LAST FRIDAY NIGHT + SPØRSMÅLSRUNDE


Hei fine lesere. Er igjen en liten stund siden jeg blogget sist, men er sånn det blir av og til. Spesielt når jeg har dårlig nett hjemme og lite å blogge om. Men jeg prøver å bli bedre og flinkere til å blogge oftere.  Men nå tenkte jeg å blogge et lite innlegg. Håper dere liker innlegget :)

Fredag 28.08 startet jeg med å stå opp og våkne litt før jeg heiv meg rundt å begynte å vaske og ordne litt før jeg hoppet i dusjen, laget middag og sminket meg og ordnet meg til kvelden. Jeg hadde vorspiel og hadde invitert noen venner, og det ble en vellykket kveld med gode venner og god stemning. Håper de koste seg like mye som meg. I 11-12 tiden for vi en tur ut på bygda/byen, ned på hotellet, hvor det skulle skje denne kvelden. For meg så var dette den beste kvelden jeg har hatt på lenge, når det kommer til fest osv. For jeg fester utrolig skjeldent, men har tenkt at jeg skal prøve å bli mer sosial i helgene, om jeg ikke skal drikke at jeg går ut å treffer folk likevel. Synes det fort kan bli kjedelig å sitte hjemme 2 helger på rad for eksempel uten å møte folk eller gjøre noenting. Så fremover blir det mye mer sosialt i helgene, får jeg håpe. At jeg finner på noe, møter venner og har det gøy. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra fredagskvelden, fikk jo tatt noen :)

Meg ♥ Maria ♥ Sunniva ♥


Ikke alle som fulgte med, men fikk de med på bilde likevell ;-)   Johannes - Joakim - Robin - Sondre - Sunniva - Maria - Meg. :-)

For en flott gjeng altså! :-)   Johannes - Joakim - Robin - Sunniva - Maria - meg - Frank-Ove. ;-)


Meg & besteeemii ♥


Åjadda x)

For en kveld det var! En vellykka kveld, det er iallefall helt sikkert :-)  Må gjentas snart, og håper det skjer fortare enn jeg aner det! :-)


Forresten så har jeg fortsatt spørsmålsrunden gående, og ønsker meg ennå flere spørsmål :-) Kommer også til å ta med spørsmålene fra forrige spørsmålsrunder som jeg ikke har lagt ut ennå også :-)  Jeg blir kjempeglad om dere vil stille meg noen flere spørsmål, det setter jeg stor pris på! Spør om det du vil, jeg svarer på alt :-)

Ønsker dere alle en super søndag videre!
Håper dere har hatt en super helg alle :)

- Julianne.

WEEKEND


Etter en kort uke(3 dager) etter ferien er det endelig helg igjen. Gikk jaggu fort! Så deilig å ha kort uke etter ferien, men neste uke er det tilbake til 4 dager :) Er fantastisk deilig å være tilbake på jobb. Jeg elsker jobben min og trives så godt, så var deilig å begynne på igjen etter ferien.

Denne helgen blir ganske rolig, jeg må pakke ut etter ferien & vaske og rydde leiligheten litt. Også blir det en tur på Sienna(fastfood resturant) med Sunniva, også blir det en tur opp til Anjagull på lørdag. Har jo ikke sett dem på 4/5 uker, så skal bli deilig å se dem igjen :) Ellers har jeg absolutt ingen planer for helgen, tenker å ta det rolig. Så får jeg heller se om det blir noe liv neste helg :)

Meg & lillegull<3

I kveld har jeg bare tatt livet med ro. Gikk å la meg en liten stund etter jeg var ferdig på jobb i dag. Sliter så med tannværk om nettene at jeg holder på å bli gal. For å si det sånn så blir det ikke mye søvn på meg om nettene, så da må jeg ta igjen litt når jeg da er ferdig på jobb. Etter det har jeg bare hatt en rolig kveld med lillegulle og sett noen filmer, det vil si 3 filmer(tihi). Nå blir det straks dusjen før det blir natta, må uheldigvis opp tidlig i morgen også, blæh -.-' menmen, det får bare gå, kan sove litt ekstra på lørdag og søndag i hvertfall :)  Jeg håper dere alle har hatt en fin torsdagskveld! :)  Skal prøve å få blogget ihvertfall 1 innlegg om dagen fremover, sånn at jeg holder bloggen mer aktiv enn hva jeg gjør nå. Så håper at jeg skal kunne klare det, men med ganske dårlig nett hjemme kan jeg ikke love noe, men skal alltids prøve :) God natt alle, drøm søtt! :)

Verdens beste gull<3

 

- Julianne.

 

THE WEEKEND + FJELLTUR 28.06.2015


Hei fine lesere.

Tenkte jeg skulle blogge et lite innlegg nå mens jeg ennå er på besøk med bestemor, før jeg skal hjem. Siden jeg ikke får blogget noe særlig hjemme, så gjør jeg det når jeg er på besøk hos bestemor. I sommer skal jeg blogge mye, og holde dere oppdatert om hvordan ferien min er/blir. For når jeg kommer til mamma, har jeg kjempe bra nett hele tiden. Nå har jeg bare 3 arbeidsdager igjen så tar jeg endelig ferie, og det skal bli utrolig deilig med ferie nå! Skal bli så deilig å få slappet av sammen med familien min og venner. Håper på mye sol i ferien, i år skal jeg få farge, tihi! Reiser til mamma på mandag, tidlig morgon med buss. Skal ha med meg Hellesyltdagene før jeg reiser på ferie. Så blir det nok en liten ukestur til Bergen siste ferieuka mi, for å treffe venninner der :) Det blir bra!

The Weekend.

Denne helgen har vært ganske rolig og fredelig. Fikk forresten overraskelsesbesøk av mamma og lillebroren min forrige mandag, og ante ingenting. Det var utrolig koselig! De reiste hjem fredagen, noe som var litt trist, og vart jo litt tomt og stusselig når dem reiste hjem. Men jeg ser dem jo snart igjen, så det går nå bra :) Vi koste oss masse de dagene dem var her iallefall! Så fikk jeg besøk av ei god venninne senere på kvelden, det var også utrolig koselig. Vi pratet, spiste litt godis og hadde det veldig koselig. Lørdag gjorde jeg igrunn veldig lite, så Pretty Little Liars så og si hele dagen, hehe! Totalt hektet på den serien der! De som ikke har sett den, jeg anbefaler på det sterkeste å se den, du kommer garantert til å bli hektet. :)

I går ble det nok en fjelltur. Det er så deilig å komme seg ut å bevege seg i skog og mark. Vi har så flott natur her i Norge. Spesielt her jeg bor. Høye fjell og flotte fjorder, her er rett og slett vakkert! :) I går ble det trimmtur til Lievarden, og det var en fantastisk fin tur og det føltes så godt når jeg kom hjem. Du får en sånn skikkelig god følelse inni deg når du har klart å fullføre noe, eller vært ute å beveget deg/trimmet. Jeg har blitt ekstremt glad i å gå fjellturer og andre turer, er så godt for både kropp og sjel. Og man får ikke minst klarnet tankene litt også får man frisk luft i tillegg. Og ingenting er bedre enn fjell luft. Jeg sover så godt til natta når jeg har gått en lang og god fjelltur på dagen :) Har hatt en veldig fin helg. Neste helg braker det løs med Hellesyltdagene, og det gleder jeg meg til. Er så lenge siden jeg har vært ute å vært sosial sammen med vennene mine, så det blir ekstremt bra, håper jeg iallefall! :)

Her er noen bilder fra fjellturen i går:Selfie på toppen hører med!Overse valkene mine, er de jeg skal ha bort! ;)

-Hva har dere gjort i helgen?
-Går du mye fjellturer/turer?
-Har dere noen spesielle planer i ferien?

Ha en fin mandagskveld videre! :)
- Julianne.

 

 

 

THE WEEKEND.


♥Hei på dere.

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan helgen min har vært. Og for å si det slik, så har det vært ei veldig rolig helg, og det er så deilig. Jeg planlegger aldri helgene, jeg tar ting som det skjer, tar det på sparket. Jeg har aldri vært en person som planlegger i forveien. Er så greit å bare ta det som det kommer, og finne ut hva man skal gjøre underveis. Men nok om det, hehe!

♥Fredag: Hadde siste samtalen med terapeuten min(som jeg har snakket litt med en del ganger) denne fredagen. Hun skal snart ut i permisjon, siden hun er gravid, så derfor vi måtte avslutte nå. Men det går jo greit! Nå får jeg hjelp fra flere, så da tenker jeg det holder med de jeg har nå. Etter møtet/samtalen var ferdig møtte jeg støttekontakten min på Biffhjørnet(restaurant/café) for å spise litt lunsj. Hun kjørte meg hjem etterpå så jeg skulle få hente turskoene mine og treningsklærne mine hjemme. Samtidig som jeg fikk hentet det jeg skulle, så hjalp hun meg og klippe klørne til kaninen min, noe som var veldig greit at hun hjalp til med. Er mye enklere å klippe når man er 2, for da kan den ene holde og den andre klippe. Så hun holdt og jeg klippet. Så han ble en stk glad kanin etterpå. Selvom han hater det, så er han så glad når det er gjort. Det må bare gjøres, om han vil eller ei, hehe!Bildet ble tatt på fredag, så teksten er fra da! :p

I 6 tiden plukket venninnen min Sunniva meg opp, siden vi skulle ut på en trimmtur. Det var en veldig flott tur til Skøtungene(som det heter der). Det er så utrolig deilig å komme seg ut å bevege kroppen, man får så god samvittighet etterpå. Og det gjør godt for både kropp og sjel. Og det er den beste trimmen/treningen du kan få, faktisk! De sier at fjellturer og vanlige turer er de beste måtene å gå ned i vekt på. Har jeg ihvertfall hørt! Så det kommer til å bli mange turer fremover, og i sommerferien osv. Og til høsten skal jeg få kjøpt meg medlemsskap på treningssenteret her. Jeg gidder ikke å kjøpe nå, siden det ikke er så lenge til sommerferien, for jeg kommer ikke til å være hjemme, og da er det ikke vits! Så det får jeg se om jeg får ordnet når jeg kommer hjem fra ferie. :)     Uansett så var det en kjempe flott trimmtur. Jeg var så sliten etterpå at jeg gikk å la meg i 11-tiden. Men var deilig å legge seg sliten, faktisk, man sover så mye bedre da om man er veldig sliten. I hvertfall jeg!


Her var jeg komt opp på toppen! Og da måtte jeg ha en selfie på toppen.


Flott utsikt på toppen! Åh, for en flott plass jeg bor på♥


Møtte på et cruisship på vei tilbake!


Her var vi komt ned igjen til bilen, og jeg satte meg ned på veien for å tøye ut og måtte ha et fullført-selfie!

I går var det en veldig rolig lørdag, hvor jeg bare slappet av og koste meg. På kvelden gikk jeg en tur opp til bestevenninna mi! Bestemor&Jan var i går på hotellet på noe greier der, så da fant jeg ut i stedet for å sitte i leiligheta alene, så gikk jeg opp til bestevenninna mi. Det var kjempe koselig!  Vi snakket og så på filmen Divirgent. Den filmen er utrolig bra, og må bare få til å se film nr 2 snart! I halv 1 tiden ruslet jeg hjem igjen og la meg i 1-halv 2 tiden. Flott lørdagskveld med den aller beste!♥

Har desverre ikke noen bilder fra i går. Jeg er så dårlig på å ta bilder osv av meg og venner. Men jeg legger med disse bildene av meg selv x)

I dag blir det bare en rolig dag inne med filmer/serier, blogging, pledd og musikk, siden det bare regner ute. Hadde lyst til å gå en ny fjelltur i dag, men ser ut som det ikke blir i dag i hvertfall, når jeg ser hvor mye det regner og at det har regnet i ett sett nå de siste timene. Så blir nok bare innedag i dag, så kanskje jeg kan få til en tur i morgen, lov å håpe! :) Men i følge værmeldingene så skal det regne hele uken, og det er noe dritt. Spesielt når jeg har tenkt å trimme masse! Typisk det..

Jeg håper dere alle har hatt en super flott helg, og at dere har kost dere mye i helgen! :) Og at dere får en ny flott uke.
-Hva har dere gjort i helgen?:)

Btw, husk spørsmålsrunden! Jeg har den gående til neste helg :)
♥Julianne.

 

 

LANGHELG.


♥Hei mine kjære flotte lesere.

Nå har jeg endelig tatt helg, og det er så deilig! Og det har vært så deilig å ha bare 3 dager på jobb denne uka, så vært ei kort og rolig uke. Men så blir det 4 dager på jobb i ukene fremover mot sommerferie. Skal jobbe hele juni før det blir ferie, og det gleder jeg meg til. Skal bli deilig med 4 uker ferie. Har allerede planlagt litt hva jeg skal i sommer. Tenkte meg først en tur til Bergen, før jeg skal til mamma. Bortsett ifra det så skal jeg nok bare slappe av og nyte ferien og slikke mye sol. Men så skal jeg begynne å spare til en lengre tur neste år, da har jeg så lyst til en stor utenlands by en eller annen plass, men det må jeg spare til, men det får jeg nok til. Har så lyst på ei sparebøsse, sånn at jeg til slutt har så mye at jeg kan reise på en tur sammen med ei venninne eller noe. Men denne sommeren blir jeg nok bare å feriere i Norge. Håper på en flott og fantastisk sommer i år, med mye sol så jeg kan få litt brunfarge på kroppen. Gleder meg til sommer, ferie, bading, sol, grilling, is, milkshake, smoothies, shopping og mye mye mer!

Nå har jeg helg frem til mandag, da er det jobb igjen. Er så deilig at jeg har fri hver fredag. Så fridagen min i morgen går med til shopping uti byen(Amfi-Moa) sammen med ei venninne, og det blir sikkert kjekt. Så da vil det nok komme et innkjøpsinnlegg utpå kvelden i morgen. Ellers har jeg ikke planlagt noe spesielt for helgen, muligens bare slappe av, eventuelt gå litt turer om det blir fint vær. Men kjenner jeg Stranda rett så blir det helt sikkert regn, men håper på et nogelunde bra vær så jeg kan få gått meg en tur eller to. Er så deilig å få gått noen turer iblant, men orker ikke å gå tur i pissregn, det er ikke noe gøy. Må ihvertfall ha oppholdsvær før jeg kan gå noe tur. Hehe :)


#Selfie..

-Har dere noen planer for helgen?
-Skal dere reise noen plass på ferie?

Ønsker dere alle en strålende flott helg!
♥Julianne.

This Weekend Have Been Great.


♥Hei kjære flotte lesere.

Jeg nyter siste fridagen min, før det blir jobb igjen. Heldigvis har jeg bare 3 dager på jobb før det er helg igjen. Jeg er så heldig som har fri hver fredag, og det er utrolig deilig. Jeg skal også bare begynne å jobbe halv dag, 8-12. Da får jeg tid til mye mer enn om jeg jobber til 16. Jeg synes det blir så lange dager på jobb og mange timer, og uansett hvor glad jeg er i jobben min, så blir det rett og slett for mye for meg og jobbe 8 timer 4 dager i uka. Så har nå fått ordnet det slik at jeg jobber halv dag. Nå som jeg også kommer i gang med psykologer osv, så kan det være greit å jobbe halv dag.

Det har vært en rolig pinsehelg. Har ikke gjort så mye annet enn å slappe av, rett og slett. Og det er deilig å bare slappe av i helgene i blant og ikke farte rundt hele dagene/kveldene. På fredagen for jeg ned til bestemor & Jan, så på The Voice & Senkveld og koste meg med en Breezer. Lørdag var jeg & Sunniva først på café, jeg kjøpte meg en kakao og hun noe kaffigreier. Etter vi hadde drukket opp, for vi på Biffhjørnet(restaurant) og spiste litt god lunsj, og satt der i noen timer før jeg for bort att til bestemor. Senere på dagen/kvelden spiste Taco og så på Eurovision Song Contest og koste meg med et par Smirnoff Ice. Det har vært en flott og rolig pinsehelg. Håper dere har hatt en like flott helg som meg, og kost dere med hva enn dere har funnet på. Og at dere nyter siste siste fridagen deres.

-Hvordan har deres helg vært?
♥Julianne.

Yesterday Was Fun


♥God søndag fine lesere.
Som jeg nevnte i blogginnlegget i går så skulle jeg altså på Vassendgutane på Stranda Hotel, og det ble jo til det. Formen var jo heller ikke helt på topp, men det var før jeg begynte å drikke. Og etterhvert så følte jeg meg ikke dårlig i det hele tatt, og det var jeg jo selvfølgelig glad for. Er kjedelig å gå ut når du bare sitter å snufser og snyter deg hele tiden, men det gikk bra.  Sunniva kom ned til meg i sånn 7-tiden, så vi satt hos meg og så litt på tv, hørte litt på musikk og pratet, det var koselig. Når klokken ble sånn halv 11, så bestemte vi oss for å råne litt rundt før vi skulle hente 2 stk. Kvelden var super og jeg stor koste meg hele kvelden. Helt til slutt før vi dro hjem osv, så bestemte vi oss for å råne litt igjen, heh! Nei, Sunniva var edru, sånn at jeg har fått sagt det med en gang. Traff jo på masse kjentfolk, det var jo stappfullt, så det var folk overalt. Men er gøy når det er slike arrangement på Stranda, siden det ikke skjer noenting ellers, her er jo egentlig dødskjedelig i helgene. Så av og til slår de på stor tromma. :)

I dag er faktisk formen utrolig bra. Er ikke fyllesyk, og forkjølelsen min er borte. Heldigvis for det. Har gått hele uka med forkjølelse og det er så kjedelig. Jeg tror kanskje det kan ha vært litt allergi også, i tillegg til forkjølelse. Så før jeg begynte å drikke så tok jeg en allergitablett(Zyrtec) og kjente fort jeg ble ganske frisk, så vet ikke. Jeg har jo pollenallergi, men det er jo for tidlig ennå. Så kan jo være jeg er allergisk mot noe annet, som jeg ikke vet om. Får se om det vise noe på blodprøvene jeg tok på fredag.

I dag skal jeg bare slappe av, se på filmer/serier og bare kose meg og lade opp til jobb igjen i morgen. Synes helgen går altfor fort, den skulle gått så mye saktere. Synes jo også at ukene flyr fort, så det går jo alltid fort til helg igjen. Og jeg tar jo helg torsdager, så det er jo meget deilig. Håper på ei bra uke på jobb, uten forkjølelse :)Håper dere får en fin søndag alle sammen :)
-Hva gjorde du i går?

♥Julianne.

This Weekend Has Been Really Great


God morgen fine mennesker.
I dag er jeg hjemme fra jobb pga. vond mage og hodepine. Håper å være på jobb igjen i morgen. Nå er det lenge siden jeg har blogget noe om helgene eller hverdagene mine, har bare hatt andre innlegg. Så nå blir det ett innlegg om hvordan denne helgen har vært. Hope you like it!


Selfie.
                                                                                                                                     .

Fredag: På fredager har jeg fri, og det er så utrolig deilig, så jeg er så heldig å ha langhelg hver helg. Men uansett om jeg hadde fri på fredag våknet jeg likevel av meg selv i 10-tiden. Jeg vet ikke hva det er, men jeg var totalt b-menneske før og kunne gjerne sove til 4-5. Men nå så våkner jeg alltid mellom 10-12. Klarer jeg å sove til 12 er jo det et mirakel. Kanskje det er slik fordi jeg startet å jobbe i barnehage og har måttet opp tidlig, aner ikke! Men nok om det. Fredagen gjorde jeg omtrent ingenting. Jeg satt ved dataen en stund, blogget osv før jeg gikk en tur i dusjen før jeg skulle ut ett ærend. Det har jo vært så fint vær i helgen, så kunne liksom ikke sitte inne hele dagen, hehe. Når kvelden kom spiste jeg noe mat og så på The Voice-Norges beste stemme etterfulgt av Senkveld. Herrelig, det er så utrolig mange flinke der ute at jeg er rett imponert. Ellers var det bare en avslappende fredagskveld med tv-kos og blogging. 

Lørdag: Våknet til akkurat samme tid som på fredag. Noe som til tider irriterer meg noe sykt. Men har bare blitt sånn, så må vell bare leve med det. Får jo gjort mer utav dagen enn om jeg skulle våknet i 4 tiden som jeg brukte før. Jeg sto opp, og satte meg ned ved dataen for å blogge et lite innlegg. Synes jeg har blitt mye flinkere til å blogge nå enn før når jeg hadde gamle bloggen. Det hjalp faktisk veldig å lage ny blogg, fikk plutselig mye å skrive om, hehe. Etter at jeg hadde blogget ett innlegg gikk jeg over gulvene med støvsugeren, tok oppvasken og tok en dusj. Siden venninna mi Sunniva skulle komme utpå kvelden. Sunniva kom ca. halv 10, vi spiste godt mat som var løvstek/løvbiff, potetskiver, salat og peppersaus, det var så utrolig godt og så på MGP. Er så skuffa over MGP i år. De som vant skulle ikke ha vunnet spør du meg. Var en forferdelig kjedelig sang. Ville egentlig at Jenny eller Erlend skulle vinne, men neeeida! haha. Etter at MGP var ferdig gikk vi bort på et utested som heter Biffhjørnet og tok en drink, før vi dro bort på Hotellet og tok en drink til. Så vi gikk i grunnen fram og tilbake mellom biffhjørnet og hotellet, for å skjekke ut hvor det var liv. Var flest folk på hotellet! Var en kjempekjekk kveld sammen med gode venner.  

google.

Søndag: Sunniva fikk lov til å overnatte hos meg, så hun skulle slippe å gå hjem eller ta taxi hjem, det koster så mye. Jeg våknet av meg selv i halv 11-tiden, og orket ikke å gå og legge meg igjen. Sunniva våknet like etter meg. Etter en stund gikk vi bort på et sted som heter Sienna å spiste en pizza, den var så god. FastFood er den beste maten dagen derpå. Sunniva dro hjem etter at vi hadde vært å spist, så når hun dro så gikk jeg å la meg noen timer til, for fikk plutselig et svimmel-anfall som var utrolig ekkelt. Det gikk heldigvis over, var grusomt! Resten av søndagen gikk med å se Teen Wolf again. Var en rimelig avslappet søndag, men man orker jo ikke mye dagen derpå.  Det har vært en helt super helg!

Neste helg skal jeg på Vassendgutane på hotellet og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det tror jeg blir en konge kveld sammen med mange fine mennesker. Vassendgutane laga så utrolig masse liv og får skikkelig opp stemningen, så det blir bra! Da forsvinner det nok en del penger, desverre. Billetten er allerede kjøpt, så det er ikke noe mer å tenke på. Eneste jeg skal ha ute da er drinker, og de koster 98,- stk. Så det går litt penger da altså! Men er skjeldent jeg er ute, så er lov å ha det morro en gang i blant. Her er en liten youtube av guttene om dere ikke vet hvem det er.

 

Håper dere alle får en knall fin mandag
-Hva har dere gjort i helgen?

♥Julianne.

The Weekend


Hei fininger.

Beklager at det ikke har blitt noe særlig blogging i helgen, men helgen har gått så utrolig fort og har ikke fått noe særlig tid til å blogge, har vært veldig opptatt.
Men tenkte at jeg nå kunne blogge litt om helgen, siden jeg har litt tid nå før jeg tar kvelden.


Fredag:

Jeg har jo fri fredager, så jeg kan sove litt lenger. Men jeg måtte ha på alarm til kl.11 siden jeg skulle til teraupeuten min og skulle dusje osv før jeg skulle dit. Men våknet en time før alarmen, så da hadde jeg jo ennå bedre tid til å fikse meg. Når jeg var ferdig hos terapeuten min gikk jeg bort igjen i leiligheten til bestemor, hvor jeg av og til bor i helgene, da er jeg nærme butikker osv. Er jeg hjemme i helgen så er det ikke bare å stikke på butikken hvis jeg plutselig får lyst på noe godt eller har glemt å kjøpe inn noe, siden leiligheten min ligger et godt stykke unna sentrum og matvarebutikker så er ikke det så enkelt, med tanke på at jeg verken har bil eller lappen.
Etter jeg kom bort igjen i leiligheten, spiste jeg litt mat før jeg satt meg ned med dataen på fanget og bare slappet av. Skulle til å lage kanelsnurrer i sånn 6.tiden, men da lurte venninnen min Sunniva på om jeg ikke ville være med å gå en tur før jeg da skulle bake. Og det kunne jeg jo selvfølgelig. Alltid godt å gå en tur, få litt luft og ikke minst ut å bevege seg, så en ikke stivner helt, hehe.  Så vi gikk jo tur, hun hadde også med seg hunden sin. Vi gikk i en times tid, når vi nesten var kommet opp til henne for hun kunne kjøre meg hjem og jeg skulle låne doen, så jeg at Anja hadde prøvd å ringe meg. Ringte henne opp igjen, og lurte på om jeg ikke kunne komme ned til henne en tur, og feste litt. Så i stedefor å dra hjem å bake som jeg egentlig hadde tenkt så dro jeg da på vors eller en liten fest, var ikke så mange der, men en liten fin gjeng. Drakk litt vin, og en god drink somj jeg fikk smake. Var kjempekjekt og sosialt og veldig koselig. Kom hjem i sånn halv 2 tiden, så la meg ganske fort når jeg kom hjem.  Konge kveld, virkelig! Og var så utrolig gøy å være på fest sammen med bestejenta igjen, var så lenge siden sist :-)

Meg♥Anja.                                                                                                                     Meg♥Anja♥Emilie.

Lørdag:

Lørdagen våknet jeg når klokken var sånn ca. 10. Kjempe kjedelig at jeg ikke fikk til å sove lenger. Men jeg har blitt totalt A-menneske siden jeg begynte å jobbe i barnehage. Uansett om jeg kanskje legger meg i 2-3 tiden i helgene, så våkner jeg likevell tidlig. Av og til er det litt irriterende, men får jo selvfølgelig mer ut av dagen og får gjort mye mer.  Men jeg sto jo opp, satt en stund på facebook og skjekket alle sosiale medier før jeg startet med å bake disse kanelsnurrene eller skillingsboller som det egentlig heter. Jeg fikk i hop deigen, og satte den litt til heving før jeg bakte ut bollene, så måtte jo også skillingsbollene også heve en liten stund før jeg satte dem i ovnen. Så gikk i dusjen så jeg var ferdig med det, siden jeg skulle på fest også den kvelden. Fikk stekt ferdig bollene før Sunniva kom å hentet meg for vi skulle opp til henne og sminke oss, ordne hår osv før vi skulle på vors hos ei som heter Alexandra. Ankom der i sånn halv 9 tiden, og vorset frem til klokken ble 10 da drosjen kom å hentet hos for å kjøre oss ned på hotellet. Var ganske greit å komme ned tidlig siden det fort ble ganske så fullt.  Var en helt utrolig kjekk kveld, hvor jeg møtte på mange kjente. :-)  En ting er i hvertfall sikkert, og det er at det blir ikke så lenge til neste fest, for min del. Hehe!

Har desverre ikke bilde av resultatet, men de ble kjempe store og gode. :-)


Meg♥Sunniva.


Robin, Sunniva & meg. :-)

For en helg det har vært, laget nye minner med noen av de beste folka jeg kjenner og som ALLTID lager liv og som gjør at det ALLTID blir vellykket.
Jeg skal helt klart begynne å være med mer ut, være mer sosial, trenger det! :-)  Alle, det her må gjentas snart. :-D

-Hvordan har din helg vært?
♥Julianne.

Langhelg ++


Hei fininger.

Etter en lang uke har jeg endelig tatt helg, og det er utrolig deilig! Å jobbe i barnehage er utrolig slitsomt, er så sliten når uka er ferdig at jeg rett og slett ikke orker noe. Det krever så utrolig av kroppen/deg å jobbe i barnehage. Nå har jeg heldigvis fri fredager, så har bare 4 dager, men blir jo sliten uansett om man jobber 5,4 eller 3 dager. Jeg elsker jobben min, jeg er virkelig i mitt rette element på jobb. Elsker barn, de er så utrolig herlige! :-)

I helgen er det tid for årets alperitt, noe som vi bruker å ha hvert år. Der folk melder seg på, og renner fra fjellet og ned til sentrum. Så var tenkt en tur å se litt på tidlig på lørdag. På kvelden skal jeg ut, være litt sosial og drikke litt.  Er så lenge siden jeg har tatt meg en skikkelig fest, så er på tide. Både å ta meg en fest, og være sosial også håper jeg at jeg treffer/blir kjent med nye mennesker. Det kommer jo folk fra alle kanter i helgen, så det kan bli spennende. :-)

Ellers så har jeg bare planer om å slappe av og nyte helgen. I morgen tenkte jeg å bruke dagen på å bake kanelsnurrer, mMmm!
Søndag vil jeg tro at jeg ikke kommer til å gjøre noe som helst, siden jeg da vil være litt redusert. Jeg blir aldri dårlig dagen derpå, har aldri kastet opp eller vært skikkelig dårlig før,  heldigvis for det. Har bare vært sliten og redusert dagen derpå, og også mandagen. Det tar på å være ute og feste. Men er jo ikke ofte jeg er på fest,, føler ikke for å drikke hver helg, men rett og slett drikke når jeg føler jeg har lyst, og det er igrunn skjeldent. Men siden det er alperittet i helgen, så skjer det litt ute på kvelden, så er derfor jeg skal ut denne helgen. Ogsåå blir det nok lenge til neste gang jeg skal ut igjen. ;-)

haha.. Google.


Nå sitter jeg med dataen i fanget, fyr i peisen og pledd på meg. Det regnet sånn når jeg gikk nedover i sted, og fryser litt ennå, og da er det ekstra godt med fyr i peisen og pledd. Tror det regner ennå, blææh.. -.-'  Men er ikke noe å få gjort noe med,,  får bare håpe det blir fint vér i helgen, eller ihvertfall på lørdagen når det er folk som skal renne på ski og tilskuere.  

Nå tenkte jeg også å ta igjen litt de nyeste episodene av seriene mine; The Originals, Pretty Little Liars & Eye Candy, siden jeg ikke har fått sett de ennå denne uken. Og i morgen er det ny episode av The Vampire Diaries, så det blir bra. :-) Tenkte å lage et innlegg en dag om disse seriene.

 


Legger ved et bilde jeg har redigert av favoritt bandet mitt Tokio Hotel♥

Forresten så har jeg fortsatt spørsmålsrunden gående, kommer til å ha den gående frem til søndag, så det er bare å fortsette å stille mer spørsmål, trenger så maange spørsmål som mulig :-) På forhånd, takk!

Jeg håper dere alle får en fin torsdagskveld videre :-)
♥Julianne.

Les mer i arkivet » September 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


Hei! :) Mitt navn er Julianne og er 23 år gammel. Kommer fra ei lita bygd i Møre og Romsdal som heter Stranda. For øyeblikket er jeg uten jobb, men på leting. Det beste jeg vet er å tilbringe tid sammen med venner og familie. På denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen, inspirasjon, minner, tanker/meninger, spørsmålsrunder, vs'er og det som skulle falle meg inn. Om det skulle være noe, så ta gjerne kontakt, og legg meg gjerne til som venn. :)

For kontakt:
julianneisabell_93@hotmail.comhits