Mine topp 5 filmer


God fredagskveld fininger.
Det er endelig helg igjen, og det er så utrolig deilig! Jeg er ikke helt i form, er snufsete og har den hodepinen hele dagen lang. Men jeg har vært flink å vært på jobb likevel, så lenge jeg ikke har feber, går det jo greit. Jeg tenkte at jeg skulle blogge om mine topp 5 filmer. Har utrolig mange filmer som jeg elsker, men plukker ut 5 av de. Sånn at det ikke blir så veldig mange filmer i ett innlegg, for da blir det så veldig langt, og kan bli veldig kjedelig for dere lesere å lese. Så, hope you like it!

 

The Fault In Our Stars.

Dette her må være den fineste filmen jeg noen gang har sett! Har sett denne et par ganger nå, og jeg gråter hver eneste gang. Den er så fin! Og skuespillerne som er med er jo fantastiske, elsker begge to. De matcher så utrolig bra, og har den perfekte kjemien, og det er så utrolig viktig i slike filmer som dette, synes jeg! Og følge denne kjærlighetsshistorien er bare fantastisk. Jeg rekner med at dere alle har sett denne nå. Hvis du ikke har det, så har du virkelig gått glipp av noe! Fantastisk♥

 

The Fast&Furious Saga.

Her klarer jeg faktisk ikke å plukke ut en av dem, så samler alle i en, holdt jeg på å si. For disse filmene er så bra at det ikke går ann å velge! Men av alle sammen er nok 5 eller 6 den beste filmen til nå. Må være tidenes beste bilfilmer, du finner ikke bedre! For en flott gjeng vi møter i disse filmene, en fantastisk familie. Jeg gleder meg så vanvittig mye til Furious7 at jeg holder på å dø! Jeg tror den kommer til å bli konge. Det som er litt trist er jo at Paul er død, så det blir utrolig rart å se og så vite at han er død. Men det blir uansett vanvittig bra! My favorites♥

 

The Best Of Me.

For en utrolig fin og romantisk film! Er du en som elsker romantiske filmer, og gode kjærlighetshistorier er denne filmen noe jeg virkelig anbefaler. Kanskje noen av dere allerede har sett denne, men hvis ikke så råder jeg dere til å se den snart. Kjempefin film, inneholder mye kjærlighet og en god del drama. Men det er det som gjør at dette er en god film, en blanding av alt. Og de som spiller i denne filmen er utrolig fine, og spiller utmerket godt! I just love it♥

 

The Maze Runner.

For en vanvittig bra film! Og som jeg gleder meg til film nummer 2. Denne filmen er spennende fra første stund, og holder på spenningen helt til siste slutt. Du sitter å biter negler og er helt der oppe gjennom hele filmen for du er så spent på hvordan det ender, og om det går bra. Jeg gleder meg så til å følge med på denne reisen videre. Grunnen til at dette er en av mine favoritt filmer er fordi Dylan O'Brien som er en av mine favoritt skuespillere spiller hovedrollen. Den gutten kan spille hva som helst, og passer perfekt til rollen som Thomas akkurat som han er perfekt til rollen om Stiles i Teen Wolf. Han kan være med i hva som helst, for han er en vanvittig god skuespiller. Også er han jo utrolig fin, og ikke minst sexy! I hvertfall i mine øyne.  Elsker du spenningsfylte filmer så er dette den rette filmen for deg. Tipper mange allerede har sett den. Woouh♥

 

Love, Rosie.

Nok en kjærlighetsfilm, men jeg er en person som elsker slike filmer, som har en litt dramatisk begynnelse, men alltid ender godt. Filmer hvor de til slutt får den de elsker. Er faktisk ikke så fryktelig lenge siden jeg så denne filmen, og anbefaler den sterkt. Bare at Lily Collins er med gjør det jo bare ennå bedre, og ofc Sam Claflin som er utrolig fin, heh!  Nydelig kjærlighetshistorie, virkelig. Den er så verdt å se!  Så vidt jeg husker så var det innimellom at jeg gråt, for den var så fin. VIRKELIG VAKKERT♥

Noen av dere har kanskje sett alle disse filmene, men eventuelt om det er noen av filmene du ikke har sett så burde du virkelig se dem. Dette er 5 av mine favoritt filmer, og som jeg nevnte over så har jeg så veldig mange favoritt filmer, men siden jeg da måtte velge 5, så var det disse som havnet øverst på listen.

I morgen skal jeg på konsert med Vassendgutane på Stranda Hotel, og forhåpentligvis så er jeg mye bedre til i morgen slik at kvelden kan bli konge. Er kjedelig om jeg fortsatt er like tett i morgen. Men siden jeg tross alt har betalt 350,- for denne billetten må jeg neste stikke en tur, og blir jeg veldig dårlig utpå kvelden så er det jo bare å gå hjem. Men det blir nok bra når jeg får i meg ett par drammer i morgen, hehe. Det hjelper alltid!   

Jeg ønsker dere alle en fantastisk flott helg!
-Hvilke filmer er dine favoritter?
-Har dere planer for helgen?

♥Julianne.

Mine topp 5 kvinnelige skuespillere.


Hei fine lesere.
Da var søndagen her igjen, den store film/serie dagen og dagen derpå. Tenkte at innlegget i dag skulle være topp 5 kvinnelige skuespillere, siden jeg hadde mannlige på fredagen, så blir det kvinnelige nå. Blir nok kanskje flere innlegg i løpet av dagen, får se hva jeg orker. Hope you guys like it!


 

♥Troian Bellisario.

Jeg må bare få si at Troian må være en av de beste skuespillerne vi har over hele verden. Hun er så talentfull. Hun spiller Spencer Hastings i Pretty Little Liars og er min store favoritt av alle. Hun er så profesjonell og virkelig god. Også ser hun jo alltid stunning ut, virkelig! Hun har hele pakka; talent, personlighet og utseendet. Jeg håper det blir mye å se av henne i fremtiden, for hun vil og er allerde en vanvittig god skuespiller, men alle skuespillere kan jo bli ennå bedre. Hun er den beste!

 

♥Shailene Woodly.

Wow, bare wow! Denne jenta er magisk. Elsker henne i både The fault in our stars, Divergent og nå snart Insurgent. Hun er en fantastisk skuespiller. Og ser meget bra ut. Hun må være noe av det beste verden har og by på. Så utrolig bra er hun at jeg har nesten ikke ord for det. Fantastisk jente! Gleder meg sånn til å se Insurgent, og reisen hennes videre. Hun er rett og slett nydelig!

 

♥Kristen Stewart.

De kunne ikke funnet en bedre skuespiller enn Kristen til å spille Bella Swan i Twilight, den rollen kler hun så utrolig godt. Hun er en veldig sjenert person, noe som gjør at jeg rett og slett elsker henne. Hun bruker mye av sjenertheten sin i rollene sine, noe som gjør det veldig vakkert å se på. Også ser hun jo fantastisk ut! Hun er virkelig på vei til å bli en stor skuespiller og et forbildet for mange som kanskje også har lyst til å bli skuespiller. En stor inspirasjonskilde! Jeg bare forguder og elsker henne.

 

♥Emma Watson.

Bedre til å spille Hermine i HP finner du ikke, og det gjelder også andre roller. Bedre finner du rett og slett ikke. Barndommen min gikk mye i Harry Potter, så har tross alt vokst opp med denne fantastiske jenta, fra Harry Potter startet, da var jeg 11 år om jeg husker riktig. Herrelig, det begynner å bli lenge siden første HP filmen kom ut. Elsker Harry Potter og vil alltid gjøre det. Har ikke sett henne i så mange andre filmer enn HP, men håper å snart få sett noen av de andre filmene hun er med i. Emma er jo også mitt favoritt navn, og det har det vært siden jeg var 11-12 år, jeg har alltid villet at om jeg en gang får en jente så skal hun hete Emma Sofie. Navnet er jo nydelig! Og Emma Watson er en helt nydelig person. You rock girl!

 

♥Candice Accola.

Candice er en stor skjønnhet! Og som virkelig har tatt meg med storm. Altså, hadde jeg vært interressert i jenter, hadde jeg lett falt for Candice. For ei nydelig jente! Og ikke minst en vanvittig god skuespiller, danser og sanger. Stemmen hennes er helt nydelig. Rollen som Caroline Forbes passer henne så utrolig bra, hun spiller den rollen utrolig bra og hun er min store favoritt i Vampire Diaries, jeg rett og slett elsker henne. Et stort forbildet for meg, og topper listen min meget høyt. Hun er nok kanskje min number 1.  Fantastiske Candice!

 

De ligger ikke i noen rekkefølge, sånn at jeg har fått sagt det. Hehe! Alle disse skuespillerne ligger høyest på listen over alle skuespillere. De er store forbilder alle sammen. Jeg håper på å se mye av disse 5 i fremtiden, de kommer alle til å bli store skuespillere og kommer til å ta hele verden med storm, noe de allerede har gjort, men kommer til å ta verden med storm ennå mer enn nå. Fantastiske alle 5 :)

-Liker dere noen av disse 5?
-Hvem er dine topp 5?

Ha en flott søndag alle ihop!
♥Julianne.

Mine topp 5 mannlige skuespillere


God fredagskveld fininger.
Jeg tenkte å starte med topp 5 innlegg her på bloggen og i dag blir det topp 5 over mannlige skuespillere som jeg liker veldig godt. Synes det alltid gøy å prøve å blogge noe nytt, som jeg ikke har blogget så mye om før. På gamle bloggen blogget jeg egentlig bare om hverdagen min.. Og det følte jeg ble litt kjedelig. Så laget da ny blogg, hvor jeg kunne starte på nytt, og blogge noe nytt. Så jeg håper dette faller i smak hos mange av dere. So let's start!


 

♥Joseph Morgan.

Joseph er britisk, og bare det gjør jo alt mye bedre. Den aksenten han har er bare helt nydelig. Sett bort i fra det så er han en utrolig god skuespiller. Han er kanskje mest kjent som Klaus Mikaelson i The Vampire Diaries & The Originals, og det var der jeg først oppdaget denne fantastiske mannen. Han tar hele skjermen med storm, og gjør det så utrolig bra. Han er desverre gift, om han ikke hadde vært det så hadde jeg lett datet han. Jeg bare elsker han så utrolig mye, og drømmer om og en gang møte denne fantastiske mannen i fremtiden, det hadde vært fantastisk.

 

♥Dylan O'Brien.

Dylan er fantastisk på alle mulige måter! Han er kanskje mest kjent fra serien Teen Wolf og The Maze Runner. Han har også spilt i The First Time sammen med hans nåværende kjæreste Britt Robertson. Men det var først i Teen Wolf jeg oppdaget denne gutten her, som Stiles Stilinski. Han er utrolig morsom, og spiller alle rollene sine utrolig godt og kan med hånden på hjertet si at du rett og slett sikler når du ser han på skjermen. Så utrolig deilig!! haha. Jeg tror han kan spille hva som helst, for han har virkelig et stort talent for skuespill. Han har også vært en del på youtube, og jeg har sett litt av det, og det er så morsomt!  Jeg gleder meg sånn til The Maze Runner 2 og Teen Wolf season 5, er så spent på hva som skjer denne gangen. For en stjerne! Love love love him.

 

♥Ansel Elgort.

Wow, bare wow!  Han er vell best kjent fra The Fault In Our Stars, Divergent og nå snart Insurgent. Jeg liker han mest i TFIOS. Han spiller så fantastisk, også er han jo så kjekk å se på. Kan ikke ta øynene vekk fra han! Jeg gråter hver gang jeg ser TFIOS, hver eneste gang, den er så fantastisk fin. Jeg håper vi kommer til å se mye til han i fremtiden, for jeg tror virkelig han kan bli noe stort. Fantastisk, fantastisk og atter en gang fantastisk!

 

♥Keegan Allen.

OMG! Hjerteinfarkt alarm. Keegan er nok best kjent fra Pretty Little Liars som Toby Cavanaugh. Bare du ser på han så smelter du. Den sinnsykt deilige kroppen. Men så er han også en veldig god skuespiller, og veldig flink fotograf og han er veldig musikalsk. De blå øynene hans skjærer rett gjennom deg og tar det med storm. Jeg bare digger hele han og hans talent! Håper å få se mye til han i fremtiden, i flere filmer og serier. Han er min favoritt av alle karene i PLL av så mange grunner. Han er bare helt utrolig! Og tar han av seg t-skjorten er jeg solgt, hehe.

 

♥Paul Walker.

Rest in peace! Denne mannen var en utrolig fantastisk skuespiller som jeg har følgt i Fast&Furious oppgjennom årene. Og kjenner det blir utrolig rart og se furious7 og vite at han egentlig er død. Men gleder meg også til den nye furious filmen, tror den blir fantastisk. Får hvertfall gåsehud når jeg ser traileren. Er så trist at en så utrolig god skuespiller, mann og far er borte. Men han er en engel i himmelen som ser ned på oss, og garantert passer på familien, og ikke minst datteren sin. Jeg gråt når jeg fikk vite at han var død. Jeg har også tenkt til å se de andre filmene han er med i, for har bare sett han i furious filmene. For en fantastisk mann som jeg hedrer hver dag. Han vil for alltid være en av mine favoritt skuespillere.  Miss you!

Alle disse 5 karene er utrolig digge! Jeg sikler og smelter på en gang. Disse mennene skårer aller høyest på min liste over mannlige skuespillere. Har selvfølgelig flere favoritter, men dette var mine topp 5. Jeg håper dere likte innlegget og at dere vil at jeg skal fortsette med topp 5 innlegg på bloggen. Blir så glad når jeg får god respons på innleggene mine, det gjør at jeg vil fortsette og blogge. Dere lesere er fantastiske,, dere er gull!

Ha en fortsatt nydelig fredagskveld dere, og god helg!
♥Julianne.

 

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits