PHOTOSHOOT 28.12.15


♥Hei alle.

Jeg har nå endelig fått speilreflekskamera som jeg har hatt lyst på så lenge jeg kan huske. Var så heldig å fikk kjøpe kameraet til broren min, og det er jeg super glad for. Så i kveld var jeg ute en tur å hadde en liten photoshoot med meg selv. Og i kveld var det faktisk en perfekt kveld å ta bilder på, så vart utrolig fornøyd med de fleste bildene. Deler noen av dem med dere i kveld,  ikke alle, men noen :-)  Også blir det å lage til ny header etterpå, wihu!

Det er forresten snø som er de hvite/lyse prikkene på bildet, men jeg synes det vart fint :-)

Jeg er faktisk utrolig fornøyd med bildene, og det er så gøy når jeg får det til :-)  Nå skal jeg prøve å sette sammen noen headere, og kanskje ha en avstemning av de jeg får laget, sånn at mine kjære flotte lesere og andre kan stemme på den de synes er finest :-)

- Hva synes dere om bildene? :-)
Håper dere får en finfin mandagskveld videre alle sammen♥

- Julianne

PHOTOSHOOT 13.08.15


Hei fininger.  Etter jeg var ferdig på jobb kl. 12 i dag gikk jeg hjem å skiftet til snekkershortsen min, siden det var så nydelig vær og altfor varmt med bukse, og pakket så med meg sminken, og gikk for å møte Sunniva med frisøren, siden hun var med frisøren. Når hun var ferdig for vi opp til henne og ordnet oss før vi kjørte inn til helsemvika(badestrand) for å ta litt bilder/ha en liten photoshoot. Og det var igrunnen ganske gøy. Vi byttet på å ta bilde av hverandre, vi fikk tatt noen bilder sammen også men de har jeg ikke fått ennå. Så tenkte jeg skulle vise dere portrettbildene av meg som venninnen min har tatt. Håper dere liker dem og innlegget :)

-Hva synes dere?:)

- Julianne.

PHOTOSHOOT 11.04.15


♥God lørdagskveld alle.

I dag har det vært en ganske bra dag. Våknet i 10 tiden, noe som var irriterende fordi jeg hadde så lyst til å sove lengre. Når jeg sto opp så jeg Twilight - Breaking Dawn par 1 før jeg hoppet i dusjen og ordnet meg før jeg skulle opp til venninna mi Sunniva. Vi fant ut at vi skulle ta noen bilder, ha en liten photoshoot, så da ble det til det. Og det var faktisk veldig gøy. Det regnet litt når vi startet å ta bilder, men regnet ga seg og vi fikk mange fine bilder, heldigvis! Ble ganske fornøyd med mange av bildene, som jeg tenkte jeg skulle vise dere nå. Blir nok en ny header etterhvert også!

Det var noen av bildene vi tok i dag :) Kjempefornøyd!

-Hva synes dere om bildene?
-Synes du det er gøy med photoshoot?

Ha en strålende lørdagskveld videre alle sammen!
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits