SPØRSMÅLSRUNDE.


Hei fininger.

Siden jeg ikke har så fryktelig mye å blogge om, tenkte jeg nå at jeg skulle starte en spørsmålsrunde, noe jeg synes er veldig gøy! Jeg håper dere har mange flotte spørsmål og stille meg. Jeg svarer på alle spørsmål, uansett spørsmål og jeg svarer 100% ærlig på alt. Og jo flere spørsmål dere stiller meg, jo morsomere blir det for meg :)


Legger med et bilde fra photoshooten jeg og ei venninne hadde for en uke siden ca. :)  Jeg er ikke perfekt i å posere, men prøvde så godt jeg kunne, haha x)

 

Håper dere har hatt en super mandag så langt og at den fortsetter like bra utover kvelden :) Kos dere med hva enn dere driver med :)

- Julianne.

HVILKEN HEADER!?


Hei fine lesere.

Long time, no see! Beklager nok en gang for dårlig blogging, men den siste tiden har ikke blogglysten vært helt på topp, og har hatt utrolig lite å blogge om. Men i går laget jeg noen nye headere som jeg tenkte dere skulle/kunne stemme på hvilken header jeg skal bruke. Jeg er ikke perfeksjonist på å lage headere, men de er sånn midt på treet. Jeg er ihvertfall godt fornøyd med de jeg laget i går. Håper dere liker innlegget :)

♥Header nr 1:
♥Header nr 2:
♥Header nr 3:


Som dere ser så er de ikke perfekte, men de er helt ok. Er vell bare øving som skal til tenker jeg, så blir de nok meget bra til slutt :) Men hva synes dere? Hvilken likte dere best? :)

Håper dere nyter søndagen med sol og morro! :) Det gjør ihvertfall jeg.
Ønsker dere alle en riktig fin søndag videre :)
Enjoy the day!

- Julianne.

PHOTOSHOOT 13.08.15


Hei fininger.  Etter jeg var ferdig på jobb kl. 12 i dag gikk jeg hjem å skiftet til snekkershortsen min, siden det var så nydelig vær og altfor varmt med bukse, og pakket så med meg sminken, og gikk for å møte Sunniva med frisøren, siden hun var med frisøren. Når hun var ferdig for vi opp til henne og ordnet oss før vi kjørte inn til helsemvika(badestrand) for å ta litt bilder/ha en liten photoshoot. Og det var igrunnen ganske gøy. Vi byttet på å ta bilde av hverandre, vi fikk tatt noen bilder sammen også men de har jeg ikke fått ennå. Så tenkte jeg skulle vise dere portrettbildene av meg som venninnen min har tatt. Håper dere liker dem og innlegget :)

-Hva synes dere?:)

- Julianne.

MY FAVORITE SERIES


Hei alle. Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig de siste dagene, men har vært så mye og har ikke rukket å få blogget. og har ikke blogget pga dårlig internett. Men akkurat nå er jeg hos bestemor, og rekker å blogge et lite innlegg før jeg skal hjem. Så nå tenkte jeg at jeg skulle blogge et lite innlegg om noen av mine favoritt serier. Jeg har kanskje blogget om det før, men gjør det igjen jeg, om det er ok :)

 

♥PRETTY LITTLE LIARS.
Dette er desidert min store favoritt! Pretty Little Liars er noen av de beste seriene som har blitt laget. Jeg bare elsker denne serien!♥ Mine absolutt favoritter i denne serien er Spencer/Troian, Hanna/Ashley, Toby/Keegan, Caleb/Tyler & Emily/Shay. I kveld er det summer finale av Pretty Little Liars i USA, og i morgen når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg laste ned episoden med en gang og se så fort som overhode mulig. Hehe♥ THE BEST!


♥TEEN WOLF.

Utrolig bra serie med varulver og andre monstre. Denne er også utrolig spennende og er nå på sin 5 sesong, og til nå har denne sesongen vært helt kanon bra, og det blir bare mer og mer spennende for hver episode, og de holder spenningen gjennom hele episoden, du klarer ikke å sette på pause for å gå på do eller noe. Hehe! Har du ikke sett Teen Wolf, anbefaler jeg deg å se! :)

♥ORANGE IS THE NEW BLACK.

Orange is the new black begynte jeg på 2 måneder før sommeren, og har til nå sett de 2 første sesongene, og har i kveld lastet ned sesong 3 som jeg gleder meg til å se. Dette er en vanvittig bra serie. I denne serien følger vi kvinner som er blitt satt i et kvinnefengsel, for noe de har gjort, som stoff og annet. Jeg var faktisk veldig usikker på om jeg skulle starte på den, men for å si det sånn så angrer jeg ikke på at jeg startet å følge med på den! :D

♥GOSSIP GIRL.

Beste gossip dramaet som er laget! Så mye drama på en serie finner du ikke i noen andre serier. Mye sladder, utroskap, tragedier og drama! Jeg kan tenke meg at mange av dere har sett denne serien som består av 6 sesonger. Favorittene mine er Blair/Leighton, Chuck/Ed & Jenny/Taylor♥

♥THE ORIGINALS.

Dette er den beste vampyr/varulv/hekse serien som eksisterer! Denne serien er 20 ganger bedre enn The Vampire Diaries! The Originals er så utrolig mye mer spennende og det skjer ting hele tiden. Noe jeg synes TVD har tapt seg mye på, den er blitt så langdryg og faktisk litt kjedelig. Ikke ta det feil, jeg liker TVD også, men ikke like mye som før. Denne har så og si tatt over! Når jeg ser på denne serien klarer jeg ikke å ta øynene vekk fra skjermen, rett og slett! Denne serien består av 2 sesonger så langt, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften til sesong 3 kommer, noe som jeg håper at den vil starte i løpet av høsten :D♥ Min store favoritt er Klaus/Joseph, my love, always! :*  Anbefaler denne på det sterkeste til dere som ikke har sett den :)

Så dette var altså mine store favoritter når det kommer til serie. Jeg tenkte at neste innlegg skal det handle om favoritt filmene mine, om dere vil det og synes det er greit.  Håper innlegget faller i smak. :)

- Hva er dine favoritt serier og er det noen av disse du liker/følger med på?
Ha en super onsdag i morgen, håper morgendagen bringer sol og varme og glede :)

- Julianne.

WEEKEND


Etter en kort uke(3 dager) etter ferien er det endelig helg igjen. Gikk jaggu fort! Så deilig å ha kort uke etter ferien, men neste uke er det tilbake til 4 dager :) Er fantastisk deilig å være tilbake på jobb. Jeg elsker jobben min og trives så godt, så var deilig å begynne på igjen etter ferien.

Denne helgen blir ganske rolig, jeg må pakke ut etter ferien & vaske og rydde leiligheten litt. Også blir det en tur på Sienna(fastfood resturant) med Sunniva, også blir det en tur opp til Anjagull på lørdag. Har jo ikke sett dem på 4/5 uker, så skal bli deilig å se dem igjen :) Ellers har jeg absolutt ingen planer for helgen, tenker å ta det rolig. Så får jeg heller se om det blir noe liv neste helg :)

Meg & lillegull<3

I kveld har jeg bare tatt livet med ro. Gikk å la meg en liten stund etter jeg var ferdig på jobb i dag. Sliter så med tannværk om nettene at jeg holder på å bli gal. For å si det sånn så blir det ikke mye søvn på meg om nettene, så da må jeg ta igjen litt når jeg da er ferdig på jobb. Etter det har jeg bare hatt en rolig kveld med lillegulle og sett noen filmer, det vil si 3 filmer(tihi). Nå blir det straks dusjen før det blir natta, må uheldigvis opp tidlig i morgen også, blæh -.-' menmen, det får bare gå, kan sove litt ekstra på lørdag og søndag i hvertfall :)  Jeg håper dere alle har hatt en fin torsdagskveld! :)  Skal prøve å få blogget ihvertfall 1 innlegg om dagen fremover, sånn at jeg holder bloggen mer aktiv enn hva jeg gjør nå. Så håper at jeg skal kunne klare det, men med ganske dårlig nett hjemme kan jeg ikke love noe, men skal alltids prøve :) God natt alle, drøm søtt! :)

Verdens beste gull<3

 

- Julianne.

 

AUGUST + HOMESWEETHOME


Tenk at vi allerede har startet på en my måned. Det går så utrolig fort at jeg knapt rekker å skifte sokker før det er en ny måned. Ny måned, nye muligheter. Jeg håper denne måneden vil by på mye glede og morsomheter og spenning. August kan være en fin måned med mye fint vær, men August kan også være grå og trist. Jeg håper at August vil by på mye sol og blå himmel. For som jeg vet så har det nesten bare regnet der hvor jeg kommer fra, har vært en eller annen soldag, men det har ikke vært mange. Jeg kan være glad jeg har vært på østlandet hvor det har vært ganske bra vær. Får bare håper og krysse fingrene for det beste! Gleder meg til ny måned med jobb, venner og morsomheter. Jeg har iallefall tenkt at jeg skal bli ennå mer sosial i helgene, for jeg er ofte veldig usosial i helgene og sitter for meg selv. Denne måneden håper jeg blir annerledes, at jeg er ute med venner i helgene og har det gøy sammen med dem :)

 I kveld resier jeg med nattbussen hjem etter 4 fantastiske uker i Lørenskog/på østlandet sammen med familien og venner. Jeg har ikke lyst å reise hjem, men samtidig skal det bli veldig godt å komme hjem til leiligheten min, kaninen og ikke minst sengen min. Også skal det blir greit og godt å komme igang med jobb igjen etter 4 uker ferie. Disse 4 ukene har gått så utrolig fort, men har jo rukket mye i løpet av de 4 ukene jeg har vært her. Har truffet venner jeg ikke hadde sett på mange å hundre år, noe som har vært kjempe koselig. Jeg rakk også en hel dag på Tusenfryd før jeg vender nesa hjemover, og det var utrolig gøy. Elsker tivoli, karuseller osv. Jeg tar alt, er ikke redd for noen karuseller.

 

Tusenfryd (y)   haha, jeg blir så lekker på slike bilder altså, huffameg! x) Meg & godeste Jeanette<3

 

Bussen reiser kl. 22:00 fra Oslo i kveld og er hjemme kvart på 8 i morgen tidlig. Og kjenner jeg meg selv riktig så blir det nok litt soving med en gang jeg kommer hjem, før jeg skal handle litt mat og få henta hjem kaninen min. Savner han så mye, så skal bli deilig å få han hjem. Han har vært på ''ferie'' hos bestefaren min disse ukene jeg har vært borte. Så blir godt å komme hjem til han og vennene mine :)  Begynner også å jobbe igjen på tirsdag, og det blir nok bra!

 

Lillegulle<3

 

 

- Har du lenge igjen av ferien din?
- Hva har du gjort i ferien?

 

Håper dere alle får en kjempe flott søndag!:)
Vi snakkes!

 

- Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits