WELCOME 2016.


♥Heihei.

Nå går vi mot slutten av 2015 og mot et helt nytt år med mange nye muligheter. Dette er siste dagen i 2015, og jeg må si at tiden virkelig går fort, er bare en poff og et smell så er vi igang med ett nytt år, plutselig er året omme igjen. Føles igrunn som at 2015 startet i går. Ett år går utrolig fort! 

2015 har gitt meg mye glede, nye venner, leiliget ++. Men 2015 har ikke bare vært rosenrødt for meg, har vært mye opp og ned med alt. Men sånn er det vell stortsett for de fleste, at året ikke er en dans på roser hele tiden. Men har også utrolig mange fine minner sammen med mine fantastiske venner og min fantastiske familie, og de tar jeg med meg inn i det nye året, i tillegg til at jeg er klar for å lage nye flotte utrolige minner sammen med de jeg er mest glad i, i det nye året. :) 

Jeg ser frem mot det nye året, mot nye gleder, kjærlighet(håper jeg), nye vennskap og går inn i det nye året med hevet hode og klar for å ta i noen tak for å få et mye bedre liv, og er ganske optimistisk og positiv på at det nye året kanskje blir ett av de beste i mitt liv så langt. 

I det nye året håper jeg at jeg får reist en del, mer enn året som har vært, at jeg får jobbet med å få ennå bedre selvtillit, at jeg skal bli mye sunnere og trene mer og gå ned i vekt, at jeg klarer å begynne å spare til reiser, bil og billappen osv, at jeg finner kjærligheten og får nye vennskap. Jeg har stor tro på at 2016 skal bli et meget bra år, og er positiv til det. Håper å få livet mitt plantet på jorden, at jeg kan leve livet mitt uten at jeg skal gå rundt å være deprimert hele tiden og bli kvitt de negative tankene i hode mitt fra fortiden, at jeg skal få samlet de sammen, og pakket de mer bort, sånn at jeg virkelig kan leve livet mitt sånn jeg vil.  Håper 2016 blir mitt år! :)Håper dere alle får ei fin nyttårsfeiring i kveld :-)
Godt nyttår, vi snakkes igjen i 2016.♥

- Julianne.

HVILKEN HEADER?!


♥Heihei.

Nå har jeg fått laget 3 nye headere som jeg nå vil ha en avstemning på. Den headeren som får flest stemmer skal jeg bruke :)  Synes det er gøy med avstemminger. Jeg er godt fornøyd med alle 3, så alt er opp til dere nå :)  Ha en fin kveld/natt videre!

♥Header nr 1:♥Header nr 2:♥Header nr 3:


- Julianne.

PHOTOSHOOT 28.12.15


♥Hei alle.

Jeg har nå endelig fått speilreflekskamera som jeg har hatt lyst på så lenge jeg kan huske. Var så heldig å fikk kjøpe kameraet til broren min, og det er jeg super glad for. Så i kveld var jeg ute en tur å hadde en liten photoshoot med meg selv. Og i kveld var det faktisk en perfekt kveld å ta bilder på, så vart utrolig fornøyd med de fleste bildene. Deler noen av dem med dere i kveld,  ikke alle, men noen :-)  Også blir det å lage til ny header etterpå, wihu!

Det er forresten snø som er de hvite/lyse prikkene på bildet, men jeg synes det vart fint :-)

Jeg er faktisk utrolig fornøyd med bildene, og det er så gøy når jeg får det til :-)  Nå skal jeg prøve å sette sammen noen headere, og kanskje ha en avstemning av de jeg får laget, sånn at mine kjære flotte lesere og andre kan stemme på den de synes er finest :-)

- Hva synes dere om bildene? :-)
Håper dere får en finfin mandagskveld videre alle sammen♥

- Julianne

JULAFTEN + JULEGAVER 2015


♥God 1.juledag alle flotte mennesker.

Julaften i går var utrolig fin. Våknet i halv 10 tiden og tok en dusj før frokost. Frokosten var kjempe koselig, og vi spiste lenge mens Tre nøtter til Askepott etterfulgt av Reisen til julestjernen som alltid er en tradisjon hos meg hvert eneste år. Blir/får ikke julestemning uten å se det. Selvom det ikke ble så altfor mye julestemning i år, siden det ikke er noe snø, så fikk jeg litt etter å ha sett tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Etter alt jeg skulle se var ferdig var det på tide å begynne å sminke og ordne seg til kvelden.  I år var vi opp til moren til Håkon(som er samboeren til mamma) for å spise julematen, og pakke opp noen gaver som var der oppe. Etter å ha vært der oppe en stund reiste vi ned igjen for å pakke opp resten av julegavene. Og jeg er så fornøyd med alt jeg fikk, kunne ikke vært mer fornøyd. Ble ganske seint i går, la meg ikke før halv 3, men er jo sånn det blir på julaften at det gjerne blir litt seint :-)


Juletreet med litt pakker under. :-)
Prøvde å ta bilder av meg selv med selvutløser med mitt nye kamera, men ble ikke så veldig vellykket, må nok trene og øve mer på det. Men disse 2 bildene ble de beste av alle jeg tok. Kjolen er forresten lilla og ikke blå som det vises på bildet oppe. :-)

Her er julegavene 2015:

♥Living home vase/krukke og kjøkkenhåndler fra Solbjørg(moren til Håkon).


♥Gavekort fra Sunniva på en valgfri dag på SPA sammen med verdens beste venninne Sunniva! Hun er bare best, ble helt satt ut og så utrolig glad. Beste gaven jeg har fått på evigheter! Så nå gleder jeg meg til å tilbringe en hel dag på SPA sammen med henne!♥


♥Blender & hårføner fra mamma. Noe jeg virkelig ønsket meg, og ble utrolig glad for at jeg fikk det! :-)

♥Ulltrøye og neglelakker fra Håkon.

♥Fargeleggingsbok fra Kornelia(jeg er fadder på henne).

♥Butter creams + cozy socks fra venninna mi Anja. Sokkene var utrolig varme og gode og er allerede tatt i bruk :-)

 

Det var igrunn det + jeg fikk 500,- med farmor og 500,- med bestefar + en gave fra bestemor & Jan som jeg var med å kjøpte selv som var Moods of Norway sokker, pannebånd & ullstilongs. :-)   Jeg er meget fornøyd! Og utrolig fornøyd med hele kvelden. Pinnekjøttet smakte helt himmelsk og kunne spist meg ihjel på det, hehe :-)

- Hadde dere en fin julefeiring i går?
- Hva fikk dere til jul og fikk dere det dere ønsket dere? :-)

 

Ha en fortsatt fin 1.juledag alle sammen :-)
- Julianne.

 

 

Nå har vi vasket gulvet og julepyntet treet så nå kan jula bare komme oh yeah oh yeah oh yeah.


♥God kveld.

I dag har dagen vært ganske lang. Var oppe i 7-tiden, og satte oss i bilen litt over halv åtte og turet av sted i retning Hønefoss, plukket opp broren min og dama på veien. Broren min skulle på sykehuset for en skjekk og da ble jeg med for å støtte han. Etter han var ferdig der vendte vi snuten hjemover mot Lørenskog/Fjellhamar igjen og var vell hjemme i sånn halv 3-tiden.  Fikk endelig kameraet jeg har kjøpt med broren min, og det gledes!  Det blir mye bildetaking i tidene fremover, og kommer til å bli ennå bedre bilder på bloggen som jeg faktisk tar selv. Selvfølgelig har jeg lagt ut noen bilder her som jeg har tatt selv, men de er tatt med mobilen. Men gleder meg til å lære meg å bruke kameraet, lære alle instillingene osv. Men broren min skal vise meg litt i løpet av jula :-)


Var en utrolig vakker solnedgang i kveld, så da fant jeg frem kameraet med en gang, og knipset i vei :-)

I kveld har jeg også pyntet treet. Først prøvd å brette ut alle greinene(ikke så lett), så hadde mamma på lysa og jeg hadde på resten av pynten og glitteret. Ble faktisk fint, selvom treet ser litt rart ut, og har ikke så voldsomt med pynt, men det ble som det ble. Legger ved noen bilder av det også :-)

Før lysa og pynten kom på.

Her var lysa og glitteret komt på.


Her var all pynten kommet på og litt julegaver er kommet under treet :-)  Mangler stjerne i toppen + toppen er litt rar. Men får se om vi finner stjerne i morgen :-)

- Har dere pyntet treet? :-)
Ha en fortsatt fin mandagskveld alle♥

- Julianne

 

HANDBALLKAMP PÅ BUSSEN.


♥God søndag alle.

Nå sitter jeg på bussen på vei til mamma'n min på juleferie, og nå skal det bli utrolig deilig med ferie kjenner jeg. Og gleder meg til å se alle sammen igjen, blir mega bra. Vi skal virkelig kose oss masse hele julen!  Jeg har en lang busstur forann meg, er ikke på Gardermoen før 22.30, men blir deilig å komme frem i kveld :-) Synd det er så utrolig kaldt på bussen, ish -.-'    I dag blir det å se handballkampen(finalen) Norge - Nederland på bussen. Den skal jeg se uansett hva. Og jeg må virkelig prøve å ikke hoie, rope og banne i dag, får heller gjøre det inni meg i stedet x)   Blir en meget spennende kamp i kveld, håper Norge virkelig vinner og tar med seg gullet hjem til Norge :-)

HEIA NORGE!♥


- Skal dere se finalen i kveld? :-)
- Skal dere på noe juleferie i år? :-)

- Julianne.

NORGE ER I FINALEN!


♥God fredagskveld flotte mennesker.

Jeg har nettopp sett semifinale-kampen mellom Norge & Romania! Herrejemenin for en vanvittig nervepirrende og spennende kamp. Fikk virkelig kjent på pulsen i kveld, wow! Det er helt utrolig fantastisk at vi er kommet til finalen, det var utrolig deilig med seieren i dag. Og det var også utrolig viktig å vinne i dag for å komme til finalen, og heldigvis og takk gud for Herrem på slutten og satte inn det siste målet, og det trengte vi! Det er så sykt digg :-D  Er så glad nå! Og nå ser jeg virkelig frem til finalen på søndag mot Nederland. Blir nok en rimelig spennende kamp det også. Men satser på at vi tar gullet med oss hjem i år, da blir det ihvertfall en deilig julefeiring om vi kommer hjem med gull! Det vil smake godt med gull♥ 

På søndag reiser jo jeg til mamma, så da må jeg faktisk se handballkampen på bussen, men det skal nok gå greit! Må bare prøve å ikke rope og hoie så mye som jeg gjorde i dag, for da kan jo folk bli skremt, hehe x)   Jeg skjønner det ikke, jeg blir så utrolig engasjert når det er handballkamp, og jeg ser bare på handballjentene og ikke herrene, jeg synes det er utrolig kjedelig å se på når herrene spiller. Men handball er den eneste sporten jeg engasjerer meg i, og det var ikke før for en del år siden at jeg fikk interressen av å se handball på TV. Før så jeg ikke på noe sport i det hele tatt. Men nå må jeg bare se når handballjentene spiller EM, VM og OL og alt som er :-) Det blir ikke jul uten å få sett VM og EM osv. :-)  

Nå er jeg helt gåend av hele kampen, kroppen er helt ødelagt, så blir nok ikke sene kvelden i kveld! ;-)


I kveld mener jeg banens/kveldens beste spiller/spillere er Heidi Løke, Camilla Herrem & Stine Bredal Oftedal.♥

 

- Flere enn meg som så handballkampen i kveld?
- Hvem mener du ble kveldens beste spiller/spillere i kveld?

Ha en flott fredagskveld videre alle sammen! :-)

- Julianne.

 

December - Happiest time of the year!


♥Hei alle flotte mennesker.

Det er blitt en stund siden sist nå, og det beklager jeg. Men jeg har hatt en god og lang bloggpause nå. Og nå kjenner jeg at jeg er klar for å begynne å blogge igjen, at jeg begynner å få igjen blogglysten. Jeg må faktisk si at jeg har savnet litt å blogget, samtidig som det var deilig med en liten pause fra hele bloggen. Men nå tenkte jeg å begynne å blogge igjen og jeg kjenner at mens jeg sitter her å skriver blir jeg glad inni meg. Er jo ganske morro å blogge og få positiv feedback.

Nå har vi allerede kommet langt ut i desember og det er bare hele 9 dager igjen til julaften. Tiden går så utrolig fort, og plutselig er år 2015 over og vi starter på et nytt og spennende år. Og jeg kan ikke vente med å se hva 2016 bringer. Jeg håper 2016 bringer utrolig mye glede og kjærlighet, at 2016 skal bli et mye bedre år totalt enn året vi har hatt. Jeg føler at dette året har vært utrolig mye nedturer for meg, føler at dette ikke har vært mitt år og håper dermed at år 2016 skal bli mitt år med mer oppturer enn nedturer. Blir uansett spennende å se hvor det nye året fører meg henn, hva som vil skje osv.


Desember er helt klart min favoritt måned. Koseligste tiden på året er førjulstiden og resten av julen. Så mange koselige forberedelser, julehandel, innpakking av julegaver og fin julepynt og lys i heimene. Og det jeg gleder meg aller mest til hvert år er pinnekjøtt, det er det beste jeg vet! Synd en kun får det i julen, skulle fått hatt tilgang til det hele året rundt, hehe.

Jeg er nå så og si ferdig med julegavene, har bare igjen 2 gaver å kjøpe før jeg reiser på juleferie, noe jeg gjør allerede til helgen, reiser nok på juleferie enten på lørdag eller søndag. Blir så deilig med ferie og komme seg vekk og tilbringe julen sammen med min kjære mamma, samboeren hennes, broren min og ikke minst hunden Mira. Blir så utrolig bra å se dem igjen, savner dem masse!!♥ Og da blir jeg der hele julen, så det blir veldig bra.


Kommer garantert mange innlegg i løpet av julen. Skal få blogget så mye som mulig, om ikke hver dag men isåfall annen hver dag :)
Håper dere alle får noen kjempefine dager nå før julaften og at juletiden deres blir perfekt!

Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits