TOKIO HOTEL


♥Heyhey.

Som dere skjønner via overskriften vil dette innlegget være om Tokio Hotel. Om du ikke liker Tokio Hotel så please ikke hate i kommentarfeltet. Men håper dere vil like innlegget uansett om dere liker Tokio Hotel eller ikke, :-)

Jeg ble fan av dette fantastiske bandet i 8.klasse etter å ha hørt på en av sangene deres hjemme hos venninna mi. De i kjelleren spilte faktisk den sangen en kveld jeg var på besøk hos venninna mi og vi var alene. Så vi la oss faktisk ned på gulvet å lytta, og bare koste oss. Etter sangen Monsoon ble spillt var jeg totalt hektet, og måtte søke opp på youtube etter flere sanger. Jo flere sanger jeg fant, jo mer hektet ble jeg!  Jeg var helt gal, det var den eneste musikken jeg faktisk hørte på.  Jeg husker jeg hadde rommet mitt dekt med plakater og bilder av favoritt bandet mitt. Jeg kjøpte flere og flere t-skjorter og andre effekter. Jeg ble rett og slett blodfan. Jeg kunne til slutt alt om bandet. Jeg googlet meg så og si ihel. Jeg fikk også nye venninner pga bandet, og de er jeg fortsatt venninner med, og det er takket være dette fantastiske bandet som brakte oss sammen. Jeg husker jeg gråt hver gang jeg og venninna mi så på Tokio Hotel konsert på dvd, når vi endelig faktisk kunne få kjøpt dvd'ene i Norge. Første dvd'en jeg fikk, fikk jeg fra bestemor etter de hadde vært i Tyskland(ettersom de kjørte ofte med trailer gjennom Tyskland. Jeg var så glad. Etterhvert fikk jeg tak i flere, og disse så jeg på nesten daglig. Jeg var helt i min egen verden!


Årene gikk og vi gikk å håpte på at de snart kunne komme til Norge å ha konsert, for det hadde jo vært fantastisk. Ettersom årene gikk fikk vi endelig det vi hadde håpet på, de skulle komme til Norge å spille. Jeg var helt i taket av glede, og husker jeg gråt mye. Så kom dagen, 3.mars 2010, dagen jeg endelig skulle få se favoritt guttene/bandet mitt live for første gang. Denne dagen var helt fantastisk, og jeg husker den som om den var i går. Tilbringte denne fantastiske dagen sammen med to venninner, så jeg slapp å dra alene. Jeg ville ikke at den kvelden skulle ta slutt, og var helt på gråten når alt var ferdig. Det var også gledestårer of course. Det var så stort å se dem live, at jeg var helt i taket i flere uker etterpå. Klarte ikke å landet, trodde rett og slett det var en drøm. Og det var det jo, en drøm som endelig vart gått i oppfyllelse. :-D

Årene gikk og det begynte å daffe litt av. Jeg begynte å høre på annen musikk også, og da ble det ikke så mye Tokio Hotel, og jeg forandret stil og musikkstil osv.  Altså, jeg er fortsatt ganske fan av bandet den dag i dag, men hører ikke på dem like ofte lenger som jeg gjorde for 3-4 år siden. Men de vil alltid være favorittbandet mitt, uansett hva! :-) 


De har jo også forandret seg en god del med årene, men de er fortsatt noen av de heiteste guttene/karene jeg vet om.

Forrige uke, like før helgen fikk vi ny info om at de skal ut på en ny europaturnee og at de endelig kommer til Norge igjen etter 7 år. Og det gjorde meg så uendelig glad og lykkelig, og jeg ble rett og slett den fjortisen igjen. Jeg gråt noen tårer også, av glede selvsagt! :-D Synes jaggu det er på tide de kommer tilbake. Så 7.april 2017 får jeg endelig se guttene mine igjen!! Wiih.  Og i går fikk jeg sikret meg billett også, på forsalget(billettsalg før hovedsalget), og den vil komme i posten i løpet av få dager. Det er så stas!! :-D  Jeg kommer til å havne i skikkelig Tokio Hotel modus igjen, men det er jo bare fantastisk det. Også kan jeg ikke vente med å få treffe igjen venninnene mine og resten av Aliensa(som vi fansen kaller oss). :-D Det her blir så ufattelig bra, har ikke ord! 

Dette bandet har formet livet mitt, kanskje litt teit å si. Men det er faktisk helt sant. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort uten musikken deres i de dårlige tidene mine, hvor jeg/det har vært som værst. Musikken, og morsomme videoer på youtube av disse guttene fikk meg til å smile og le på en dårlig dag. :-)

Favoritt guttene mine, før - nå - alltid!♥

 

Åhh, det blir så fantastisk!!

- Hvem er du ekstremt fan av? Har du vært på konsert med favoritt artisten/bandet ditt?
- Skal du på noen konsert i nærmeste fremtid, isåfall hvem? :-)

Ha en flott tirsdagskveld videre flotte lesere og bloggere.
♥Julianne.

MY FAVORITE SONGS AT THE MOMENT.


♥God søndagskveld fine lesere.

Det er så utrolig deilig at jeg har ennå en fridag igjen, elsker fridager og langhelger. Tirsdag er det tilbake til jobb, så i morgen skal jeg nyte siste fridagen. Jeg tenkte at jeg skulle lage et innlegg om de sangene/den musikken jeg hører mest på for tiden, et lite musikkinnlegg. Jeg elsker musikk, og må høre litt musikk hver dag. Musikk er en stor del av meg og betyr så mye. Musikken har alltid vært der for meg i tunge stunder. Har jeg hatt det tøft så setter jeg på litt musikk, og ting blir plutselig mye bedre. Og litt musikk på bloggen kan jo blomstre opp bloggen litt. Det tror iallefall jeg!  But, here we go.

♥Taylor Swift - Bad Blood.

♥Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See you again.


♥OMI - Cheerleader.


♥Jason Derulo - Want You To Want Me/I Want You To Want Me MASHUP(Andie Case).


♥Loona - Bailando.


♥Martin Tungevaag - Samsara.


♥Mørland & Debrah Scarlett - A Monster Like Me.


♥Guy Sebastian - Tonight Again.


♥Victoria Justice - Freak The Freak Out.


-Liker dere noen av disse sangene?
-Hva/hvilken musikk liker dere/hører dere mye på?

Ha en super fridag i morgen alle, nyt den!
♥Julianne.Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits