor mamma & Håkon bor. Jeg gikk og så litt i butikker mens mamma var til fysioterapeut å trente. Fikk kjøpt meg noen småting på denne lille shoppingrunden, blir nok mer shopping i løpet av sommeren tenker jeg. Teheh :) Også blir det garantert tatovering på meg i løpet av sommeren, det har jeg virkelig bestemt meg for. Hvor jeg skal ha den er jeg litt usikker på ennå, men bestemmer meg nok til slutt :)  Her er dagens innkjøp:

 


>Kjole fra BikBok - 149,-

 


>Colouring book 20,-  >Tusjer 20,- fra Tiger.

 >Øyenbrynsformer,farger&pensel/kost fra Kicks - 440,-

 

Jeg har allerede testet ut øyenbrynsformene og fargene og er overrasket over hvor bra det faktisk ble. Jeg trenger nok ennå litt mer trening/øving for å bli ennå flinkere, men er jo det som må til; øving,øving og øving.  Øving gjør mester, sier dem! :) Den var virkelig verdt pengene, virkelig! Du kan få i lysere farger også :)  Anbefales! Øyenbrynene blir helt like, og fargene er kjempefine :) Og det er forskjellige fasonger på formene, så blir morro å teste ut de andre fasongene også! :)  Jeg kan prøve å få tatt noen bilder i morgen og vise dere hvordan det ble etter første forsøk :)

- Hva har du gjort i dag?

 

Ha en super kveld videre!
- Julianne.

SOMMERFERIE + TATTOO


Hei kjære flotte fantastiske lesere.

 

Nå er det endelig sommerferie, og det er så fantastisk deilig! Tok ferie på torsdag kl. 12, helt greit det. Skal nyte de neste 4 ukene så til de grader. Jeg feiret ferien med Hellesyltdager med tivoli, alkohol og morro sammen med mange herlige folk. Lørdagskvelden vart meget bra, og senga på hotellrommet vart også meget godkjent. Jeg og venninna mi hadde ordnet oss et hotellrom for natten, synes det var så greit så vi slapp å stresse med å komme oss hjem på et hvis, selvom vi hadde sikkert ordnet noe. Så vi vorset på hotellrommet før vi gikk ut å tok oss noen cider/smirnoff og ventet på at flere Strandara( altså kjentfolk fra Stranda) skulle dukke opp. Kjempe bra kveld! Søndagen sov vi forbi frokosten på hotellet, våknet ett kvarter før frokosten var ferdig og da var det ikke noe vits igrunn, så vi sto opp, stelte oss og våknet før vi skjekket ut av hotellet og skjekket ut tivoliet og boder en siste gang før vi vendte nesen hjem igjen. Kom hjem i 3 tiden, fikk kjørt kaninen min bort til bestefar for han skal være der mens jeg er vekke, og gikk i senga å la meg noen timer. Var så sliten og trøtt etter lite søvn lørdagsnatta. Pakket og ryddet litt i leiligheten en stund etter jeg våknet og fikk lastet ned mer musikk til ipoden :)

I går gikk dagen med til reising så og si hele dagen. Bussen gikk i 7tiden tidlig morgenen, så var oppe hele søndagsnatta så jeg ikke skulle forsove meg. Tok bussen til Stryn, og måtte vente trekvarter på neste buss videre mot Gardermoen/Oslo. Var endelig fremme på Gardermoen 17.30 hvor mamam sto og ventet på meg. Tok en stund før jeg fant henne, men vi fant hverandre til slutt. Fikk så Hamburger til middag, namnam. La meg så i halv 1 tiden, og det var så deilig å få lagt seg i går kveld og sov meget godt i natt etter nesten ikke noe søvn på et helt døgn, sov litt på bussen, men det var en time om gangen. Jeg er iallefall glad for at jeg har kommet til mamma, Håkon & Mira. Skal kose meg masse sammen med familien og venner i sommer og håper på mye sol i sommer så jeg kan få farge på den bleike kroppen min :) Hehe!


Også vurderer jeg veldig å få tatovering mens jeg er her hos mamma. Har lenge hatt lyst på tatovering, men aldri fått tid eller råa til å ta. Men håper jeg får til i løpet av ferien og har også bestemt meg for hvilken tatovering jeg vil ha. Eneste er at jeg ikke helt har bestemt meg for hvor den skal være. Det står mellom skulderen, hofta og ankelen, men det finner jeg ut av til slutt. Dette blir isåfall mi første tatovering, og det kan bli kjempe spennende :)

Dette er tatoveringen jeg skal ha :) Og tenker at den kanskje blir finest på skulderen, men får se hva jeg finner ut!

 

Vi snakkes/blogges senere!:)
- Skal dere noe spesielt i ferien?
- Hva synes dere om tatoveringen?

 

GOD SOMMER ALLE! :)
- Julianne.

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits