MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS


Hei alle. I kveld var jeg på kino med Sunniva å så Maze runner: ildprøven, film nr 2 i serien. Og for å si det slik så ble jeg overhodet ikke skuffet, det var verdt ventetiden på et år for å si det sånn. Denne var utrolig bra, helt fantastisk. Så utrolig spennende, så spennende at jeg glemte å drikke brusen min og det jeg hadde kjøpt. Det var spennende fra start til slutt, ikke et eneste kjedelig øyeblikk!  Film nr 1 var også utrolig bra, men jeg synes denne var hakke bedre, faktisk. I følge aviser osv og de som har anmeldt og gitt terningkast har tydeligvis ikke peiling på film, for de terningkastene de har gitt stemmer overhodet ikke. Og de har ikke peiling på hva som fenger ungdommen/ung voksne. For å si det sånn så bryr jeg meg fint lite om terningkastene anmelderene gir hver en film de ser, det viktigste er jo hva vi synes selv. Vi skal ikke gå etter terningkaster når det kommer til film. En film kan gjerne få en 2'er, men når du selv ser den så gir du et enda bedre terningkast selv.


Jeg selv gir denne filmen en sekser. Jeg synes den var utrolig fantastisk bra at jeg fortsatt sitter med hjertet i halsen ennå og det er det ikke ofte jeg gjør etter jeg har sett en film på kino. Alle har selvsagt sine meninger. Kanskje du/dere får en annen mening enn meg om dere skal se denne. Men uansett så anbefaler jeg denne meget sterkt.  Nå må jeg/vi vell vente enda 1 år på ny og siste film/filmen i denne bokserien, og det er utrolig kjipt, men året satser jeg på går utrolig fort og kan nesten ikke vente på neste film. :-)  Og gleder meg til å få lastet ned denne på dataen, så jeg kan se den når jeg vil og hvor mye jeg vil. Også bare elsker jeg at Dylan O'brien er med! Han er en av mine favoritt skuespillere, en av de skuespillerne jeg elsker mest og ser opp til. Han er et av mine forbilder. Han er en så utrolig fantastisk skuespiller at jeg tror faktisk han kan spille hvilken som helst karakter i hvilken som helst film, virkelig!  Har så lyst å møte han en eller annen gang, og håper jeg en dag får muligheten til det, for det hadde vært fantastisk!   Dylan i mitt hjerte♥
HOTHOTHOT♥

- Har du sett filmen/skal du se filmen? :-)
Ønsker dere alle en flott ny uke :-)

- Julianne.

 

ANTIBIOTIKAKUR, IS, HOSTESAFT ++


Hei fine flotte lesere. Nå har jeg vært syk i over en uke, og begynner å bli passe lei nå. Men i dag var det nok så jeg for til legen for en skjekk, måtte ta et stikk i fingeren og fikk målt feber osv. Fikk så antibiotika som jeg skal gå på i en uke og nå håper jeg virkelig jeg blir bra igjen, for det er så utrolig kjedelig å være syk. Jeg har vell en form for betennelse i halsen/kroppen, CRP'en min var altfor høy så jadda. Så var jeg opp på apoteket å fikk hentet ut medisinen og fikk kjøpt meg hostesaft og halspastiller. Så nå skal jeg vell bli frisk tenker, håper jeg ihvertfall. Håper dere alle er friske og raske og ikke ligger syke sånn som meg og at dere har en flott onsdag :-)

My life right now..  Yeye, overlever vell dette også ;-)

 

Ha en super dag videre :-)
- Julianne.

LAST FRIDAY NIGHT + SPØRSMÅLSRUNDE


Hei fine lesere. Er igjen en liten stund siden jeg blogget sist, men er sånn det blir av og til. Spesielt når jeg har dårlig nett hjemme og lite å blogge om. Men jeg prøver å bli bedre og flinkere til å blogge oftere.  Men nå tenkte jeg å blogge et lite innlegg. Håper dere liker innlegget :)

Fredag 28.08 startet jeg med å stå opp og våkne litt før jeg heiv meg rundt å begynte å vaske og ordne litt før jeg hoppet i dusjen, laget middag og sminket meg og ordnet meg til kvelden. Jeg hadde vorspiel og hadde invitert noen venner, og det ble en vellykket kveld med gode venner og god stemning. Håper de koste seg like mye som meg. I 11-12 tiden for vi en tur ut på bygda/byen, ned på hotellet, hvor det skulle skje denne kvelden. For meg så var dette den beste kvelden jeg har hatt på lenge, når det kommer til fest osv. For jeg fester utrolig skjeldent, men har tenkt at jeg skal prøve å bli mer sosial i helgene, om jeg ikke skal drikke at jeg går ut å treffer folk likevel. Synes det fort kan bli kjedelig å sitte hjemme 2 helger på rad for eksempel uten å møte folk eller gjøre noenting. Så fremover blir det mye mer sosialt i helgene, får jeg håpe. At jeg finner på noe, møter venner og har det gøy. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra fredagskvelden, fikk jo tatt noen :)

Meg ♥ Maria ♥ Sunniva ♥


Ikke alle som fulgte med, men fikk de med på bilde likevell ;-)   Johannes - Joakim - Robin - Sondre - Sunniva - Maria - Meg. :-)

For en flott gjeng altså! :-)   Johannes - Joakim - Robin - Sunniva - Maria - meg - Frank-Ove. ;-)


Meg & besteeemii ♥


Åjadda x)

For en kveld det var! En vellykka kveld, det er iallefall helt sikkert :-)  Må gjentas snart, og håper det skjer fortare enn jeg aner det! :-)


Forresten så har jeg fortsatt spørsmålsrunden gående, og ønsker meg ennå flere spørsmål :-) Kommer også til å ta med spørsmålene fra forrige spørsmålsrunder som jeg ikke har lagt ut ennå også :-)  Jeg blir kjempeglad om dere vil stille meg noen flere spørsmål, det setter jeg stor pris på! Spør om det du vil, jeg svarer på alt :-)

Ønsker dere alle en super søndag videre!
Håper dere har hatt en super helg alle :)

- Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits