SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE


♥God kveld.

Her er svarene:


♥Hva inspirerer deg?
- Demi Lovato, klær, musikk, bloggere.


♥Hva slags barnehage jobber du i? Hvilke alders gruppe? Hva liker du best med jobben din?
- Jeg har jobbet i en utrolig flott barnehage som heter Trollhaugen barnehage.. Nå er jeg dessverre ikke der lenger og nå på utkikk etter ny jobb. I barnehagen jeg jobbet i var alle ungene samlet, fra 1 til 6 år. Det var en privatbarnehage, en kjempe koselig barnehage og du får vært med alle aldersgrupper.  Det beste med jobben jeg hadde i barnehagen var definitivt barna. De gjorde dagene mine så mye bedre, de virkelig gleder med sitt gledespredende humør. Og det å få lære barn å kjenne, lære hvordan de utvikler seg fra 1-2, fra 3-4 og fra 5-6 år. Et kjempe spennende yrke, noe jeg håper jeg vil jobbe med i fremtiden.


♥Har du noen mote-forbilder? Venninner, bloggere, kjendiser eller lignende?
- Demi Lovato er nok mitt største forbildet, og den som inspirerer meg mest. Men Sophie-Elise, Anna(mammatilmichelle) og en av mine beste venninner Anja inspirerer meg også og som jeg virkelig ser opp til. Og også mamma'n min. :-)


♥Hvor mye bruker du på klær i måneden?
- Det er ikke mye da jeg ikke har så mye penger å bruke. Men knappe 500-1000,-  i mnd kanskje.


♥Hva slags sminke og hudpleie produkter bruker du?
- Jeg bruker stortsett sminke fra IsaDora. Og hudpleieprodukter går det i ansiktsmasker(den svarte masken som tar hudormer), ansiktsrens og fuktighetskrem.


♥Kan du lage en sminke video? (som du sminker deg)
- Vet ikke. Er ikke noe fan av videoer av meg selv. Men kanskje jeg en vakker dag tørr, når jeg får ennå bedre selvtillit, kanskje da kan det hende det kommer noen videoer. :-)


♥Hvor lang tid bruker du på badet om morgenen?
- Knappe en 20 min til en halvtime.

♥Brus vs vann?
- Brus.


♥Pizza vs taco?
- Pizza.


♥Sommer vs vinter?
- Sommer.


♥Hva syns du om jenter med tatoveringer?
- Jeg synes tatoveringer er sykt fint og kult, både på gutter og jenter. Og håper jeg en dag får råd til å ta selv.


♥Hva er ditt beste ferieminne? Nevn gjerne topp 3!
- 1. Mallorca - Det var ei fantastisk uke sammen med pappa&Co, viss en ser bort fra at jeg måtte til legen der nede pga en forbrent fot, haha. Så var den en fantastisk ferie.
- 2. London - For en by, for noen vakre mennesker og hyggelige mennesker og så mye god mat og utroolig mange flotte butikker med mye tilbud og med klær osv vi ikke har i Norge.
- 3. Berlin - Flotte historier, god mat, hyggelige folk, og bare rett og slett en vakker by med mye spennende i.


♥Hvor ser du deg selv om 3,5 og 10 år?
- Innen 3 år håper jeg at jeg har funnet mannen i mitt liv. Innen 5 år håper jeg at jeg har fått mitt første barn. Og innen 10 år håper jeg på å være gift med mannen i mitt liv, ha 3 barn og et råflott hus.


♥Hvordan er det å bo i Stranda?
- Jeg elsker å bo her. Stranda er ei flott bygd. Det er her jeg har mine beste venner og de beste minnene. Stranda er ikke så stort, men det er igrunn passe stort, jeg tror faktisk ikke jeg ville trivdes å bo i en stor by, siden jeg er mer komfortabel og liker meg best på bygda. Også er det utrolig vakkert her med fjordene og de høye fjellene.

STRANDA♥ Eller i hvertfall litt av Stranda.

♥Ville du ha flyttet til en større by?
- Som jeg nevner i spørsmålet ovenfor, jeg tror ikke jeg ville trivdes å bor i for eksempel Oslo, Så skulle jeg flyttet, skulle jeg flyttet utenfor storbyen.


♥Hvor tror du at du finner deg selv om 10 år?
- Hmm, vet ikke. Forhåpentligvis bor jeg i et kjempeflott hus ettellerannet sted(kanskje jeg fortsatt bor på Stranda), er gift med mannen i mitt liv, har 3 barn og en god jobb.


♥Hvorfor har du startet å blogge?
- Jeg startet vell å blogge for å kunne dele mine tanker, meninger og min hverdag med folk. Og for å ha et sted å dele tankene mine, som en terapi.


♥Hva er din beste egenskap? :)
- Snill og omsorgsfull.


♥Hva har du gjort da du hadde bloggpause?
- Bare prøvd å komme meg på beina igjen etter å ha vært i kjelleren i langlang stund. Vært sammen med venner. Og jobbet,


♥Hvordan var selvtillitskurset? Hva gjorde du/dere på kurset?
- Det var utrolig læringsrikt. Jeg lærte så utrolig mye på det kurset. Vi var en gruppe på 8 stk, og vi pratet om forskjellige temaer når det kommer til selvtillit, hva vi har opplevd som gjør at vi har dårlig selvtillit. Vi var 8 forskjellige mennesker, men som har opplevd akkurat det samme eller lider akkurat samme sykdom. Det var utrolig godt å virkelig vite at jeg er ikke alene om å ha det sånn. Og det var så godt å dele det med disse 7 andre som var der. Det anbefales på det sterkeste! Jeg har blitt mye mye bedre etter kurset, har fått hakket bedre selvtillig og det har virkelig hjulpet meg.


♥Skal du svare på video?
- Det blir det nok ikke denne gangen heller, da jeg rett og slett ikke liker meg selv på videoer. Men kanskje det dukker opp videoer i fremtiden.


♥Spiller du pokemon go? Hvorfor?Hvorfor ikke? Hva synes det om spillet?
- Haha, ja det gjør jeg. Hvorfor jeg begynte aner jeg egentlig ikke, begynte vell fordi vennene mine begynte. Synes spillet er sykt kult, det er et spill hvor man faktisk må bevege seg ut, og det er utrolig positivt, også er det utrolig avhengighetskapende. Men nå har jeg ikke spilt på en stund.


♥Hva skal du gjøre i helgen?
- I helgen har jeg ikke gjort noenting, bare slappet av og laddet opp til ny uke. Eneste i kveld var jeg på kino å så Cave sammen med noen venner. En utrolig sær og merkelig film. Skjønner ikke helt hva jeg har sett ennå, haha. Den var virkelig merkelig.


 


♥Hva hater du mest?
- Divaer, mobbere, mishandlere og folk som alltid syter og klager og veps.


♥Hvor henter du inspirasjon?
- Fra andre bloggere, og fra Demi Lovato, google og weheartit.


♥Leser du noen blogger fast?
- Ja, det gjør jeg. - Sophie-Elise - MammaTilMichelle og vennene mine sine.


♥Hva liker du best å skrive om?
- Hverdagen, inspirasjon og tanker/meninger.


♥Hva liker du best å lese om?
- Samme som jeg liker best å skrive om, hverdagen, inspirasjon og sterke, personlige tekster og meninger/tanker.


♥Hva gjør att en blogg får deg til å lese den?
- Sterke, flotte tekster, og flotte bilder og innhold og et flott design.


♥Hva er det kjekkeste du gjør på fritiden?
- Være sammen med vennene mine, definitivt. Gå turer i skog og mark. Serier.


♥Hva er favoritt maten din?
- Pasta, Fisk, Kylling. Tror jeg kunne levd på kun det for resten av livet.


♥Hva er dittfavoritt dyr?
.- Katt, Hund, Kanin.
 

♥Hvor vil du reise enn?
- Vil veldig gjerne reise til Maldivene, USA, Australia og Kina/Japan en gang i fremtiden, når jeg vinner i lotto.


♥Hvor ser du deg selv om 10 år?:)
- Det har jeg svart på lenger oppe.


♥Hvilken utdanning har du tatt/tar du?
- Har 2 år på videregående. Helse og sosial & Helsefagarbeider.


♥Har du reist mye? I så fall hvor?
- Har reist litt rundt. Har vært i Spania, Danmark, Sverige, London, Tyskland, Tsjekkia & Mallorca.


♥Hvem har laget headeren din?
- Meg! Jeg lager alltid headerene mine selv.


♥Hva er drømmereisen?
- Maldivene, USA & Australia.


♥Hvis du måtte flyttet til en annen by, hvor ville du flyttet?
- Trondheim eller Kristiansand kanskje.


♥Hvis du fant 1000 kr på gaten, hva hadde du gjort?
- De ville jeg gitt til kreftforeningen. For det er virkelig noe jeg brenner for og bryr meg om.Håper dere liker svarene. Jeg tok med spørsmålene fra tidligere spørsmålsrunder i tilfelle jeg ikke har svart på dem. Men nå tok jeg alle spørsmålene fra alle spørsmålsrundene og satte alle i samme innlegg. Fant ut det var like greit. :-)

Tusen takk til alle som har stilt meg spørsmål, det setter jeg stort pris på!
Håper dere får ei flott ny uke :-)

♥Julianne.

 

SPØRSMÅLSRUNDE.


♥Hei flotte lesere.

Setter i gang en ny spørsmålsrunde, ettersom jeg ikke har blogget på lang stund og akkurat kommet tilbake. Jeg har også tidligere spørsmålsrunder som jeg ikke har svart på, og de spørsmålene kommer jeg til å ta med i svar-innlegget. :-) Sånn at jeg også får svart på de jeg har fått tidligere. Håper dere vil ta dere 2 min til å stille meg noen spørsmål, det vil jeg sette stor pris på om dere gidder.


I helgen skal jeg få tatt nye bilder med kameraet mitt, så jeg får laget meg ny header :-)  Så det blir som en ny start! Det er utrolig deilig å være tilbake og jeg gleder meg til hvert innlegg jeg skal skrive/poste.  Forresten kan dere også legge igjen i kommentarfeltet, i tillegg til spørsålene om hva dere vil ha her på bloggen, om dere har noen ønsker om tema eller noe dere vil jeg skal blogge om. Så det er bare å komme med forslag, det settes pris på! :-) Spørsmålsrunden varer til søndag kveld! :-)

Ha en super onsdag videre!
♥Julianne.

Spørsmålsrunde


♥Heihei.

Siden det er søndag i dag og det er en ganske slapp dag og jeg har alltid lite å blogge om på søndager, jeg aner ikke hvorfor. Men derfor tenkte jeg at jeg skulle starte en spørsmålsrunde. Jeg elsker spørsmålsrunder. Så hadde vært gøy med en runde nå.  Kanskje jeg prøver meg på å svare på video, men kan ikke love noe. Jeg hater min egen stemme på video, så er ikke sikkert det blir. Men kanskje!   Jeg håper dere orker å ta dere litt tid til å stille meg noen spørsmål. Slik at jeg har litt å svare på. :) Dere kan spørre om alt mellom himmel og jord, jeg svarer på alt! :)  Gleder meg allerede til spørsmålene deres. Så spør i vei!Svarer på spørsmålene om 1 ukes tid ca :)
Håper dere alle får en fin søndag videre!

- Julianne.

SPØRSMÅLSRUNDE.


Hei fininger.

Siden jeg ikke har så fryktelig mye å blogge om, tenkte jeg nå at jeg skulle starte en spørsmålsrunde, noe jeg synes er veldig gøy! Jeg håper dere har mange flotte spørsmål og stille meg. Jeg svarer på alle spørsmål, uansett spørsmål og jeg svarer 100% ærlig på alt. Og jo flere spørsmål dere stiller meg, jo morsomere blir det for meg :)


Legger med et bilde fra photoshooten jeg og ei venninne hadde for en uke siden ca. :)  Jeg er ikke perfekt i å posere, men prøvde så godt jeg kunne, haha x)

 

Håper dere har hatt en super mandag så langt og at den fortsetter like bra utover kvelden :) Kos dere med hva enn dere driver med :)

- Julianne.

SPØRSMÅLSRUNDE


♥Hei.

Som jeg nevnte i innlegget i går, så tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde i dag. Tenkte det kunne være på tide med en ny runde med spørsmål. Synes det er morsomt med spørsmålsrunder. Og dere får jo da bli litt kjent med meg også.  Det er mulig jeg svarer på videoblogg, men det får jeg se ann :)  Er ikke så glad i å høre og se meg selv på video. Og har heller ikke noe særlig kamera å filme med anna enn med mobilen. Men jeg ser hva jeg finner ut. Svar på spørsmålene blir det uansett hvordan jeg svarer.  Håper dere har mange flotte og bra spørsmål til meg :)

Håper dere får en super helg alle sammen!
♥Julianne.

Spørsmålsrunde


♥God ettermiddag fininger.
Nå tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Synes alltid det er gøy med spørsmålsrunder. Jeg hadde ett innlegg for en liten stund siden hvor jeg skrev litt ting om meg selv, men likevell så blir det litt annerledes med en spørsmålsrunde. Kanskje ikke alle har lest det innlegget, eller kanskje vil vite noe mer osv. Da er jo en spørsmålsrunde supert, er det ikke?    Dere kan spørre om hva som helst, hva enn dere lurer på. Jeg svarer på alt og jeg svarer 100% ærlig på alle spørsmål. Jeg setter stor pris på om dere vil ta dere tid til å stille meg ett par spørsmål, da blir jeg kjempe glad.   Spørsmålsrunden kommer til å vare til over helgen, svarer på spørsmålene enten på søndag eller mandag, får se når jeg rekker. 


Spør i vei.
På forhånd, tusen takk! :) 

♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits