KJOLEFAVORITTER - NELLY


Hei flotte fantastiske lesere.

Jeg tenkte at jeg nå kunne lage et innlegg om mine nye kjolefavoritter hos nelly. Jeg elsker nelly, finner alltid noe fint som jeg liker der, men bestiller skjeldent med tanke på at størrelsene kan være små i enkelte klær. Det er litt sånn at enten så er de små i størrelse og jeg må gjerne ha XL i størrelse, mens andre ganger kan de være stor i størrelse og da får jeg også på meg medium og large. Men grunnen til at jeg skjeldent bestiller på nett er fordi jeg må prøve klærne før jeg kjøper. Men er noen ganger jeg har tatt sjansen, også har det faktisk passet :) Men nå skal jeg vise dere mine nye kjolefavoritter. 

  

  

  

 

Så mange flotte og fantastiske kjoler, virkelig! Har så lyst på alle, hehe. Skal absolutt bestille meg noen nye kjoler en dag snart, alltid morro med litt nytt i klesskapet. :)


Nå er det endelig helg igjen og det er så deilig. Den skal nytes! Og nå har jeg bare 4 arbeidsdager igjen så tar jeg endelig ferie i 4 uker og det skal bli så deilig med ferie, kjenner det virkelig skal bli godt med litt ferie og den skal virkelig nytes! :) Noen av dere har kanskje allerede ferie, og må si jeg misunner dere bittelitt. Men snart blir det ferie på meg også! :) Håper dere har hatt en fin ferie så langt og at den fortsetter like bra resten!

-Hvilken kjole likte  dere best?
-Handler dere mye på nett?


Ha en fortsatt fin torsdagskveld alle!

- Julianne.

NYE FAVORITTER FRA NELLY.


♥Hei kjære fine lesere.

Må igjen beklage den dårlige bloggingen min den siste tiden, men har daffet litt av. Men det er mye pga at jeg har så dårlig nett hjemme og får ikke muligheten til å blogge i ukedagene. Men når jeg er på besøk hos bestemor & Jan så kan jeg få blogget litt, men det er i såfall i helgene. Så det får bare blir som det blir.  Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av mine nye favoritter hos Nelly.com , jeg synes de har så mye fint, og jeg finner ALLTID noe jeg liker, hver gang jeg er innom.  So here we go!

 
♥KJOLE>HER                                                           ♥KJOLE>HER                                        ♥JAKKE>HER


♥SHORTS>HER                                                   ♥JEANS>HER                                               ♥TOPP>HER


♥TOPP>HER                                                           ♥KJOLE>HER                                          ♥KJOLE>HER


♥KJOLE>HER                                                     ♥JUMPSUIT>HER                                     ♥JEANS>HER


♥KJOLE>HER                                                        ♥TOPP>HER                                           ♥TOPP>HER     


♥DRESSJAKKE/BLAZER>HER                              ♥JAKKE>HER                                 ♥KJOLE>HER


♥TOPP>HER                                                          ♥JUMPSUIT>HER                           ♥SKINNJAKKE>HER


♥SHORTS>HER                                                        ♥SHORTS>HER                               ♥JAKKE>HER

 

Åh, de har så mye fint at jeg bare sitter og sikler etter å få det hjem. Men det koster jo en del og bestille også, så har ikke alltid råd til å kjøpe noe. Har ikke kjøpt noen av disse, ville bare vise noen av mine favoritter akkurat nå. Og det siste året så har jeg blitt ekstremt glad i klær med blomster på, er så fint synes jeg. Før så kunne jeg ikke en gang se på topper som hadde blomster på, men nå ser jeg etter og kjøper stadig vekk klær med blomster på. Så er helt klart at smaken forandrer seg med årene.

-Hva synes dere? Hva synes du var finest?
-Shopper du/dere mye online, i stedet for å gå i butikken å kjøpe?

Ha en super pinseaften videre!
♥Julianne.

 

ANTREKK VS ANTREKK.


♥God fredagskveld alle.

Jeg har nå satt sammen to antrekk som jeg tenkte dere kunne stemme på hvilket antrekk dere liker best, som dere synes er finest/tøffeste. Begge antrekkene er veldig vårlige/sommerlige antrekk, siden det nå nærmer seg vår og sommer så passer jo det ganske bra, eller hva? Jeg er ikke flink til å sette sammen kollasj og heller ikke sette sammen antrekk, men jeg prøvde så godt jeg kunne hvertfall. Håper dere liker innlegget og at det faller i smak :)

Dette antrekket.VS.


Dette antrekket.

 

-Hvilket antrekk likte du best?
Håper dere alle har en kjempefin fredag. Nå er det snart tid for The Voice her i stua hos bestemor før jeg skal hjem igjen.
♥Julianne.

 

FAVORITTER - NELLY DEL 2


♥Hei fininger.

I dag tenkte jeg og vise dere resten av noen av mine favoritt klær fra nelly. Jeg elsker å lage slike innlegg, og elsker også å lese slike innlegg på andres blogger. Mote er alltid gøy. Og det er ikke vanskelig å finne seg noe å like på nelly, for der finner du noe med en gang du går inn på siden omtrent. De har alltid masse fine klær, sko osv som du bare får lyst på med en gang. Og en dag skal jeg virkelig shoppe fra nelly. Tenkte at jeg skulle handle litt på nelly når det nærmer seg mer sommer.  Jeg håper innlegget faller i smak.

♥Favorites:

      
♥TOPP>HER                                                  ♥JAKKE>HER                                                 ♥TANKTOPP>HER

  
♥KJOLE>HER                                                   ♥KJOLE>HER                                      ♥TUNIKA/TOPP>HER


♥KJOLE>HER                                              ♥BUKSE>HER                                          ♥JAKKE>HER


♥JAKKE>HER                                            ♥BLUSE/SKJORTE>HER                          ♥SHORTS>HER


♥SKO>HER                                                    ♥KJOLE>HER                                         ♥GENSER>HER


♥KJOLE>HER                                              ♥JAKKE>HER                                          ♥SKO>HER


♥JAKKE>HER                                               ♥SKO>HER                                              ♥KJOLE>HER


♥SKO>HER                                                 ♥KJOLE>HER                                             ♥SHORTS>HER


♥KJOLE>HER                                             ♥KJOLE>HER                                           ♥KJOLE>HER

 

-Hva likte dere best?
-Hvilken nettbutikk handler du mest på?

Også må jeg minne dere på spørsmålsrunden. Jeg trenger sårt noen flere spørsmål før jeg legger ut svarene, så håper dere også vil ta dere tid til å stille meg noen spørsmål, da blir jeg evig takknemlig :)  Jeg håper dere får en fin onsdag videre!

♥Julianne.

FAVORITTER - NELLY DEL 1


♥Hei fine dere. 

Jeg tenkte at jeg skulle vise dere noen av mine nye favoritter fra nelly.com! Jeg må virkelig si at nelly er den beste nettbutikken å handle klær, sko osv på. De har så utrolig mye fint, og får stadig inn nye klær, sko, smykker osv. Også er det faktisk ikke så forferdelig dyrt heller. Selvfølgelig, noe av det koster en del, men ikke alt. Og nå som det er salg, så har de utrolig fine tilbud. Gå inn å ta en titt dere også, kanskje dere finner dere noe nytt og fint og oppgradere kleskapet med. Jeg deler det opp i 2 deler, slik at jeg viser dere resten av favorittene mine enten i morgen eller mandag. Jeg synes det egentlig er en fin måte å gjøre på, spesielt når det er så mye jeg vil vise dere. :)

♥Favorites:

 
 ♥Kjole>Her                                                                ♥Jakke>Her

  
♥Bikini>Her                                                                           ♥Kjole>Her

 


♥Jeans>Her                                                                      ♥Jakke>Her

 

 
♥Kjole>Her                                                                          ♥Sko>Her

 

 
♥Sko>Her                                                                                        ♥Genser>Her

 

 
♥Kjole>Her                                                                                  ♥Bikini>Her

 

 
♥Skjørt>Her                                                                                   ♥Shorts>Her

 

 
♥Shorts>Her                                                                           ♥Kjole>Her

 

 
♥Sko>Her                                                                         ♥Shorts>Her

 

 
♥Shorts>Her                                                                        ♥Jakke>Her

 


♥Jakke>Her

 

-Hvilke av disse likte du best?
Jeg håper dere alle har en kjempefin påskeaften og koser dere! Jeg koser meg sammen med kaninen min♥ Håper dere får en fin kveld videre sammen med familie og venner. Vi blogges!
♥Julianne.

KJOLEFAVORITTER - MOTEHUS


Hei fine mennesker.
I dag tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt kjoler fra motehus. De har også veldig mye fint. Men nelly er nok best uansett. Men siden jeg hadde nelly-innlegg forrige gang, så blir det motehus i dag. Hope you like it!


Kjole 1.                                                       Kjole 2.                                         Kjole 3


Kjole 4.                                                    Kjole 5.                                                 Kjole 6.


Kjole 7.                                                    Kjole 8.                                                     Kjole 9.


Kjole 10.                                                     Kjole 11.                                                                 Kjole 12.


Kjole 13.                                                       Kjole 14.                                           Kjole 15.


Kjole 16.                                                    Kjole 17.                                                            Kjole 18.


Kjole 19.                                                           Kjole 20.                                                    Kjole 21.

 Det gikk ikke å legge ved lenkene, desverre! Men håper det går bra likevell :)

Dette var de fineste kjolene jeg fant på motehus i dag. Nydelige kjoler, og har så veldig lyst på alle sammen, hehe, men det går jo ikke helt. Håper jeg en dag vil være eier av noen av disse kjolene. Jeg håper innlegget faller i smak hos mange av dere, og elsker all den responsen jeg har fått på innleggene mine den siste tiden. Dere er så hyggelige og fantastiske.  Håper dere alle får en super lørdag i sola, må kose dere mye.

-Hvilke synes du var finest?
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits