TOKIO HOTEL


♥Heyhey.

Som dere skjønner via overskriften vil dette innlegget være om Tokio Hotel. Om du ikke liker Tokio Hotel så please ikke hate i kommentarfeltet. Men håper dere vil like innlegget uansett om dere liker Tokio Hotel eller ikke, :-)

Jeg ble fan av dette fantastiske bandet i 8.klasse etter å ha hørt på en av sangene deres hjemme hos venninna mi. De i kjelleren spilte faktisk den sangen en kveld jeg var på besøk hos venninna mi og vi var alene. Så vi la oss faktisk ned på gulvet å lytta, og bare koste oss. Etter sangen Monsoon ble spillt var jeg totalt hektet, og måtte søke opp på youtube etter flere sanger. Jo flere sanger jeg fant, jo mer hektet ble jeg!  Jeg var helt gal, det var den eneste musikken jeg faktisk hørte på.  Jeg husker jeg hadde rommet mitt dekt med plakater og bilder av favoritt bandet mitt. Jeg kjøpte flere og flere t-skjorter og andre effekter. Jeg ble rett og slett blodfan. Jeg kunne til slutt alt om bandet. Jeg googlet meg så og si ihel. Jeg fikk også nye venninner pga bandet, og de er jeg fortsatt venninner med, og det er takket være dette fantastiske bandet som brakte oss sammen. Jeg husker jeg gråt hver gang jeg og venninna mi så på Tokio Hotel konsert på dvd, når vi endelig faktisk kunne få kjøpt dvd'ene i Norge. Første dvd'en jeg fikk, fikk jeg fra bestemor etter de hadde vært i Tyskland(ettersom de kjørte ofte med trailer gjennom Tyskland. Jeg var så glad. Etterhvert fikk jeg tak i flere, og disse så jeg på nesten daglig. Jeg var helt i min egen verden!


Årene gikk og vi gikk å håpte på at de snart kunne komme til Norge å ha konsert, for det hadde jo vært fantastisk. Ettersom årene gikk fikk vi endelig det vi hadde håpet på, de skulle komme til Norge å spille. Jeg var helt i taket av glede, og husker jeg gråt mye. Så kom dagen, 3.mars 2010, dagen jeg endelig skulle få se favoritt guttene/bandet mitt live for første gang. Denne dagen var helt fantastisk, og jeg husker den som om den var i går. Tilbringte denne fantastiske dagen sammen med to venninner, så jeg slapp å dra alene. Jeg ville ikke at den kvelden skulle ta slutt, og var helt på gråten når alt var ferdig. Det var også gledestårer of course. Det var så stort å se dem live, at jeg var helt i taket i flere uker etterpå. Klarte ikke å landet, trodde rett og slett det var en drøm. Og det var det jo, en drøm som endelig vart gått i oppfyllelse. :-D

Årene gikk og det begynte å daffe litt av. Jeg begynte å høre på annen musikk også, og da ble det ikke så mye Tokio Hotel, og jeg forandret stil og musikkstil osv.  Altså, jeg er fortsatt ganske fan av bandet den dag i dag, men hører ikke på dem like ofte lenger som jeg gjorde for 3-4 år siden. Men de vil alltid være favorittbandet mitt, uansett hva! :-) 


De har jo også forandret seg en god del med årene, men de er fortsatt noen av de heiteste guttene/karene jeg vet om.

Forrige uke, like før helgen fikk vi ny info om at de skal ut på en ny europaturnee og at de endelig kommer til Norge igjen etter 7 år. Og det gjorde meg så uendelig glad og lykkelig, og jeg ble rett og slett den fjortisen igjen. Jeg gråt noen tårer også, av glede selvsagt! :-D Synes jaggu det er på tide de kommer tilbake. Så 7.april 2017 får jeg endelig se guttene mine igjen!! Wiih.  Og i går fikk jeg sikret meg billett også, på forsalget(billettsalg før hovedsalget), og den vil komme i posten i løpet av få dager. Det er så stas!! :-D  Jeg kommer til å havne i skikkelig Tokio Hotel modus igjen, men det er jo bare fantastisk det. Også kan jeg ikke vente med å få treffe igjen venninnene mine og resten av Aliensa(som vi fansen kaller oss). :-D Det her blir så ufattelig bra, har ikke ord! 

Dette bandet har formet livet mitt, kanskje litt teit å si. Men det er faktisk helt sant. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort uten musikken deres i de dårlige tidene mine, hvor jeg/det har vært som værst. Musikken, og morsomme videoer på youtube av disse guttene fikk meg til å smile og le på en dårlig dag. :-)

Favoritt guttene mine, før - nå - alltid!♥

 

Åhh, det blir så fantastisk!!

- Hvem er du ekstremt fan av? Har du vært på konsert med favoritt artisten/bandet ditt?
- Skal du på noen konsert i nærmeste fremtid, isåfall hvem? :-)

Ha en flott tirsdagskveld videre flotte lesere og bloggere.
♥Julianne.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


♥God kveld.

Her er svarene:


♥Hva inspirerer deg?
- Demi Lovato, klær, musikk, bloggere.


♥Hva slags barnehage jobber du i? Hvilke alders gruppe? Hva liker du best med jobben din?
- Jeg har jobbet i en utrolig flott barnehage som heter Trollhaugen barnehage.. Nå er jeg dessverre ikke der lenger og nå på utkikk etter ny jobb. I barnehagen jeg jobbet i var alle ungene samlet, fra 1 til 6 år. Det var en privatbarnehage, en kjempe koselig barnehage og du får vært med alle aldersgrupper.  Det beste med jobben jeg hadde i barnehagen var definitivt barna. De gjorde dagene mine så mye bedre, de virkelig gleder med sitt gledespredende humør. Og det å få lære barn å kjenne, lære hvordan de utvikler seg fra 1-2, fra 3-4 og fra 5-6 år. Et kjempe spennende yrke, noe jeg håper jeg vil jobbe med i fremtiden.


♥Har du noen mote-forbilder? Venninner, bloggere, kjendiser eller lignende?
- Demi Lovato er nok mitt største forbildet, og den som inspirerer meg mest. Men Sophie-Elise, Anna(mammatilmichelle) og en av mine beste venninner Anja inspirerer meg også og som jeg virkelig ser opp til. Og også mamma'n min. :-)


♥Hvor mye bruker du på klær i måneden?
- Det er ikke mye da jeg ikke har så mye penger å bruke. Men knappe 500-1000,-  i mnd kanskje.


♥Hva slags sminke og hudpleie produkter bruker du?
- Jeg bruker stortsett sminke fra IsaDora. Og hudpleieprodukter går det i ansiktsmasker(den svarte masken som tar hudormer), ansiktsrens og fuktighetskrem.


♥Kan du lage en sminke video? (som du sminker deg)
- Vet ikke. Er ikke noe fan av videoer av meg selv. Men kanskje jeg en vakker dag tørr, når jeg får ennå bedre selvtillit, kanskje da kan det hende det kommer noen videoer. :-)


♥Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?
- Knappe en 20 min til en halvtime.

♥Brus vs vann?
- Brus.


♥Pizza vs taco?
- Pizza.


♥Sommer vs vinter?
- Sommer.


♥Hva syns du om jenter med tatoveringer?
- Jeg synes tatoveringer er sykt fint og kult, både på gutter og jenter. Og håper jeg en dag får råd til å ta selv.


♥Hva er ditt beste ferieminne? Nevn gjerne topp 3!
- 1. Mallorca - Det var ei fantastisk uke sammen med pappa&Co, viss en ser bort fra at jeg måtte til legen der nede pga en forbrent fot, haha. Så var den en fantastisk ferie.
- 2. London - For en by, for noen vakre mennesker og hyggelige mennesker og så mye god mat og utroolig mange flotte butikker med mye tilbud og med klær osv vi ikke har i Norge.
- 3. Berlin - Flotte historier, god mat, hyggelige folk, og bare rett og slett en vakker by med mye spennende i.


♥Hvor ser du deg selv om 3,5 og 10 år?
- Innen 3 år håper jeg at jeg har funnet mannen i mitt liv. Innen 5 år håper jeg at jeg har fått mitt første barn. Og innen 10 år håper jeg på å være gift med mannen i mitt liv, ha 3 barn og et råflott hus.


♥Hvordan er det å bo i Stranda?
- Jeg elsker å bo her. Stranda er ei flott bygd. Det er her jeg har mine beste venner og de beste minnene. Stranda er ikke så stort, men det er igrunn passe stort, jeg tror faktisk ikke jeg ville trivdes å bo i en stor by, siden jeg er mer komfortabel og liker meg best på bygda. Også er det utrolig vakkert her med fjordene og de høye fjellene.

STRANDA♥ Eller i hvertfall litt av Stranda.

♥Ville du ha flyttet til en større by?
- Som jeg nevner i spørsmålet ovenfor, jeg tror ikke jeg ville trivdes å bor i for eksempel Oslo, Så skulle jeg flyttet, skulle jeg flyttet utenfor storbyen.


♥Hvor tror du at du finner deg selv om 10 år?
- Hmm, vet ikke. Forhåpentligvis bor jeg i et kjempeflott hus ettellerannet sted(kanskje jeg fortsatt bor på Stranda), er gift med mannen i mitt liv, har 3 barn og en god jobb.


♥Hvorfor har du startet å blogge?
- Jeg startet vell å blogge for å kunne dele mine tanker, meninger og min hverdag med folk. Og for å ha et sted å dele tankene mine, som en terapi.


♥Hva er din beste egenskap? :)
- Snill og omsorgsfull.


♥Hva har du gjort da du hadde bloggpause?
- Bare prøvd å komme meg på beina igjen etter å ha vært i kjelleren i langlang stund. Vært sammen med venner. Og jobbet,


♥Hvordan var selvtillitskurset? Hva gjorde du/dere på kurset?
- Det var utrolig læringsrikt. Jeg lærte så utrolig mye på det kurset. Vi var en gruppe på 8 stk, og vi pratet om forskjellige temaer når det kommer til selvtillit, hva vi har opplevd som gjør at vi har dårlig selvtillit. Vi var 8 forskjellige mennesker, men som har opplevd akkurat det samme eller lider akkurat samme sykdom. Det var utrolig godt å virkelig vite at jeg er ikke alene om å ha det sånn. Og det var så godt å dele det med disse 7 andre som var der. Det anbefales på det sterkeste! Jeg har blitt mye mye bedre etter kurset, har fått hakket bedre selvtillig og det har virkelig hjulpet meg.


♥Skal du svare på video?
- Det blir det nok ikke denne gangen heller, da jeg rett og slett ikke liker meg selv på videoer. Men kanskje det dukker opp videoer i fremtiden.


♥Spiller du pokemon go? Hvorfor?Hvorfor ikke? Hva synes det om spillet?
- Haha, ja det gjør jeg. Hvorfor jeg begynte aner jeg egentlig ikke, begynte vell fordi vennene mine begynte. Synes spillet er sykt kult, det er et spill hvor man faktisk må bevege seg ut, og det er utrolig positivt, også er det utrolig avhengighetskapende. Men nå har jeg ikke spilt på en stund.


♥Hva skal du gjøre i helgen?
- I helgen har jeg ikke gjort noenting, bare slappet av og laddet opp til ny uke. Eneste i kveld var jeg på kino å så Cave sammen med noen venner. En utrolig sær og merkelig film. Skjønner ikke helt hva jeg har sett ennå, haha. Den var virkelig merkelig.


 


♥Hva hater du mest?
- Divaer, mobbere, mishandlere og folk som alltid syter og klager og veps.


♥Hvor henter du inspirasjon?
- Fra andre bloggere, og fra Demi Lovato, google og weheartit.


♥Leser du noen blogger fast?
- Ja, det gjør jeg. - Sophie-Elise - MammaTilMichelle og vennene mine sine.


♥Hva liker du best å skrive om?
- Hverdagen, inspirasjon og tanker/meninger.


♥Hva liker du best å lese om?
- Samme som jeg liker best å skrive om, hverdagen, inspirasjon og sterke, personlige tekster og meninger/tanker.


♥Hva gjør att en blogg får deg til å lese den?
- Sterke, flotte tekster, og flotte bilder og innhold og et flott design.


♥Hva er det kjekkeste du gjør på fritiden?
- Være sammen med vennene mine, definitivt. Gå turer i skog og mark. Serier.


♥Hva er favoritt maten din?
- Pasta, Fisk, Kylling. Tror jeg kunne levd på kun det for resten av livet.


♥Hva er dittfavoritt dyr?
.- Katt, Hund, Kanin.
 

♥Hvor vil du reise enn?
- Vil veldig gjerne reise til Maldivene, USA, Australia og Kina/Japan en gang i fremtiden, når jeg vinner i lotto.


♥Hvor ser du deg selv om 10 år?:)
- Det har jeg svart på lenger oppe.


♥Hvilken utdanning har du tatt/tar du?
- Har 2 år på videregående. Helse og sosial & Helsefagarbeider.


♥Har du reist mye? I så fall hvor?
- Har reist litt rundt. Har vært i Spania, Danmark, Sverige, London, Tyskland, Tsjekkia & Mallorca.


♥Hvem har laget headeren din?
- Meg! Jeg lager alltid headerene mine selv.


♥Hva er drømmereisen?
- Maldivene, USA & Australia.


♥Hvis du måtte flyttet til en annen by, hvor ville du flyttet?
- Trondheim eller Kristiansand kanskje.


♥Hvis du fant 1000 kr på gaten, hva hadde du gjort?
- De ville jeg gitt til kreftforeningen. For det er virkelig noe jeg brenner for og bryr meg om.Håper dere liker svarene. Jeg tok med spørsmålene fra tidligere spørsmålsrunder i tilfelle jeg ikke har svart på dem. Men nå tok jeg alle spørsmålene fra alle spørsmålsrundene og satte alle i samme innlegg. Fant ut det var like greit. :-)

Tusen takk til alle som har stilt meg spørsmål, det setter jeg stort pris på!
Håper dere får ei flott ny uke :-)

♥Julianne.

 

SPØRSMÅLSRUNDE.


♥Hei flotte lesere.

Setter i gang en ny spørsmålsrunde, ettersom jeg ikke har blogget på lang stund og akkurat kommet tilbake. Jeg har også tidligere spørsmålsrunder som jeg ikke har svart på, og de spørsmålene kommer jeg til å ta med i svar-innlegget. :-) Sånn at jeg også får svart på de jeg har fått tidligere. Håper dere vil ta dere 2 min til å stille meg noen spørsmål, det vil jeg sette stor pris på om dere gidder.


I helgen skal jeg få tatt nye bilder med kameraet mitt, så jeg får laget meg ny header :-)  Så det blir som en ny start! Det er utrolig deilig å være tilbake og jeg gleder meg til hvert innlegg jeg skal skrive/poste.  Forresten kan dere også legge igjen i kommentarfeltet, i tillegg til spørsålene om hva dere vil ha her på bloggen, om dere har noen ønsker om tema eller noe dere vil jeg skal blogge om. Så det er bare å komme med forslag, det settes pris på! :-) Spørsmålsrunden varer til søndag kveld! :-)

Ha en super onsdag videre!
♥Julianne.

I'M BACK.


♥Hei alle sammen.

Herrefred, nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget noe. Har ikke blogget siden januar, siste innlegget jeg skrev før jeg tok en litt for lang pause(kanskje?) var på bursdagen min, og det er jo hele 8 måneder siden. Haha! Men herlighet, tiden går jo så utrolig fort også. Jeg følte vell kanskje for å ta en pause, ettersom jeg sliter med både angst og depresjoner, så er det ikke særlig fristende å blogge om glade ting. Men nå går ting mye mye bedre, så da tenkte jeg at jeg endelig skulle begynne å blogge igjen. Kan jo være litt hyggelig, eller hva sier dere? 

Og jeg ser også at jeg skal få laget ny header og byttet bildet også, siden jeg har hatt dette designet og denne headeren i 8 måneder. Det skal jeg faktisk prøve å få gjort i løpet av uken.

Siden sist har det skjedd en god del, faktisk.  Jeg har vært på selvtillitskurs, og fått mye hjelp til å komme meg opp på beina og få bedre selvtillit. Har hatt 2 damer fra ambulant team på hjemmebesøk stort sett 1 gang i uken det siste året. Jeg er nå ferdig med det også, og får mer hjelp fra psykiatrien, så det lover godt. Jeg har fått så god hjelp, så nå har jeg det fantastisk bra, i hvertfall at the moment. Det går jo opp og ned, og har noen ganger en ganske lang og tung periode hvor jeg nesten ikke viser meg for folk og bare låser meg inne, noe som selvfølgelig ikke er helt bra når du ligger helt på bunnen og egentlig bare ikke vil mer. Men nå får jeg god hjelp, så nå skal det nok ordne seg. Skulle egentlig fått hjelp for mange herrens år siden, men har aldri fått noe tilbud om hjelp tidligere, ingen som har sett alvoret i det før i de 2 siste årene. Men nå skal alt bli bra! :-) Jeg ser fremover og tenker positivt så vil nok dette gå bra, tenker jeg.

Jeg har også flyttet i ny leilighet siden sist, noe jeg er strålende fornøyd med. Jeg har nå flyttet i en ny og mye større leilighet enn hva jeg hadde. Og kunne ikke vært mer fornøyd. Nå har jeg fått 2 soverom, og mye større plass og det er så utrolig deilig, så nå kan jeg ha besøk av familie når som helst, uten at de måtte finne seg plasser og sove. Jeg tenker jeg kommer med ett innlegg senere med bilder fra den nye leiligheten, om det kunne vært noe for dere å lese. Hva sier dere til det? :-) 
Jeg har også blitt mer sosial, og er mer ute med venner nå enn hva jeg har vært før. Jeg er heller ikke så sjenert og beskjeden lenger, noe som faktisk er litt deilig. At jeg nå kan fare på fest og det ikke er noe problem om det er nye og ukjente folk der, for nå tørr jeg faktisk å prate med nye mennesker og bli kjent med nye mennesker. Før kunne det være et helv... å prate og bli kjent med nye mennesker. Men nå går det som en lek, og det er så fantastisk deilig! :-)Nå tenker jeg at jeg har blogget nok i dette innlegget. Men jeg vil komme til å komme med et innlegg igjen i morgen, det er et løfte. Også blir det sikkert en ny spørsmålsrunde i løpet av uken, siden jeg ikke har vært noe flink til å svare på spørsmålsrunden tidligere. Men det skal jeg nå :-)

Ha en super-slapp søndag videre, alle sammen!
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits