Things you don't know about me


Hei fininger.
Jeg tenkte å dele litt med dere om ting om meg, som dere kanskje ikke visste fra før. Siden spørsmålsrunden denne gangen heller ikke gikk noe særlig bra, gjør jeg det på denne måten i stedefor. Jeg håper det ikke er for kjedelig for dere. Men jeg prøver dette og ser hvordan det går. Hope you like it!


 

♥Jeg er en utrolig sjenert person. Har alltid vært det. Så jeg er ikke flink til å bli kjent med nye mennesker. Jeg har blitt mye bedre til det enn hva jeg gjorde før. Nå prøver jeg i hvertfall å prate litt med nye mennesker, og prøver å bli kjent med dem.

♥Jeg har egentlig kjempe krusete hår, altså skikkelige krøller. Men tok anti-permanent en gang for å prøve, og etter det fikk jeg aldri de samme krøllene tilbake. Heldigvis! Hatet håret mitt før. Fikk ikke børstet gjennom håret den gangen, og brukte flere timer hos frisøren hver gang jeg var der, for de måtte i hvertfall bruke en time på å bare børste det ut. Haha!
Like this..

♥Jeg har verdens søteste kanin, som heter Bill.

♥Jeg kan være både utadvendt og innadvendt. Jeg elsker å være sosial, men jeg elsker også å være helt alene.

♥Jeg har aldri hatt kjæreste. Har vært forelsket, men ALDRI fått disse guttene. Håper den rette dukker opp snart.

♥ Jeg elsker å sove(men hvem gjør vell ikke det). Senga er min bestevenn!

♥Jeg har ALDRI hatt noe særlig forhold til pappaen min.  2 av de stefarene jeg har hatt, så har jeg sett mer på dem som en far enn en stefar.

♥Jeg ELSKER iste med fersken, det er min soleklare favoritt. Totalt avhengig!

♥Jeg ble mobbet i de 3 siste årene på barneskolen OG de 3 årene på ungdomsskolen, som jeg nevnte i innlegget om mobbing.

♥Jeg har 3 brødre; 17, 8 og 6 år. En bror hos mamma, og 2 hos pappa. Har alltid ønsket meg ei lillesøster, men det fikk jeg aldri.

♥Som lita var jeg egentlig veldig tynn(alle er kanskje tynn som barn), men når jeg kom i puberteten så fikk jeg mer hofter og former osv.

♥Jeg ønsker å trene og gå ned i vekt, men finner ikke motivasjon nok til å starte. Går mye turer, men det er ikke nok. Håper jeg kan starte å trene på treningssenteret snart. Har satt meg et ganske stort mål på vektnedgang og diverse.

♥Jeg har aldri vært redd for edderkopper, har bare syntes de var ekle, men aldri vært redd dem.

♥Demi Lovato er mitt store forbildet. Hun er så sterk, og det gjør meg også sterk. Hun og musikken hennes hjelper alltid på dårlige dager. Hun er bare så ekte! Hun mener virkelig alt hun sier. Og det treffer meg hver gang hun kommer med nye sitat eller noe annet. 

♥Jeg har 2(egentlig 3) piercinger. 1 i navelen og 1 i nesen. Hadde 1 i tunga også, men mistet den så det grodde igjen før jeg fikk puttet inn en ny piercing, dessverre. Savner den :/

♥Jeg biter negler, men bare når jeg er veldig nervøs for noe, eller før jeg skal gjøre noe stort elns.

♥Jeg gikk på folkehøyskole i 2010-2011,, beste året i mitt liv. Så fantastisk! Anbefaler alle å ta ett år på folkehøyskole, virkelig.

♥Jeg er 1.70-72 høy. Så er ikke så veldig høy, men litt.

♥Er allergisk mot pollen og høy.

♥Favoritt maten min er pasta.

♥Elsker sjokolade!!

♥Solo & Urge er min favoritt brus.

♥Når jeg en gang kjøper meg hus, skal det være blått med hvite karmer.

♥Jeg kan gå dagesvis uten sminke. Det er sinnsykt deilig!

♥Jeg har deppresive tanker dag ut og dag inn. Noen dager er bedre enn andre, de dagen jeg har det bra er jeg i godt humør, er glad og sosial. De dagene jeg er langt nede så er jeg trist, lei, blir fort irritert og ikke noe sosial og vil bare vekk. Er ganske slitsomt at det går opp og ned hele tiden. Nå prøver jeg og få noe hjelp med det! Disse tankene osv er pga. mobbing, ingen forhold til faren min og mye mer.  Jeg er utrolig flink til å spille glad, for å ikke vise at jeg egentlig er trist. Så det er ikke mange som merker det. Bare de nærmeste.

♥Jeg elsker mobilen min, sykt avhengig! Må ha den med overalt.

♥Musikk og sang er min terapi til alt! 

♥Våren & sommeren er mine favoritt årstider.

♥Pretty Little Liars, Eye Candy, Teen Wolf & The Originals er mine soleklare favoritt serier.

♥Jeg vet allerede hva barna mine skal hete, når jeg en dag får barn. Hehe!

♥Jeg vil gjerne gifte meg en dag!

♥Jeg har vært i London, Spania, Tyskland, Tsjekkia, Mallorca & Riga.

♥Jeg spilte fotball og litt handball når jeg var mindre.

♥Jeg elsker skrekkfilmer! Elsker å kjippe meg og bli litt redd. Haha!

♥Elsker store gensere! De er så sinnsykt deilige!

♥Jeg har nå bodd i min egen leilighet i 12 mnd og det er helt fantastisk å bo for meg selv. Og trives kjempe godt i leiligheten jeg leier. Har ikke fått alt helt i orden ennå. Har ennå en del som jeg har tenkt å få opp på veggen.


Tatt i dag..

Det var en del ting om meg. Så tenker jeg stopper her før det blir for langt og kjedelig. Haha! Jeg håper innlegget faller i smak. Jeg håper å få blogget mye i helgen, er jo veldig gøy å blogge, må bare finne ut hva jeg kan blogge om i helgen. Om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om, så er det bare å komme med det. Tar gjerne imot tips! Kanskje jeg blogger ett innlegg til litt senere i kveld, får se. :)

Ha en super torsdag videre alle sammen!
♥Julianne.

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits